Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

Siarka
Kontakt:

Post autor: Siarka »

Doszły z ogromnym opóźnieniem,ale zapomniałeś dodać, że zamiast zamówionych 300 szt otrzymaliście w rekompensacie prawia dwa razy tyle ich (dokladnie 500 szt). Mimo wszystko uważam tą kwestię za wyjaśnioną, gdyż obie strony sie dogadały
Myślałem, że temat zakończony, ale Ty jak zwykle musisz ripostować moje posty.
To że nie dotrzymałeś terminu to podstawowa kwestia (dla mnie najważniejsza), a to że dałeś jakieś tam gratisy to druga. A gratisów to dałeś nie połowę (1/2) tylko 1/3 i liczby trochę pomyliłeś, ale co tam ... ważne, że w ogóle doszły. Aha jeszcze jedno - rekomendacji Ci pozytywnych nie wystawię, za zawalenie terminu. Temat dla mnie zamknięty - doszły - doszły i tyle.
iparts.pl
Stachu

Post autor: Stachu »

Ja jakoś też nie mam zastrzeżen do Koola brałem u niego z 3 razy(flage, pirotechnike i sreberka) wszytsko było na czas!! Nawet gdy poprosiłem go 2 dni przed meczem o sreberka to przyszły w ten sam dzien co mecz!! Tyle odemnie
G O R N I K Z A B R Z E

Post autor: G O R N I K Z A B R Z E »

siema mam pytanie czy jest jakaś firma która może wyprodukować ok 15 20 smyczy jak tak to jak to wygląda finansowo z Góry dzięki za odpowiedz
Pawel89

Post autor: Pawel89 »

G O R N I K Z A B R Z E pisze:siema mam pytanie czy jest jakaś firma która może wyprodukować ok 15 20 smyczy jak tak to jak to wygląda finansowo z Góry dzięki za odpowiedz
Chyba male szanse na to ze jakas firma wyprodukuje tak mala partie smyczy. Wiem ze 2sezony temu dla nas robili: http://www.uffo.pl/

Jednak tam najmniejszy naklad jaki mozna bylo zamowic to chyba 1000sztuk........
Pio_FCI

Post autor: Pio_FCI »

Panowie wielka prosba! Fani Interu z Polski chca sobie zrobic bluzy:) znalezlismy taka firme http://naszywki.com.pl/ taki haft dlugo wytrzyma?warto?

Oto nasz projekt:
http://i19.tinypic.com/4zub4nd.jpg

Czy moze lepiej jednak wybrac firmy z tych stronek: www.szaliki.com czy www.ultrastyl.prv.pl ?
Z gory dzieki za rady :)
/SĘDZISZÓW MŁP./

Post autor: /SĘDZISZÓW MŁP./ »

Pan z oprawy chyba o kims zapomniał,mianowicie zamowiony towar u niego nie przyszedł do nas a czekamy na to juz bardzo długo,telefonu nie odbiera.Moze w koncu doczekamy sie zamowionych zeczy
Ostatnio zmieniony 04.08.2007, 10:47 przez /SĘDZISZÓW MŁP./, łącznie zmieniany 1 raz.
Messie

Post autor: Messie »

ja tez kibicuje Interowi:) ... ale ziomus z tymi bluzami to nie na tym forum wystartowales:P mamy swoje fora gdzie o tym sie pisze:) :P:P tam ewentualnie daj topic:P
Pio_FCI

Post autor: Pio_FCI »

Mamy taki topic na najwiekszym naszym forum:) Jednak teraz pozostala sprawa doboru jak najlepszego wykonawcy i potrzebujemy porady:) Pozdro
Pawel89

Czy ktos mi powie ile na szaliki.com biora za wyprodukowanie:

a)polowek
b)pasiakow
c)szalikow dzianych
Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek »

nie prościej napisać maila???
Pawel89

Prosciej, ale nie mam ochoty czekac caly weekend na odpowiedz, a sa na pewno tutaj ludzie ktorzy u nich te rzeczy zamawiali i sie orientuja w cenach.
Siarka
Kontakt:

/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:
Pan z oprawy chyba o kims zapomniał,mianowicie zamowiony towar u niego nie przyszedł do nas a czekamy na to juz bardzo długo,telefonu nie odbiera.Moze w koncu doczekamy sie zamowionych zeczy
miałem się nie odzywać, ale patrze i widzę, że Pan z oprawy o kimś zapomniał :?:
/SĘDZISZÓW MŁP./

Siarka pisze:
/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:
miałem się nie odzywać, ale patrze i widzę, że Pan z oprawy o kimś zapomniał :?:
Zapomnial zapomnia nawet na telefonu nie odbiera co zrobic tak juz jest ze zawsze sie trafi ktoś nie uczciwy!!
Siarka
Kontakt:

/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:
Zapomnial zapomnia nawet na telefonu nie odbiera co zrobic tak juz jest ze zawsze sie trafi ktoś nie uczciwy!!
- nieuczciwy to akurat złe określenie......... przysłać Wam na pewno przyśle tylko teraz nasuwa się pytanie kiedy?
Ultrasowski

Post autor: Ultrasowski »

niekumaty piknik pisze:nie prościej napisać maila???
pan od szaliki.com nie odpisał mi nigdy na zadnego maila a pisalem do neigo wielokrotnie w roznych sprawach (glownie wyceny projektow wlasnie)
/SĘDZISZÓW MŁP./

Siarka pisze:
/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:
- nieuczciwy to akurat złe określenie......... przysłać Wam na pewno przyśle tylko teraz nasuwa się pytanie kiedy?
Moze żle to ujołem :roll: ale zobaczymy co czas pokaze :?:
Ostatnio zmieniony 06.08.2007, 14:38 przez /SĘDZISZÓW MŁP./, łącznie zmieniany 1 raz.
el.ninio

Post autor: el.ninio »

mam pytanie. kilka razy w tym temacie przewinął sie temat szalików "drukowanych?", kto zajmuje sie produkcja takich szali?? jakiego rzędu są to koszty i jakiej jakosci sa to szale?? bo z tego co sobie wyobrazam takie cos, to boje sie ze one sa strasznie cienkie i nadaja sie raczej do powieszenia na scianie, niz do trzymania na meczu. ale moze mam zle wyobrazenie. jesli ktos moze to niech wrzuci jakies fotki takich szali ale w dobrej rozdzielczości, tak zeby bylo widac grubosc takiego szala i jak to dokladniej wyglada! pozdrawiam
Kamil1962
ban
Kontakt:

Post autor: Kamil1962 »

Polecam Michała z Łodzi - kontakt: gg2926078, kom. 660-732-431, @ - [email protected]
Ultrasowski

Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

Marnas pisze:
Ultrasowski pisze:
niekumaty piknik pisze:nie prościej napisać maila???
pan od szaliki.com nie odpisał mi nigdy na zadnego maila a pisalem do neigo wielokrotnie w roznych sprawach (glownie wyceny projektow wlasnie)

Jak masz napisanie na głownej stronie Pan od www.szaliki.com był na urlopie wiec nie mogl odpisac na maila.

od pół roku :?: :?: :?:
qba_kks

Post autor: qba_kks »

Widac ze Pan Szulc chce za wszelka cene odzyskac straconych klijentow zdolny jest nawet do tego zeby sam siebie polecac i chwalic.Niestety za duzo os juz sie zawiodlo na nim.Dziwną rzeczą jest ze pan Marnas wypowiada same superlatywy na temat storny www.szaliki .com i nigdzie inedziej zadnych wpisow ponizej link z jego postami

search.php?search_author=Marnas
Ukee

Post autor: Ukee »

Czy ktoś robił coś na www.pgwear.net ? Słyszałem, że mają dobre ceny, szybkie terminy i robią jakościowo zajebiste rzeczy
Ultrasowski

gdzie zrobic proporczyki?
joseph21

Post autor: joseph21 »

Ukee pisze:Czy ktoś robił coś na www.pgwear.net ? Słyszałem, że mają dobre ceny, szybkie terminy i robią jakościowo zajebiste rzeczy
My co jakiś czas coś robimy na www.pgwear.net . Wcześniej robiliśmy koszulki, a ostatnio bluzy ninja.
Obrazek - o właśnie te. Materiał, z którego zrobione są bluzy jest zajebisty, bardzo gruby, nie rozciąga się. Bluza była kilkukrotnie prana i wygląda super. Dobry kontakt, miła obsłucha, 1,5 tygodnia czekałem na towar. Generalnie to gorąco polecam.
nj_1928

Post autor: nj_1928 »

Juz dawno miałem sie tu wpisac..

polecam www.ultrastyl.prv.pl - b.d kontakt i wszystko tak jak powinno . Polecam !
LFK

Post autor: LFK »

Jeżeli ktoś się zastanawia gdzie zamówić szale, zdecydowanie polecam Michała z Łodzi. Szybka realizacja zamówienia, dobry kontakt i co najważniejsze - bardzo wysoka jakość szali. Dużo lepsze niż produkty z kibicowskie.pl.
exite

Post autor: exite »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Polecam robione u Szulca bardzo dobry kontakt co prawda czekałem dłużej ale to przez ten urlop. Przesyłka przyszła bluzy wykonane według projektu jakość bluz bardzo dobra naprawdę polecam robić na www.szaliki.com .

3262481
602-680-365
[email protected]
LFK

Re: Gdzie Polecacie Produkować Flagi/Szale/Gadżety ...

Post autor: LFK »

Marnas pisze: WSZYSTKIE SZALIKI I TAK ROBIONe SA NA MASZYNACH NIEMIECKIEJ FIRMY STOll wiec nie ma gorszych czy lepszych.
Zamawiałem szale i na kibicowskie.pl i u Michała... wiec jakość chyba porównać umiem i różnice miedzy jednymi, a drugimi widze... z powietrza sobie tego nie wziąłem. Pozdrawiam
/SĘDZISZÓW MŁP./

Siarka pisze:
/SĘDZISZÓW MŁP./ pisze:

JAK PAN Z OPRAWY MILCZY TO MILCZY ANI SIE NIE ODZYWA,A ZAMOWIONY TOWAR JAK NIE DOSZEDL TAK GO NIE MA :!: :!: :!:
eXcential

Post autor: eXcential »

Mam pytanko. Gdzie mógłbym dostać kije do flag? W granicach 2m długości? Z góry dzięki
Kuzyn Kopek
ban

Post autor: Kuzyn Kopek »

tysiące razy już było pisane, że albo w castoramie, albo w OBI. przejdź się do w/w sklepów a dowiesz się jaki jest koszt takiego cuda.
CKSCZELADZ
Kontakt:

Post autor: CKSCZELADZ »

eXcential pisze:Mam pytanko. Gdzie mógłbym dostać kije do flag? W granicach 2m długości? Z góry dzięki
Castorama 2 m = 2.0 zl . Dosc gruby, na wieksze flagi w sam raz.
Chyba ze chcesz pojechac po taniosze, to mozna tez na listewkach montazowych, jakis sklad budowlany i 1.5 m listwy mozna juz od 1 zl pewnie wychaczyc.
zenek011

Sklep kibica

Post autor: zenek011 »

Czy na podkarpaciu jest jakis sklep kibica chodzi mi miedzy innymi o Rzeszów
miś

Post autor: miś »

JAKO PRODUCENTA PAMIATEK KIBICOWSKICH POLECAM MICHAŁA Z ŁODZI.OSTATNIO ROBILISMY U NIEGO KOSZULI POLO ZAGŁĘBIA LUBIN HZL . WYKONIANIE,JAKOSC, TERMINOWOSC I RZETELNOSC.NIC DODAD NIC UJĄC!!(juz niedługo dodam foty). kontakt na michała z łodzi gg-2926078 i kom-- 660 732 431.

jeszcze raz polecam( my juz zamawiamy u niego nastepne pamiątki)
ODPOWIEDZ