Jacoby31 pisze:Dużo osób sobie odpuści, ale czy rozłam to nie wiem.Jakiś małolat próbuję narobić smrodu chłopakom z Dobczcyc i okolic siejąc kłamliwe insynuacje.
Jak informują osoby decyzyjne z Dobczyc ich FC nie posiada na facebook'u żadnego profilu, a istniejący nie należy do nich i nie znają osoby, która go prowadzi - a gdy tylko ów osoba zostanie namierzona zostanie odpowiednio potraktowana.
A teraz do idiotów i gimbusów płaczących nad TKWM. Tak najeżdżacie na to WSH, ale gdyby nie oni to byście ku*** bali sie wychodzić z domów bo by was Cracovia jebała. A do reszty kumaczy z innych tematów, jeśli myślicie, że Cracovia jak i Wisła przegrałaby z każdą bandą i każdy by ich zajebał to jebnijcie sie w ten pusty łeb.
Gdyby w/w zgody miały sie dobrze i wszystko byłoby okej to zgoda by nie jebła przez jakiś układ z Ruchem czy Widzewem. Jak widać Wisła wyprzedziła pewne fakty, ale teraz jest jebana za nic. Jebła by zgoda w innym terminie to znowu rozkminiacze by stwierdzili no Lechia i Śląsk wyjebali Wisłe bo jest słaba. Ani Lechia,Wisła,ani Śląsk na tym nie stracą.
Przez sytuacje Śląsk-Motor-Wisła było wiadome, że to jebnie. Hipokryzja według mnie.
Przecież ten fan page jest z 2013r i teraz nie wiedza kto go prowadzi?Normalna strona fc.A tu nagle szukaja kto ja prowadzi bo wyciekło info o Wsh?