Ruch Chorzów

Elana Toruń

Widzew Łódź

Motor Lublin

Spartak Moskwa

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Sagat14 pisze:dzwoni po ekipach na grille gdzie każdy i tak ich zlewa
zrozumcie że "neutral" to niekoniecznie waflowanie się, my "waflujemy" sie z wieloma klubami i od lat i co? nicZW1957 pisze:Udało mi się znaleźć te ekipy, z którymi wafluje się Jaga, doda ktoś cos od siebie?
Blue Old Boy pisze:zrozumcie że "neutral" to niekoniecznie waflowanie się, my "waflujemy" sie z wieloma klubami i od lat i co? nicZW1957 pisze:Udało mi się znaleźć te ekipy, z którymi wafluje się Jaga, doda ktoś cos od siebie?
Tak jak pisałem, miało być jutro, jest już dziś nowa koalicja, mianowiecie Lech-Stomil-Polonia-Cracovia-Arka i na dokładkę Zagłębie Lubin.DeLuxe pisze:To będzie coś bardziej spektakularnego.Dezerter pisze:DeLuxe pisze:To nie koniec przetasowań na kibicowskiej mapie Polski. W przyszłym tygodniu jak się dogadają pewne ekipy to co niektórym szczeny opadną.
Pewnie chodzi Ci o tercet Lech-Górnik-Cracovia. Nie wiem komu miałaby wtedy szczeny opaść.Chyba tylko jakimś paziom na facebooku.
Przypomnisz w którym roku Ruch przybił zgodę z Widzewem, Lech układ z ŁKSem, i jak wyglądały relacje między Widzewem a Lechem przykładowo w 2007 roku?8R8 pisze: Wcześniej jak Ruch przybił zgodę z Widzewem i zaśpiewaliśmy im: "jak z Widzewem Was złapiemy to was k... połamiemy" to od razu zawiązali układ z ŁKSem, pomimo tego, że chwilę wcześniej łamali im szczęki na ustawce.
Teraz doszła Wisła, to znowu trzeba będzie się wzmocnić, tylko ciekawe kim?... :)
hahah Stomil z Arką? Chociaż z drugiej strony już nic mnie nie zaskoczyDomniemaniePrawdy pisze: Tak jak pisałem, miało być jutro, jest już dziś nowa koalicja, mianowiecie Lech-Stomil-Polonia-Cracovia-Arka i na dokładkę Zagłębie Lubin.
Nic dodać nic ująć...Sagat14 pisze:Nie wiem czy powinieniem sie wypowiadać w tym temacie bo zaraz zjadą mnie nethooligansi ale zabawna jest sytuacja z Wisłą i Śląskiem, WSH stara sie jak może jeździ po Szwecjach, po Rzymach robi fotki na potęge, a to na siłowniach a to na stacjach benzynowych jeszcze dobrze na wyjazd nie dojeżdżając gdzie rzekomo miala wpadac pod kasy, pokazuje jakich to nie mają koni w ekipie (niech sie wszyscy w Polsce boją he he) dzwoni po ekipach na grille gdzie każdy i tak ich zlewa a we Wrocławiu jak byla silna opcja prolubelska tak dalej jest i pewnie dalej bedzie, faktycznie taki układ Wks-Gts musiał sie kiedyś skończyć, ze swojej strony tylko nadmienie, że jak te 15-17 lat temu jeździliśmy czy to na Lublinianke czy na Motor za III ligi to zawsze działo sie tam coś wesołego, sprzęt i z jednej i z drugiej strony był konkrenty w użyciu, wtedy spora część BMH to były chłopy grubo po czterdziestce, do tego dużo łysych, klasyczne lata 90-te stara szkola stare zasady, taki uklad zawsze weźmie góre nad pozerstwem jaki pokazuje WSH.
można dodać jeszcze Siarkę, dawna zgoda JB więc pewnie neutral został.ZW1957 pisze:Blue Old Boy pisze:zrozumcie że "neutral" to niekoniecznie waflowanie się, my "waflujemy" sie z wieloma klubami i od lat i co? nicZW1957 pisze:Udało mi się znaleźć te ekipy, z którymi wafluje się Jaga, doda ktoś cos od siebie?
Wnioskuje że jesteś z Niebieskich, więc oficjalnie możesz potwierdzić że z Jagiellonią to nic więcej tylko prywatne kontakty?
To oczywiste że Lech na szybkości przybił z ŁKSem po tym jak im tak zaśpiewaliście. Przecież po takiej przyśpiewce to każdy by się osrał. Zresztą co tu dużo pisać jak większość zgód i układów w Polsce jest robiona tylko żebyście wszystkich nas nierozpierdolili.8R8 pisze:Standardowo Lech dopierdoli jakimś układem...DeLuxe pisze:To nie koniec przetasowań na kibicowskiej mapie Polski. W przyszłym tygodniu jak się dogadają pewne ekipy to co niektórym szczeny opadną.
Wcześniej jak Ruch przybił zgodę z Widzewem i zaśpiewaliśmy im: "jak z Widzewem Was złapiemy to was k... połamiemy" to od razu zawiązali układ z ŁKSem, pomimo tego, że chwilę wcześniej łamali im szczęki na ustawce.
Teraz doszła Wisła, to znowu trzeba będzie się wzmocnić, tylko ciekawe kim?... :)
Dla mnie Lech od czasu gdy do głosu doszli "młodzi" jest ekipą bez honoru, już nawet nie chcę wspominać o akceptacji fuzji z Amicą
Jak na Śląsku Gieksa z Górnikiem przybili sztamę nikt z Ruchu nie kalkulował i nie obmyślał dziwnych sojuszy by nie dostać wpierdolu, gdzie na pierwszy rzut oka nie wyglądało to kolorowo(dwie bandy przeciwko jednej).
Było zebranie, była mobilizacja, AH KS Ruch i do przodu...
Idź zloz kwiaty na grob zalozycieli twojego klubu. To byli rodowici PolacyZarucham ! pisze:Bylo ich szesciu
potem dwunastu
i zalozyli
klub pederastow.
Lecz to piosenka
juz troche stara
bo nowy uklad
jest i gitara.
Teraz jest dwustu
a bedzie trzystu
i tak powstanie
klub onanistow.
Z milicjantami
i smierdzielami
zydzi z Widzewa
nie beda sami.
Ktoś , kiedyś narzekał że jest marazm w naszej lidze, więc jeżeli dojdzie do takich przetasowań to...DeLuxe pisze:To będzie coś bardziej spektakularnego.Dezerter pisze:DeLuxe pisze:To nie koniec przetasowań na kibicowskiej mapie Polski. W przyszłym tygodniu jak się dogadają pewne ekipy to co niektórym szczeny opadną.
Pewnie chodzi Ci o tercet Lech-Górnik-Cracovia. Nie wiem komu miałaby wtedy szczeny opaść.Chyba tylko jakimś paziom na facebooku.
I to też musi nastąpić w przypadku nowego układu.jar_ko_w pisze:Hitem to tylko mogą być kolejne rozstania
Idz zlozyc kwiaty na grobie Gornika z Chojen.Marek21 pisze:Idź zloz kwiaty na grob zalozycieli twojego klubu. To byli rodowici PolacyZarucham ! pisze:Bylo ich szesciu
potem dwunastu
i zalozyli
klub pederastow.
Lecz to piosenka
juz troche stara
bo nowy uklad
jest i gitara.
Teraz jest dwustu
a bedzie trzystu
i tak powstanie
klub onanistow.
Z milicjantami
i smierdzielami
zydzi z Widzewa
nie beda sami.
Pojde bez problemualtgr pisze:Idz zlozyc kwiaty na grobie Gornika z Chojen.Marek21 pisze:Idź zloz kwiaty na grob zalozycieli twojego klubu. To byli rodowici PolacyZarucham ! pisze:Bylo ich szesciu
potem dwunastu
i zalozyli
klub pederastow.
Lecz to piosenka
juz troche stara
bo nowy uklad
jest i gitara.
Teraz jest dwustu
a bedzie trzystu
i tak powstanie
klub onanistow.
Z milicjantami
i smierdzielami
zydzi z Widzewa
nie beda sami.
TakNoMercybro pisze:FC Piła to najmocniejsze FC Kolejorza ?
przecież nie oni pierwsi tak zrobili, tylko po prostu Lechia i Śląsk pokazały jaja, we wczesniejszych przypadkach tych jaj zabrakło, każdy wie o co i kogo chodziturms_gorski pisze:Spodziewam się trendu odwrotnego. Teraz każda ekipa będzie utrwalać swoją zgodę i nikt się nie będzie z nikim nowym układał by nie być posądzony o naśladownictwo Wisły i Ruchu, którym zarzuca się tworzenie nowych trendów sprzecznych z wartościami na których dawniej opierało się podtrzymywanie zgód.
Liczebnie? rozbawiłeś mnie.dariusz pisze:Pozwolę sobie się z Tobą nie zgodzić.
Śląsk pod wieloma względami to zdecydowanie czołówka (m.in. wyjazdy).W tym aspekcie Wisła nie ma startu do Wrocławian.
[youtube]http://m.youtube.com/watch?v=7sHN1IEgeW0[/youtube]dolce pisze:Takie sprostowanie.
żadnego płaczu w Gdańsku nie ma, ani na ulicach ani na forach, także prosiłbym o nie pierdolenie głupot, chociaż takie apele c**** dają.
A to co nazywacie płaczem pikników na forach czy stronach fb Wisły to też nie nazywałbym płaczem, ludzie są zwyczajnie wkurwieni, zdezorientowani, i to chyba nic dziwnego?
Jeżeli wpaja się młodym jakie to ważne na trybunach są sprawy honoru, czym są zgody, czym przyjaźnie to mają prawo być lekko wkurwieni takim obrotem sprawy, czy nie?
Ale już są w natarciu wynalazki które zalewają świat wrzawą na chwałę nowej koalicji gdzie jeszcze parę dni temu za Lechię czy Śląsk po życia kres by szli...w nowym sezonie pojawią się młodzi, dla których TKWM będzie historią, starzy z czasem odpłyną i pamięć o pewnych zgodach razem z nimi.
Mi osobiście jest zwyczajnie szkoda tej zgody, wbrew temu co tu się wypisuje, była to porządna oldschoolowa zgoda, przybita bez kunktatorstwa.
Legion topkaNoMercybro pisze:FC Piła to najmocniejsze FC Kolejorza ?
AKRN pisze:Układ chuligański R z WSH ?? Wisła to obecnie 2 liga pod wzgledem h bądz gruby średniak .Dla Ruchu to są dzieci do bicia . To oco w tym chodzi w tym wszystkim?? jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o... Wisła swoje interesy mogła pchac tylko na wschód (Polonia przemyśl , Resovia) i niemiała jak wejść na teren górnegośląska. No ale teraz już praktycznie całapołudniowa Polska jest zaopatrywana przez TSW. I jeszcze układy z Widzewem , najwieksza kosa swojej zgody... To tak jakby Śląsk przybił układ chuligański z Ccracovią .
hajs
Rookie pisze:AKRN pisze:Układ chuligański R z WSH ?? Wisła to obecnie 2 liga pod wzgledem h bądz gruby średniak .Dla Ruchu to są dzieci do bicia . To oco w tym chodzi w tym wszystkim?? jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o... Wisła swoje interesy mogła pchac tylko na wschód (Polonia przemyśl , Resovia) i niemiała jak wejść na teren górnegośląska. No ale teraz już praktycznie całapołudniowa Polska jest zaopatrywana przez TSW. I jeszcze układy z Widzewem , najwieksza kosa swojej zgody... To tak jakby Śląsk przybił układ chuligański z Ccracovią .
hajs
Po czym oceniasz siłe chuligańską Wisły? Trafiłeś ich na trasie, sprawdziłeś, jakaś ekipa sprawdziła? Bo ktoś tu wcześniej pisał że Wisła dzwoni z propozycjami a dużo ekip odmawia, więc jak to jest? Dalej powtarzacie te banały o interesach rodem z fejsbuka do których żadnych układów h nie trzeba zawierać w dodatku pare dni temu obie ekipy ochrzciły swój układ h w marsylii na kadrze obijając przeciwników.
Mnie bardziej ciekawią kolejne ruchy na naszej kibicowskiej scenie. Bo to że bedzie jakaś odpowiedź głównie podejrzewam że ze strony Lecha to tego jestem pewny. Jednak Lech to wciąż numer 1 a żeby być hegemonem to będą musieli się jeszcze zabezpieczyć w jakiś sposób. Ciekawy sezon się zapowiada w tym roku, najciekawszy od wieeelu wieeelu lat, nic tylko czekać.
WODA GAZOWANA pisze:Najpierw na stronie Wisła Dobczyce pojawiło się to :
Później taki tekst :
"Napisane zostało pare słów prawdy. Niestety niewygodne informacje zostały usunięte przez profil Gra. Ludzie za nim stojący bawią się w internetowych chuliganów i straszą kibiców Wisły jeśli padnie coś w ich kierunku. Ciśniecie prawdziwym kibicom Wisły, poniżacie nas, traktujecie nas jakbyśmy nie byli godni bycia kibicami Wisły, bo tylko wy nimi jesteście ? Nie macie dla nas szacunku, gdy mamy inne zdanie. Kto wam dał prawo ? Nie jesteście jedynymi wiarygodnymi. Nie musimy ślepo was słuchać. Piszecie bajki by przykryć swoje ciemne zagrywki. Nieraz już wykneło się wam to spod kontroli ale teraz już konkretnie. Runęła zgoda z Lechią i Śląskiem a wy szukacie kozła ofiarnego jebiąc po swoich kibicach.
Tak naprawdę wy ponosicie całą odpowiedzialność za ostatnie wydarzenia i muszą was spotkać konsekwencje.
Czas zmian, musicie odejść, wybrani zostaną nowi KUMACI.
Pozdro."
Ty to możesz czekać na niusy internetowe tylko. Tylko tutaj możesz zaistnieć. Każdy wybiera swoją droge ty wybrałeś taką :)Rookie pisze:AKRN pisze:Układ chuligański R z WSH ?? Wisła to obecnie 2 liga pod wzgledem h bądz gruby średniak .Dla Ruchu to są dzieci do bicia . To oco w tym chodzi w tym wszystkim?? jak niewiadomo o co chodzi to chodzi o... Wisła swoje interesy mogła pchac tylko na wschód (Polonia przemyśl , Resovia) i niemiała jak wejść na teren górnegośląska. No ale teraz już praktycznie całapołudniowa Polska jest zaopatrywana przez TSW. I jeszcze układy z Widzewem , najwieksza kosa swojej zgody... To tak jakby Śląsk przybił układ chuligański z Ccracovią .
hajs
Po czym oceniasz siłe chuligańską Wisły? Trafiłeś ich na trasie, sprawdziłeś, jakaś ekipa sprawdziła? Bo ktoś tu wcześniej pisał że Wisła dzwoni z propozycjami a dużo ekip odmawia, więc jak to jest? Dalej powtarzacie te banały o interesach rodem z fejsbuka do których żadnych układów h nie trzeba zawierać w dodatku pare dni temu obie ekipy ochrzciły swój układ h w marsylii na kadrze obijając przeciwników.
Mnie bardziej ciekawią kolejne ruchy na naszej kibicowskiej scenie. Bo to że bedzie jakaś odpowiedź głównie podejrzewam że ze strony Lecha to tego jestem pewny. Jednak Lech to wciąż numer 1 a żeby być hegemonem to będą musieli się jeszcze zabezpieczyć w jakiś sposób. Ciekawy sezon się zapowiada w tym roku, najciekawszy od wieeelu wieeelu lat, nic tylko czekać.
Nie ma żadnej presji, zresztą połowa osiedli i FC nie posiada nawet profili na facebook'u.Zolpidem pisze:
kosacki: wszystkie oświadczenia są identyczne, tylko jedno jest nie po linii WSH i te Dobczyce tak zalazły niektórym za skórę, że nieprzypadkowe osoby zaczęły się spinać na ich profilu, dobrze wiesz które i pod fejk kontami i pod swoimi.
Niektóre Wasze grupy nadal milczą pomimo presji środowiska która jak wiesz ma odmienny pogląd niż zwykły piknik zgodowy na sprawy TKWM
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 49 gości