gigi pisze:fany mecz bylem jako obserwator doping dobry z obu stron ale chyba jednak lepsza korona z perspektywy srodka a krazylem wokol stadionu wiec raczej korona
No to żeś facet wystrzelił. Wydawało mi się, że Korona była gospodarzem i aż dziwne by było gdyby się okazało z perspektywy boiska, że 10 tys. nie może przekszyczeć grupy ponad 700 osobowej. Poprostu trzeba było skończyć opis na tym, że doping dobry z obu stron.
tak, tak my z prowincji nie często mamy okazje ogladać Panów z Wielkopolski. Przynajmniej 65% ludzi na stadionie było tam tylko dlatego że pojawiliście się WY
Prezydent Miasta Krakowa Jacek Majchrowski ustalił już, które mecze Cracovii w rundzie jesiennej będą uznawane za mecze podwyższonego ryzyka. Według wcześniejszych komunikatów klubu MKS Cracovia SSA bilety na te mecze nie będą dostępne w sprzedaży. Na mecze podwyższonego ryzyka będą wpuszczani jedynie posiadacze karnetów.
Meczami podwyższonego ryzyka, uznano mecze Cracovii z:
Jagiellonią
ŁKS-em
Zagłębiem Sosnowiec
Wisłą Kraków
Legią Warszawa
W związku z tym osoby nieposiadające karnetów, będą mogli wejść tylko na mecze Cracovii z:
Groclinem Dyskobolią Grodziskiem Wielkopolskim
Zagłębiem Lubin
GKS-em Bełchatów
szyderca pisze:ku***, amfre zajmij się komentowaniem działań własnego...Towarzystwa.
Nie wiem po co sie napinasz. Takie sa fakty i to powinien byc Wasz glowny argument. Inne kluby poradzily sobie z kolportażem biletow na mecze podwyzszonego ryzyka, a Filipak poszedl na latwizne i zrzucil wszystko na przepisy. Wiec nie wiem w ogole po co sie napinasz.