Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

Quorth

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Quorth »

Sorki, że się wbije . Mam ptanko. Czy ŁKS nie wącha się od dawna z Cracovią? po przetasowaniach na scenie nie będzie zbliżenia?
iparts.pl
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

wąchasz to swoich smieRdzacych kumpli gacie , czerwonych spod Łodzi rowniez.... z nimi też bedzie ''zblizenie'' /???....

kto by pomyslał, jeszcze pare miechów temu...
PATO 1908 GANG
Kolejny nick

ja mam z kolei do Ciebie pytanko Wislaku.

Dalej bedziecie wieszali flage -WIERNOŚĆ- ??

obawiam sie, ze przebiliscie juz Cracovie z tymi ich flagami Izraeala.

Proponuje zrobice sobie flage

"CECHUJE NAS POJECIE KTOREGO WY NIE ZNACIE-
MISKA
-IDZIEMY TAM GDZIE LEPSZE ŻARCIE''

akurat pasuje, i takie psiarskie jak lubicie ;)
PATO 1908 GANG
Quorth

Post autor: Quorth »

Historia kołem się toczy. W latach 80-tych Wisłą, Ruch i Widzew miały układy. Wszystko się zmienia a i u nas wszystko dojdzie do normy tak jak po zerwaniu sztamy z Jagą, chodź niektórym wydawało się to nie możliwe. Moje pytanie było konkretne bo wiem że już od lat 90-tych relacje między ŁKS-em i Pasami są bliskie
ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz »

Kolejny nick pisze:obawiam sie, ze przebiliscie juz Cracovie z tymi ich flagami Izraeala.
Trochę ochłoń bo zaraz się okaże, że sami będziecie z nimi za tymi flagami siedzieć i klaskać.
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

Kolejny nick pisze:ja mam z kolei do Ciebie pytanko Wislaku.

Dalej bedziecie wieszali flage -WIERNOŚĆ- ??

obawiam sie, ze przebiliscie juz Cracovie z tymi ich flagami Izraeala.

Proponuje zrobice sobie flage

"CECHUJE NAS POJECIE KTOREGO WY NIE ZNACIE-
MISKA
-IDZIEMY TAM GDZIE LEPSZE ŻARCIE''

akurat pasuje, i takie psiarskie jak lubicie ;)
zluzuj porty szczurze i pilnuj swojego ogródka
Kolejny nick

haha ales grożny, twoja nowa dziewczyna prowokuje a Ty oczywiscie do mnie sie musisz spruć, sam zluzuj porty i pilnuj swojego TYŁU hahah
PATO 1908 GANG
Kolejny nick

ImperatorMistrz pisze:
Kolejny nick pisze:obawiam sie, ze przebiliscie juz Cracovie z tymi ich flagami Izraeala.
Trochę ochłoń bo zaraz się okaże, że sami będziecie z nimi za tymi flagami siedzieć i klaskać.
sam ochłon - bo jak narazie to wychodzi że razem z Wisłą bedziecie siedziec i klaskać - Wy z flagą LUDZIE HONORU, Ruch z flagą POLSKI, a tsW z flagą WIERNOŚĆ i będzie cacy hahahaa
PATO 1908 GANG
mms

Post autor: mms »

Kolejny nick pisze:sam ochłon - bo jak narazie to wychodzi że razem z Wisłą bedziecie siedziec i klaskać - Wy z flagą LUDZIE HONORU, Ruch z flagą POLSKI, a tsW z flagą WIERNOŚĆ i będzie cacy hahahaa
Jedynie co ci wychodzi i wchodzi w pysku to murzyński flet czarnej koleżanki z limanki :) a jak na razie to wy razem z Cracovią siedzieliście i klaskaliście za flagami izraela :)
Kolejny nick

boli rzeczywistosc ??

i bardzo dobrze ...

twoje kolezanki mlode ultrasy z URW chyba będa musiały pousuwac z facebooków Cracovie z ulubionych, chyba ze juz to zrobili ?
PATO 1908 GANG
mms

Kolejny nick pisze:boli rzeczywistosc ??

pousuwac z facebooków
Rzeczywistość ;)
Kolejny nick

no wlasnie to sie nazywa rzeczywistosc , troche czasu minie zanim ją wlasciewie odczytacie, tydzien temu, albo dwa - by ktos napisal info z tym co sie dzieje obecnie to bys był 1 ktory by to wysmiał w taki sam sposob jak teraz...

ale tu juz Ruch za was zrobił robote i wam znalazł kumpli hehe wiec nie oczekuje ze cos sensownego na ta chwile bedziecie mieli do powiedzenia .
PATO 1908 GANG
mms

Wylogujcie się do życia, to poznać tą rzeczywistość :)
Kolejny nick

i pisze to głowny przodownik czerwonej net bandy, najbardziej internetowej ekipy wszechswiata - wielkiego Widzewa....

jak rozmowa nie pasuje to juz wyloguj sie do zycia..
jak jest odwrotnie, to sie sama ześ tu pruła larwo po kilkanascie razy o układ ŁKS&KKS i o sto innych rzeczy, to tylko pokazuje jakimi hipokrytami i debilami jestescie

Ludzie Honoru z Widzewa, Polacy z Ruchu i Wierne jak PSy kibice Wisły, jak to dumnie brzmi...
PATO 1908 GANG
internet

Post autor: internet »

Wantedx pisze:BOLAŁO ?
odpowiedzcie po powrocie z Francji
a czy ty chociaz byles wczoraj we Francji, ze tak sie spinasz? Czy przypisujesz sobie cudze zaslugi nie wiedzac nawet co tak naprawde sie stalo?
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

bnowak pisze:
mms pisze:
Kolejny nick pisze:boli rzeczywistosc ??

pousuwac z facebooków
Rzeczywistość ;)
dla ciebie na pewno, bo gdzie w tej chwili jestes? na co sie gapisz i jak ci czas przecieka przez palce przegrany czlowieku? odp. robisz to samo co 5 minut temu, godzine temu, dzien temu i miesiac. i tak kur.wa non stop, chujowe masz zycie
Siedzi tu kurwisko całymi dniami i nocami napierdala posty z c*** wie ilu kont i jeszcze pisze coś o chujowym życiu :) do tego uaktywnił się drugi żyd z urojeniami i podobną częstotliwością pisania postów jednym słowem przejebane...
Kolejny nick

internet pisze:
a czy ty chociaz byles wczoraj we Francji, ze tak sie spinasz? Czy przypisujesz sobie cudze zaslugi nie wiedzac nawet co tak naprawde sie stalo?
no przeciez wiadomo, wg takich pał jak wyzej Wisła Ruch i Widzew obili wczoraj ŁKS & Lecha, to jest wlasnie ta rzeczywistosc o ktorej pisze mms...
PATO 1908 GANG
mms

Po pierwsze smarku to nie napisałem nic, kto kogo obił. Po drugie ty z kilku kont w ciągu roku najebałeś więcej postów niż ja czy inni w kilka lat. Więc teraz ponabijaj sobie dalej posty i zaklinaj tą swoją internetową rzeczywistość o fejsbuczkach i c*** wie czym jeszcze :)
Kolejny nick

to nastepnym razem zamknij picze i nie wcinaj sie, jak nie musisz ( tylko czy to wytrzymasz deklu ??) .

nie bedziesz musial wtedy pierdolić takich smutów i sie tłumaczyc jak wyzej...

a o tym co kto pisal - to mialem na mysli twojego cztowanego kumpla , kazdy z IQ +50 by chyba to skumal tylko tyś na to za głupi wiesiu ....
PATO 1908 GANG
krokiet_z_grzybami

Post autor: krokiet_z_grzybami »

no to widzef trafił z nowymi przyjaciolmi haha, antypolska koalicja wisla-ruch-widzef ! brawo!
mms

To pierwsze zdanie powinieneś sobie wydrukować i przykleić nad ekranem. Bo wszędzie tam gdzie mowa o Widzewie, tam musisz być i ty bambusie :) zostawiam cie w spokoju na jakiś czas, więc możesz śmiało pochuliganić na forum :)
Kolejny nick

mms pisze:To pierwsze zdanie powinieneś sobie wydrukować i przykleić nad ekranem. Bo wszędzie tam gdzie mowa o Widzewie, tam musisz być i ty bambusie :) zostawiam cie w spokoju na jakiś czas, więc możesz śmiało pochuliganić na forum :)
jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Gosciu z Wisły cos tam prowokował, wiec w taki sam sposob mu odpisałem - ty sie wciales w ta ''rozmowe'' i palisz teraz jana ze pisze tylko o Widzewie....
Spojrz na gore poprzedniej strony i zobacz kto o kim pisał jakies wymysły, i co pierdolicie w temacie o Euro , bo w wiekszosci to chyba opisujecie wasze sny...

a jak juz to zrobisz to spierdalaj, narazie.
PATO 1908 GANG
rafalinho007

Post autor: rafalinho007 »

Czytając posty takich ludzi jak bnowak, jak na dłoni widać że Widzew to dla nich całe życie. Każdym postem pokazują jaki wielki jest ten klub.

Ten temat jest o całym kibicowskim województwie, ale 70% postów lub więcej jest o Widzewie. Na dodatek jest to jeden z najdłuższych wątków na całym forum.

Wnioski wyciągnijcie sami ;)

Ave Widzew!
Kolejny nick

rafalinho007 pisze:Czytając posty takich ludzi jak bnowak, jak na dłoni widać że Widzew to dla nich całe życie. Każdym postem pokazują jaki wielki jest ten klub.

Ten temat jest o całym kibicowskim województwie, ale 70% postów lub więcej jest o Widzewie. Na dodatek jest to jeden z najdłuższych wątków na całym forum.

Wnioski wyciągnijcie sami ;)

Ave Widzew!
hahah wniosek jest jeden - jestes hipokrytą, nie umiesz liczyc ani nawet czytać ....

stosując twoje kryteria to wiekszosc twoich kumpli zyje ŁKSem, wiec wg Ciebie jak wielkim klubem musimy być ?? Temat waszej fety to glownie wpisy o nas, o tym ze jestesmy tacy i owacy ze wam wiadro na łeb poszło, ze my to wogole bysmy sie tak nie zebrali, ze my to patologia a tak wogole to ze sprzętem jezdzilismy po meczu hahaha jajca

na waszym kibolskim forum najbardziej popularnym tematem ever, był ten o ŁKSie, o czym to wg ciebie swiadczy ??
PATO 1908 GANG
Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek »

Kolejny nick, nawet patrząc na mury w wielu częściach Łodzi, można odnieść wrażenie że są tutaj kibice Widzewa i "kibice" anty-Widzew.
Rzezimieszek

Post autor: Rzezimieszek »

"Zero zasad i honoru tylko pieniądz się liczy"

Napisał koleś który kurwi się za wyświetlenia z reklam.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

Osobo Wantedx skompromitowałeś się ,jak całe Twoje środowisko.Wczoraj w innym temacie potwierdzałeś,że to ŁKS z Lechem oberwali od Ruchu,Wisły i Widzewa.Dzisiaj piszesz że skądś smyczka Lecha musiała się wziąć.
Nikt z ŁKSu nie oberwał,tym bardziej z Lecha.Jesteś pionkiem.I tak jak Wy wszyscy,już dawno straciłeś/straciliście wiarygodność.

Żeby na następnym pochodzie było Was 6 kafli,z honorem,jakimkolwiek kręgosłupem moralnym,nie macie nic wspólnego.
Zwykła zbieranina ludzi bez zasad.Byleby było o Was głośno i jak to Was dużo.Ilość nic nie znaczy przy braku godności,honoru.
Żenada,wstyd,kolejna kompromitacja środowiska widzewskiego.
Kolejny nick

Rzezimieszek pisze:Kolejny nick, nawet patrząc na mury w wielu częściach Łodzi, można odnieść wrażenie że są tutaj kibice Widzewa i "kibice" anty-Widzew.
mowisz o rozwalonych grafach czy niby o czym? Widzewiacy nie robią pracek anty ?? oj mylisz sie kolego , widac za mało zes widział...

Owszem do niedawna takie nastawienie to była nasza domena, i Widzewiacy bardzo chetnie zawsze sie dopierdalali ze to są kompleksy, głupota i wlasnie ze jestesmy bardziej anty i wogole wszystko co najgorsze, tyle ze juz od jakiegos czasu robią bardzo wiele zeby nie tracic dystansu do swoich znienawidzonych wzorców....

Jeszcze do niedawno przytykiem nr 1 Widzewiaków było dojebanie sie do układu ŁKS & KKS, i robili to cały czas mimo ze raczej nikt nie dawal sie prowokowac i sam ukłąd byl faktem juz pare dobrych lat. Natomiast teraz dzieje sie duzo i juz o nic Widzewiaków nie mozna sie pytać ? Widzew moze wpierdalac wszedzie jakies prowokacje z d*** wziete w nasza strone, nasmiewać sie od X lat z naszych frekwencji , nasmiewac sie z naszych wyjazdow i z wielu innych rzeczy, na swoim forum mogli najebac pincet stron na nasz temat gdzie tasowali sie grupowo pod wszystkie artykuły które nas dotyczą , natomiast my mamy siedziec cicho ?
Nie mozna sie posmiac z wiesniaków z pierdzewa, nie można im wytknąć że walą po raz enty w c**** na liczbach, nie mozna napisac nic o ich kontaktach z Wisłą natomiast oni mogą pisac wszystko, tak ?? Ile razy tu pisałem ze jak Widzewiacy sie zajmą w koncu sobą to bedzie tu spokoj ? W chuju to mieli i sie z tym nie kryli, wiec o to teraz te żale?
Widzewiacy mogą komentować i oceniać ŁKS, i wszystkie ekipy z którymi im nie po drodze, natomiast wszyscy inni wara od wielkiego czerwonego RTSU ?? Bo niby co , bo Widzew jest najwiekszy we wszechświecie, a ŁKS to jakas patologia z kilku bram na Limance ?? Dobrze rozumuje ?? Stary ja to doskonale rozumiem, jest tak juz od wielu lat...
PATO 1908 GANG
mms

Kolejny nick pisze:jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Gosciu z Wisły cos tam prowokował, wiec w taki sam sposob mu odpisałem - ty sie wciales w ta ''rozmowe'' i palisz teraz jana ze pisze tylko o Widzewie....
Spojrz na gore poprzedniej strony i zobacz kto o kim pisał jakies wymysły, i co pierdolicie w temacie o Euro , bo w wiekszosci to chyba opisujecie wasze sny...

Nie tak dawno wpierdoliłeś się w wątek Kwidzyna, i gdzie tam była mowa o was kłamliwy kurwiszonku? :)

Co mnie interesuje gość z Wisły? Na dzień dzisiejszy nie mamy z Wisłą żadnego układu czy zgody, a tu już tworzone są koalicję itp. A temat euro to w ogóle inna bajka, pełno tam bzdur i farmazonów, które łykasz jak dziwka sperme. Więc przestań pierdolić jak potłuczony i się zasłaniać kim tylko się da.
Fanatycy Widzewa
Kontakt:

Post autor: Fanatycy Widzewa »

Wracając jeszcze do soboty, w Dublinie odbył się kolejny Turniej Rodzinny „Criminal Family”.
W imprezie wystąpiło sześć drużyn piłkarskich: Widzew, Ruch I i Ruch II, Widzewska Emigracja, WFCH oraz Zgierz & Grudziądz.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kolejny nick

mms pisze:
Kolejny nick pisze:jakbys nie zauwazyla slepa k****, to wszedzie tam gdzie napiszecie cos o nas - tam pojawiam sie ja, nie na odwrót ;) i doskonale o tym wiesz , ze szanse na sianie tutaj waszej propagandy od jakiegos czasu znacznie zmalały.

Nie tak dawno wpierdoliłeś się w wątek Kwidzyna, i gdzie tam była mowa o was kłamliwy kurwiszonku? :)

Co mnie interesuje gość z Wisły? Na dzień dzisiejszy nie mamy z Wisłą żadnego układu czy zgody, a tu już tworzone są koalicję itp. A temat euro to w ogóle inna bajka, pełno tam bzdur i farmazonów, które łykasz jak dziwka sperme. Więc przestań pierdolić jak potłuczony i się zasłaniać kim tylko się da.
hahaha jesli cie ''nie interesuje gosc z Wisły'' i to co pisze to c*** cie interesuje gosc z eŁKSy ??? Kto tu sie kim zasłania? Łykasz sperme, twoja sprawa ale mnie w to nie mieszaj...

FanatycyWidzewa - dawaj wiecej, za mało zdjec ! - moze jakimis fotkami vlepek i innymi takimi sie pochwalą kibice wielkiego Widzewa na tym ''smiesznym forum '' ?? ;)
PATO 1908 GANG
internet

Post autor: internet »

Wantedx pisze:
internet pisze:
bylem wrocilem jestem
dlatego wczoraj wieczorem waliles teksty na kibicach.net, zamiast bawic sie z ekipa ;). Dowiedz sie moze wsrod swoich kumatych kumpli, z ktorymi wczoraj "byles" we Francji, czemu sie tutaj od wielu lat nie wypowiadaja.
popopopo

Post autor: popopopo »

Fanatycy Widzewa pisze:....]
Super. Tylko, że c*** kogo obchodzą te widzewskie festyny/ dożynki a sami zainteresowani chyba o nich wiedzą.
Radicaal

Post autor: Radicaal »

popopopo pisze:
Fanatycy Widzewa pisze:....]
Super. Tylko, że c*** kogo obchodzą te widzewskie festyny/ dożynki a sami zainteresowani chyba o nich wiedzą.
Nadrabia....
za Ruchem !

Post autor: za Ruchem ! »

bnowak pisze:i tak beda wisialy na stodolach i remizach poki nie zgnija.
To tak jak Twoja matka żydówka :)
esencjale

Post autor: esencjale »

widać że w widzewie chuliganka nie idzie w parze
z inteligencjią,to dla was komplement chłopki
cwaniaKKK

Post autor: cwaniaKKK »

esencjale pisze: z inteligencjią
Jak już zgrywasz takiego prymusa i piszesz o inteligencji to naucz się pisać poprawnie chociaż to słowo.
1910
esencjale

Post autor: esencjale »

Nie peniaj starałem dostosować się do twojego poziomu,nazwy klubu piszemy z dużej litery,ale sarkastyczny ze mnie skurwiel i nie należysz do inteligencjiii widzewskiej żeby to skminić(jeżeli taka istnieje)...
C1365O

Post autor: C1365O »

Twoj stary powinien zbojkotowac Twoja stara kilkanaście lat temu.
tuwimianin.

Post autor: tuwimianin. »

piter7196 pisze:Czy to prawda, że przez to, że Widzew z Ruchem zaczął się wąchać z Wisłą to część sympatyków bojkotuje czyny grupy decyzyjnej ? Oj, ale się będzie teraz działo !

Dokładne info znalazłem tutaj: http://www.nastadionie.pl/zapowiada-sie ... ly-krakow/
W********** z tego forum skurwiały baranie i tak nikt ci hajsu nie nabije na tę zjebaną stronę.
IGLOOPOL DĘBICA
ODPOWIEDZ