KOMENTARZE - 8 sierpnia - II Liga
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
KOMENTARZE - 8 sierpnia - II Liga
Polonia Warszawa - ŁKS Łomża, 08.07. g.18:00
Odra Opole - GKS Jastrzębie, 08.08, g. 19:00
Motor Lublin - Wisła Płock, 08.08, g. 18:00
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice, 08.08, g. 17:00
Warta Poznań - TUR Turek 08.08, g. 18:00
Podbeskidzie Bielsko Biała - Arka Gdynia, 08.08, g. 17:00
Pelikan Łowicz - Stal Stalowa Wola, 8.08. g. 17:15 TVP
Kmita Zabierzów - Śląsk Wrocław
GKS Gieksa Katowice - Znicz Pruszków, 08.08, g.18:00
Odra Opole - GKS Jastrzębie, 08.08, g. 19:00
Motor Lublin - Wisła Płock, 08.08, g. 18:00
Lechia Gdańsk - Piast Gliwice, 08.08, g. 17:00
Warta Poznań - TUR Turek 08.08, g. 18:00
Podbeskidzie Bielsko Biała - Arka Gdynia, 08.08, g. 17:00
Pelikan Łowicz - Stal Stalowa Wola, 8.08. g. 17:15 TVP
Kmita Zabierzów - Śląsk Wrocław
GKS Gieksa Katowice - Znicz Pruszków, 08.08, g.18:00
-
Ja myślę ze przyjezdnych było co najmniej 15-20 osób , ja tą grupę dość głośni, dobrze ze wogóle jeżdzą na wyjazdy.19LGT64 pisze:GKS Katowice - Znicz Pruszków 1-2
niestety przegrana GieKSy ale poziom sedziego naprawde bardzo niski, nieuznany ewidennty karny dla Katowic i pare fauli kture zatrzymywaly kontrrataki
okolo 10 przyjezdnych
-
-
-
-
S.P. pisze:Slaska okolo 40 a was ilu??+GKSK-CE+ pisze:Kolejna akcja GieKSy i Górnika,tym razem zapewniamy atrakcje kibicom Śląska Wrocław wracającym pociągiem z Zabierzowa (około 40)
Jak widać GieKSa i Górnik nie śpią..
Nie ma się czym szczycić, ze Śląska jechały pikniki, a Hanysy wiedziały kto i czym jedzie, a wzięli się za tych łatwiejszych.
-
Kogo wy w tym pociagu atakowaliscie ?+GKSK-CE+ pisze:Kolejna akcja GieKSy i Górnika,tym razem zapewniamy atrakcje kibicom Śląska Wrocław wracającym pociągiem z Zabierzowa (około 40)
Jak widać GieKSa i Górnik nie śpią..
25 osob (pikniki) ktore nigdy sie nie bilo za Slask.
Przeciez jeszcze w pierwsza strone obcykaliscie jaki sklad jedzie w tym pociagu .
Wiedzieliscie ze nasza ekipa jedzie autami to mogliscie sie na nas ustawic.
-
-
-
-
To zabrońcie piknikom jeździć na wyjazdy albo się zorganizujcie...Zawsze jak ktoś gdzieś dostanie to się okazuje, że to były dzieci, pikniki, stare dziadki itd...Back To The Oldskool pisze:Akcja, akcją, ale nie ma czym się chwalić bo dojebane jakimś piknikom.
I zawsze się znajdzie jakiś "superkumacz" jak staniol, który będzie oceniał na necie co jest akcją a co kompromitacja.
-
-
- ban
Krav_75 pisze:To zabrońcie piknikom jeździć na wyjazdy albo się zorganizujcie...Zawsze jak ktoś gdzieś dostanie to się okazuje, że to były dzieci, pikniki, stare dziadki itd...Back To The Oldskool pisze:Akcja, akcją, ale nie ma czym się chwalić bo dojebane jakimś piknikom.
I zawsze się znajdzie jakiś "superkumacz" jak staniol, który będzie oceniał na necie co jest akcją a co kompromitacja.
cytat z Relacji II ligi
rozumiem że komentarze, a relacje to inny wątek ale bez przesadyKmita - Śląsk
Śląska niecałe 100 (?), Wisły ok 500 , chwilowa awanturka na początku meczu, chłopak chce przerzucić flagę Śląska przez siatkę, ochrona burzy no i się zaczeło... flaga po ok 30 sekundach utarczek z białymi kaskami i ochroną wędruje na "płot"
doping chujowy, ale nikt praktycznie nie rwał się do tego , ekipa raczej sportowa, tyle.
p.s. przepraszam za wmieszanie sięw dyskusje ale tak czytam czytam i nic nie wiem

-
Jesli chodzi o Śląska który zawitał pociągiem to było ich niecałe 35 osób w tym kilka lasek i może 3 typów wyglądających na "chętnych do bicia" ( ów grupa pociągowa nie w pełni weszła na stadion )
jaja były z wejściem, na początku jak już pisałem była szarpanina z psami, większośc tych "mniejszych" się rozsiała po bokach, ci którzy mieli jeszcze "chęci na więcej" byli przygotowani na więcej i mało kto wkońcu przywiązywał wagę do dopingu a "pikniki" z racji zainteresowania "łysymi stadionowymi bandytami" z boczku przypatrywali się sytuacji i nikogo z nich chyba nie rwało do śpiewów, podsumowując jeśli chodzi o pikników ze Śląska czy jak Wy tam ich nazywacie to jedynie chodzi o tą grupe pociągową, która liczyła niecałe 35 osób reszta Śląska była nastawiona bojowa i napewno nie jechali wtedy pociągiem.
tyle.
było, mineło, do zobaczenia w przyszłości.
jaja były z wejściem, na początku jak już pisałem była szarpanina z psami, większośc tych "mniejszych" się rozsiała po bokach, ci którzy mieli jeszcze "chęci na więcej" byli przygotowani na więcej i mało kto wkońcu przywiązywał wagę do dopingu a "pikniki" z racji zainteresowania "łysymi stadionowymi bandytami" z boczku przypatrywali się sytuacji i nikogo z nich chyba nie rwało do śpiewów, podsumowując jeśli chodzi o pikników ze Śląska czy jak Wy tam ich nazywacie to jedynie chodzi o tą grupe pociągową, która liczyła niecałe 35 osób reszta Śląska była nastawiona bojowa i napewno nie jechali wtedy pociągiem.
tyle.
było, mineło, do zobaczenia w przyszłości.
-
-
Jedyny sensowny post.Krav_75 pisze:To zabrońcie piknikom jeździć na wyjazdy albo się zorganizujcie...Zawsze jak ktoś gdzieś dostanie to się okazuje, że to były dzieci, pikniki, stare dziadki itd...Back To The Oldskool pisze:Akcja, akcją, ale nie ma czym się chwalić bo dojebane jakimś piknikom.
Widzę, że wszyscy są tym podnieceni, tylko nie linia GKS-Górnik, bo robią swoje oni. Dla mnie plus dla tych ekip, że praktycznie co "kolejkę" robią akcję, czyli są aktywni a nie jeden zakompleksiony pajac pisze, że na słabszych się ustawiają.d_f pisze:GKS i Górnik znowu razem w akcji...![]()
Korci mnie zeby zapytac czy sa to bandy
slabe , nieliczne , zeby razem atakowac
kilkudziesiecio osobowa grupe zwyklych
kibicow ?
Nie...
Ale takimi akcjami ten uklad dlugo nie
wytrzyma . Dlaczego ? Przerodzi sie
w zgode jak niektorzy juz twierdza...
Mysle , ze w tym wszystkim o to wlasnie
chodzi![]()
pozdrawiam
-
-
No dzieki tej akcji macie o czym pisać teraz przez kolejnych 10 stron
Najlepsze jest to, że całe zdarzenie komentują Ci którzy wcale nie powinni głosu zabierać. Chyba jedynymi osobami które mogą cokolwiek tutaj wnieść są sami uczestnicy ... ale postów takowych osob tutaj chyba nie uraczysz
I tak zawsze co tydzień ...

Każdy mój post ma na celu wyrażenie tylko i wyłącznie mojej prywatnej opini i nie jest i nie powinien być traktowany jako oficjalne stanowisko kibiców LECHA POZNAŃ