Pojechali mocną ekipą i myslą, że są kozacy bo obiją np. Lecha który pewnie nie pojechał dużo liczbą bandy. Szkoda, że Wisła zamiast ustawić się w końcu z kimś na gołe łapy woli co wyjazd sobie fotki pstrykać.
Jeśli to prawda to oznacza, że nowi przyjaciele WRW zrywają układ na reprezentację.... Moim zdaniem powinni mieć za to zakaz wjazdu na kadre tzn zostać dojachani przez WSZYSTKIE ekipy.
Zenada w c*** .W kinie jest lepsza atmosfera jak dzisiaj na meczu.Siedze po srodku i garstka ukraincow lepiej sie bawi i bardziej slyszalni....duzo ekip widziane przed meczem.Nie wiem czy prawda ze Slaskiem ale ja lepszej jakosciowo i ilosciowo ekipy dzisiaj nie widzialem
Kibice - nasze kibicowskie zycie
12 min ·
Wisła&Widzew&Ruch (120-140) przed meczem Polska - Ukraina wjeżdżają w Śląsk&Motor&Miedź z okrzykiem "Cała Polska je**e Śląska".
Jeśli się to potwierdzi, to tak jak już ktoś tam wyżej wspomniał, powinien zostać nałożony zakaz jazdy na kadre i solidarny w******* od reszty ekip, bo to co się wyprawia obecnie na kadrze to jakis kabaret.
arleska pisze:Zenada w c*** .W kinie jest lepsza atmosfera jak dzisiaj na meczu.Siedze po srodku i garstka ukraincow lepiej sie bawi i bardziej slyszalni....duzo ekip widziane przed meczem.Nie wiem czy prawda ze Slaskiem ale ja lepszej jakosciowo i ilosciowo ekipy dzisiaj nie widzialem
Naprawde jestes ku*wa tak glupi ze myslisz ze ktos Ci uwierzy ze siedzisz na stadionie i pierwsze co robisz to relacjonujesz na k.net co sie dzieje na stadionie?? Ogarnij sie czlowieku
Czy tylko mi rzuciło się w oczy, że na lewo od strony flagi Widzewa (ok. 40-50 metrów) flaga Bendery? Wisiała przez całą pierwszą połowę, w trakcie drugiej zniknęła i na jej miejsce zawisnęło coś w kolorach bodajże... Irlandii? Ukraińcy poszli po rozum do głowy i zdjęli/przewiesili czy ktoś zareagował?
Maraton uśmiechu pisze:Czy tylko mi rzuciło się w oczy, że na lewo od strony flagi Widzewa (ok. 40-50 metrów) flaga Bendery? Wisiała przez całą pierwszą połowę, w trakcie drugiej zniknęła i na jej miejsce zawisnęło coś w kolorach bodajże... Irlandii? Ukraińcy poszli po rozum do głowy i zdjęli/przewiesili czy ktoś zareagował?
też miałem takie wrażenie...i to całkiem blisko.Flaga Widzewa tuż obok sektora ukrów
k**** bez honoru mam nadzieje że spotka ich za to kara mało mają przeciwników? Banderowcy Kacapy Anglicy Muslimy itd To napierdalają swoich żeby się pokazać przed nowymi przyjaciółmi frajerska akcja tyle w temacie
Sytuacja mówiąc krótko - c******. Co prawda już przed Euro 2012 zapowiedziano, że "olewamy reprezentację i doping", a było to także stanowisko reprezentującego nas Klubu Kibica (który się już chyba?), ale dojeżdżanie się na reprezentacji jest sytuacją mówiąc krótko patową. Euro w Rosji już niebawem, tam nikt nie będzie patrzył na to czy jesteśmy koalicją czy przez miasto idą pojedyncze ekipy. Ruscy to nie przysłowiowy drugi garnitur tylko kluby które mają bandy pokroju ŁKS, Lechii czy Ruchu, a te z kolei mają po parę ekip, a każda z nich potrafi się nieźle napierdalać. Może przysłowiowy kubeł zimnej wody wylany nam na łeb dobrze zrobi.
Pająk Spajder pisze:Jeśli to prawda to oznacza, że nowi przyjaciele WRW zrywają układ na reprezentację.... Moim zdaniem powinni mieć za to zakaz wjazdu na kadre tzn zostać dojachani przez WSZYSTKIE ekipy.
Dokładnie, jeżeli to prawda to powinien być układ na kadrę poza wszystkim j**** WRW.
Kolejne wieści tym razem od To My Kibice Plus: Przed meczem Wisła wraz ze swym nowym układowiczem Ruchem oraz Widzewem atakują ŁKS z... Lechią i Śląskiem oraz paroma osobami z innych ekip! Jeden z lechistów w szpitalu. Co przyniesie wieczór?
Chcieliście zadym to będą, coś czuje, ze mety dopiero się zaczną. Dobrze by było gdyby polskie ekipy się zjednoczyły i w******* spuścili koalicji która ewidentnie szuka c**** do d***.
Dzisiaj wrogu, dzisiaj bracie. Chuliganka Wisły swoje a ultraska swoje, niezły tam mają syf.
Na przykład ja zarejestrowałem się bo poziom wkurwienia w tym momencie sięgnął zenitu, a śledzę te wszystkie dyskusje od dobrych kilku lat także nie oceniaj wszystkich jednakowo. Zobaczycie teraz rozpad za rozpadem, nowe układy, liga zapowiada się ciekawie. Wisła odbija od Śląska, Lechia z nimi zrywa, bratają się z Ruchem, powstaje stary układ WRW w którym brakuje kogoś ... no właśnie - Jagiellonii, ale coś czuje że w bliskim czasie dostaniemy nowe info patrząc na przestrzeni ostatnich lat neutralny dość stosunek Śląska do Jagiellonii i to że Jaga + Motor to może powstać coś ciekawego. Więcej info wkrótce.
Jako hazardzista bym obstawiał większe zbliżenie ekip które niegdyś przed kadrą zbierały się w Sosnowcu tj: Zagłębie Sosnowiec, Legia Warszawa, Śląsk Wrocław, Lechia Gdańsk, ŁKS Łódź, Motor Lublin. Jage wyłączam bo wszystkie ekipy nowej "triady" raczej by były jej życzliwe.
To już doping w meczu z Niemcacmi (gdzie nie było tylu ekip) prezentował się lepiej pod względem repertuaru i głośności niż dzisiaj. Fajnie, że poleciało Ole To my kibole, zaraz lepiej się na duszy robi. Trans ŁKSu - brawo! raz poleciała szkocja czy też dwa razy, przynajmniej tak mi się wydawało, kilka razy też jakieś piro odpalone - fajnie. Akcja sprzed meczu jak dla mnie frajerstwo i upadek zasad - cytujac klasyka.
zrozumiała była ostrożnośc jeśli chodzi o info odnośnie ataku nowej koalicji tymbardziej że wydawało się to małoprawdopodobne...
Niestety potwierdzone...
DRAMAT
ku*** dramat.Przypadek?Nie sądze.Musieli decyzyjni Lechii i Śląska się mocno spiąć z WSH i poszło dziś ciśnienie.Można to było jednak załatwić w Polsce a nie robić przypał na kadrze.
Od dawien, dawna wiadomo, że ruch to antypolska ekipa. Kto jeszcze kilka lat temu jeździł na kadrę na Śląski ten o tym doskonale wie. Pamiętam jak z 10-15 lat temu śmigali w koszulkach Adolfa, teraz przerzucili się na onanizm nad RAŚ i ich pseudoliderem Gorzelikiem. Co do wydarzeń przedmeczowych, pojechali odpierdolić typową pokazówkę ze swoimi nowymi przyjaciółmi z Krakowa, dla których nic poza interesami $$$ i pokazówkami czy to w Marsylii czy Rzymie (Lazio) się nie liczy. Jedni i drudzy siebie warci.
te 3 anty polskie ekipy powinny być dojeżdżane przez wszystkich jednocześnie, coś co było budowane tyle lat jest niszczone przez niemiaszków z Chorzowa oraz jak widać ich przydupasów bez honoru, tylko czy nasza scena kibicowska będzie w tym celu potrafiła się zjednoczyć?
Jak wygląda reakcja psów i ochrony po odpaleniu piro przez naszych fanów? są zatrzymywani po meczu czy udaje się uniknąć problemów ze smutnymi wąsami?
Marzy mi się racowisko porównywalne do tego z finału PP na takim stadionie jak dziś grała kadra
Kibice krakowskiej Wisły z Mistrzejowic wydali oświadczenie apelujące o bojkotowanie Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków oraz grupy Wisła Sharks.
Kibice Wisły Kraków są zmuszeni do potępienia działań grup decyzyjnych Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków (SKWK), wyrażając stanowczy i zdecydowany sprzeciw wobec ostatnich poczynań stowarzyszenia.
Szanując ponadczasowe wartości, jakie zawsze wyznawane były przez sympatyków Białej Gwiazdy, oparte na wierności, honorze i nieugiętej przyjaźni z fanami Lechii Gdańsk i Śląska Wrocław, oświadczamy, że nie uznajemy SKWK, ani grupy WSH jako organów reprezentujących kibiców Wisły Kraków.
Jednocześnie zachęcamy do bojkotowania tego stowarzyszenia i grupy WSH, rezygnując z uczęszczania na trybunę C oraz wypisywania się ze struktur stowarzyszenia. Namawiamy także do gorliwego umacniania przyjacielskich relacji z kibicami Lechii i Śląska, szczególnie poprzez przychodzenie w zielonych barwach na mecze naszej ukochanej drużyny.
Prosimy też o udostępnianie i rozpowszechnianie tego oświadczenia, gdziekolwiek się da. Na mecz z Pogonią Szczecin wszyscy przychodzą na trybunę G ubrani na zielono!