Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Michu_Łódź
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Pochód naprawdę liczny, na pewno o wiele więcej osób niż mogło wejść na sam mecz. EL1910 było dużo pozdrowień dla Łks-u i nie próbuj mówić, że nie. Warto dodać,że po raz kolejny w turnieju kibicowskim bierze udział nasz trener Marcin Płuska.
W mieście Łodzi jest 50/50.Zolpidem pisze: Takie rzekome fetowanie awansu, to nic innego jak okazja do mobilizacji by pokazać, kogo i ile jest w danym mieście.
Czerwoni natomiast mają FC w większości miast i wiosek w woj łódzkim i stąd trzeba przyznać,że ogólnie jest ich więcej.
-
Kolejny nick
Zolpidem - Napisales że po takich pochodach widać " kogo i ile jest w Łodzi " .
Ma to bardzo mały zwiazek z rzeczywistością - i wiesz o tym, więc obracasz kota ogonem i teraz piszesz o jakiś żulach , osranym mieście itp.
Nikt nie neguje i nigdy nie negowal że kibiców Widzewa - jako ogółu , jest więcej i są lepiej zorganizowani .
357 - nie kumasz jaki jest klimat w mieście , i jesteś zaślepiony wizja największego Widzewa na świecie , to żyj se w takim świecie ja bynajmniej cię nie będę z błędu wyprowadzał . Prawdopodobnie tutaj nie mieszkasz , a info czerpiesz albo od swoich megalomanskich kumpli, albo z tego forum.
Zorganizowaliśmy swego czasu hardbass na placu wolności , przed meczem z Flotą , gdzie nikt lepiej tego w PL nie zrobił .
U was nie do ogarnięcia bo razem z FC możecie się dobrze zebrać jedynie po meczu jak wszyscy są razem ...
ostatnio my się zebraliśmy w parę stowek przed meczem z KSP na placu Wolności ,bo razem z oprawą tworzyło to całość ( info poszło parę dni przed ) , gdzie sam się trochę zawiodłem liczba . Wy idziecie prosto ze stadionu po meczu gdzie wszystko jest dogadane przez klub , zgody na przemarsz , zgromadzenia , a info krazylo już parę tygodni ... taka jest różnica , i nikt nie mówił nigdy że nasze kluby są takie same ( na szczęście )
Ma to bardzo mały zwiazek z rzeczywistością - i wiesz o tym, więc obracasz kota ogonem i teraz piszesz o jakiś żulach , osranym mieście itp.
Nikt nie neguje i nigdy nie negowal że kibiców Widzewa - jako ogółu , jest więcej i są lepiej zorganizowani .
357 - nie kumasz jaki jest klimat w mieście , i jesteś zaślepiony wizja największego Widzewa na świecie , to żyj se w takim świecie ja bynajmniej cię nie będę z błędu wyprowadzał . Prawdopodobnie tutaj nie mieszkasz , a info czerpiesz albo od swoich megalomanskich kumpli, albo z tego forum.
Zorganizowaliśmy swego czasu hardbass na placu wolności , przed meczem z Flotą , gdzie nikt lepiej tego w PL nie zrobił .
U was nie do ogarnięcia bo razem z FC możecie się dobrze zebrać jedynie po meczu jak wszyscy są razem ...
ostatnio my się zebraliśmy w parę stowek przed meczem z KSP na placu Wolności ,bo razem z oprawą tworzyło to całość ( info poszło parę dni przed ) , gdzie sam się trochę zawiodłem liczba . Wy idziecie prosto ze stadionu po meczu gdzie wszystko jest dogadane przez klub , zgody na przemarsz , zgromadzenia , a info krazylo już parę tygodni ... taka jest różnica , i nikt nie mówił nigdy że nasze kluby są takie same ( na szczęście )
o chuuj, to napisałeś na serio? zapomniałeś że zrobiliście kiedyś filmik w piwnicy którego też lepiej nikt w PL nie zrobił.Kolejny nick pisze:
Wiesz,ja też jestem w szoku jeśli chodzi o Waszą wczorajszą liczbę.Dlaczego?Patrząc na Waszą marną frekwencję na jesiennych meczach,na jednym meczu nawet bez flag (!!!),kiedy nie było wyników...a wczoraj....
Także o Łódzki Klub Sportowy i kibiców się nie martw.Raz lepiej,raz gorzej,z tą różnicą,że w Łodzi nikt nie robi z siebie ach i och i jeszcze i jeszcze...
Także o Łódzki Klub Sportowy i kibiców się nie martw.Raz lepiej,raz gorzej,z tą różnicą,że w Łodzi nikt nie robi z siebie ach i och i jeszcze i jeszcze...
-
Michu_Łódź
Kilka miesięcy temu byliście chętni, żeby porównywać nasze prezentacje chociaż odbywały się w zupełnie innych warunkach. Teraz już nie ma co porównywać. Co do waszego pochodu, było was wtedy trzy tysiące. Nie jest więc podobny liczbowo do wczorajszego.
Za to na pewno pomoże zrzucenie wiadra ze smarem w tłum ludzi. Brawo wy.
-
Michu_Łódź
Jeszcze nie jest znany pełen skład naszej grupy. W tamtym roku terminarz był około 10 lipca, więc trzeba poczekać około trzech tygodni.
-
Michu_Łódź
Na ostatnim wyjeździe do Poznania to było nas łącznie nieco ponad tysiąc. A te przedziały w pociągu to były na wyjeździe do Bydgoszczy.
Fety rządzą się swoimi prawami, każdy jest zajarany fetą i świętowaniem z zawodnikami więc nie dziwi mnie dobra liczba i mobilizacja Widzewa.
-
majka_jamaica
Wasze chodzą po Poznaniu ;)bnowak pisze:Hahahaha, w takim razie nie pozwalajcie swoim kobitom pchać wózków z niemowlętami po godz. 22 w obcym mieście!Wantedx pisze:najbardziej oberwała kobieta z dzieckiem w wózku
Wiedziałem że tak będzie ,spuszczać się będą o przemarsz do listopada ,gdzie my byliśmy,czemu nieatakowalismy ,przeciera to wszystko nasza wina hehe,a wczoraj rano ktoś pisał żeby nie było pytań typu ,czemu nic nie organizowaliśmy ,ale jeszcze więksi teraz będą konia walić
Już podczas meczu nieźle świrowali, widać że mieli ochotę na prowokowanie
-
PanTuNieStał
Dawno nie było meczu o jakimkolwiek ryzyku to energia ich roznosi, do tego nowy komendant z Białegostoku który ma liczne "zasługi" na linii kibice-psy będzie ciekawie.
P.S Abramkę też wczoraj odwiedzała grupa pościgowa jakoś się nie mogliśmy spotkać, pech??
P.S Abramkę też wczoraj odwiedzała grupa pościgowa jakoś się nie mogliśmy spotkać, pech??
-
Incognito.
Zapomniales jeszcze o legendarnym harlem szejk - co wiecej jako jedyni w calej Polsce to zrobiliscie :)Kolejny nick pisze:
-
Michu_Łódź
Radicaal mylisz się. Pisałeś nasz ostatni wyjazd do Poznania. Było to w 2013 roku i zajęliśmy wtedy górę sektora. Było nas wtedy tysiąc. Na pewno nie chodzi o ostatni wyjazd do Poznania. Możliwe że masz na myśli inny mecz w Poznaniu.
Michu_Łódź,być może się mylę.Wydaje mnie się,że był to Poznań.Ale nie to jest istotne.W każdym bądź razie był to wyjazd-mobilizacja,gdzie było Was 2 koła,gdzie po internecie hulała ta słynna lista.
-
Hólsjakichmało
Mimo iż jestem kibicem Widzewa, proponuję kolegom po szalu trochę ochłonąć. Fakt, pochód imponujący, ale nie obrastajmy w piórka. Jeszcze wiele pracy przed nami, aby Widzew wrócił na szczyt.
nie, płaczu nie ma wcale tylko pozostaje pytanie - czy ten, który od Was napierał puchą pełną mazi w ludzi na dole miał świadomość, że jak kogoś nią trafi to zabije? olej nie jest problemem…wid08 pisze:Dostaliście olejem na głowy i wielki płacz.
…co do zapędów Abramki i innych rejonów wrogich Widzewiakom, to śmiem twierdzić, iż tak i mogło być co do prób atakowania jednostek zabłąkanych, aczkolwiek po tym co zobaczyłem wczoraj na SMS'ie jak i podczas pochodu jest dla mnie zrozumiałym, że do niczego nie miało prawa wtedy dojść… ACAB!
…generalnie przerzucanie się liczbami do niczego nie prowadzi, wczoraj była feta RTS'u i zrobiliśmy swoje…
-
PanTuNieStał
Wspomnienia z Madrytu ;-)zabawa na ciemnej stronie miasta
ŁKS gwiazdy sadistica. Kiedyś był typ co sie pojszczał ze strachu na bałutach, to teraz drugi się brandzluje w krzakach.
Ale lepiej puścić farmazon o madrycie i na nim zyrowac. Mefedron naprawde Wam psuje banie :-)
Ale lepiej puścić farmazon o madrycie i na nim zyrowac. Mefedron naprawde Wam psuje banie :-)
-
Widzewski GóRniak
Panowie wczoraj było zacnie i róbmy wszystko żeby utrzymać albo najlepiej podnieść jeszcze poprzeczkę, ale myśle że powinniśmy już zakończyć ten temat bo było już powiedziane o nim wszystko. Naprawdę widać że jest po obu stronach kilka normalnych osób na tym forum także trzymajmy poziom bez bezsensownej napinki z obu stron.
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
turniej kiboli Widzewa na Olechowie:

więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/1150125361 ... 2249755953
oprawa na meczu Widzew - Mechanik Radomsko - "WŁADCÓW ŁODZI CZAS NADCHODZI":

przemarsz przez miasto i feta na Placu Wolności:

więcej zdjęć: http://www.widzewtomy.net/feta-na-placu ... llery_full
fimiki:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... osci-video
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... eo-autobus
nas wczoraj w pochodzie ok. 6 tyś

więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/1150125361 ... 2249755953
oprawa na meczu Widzew - Mechanik Radomsko - "WŁADCÓW ŁODZI CZAS NADCHODZI":

przemarsz przez miasto i feta na Placu Wolności:
więcej zdjęć: http://www.widzewtomy.net/feta-na-placu ... llery_full
fimiki:
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... osci-video
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/f ... eo-autobus
nas wczoraj w pochodzie ok. 6 tyś
Oczywiście,będzie to bardzo subiektywna opinia,ale osoba "serce miasta" ma naprawdę nikłe pojęcie o okręcie.Tenże,sugeruje,że wczorajsze wydarzenie świadczy,kto rządzi w mieście Łodzi.Jak można pisać takie rzeczy?Co jest wyznacznikiem takiego myślenia?
Z czysto psychologicznego punktu widzenia,takie zachowania jednostki,która wciąż i ciągle podkreśla jaka to jest np. inteligentna,ładna,najlepiej ubrana,najlepiej zarabiająca itd. świadczy o...kompleksie,niedowartościowaniu.
Takie jednostki muszą wciąż robić szum wokół siebie,zwracać na siebie uwagę,podkreślać swoją wielkość,gdyż w głębi duszy czują,że w inny sposób zaistnieć nie mogą.Przykład z tego forum pokazuję jako przykład.Wszyscy wiedzą i widzieli co się wczoraj w Łodzi działo,ale nie,na drugi dzień trzeba o tym napisać,włączyć w to lokalnego rywala i skomentować postawę swojego środowiska jako coś nie bywałego.Nikt tak nie zrobił przed nami,jesteśmy najlepsi a ten ŁKS nawet do nas nie wyszedł.Ręce opadają jeszcze więksi.Taką postawą pokazujecie tylko,że w głębi duszy jesteście bardzo niedowartościowani.A same liczby,duże liczby nie powodują
że ktoś zmieni o Was zdanie tylko ze względu na te właśnie duże liczby.
Można tworzyć grupę,środowisko i żeby nawet taka grupa była mała,to co bardziej się liczy?Liczba tej grupy czy ścieżka jaką ona obiera?
Ścieżka prosta,honorowa czy byle jaka ale ważne że jest nas dużo...
Z czysto psychologicznego punktu widzenia,takie zachowania jednostki,która wciąż i ciągle podkreśla jaka to jest np. inteligentna,ładna,najlepiej ubrana,najlepiej zarabiająca itd. świadczy o...kompleksie,niedowartościowaniu.
Takie jednostki muszą wciąż robić szum wokół siebie,zwracać na siebie uwagę,podkreślać swoją wielkość,gdyż w głębi duszy czują,że w inny sposób zaistnieć nie mogą.Przykład z tego forum pokazuję jako przykład.Wszyscy wiedzą i widzieli co się wczoraj w Łodzi działo,ale nie,na drugi dzień trzeba o tym napisać,włączyć w to lokalnego rywala i skomentować postawę swojego środowiska jako coś nie bywałego.Nikt tak nie zrobił przed nami,jesteśmy najlepsi a ten ŁKS nawet do nas nie wyszedł.Ręce opadają jeszcze więksi.Taką postawą pokazujecie tylko,że w głębi duszy jesteście bardzo niedowartościowani.A same liczby,duże liczby nie powodują
że ktoś zmieni o Was zdanie tylko ze względu na te właśnie duże liczby.
Można tworzyć grupę,środowisko i żeby nawet taka grupa była mała,to co bardziej się liczy?Liczba tej grupy czy ścieżka jaką ona obiera?
Ścieżka prosta,honorowa czy byle jaka ale ważne że jest nas dużo...
-
PanTuNieStał
Śmiesznym to mało powiedziane, ja nie wiem co wy macie w głowach ale tam gościu rucha kukłe, Bogu dzięki że i wy i my mamy swój własny styl, komu co się podoba nie mnie to oceniać.śmiesznym harlem shake'u?
-
zdeptany trawnik
nowak ciebie to w betoniarce kołysali??bnowak pisze:Gościu od nas ruchał, gościu od was był ruchany, dlatego zgadzam się w 100 procentach, że każdy ma swój własny styl.PanTuNieStał pisze:tam gościu rucha kukłe, Bogu dzięki że i wy i my mamy swój własny styl, komu co się podoba nie mnie to oceniać.
-
Incognito.
sie podnieciles co
-
Kolejny nick
Incognito - moje zdanie znasz , twoich kumpli zdanie też juz wszyscy poznali -
a teraz dociągnijcie w photoshopie na fotkach z przemarszu chociaż do 4 tysięcy + , zróbcie porządek na swoim forum , (zbanujcie tych co " lipe robili " ), i ustalcie nowa jedna wersje zdarzeń - a jutro od rana ...jazda od nowa i kolejne prowokacje , płacze i żale mimo że macie akurat okazję zająć się sobą.. :-)
a teraz dociągnijcie w photoshopie na fotkach z przemarszu chociaż do 4 tysięcy + , zróbcie porządek na swoim forum , (zbanujcie tych co " lipe robili " ), i ustalcie nowa jedna wersje zdarzeń - a jutro od rana ...jazda od nowa i kolejne prowokacje , płacze i żale mimo że macie akurat okazję zająć się sobą.. :-)
a ty pisz do sadistica zeby filmik z toba zdjeli ze strony głównej.
Liczba 6 tysięcy podana przez policję.
Ciężko dokładnie określić liczbę przy takim wydarzeniu, myślę, że wiele osób było pozytywnie zaskoczonych frekwencją. Jest filmik kręcony przez kiboli Ruchu, gdzie widać cały marsz z góry. Możecie oglądać i kropkować.
Natomiast rozumiem ból - u Was ostatni raz taka liczba na derbach czy po mistrzostwie Polski, a w obecnym czasie potrzeba 4 weekendów na stadionie, żeby zebrać tyle szala ;)
Ciężko dokładnie określić liczbę przy takim wydarzeniu, myślę, że wiele osób było pozytywnie zaskoczonych frekwencją. Jest filmik kręcony przez kiboli Ruchu, gdzie widać cały marsz z góry. Możecie oglądać i kropkować.
Natomiast rozumiem ból - u Was ostatni raz taka liczba na derbach czy po mistrzostwie Polski, a w obecnym czasie potrzeba 4 weekendów na stadionie, żeby zebrać tyle szala ;)
-
Michu_Łódź
5-6 tysięcy było podane przez policję i kilka portali internetowych. Pochód na początku na pewno był mniejszy, ale sporo osób dołączyło po drodze czy czekali na Placu Wolności. Pato zacytowałbym posty z waszego forum gdzie pisaliście, że jest 1.5 tysiąca na waszym pochodzie albo kilka postów o naszym pochodzie. Niestety bardzo szybko znikają z waszego forum.
-
serce miasta
pejsy pisałem żebyście zamkneli pizdy bo sie ośmieszacie.Mieliśmy zajebistą sobote i wg.wiosne.Był dobry osiedlowy turniej,były zbiórki fanatyków na osiedlach,wspólna integracja,mega przemarsz,ekipa mocnych wrażeń,zabawa w blasku rac na Śródmieściu tj.pl.Wolności więc jest sie czym chwalić a to że wspominamy też o was jest przecież czymś oczywistym w mieście derbowym.
Co do liczby uczestników całej imprezy to na jakiej podstawie my jako kibice mamy oszacowac liczbe jej uczestników?Prezes/klub był organizatorem,podał taką liczbe jaką przedstawiły mu psy czy jest to wiarygodne czy nie interesuje mnie i podejrzewam większości moich kolegów po szalu.Nie o liczbe tu chodziło choć jest ona ważna.Najważniejsze jest to ze Widzew udowodnił że po upadku sportowym,zawirowaniami spowodowanymi rozjebaniem sie jedrasa ma sie dobrze i w Łodzi i w fc. oraz oczywiście piłkarsko co też jest mega ważne.
Co do liczby uczestników całej imprezy to na jakiej podstawie my jako kibice mamy oszacowac liczbe jej uczestników?Prezes/klub był organizatorem,podał taką liczbe jaką przedstawiły mu psy czy jest to wiarygodne czy nie interesuje mnie i podejrzewam większości moich kolegów po szalu.Nie o liczbe tu chodziło choć jest ona ważna.Najważniejsze jest to ze Widzew udowodnił że po upadku sportowym,zawirowaniami spowodowanymi rozjebaniem sie jedrasa ma sie dobrze i w Łodzi i w fc. oraz oczywiście piłkarsko co też jest mega ważne.
Czy tylko ja mam wrażenie ze bnowiak i serce miasta to jedna i ta sama osoba identyfikująca się na zmianę raz z jednym raz z drugim klubem ??
-
serce miasta
przemarsz spod stadionu bez ludzi czekających na pl.Wolności na ul.Piotrkowskiej i dołączających po drodze niekiedy całych rodzin
https://www.youtube.com/watch?v=CdRelKfGQIs
https://www.youtube.com/watch?v=CdRelKfGQIs
-
White1910Pride
Biorąc pod uwagę stopień rozgrywek, dopuszczalną pojemność SMS to pochód wypadł bardzo okazale i godnie. Widać jaki mamy potencjał i już się nie mogę doczekać nowego obiektu. Cieszy duża liczba dzieciaków i ludzi dołączających podczas pochodu, zwłaszcza grupa czekająca na Narutowicza/ Piotrkowska była bardzo bardzo liczna.
Pato masz nieźle zjebaną psychikę zatem...powyżej masz filmik wrzucony z przejścia koło abramki, z pozdrowieniami dla was, tak jak było napisane, nie ma na nim ogromnej ilości ludzi, którzy dołączyli później na praktycznie całej trasie pochodu od Piłsudskiego, ale co tam- kadruj i kropkuj. Licz chłopie.
Pato masz nieźle zjebaną psychikę zatem...powyżej masz filmik wrzucony z przejścia koło abramki, z pozdrowieniami dla was, tak jak było napisane, nie ma na nim ogromnej ilości ludzi, którzy dołączyli później na praktycznie całej trasie pochodu od Piłsudskiego, ale co tam- kadruj i kropkuj. Licz chłopie.
-
ELC
- Kontakt:
Panowie naprawdę chce wam się zniżać do ich poziomu ?
Wracając do tematu:

Wracając do tematu:

Ból dupsk u Łksioków jest przeogromny. Cieszy :)
-
Kolejny nick
400-500 to nas bylo przed meczem na zbiorce na placu . Zbiorke oglosilismy bodajze 3 dni wczesniej, bo taki pochod był uzupełnieniem oprawy na stadionie i na szybko taki pomysł został ogarniety...nisc pisze:
zupelnie obiektywnie z neutralnego punktu widzenia, na pochodzie Widzewa z okazji awansu do poteznej ligi ludzi od....ch**a, na bardzo waznym i w sumie ciagle prestizowym meczu LKS z Polonia Warszawa gospodarzy tworzacych jako taki mlyn na stadionie 400-500?
ja w kazdym razie licze na derby z publicznoscia z obydwu klubow,
Zbiorka była bodajze o 13 i ciezko to porownywac z fetą gdzie wszyscy idą ze stadionu , i gdzie jest to ogłoszone na pare tygodni wczesniej.
Piszesz o naszym młynie, nie wiem w jakim celu - ale młyn 500 osob jak to piszesz, to w dzisiejszych realiach nie jest mało. Na stadionie było nas mysle koło 4-5 tysiecy i czesto w dopingu brał udział caly stadion.
Oczywiscie my mamy bół d*** z powodu fety Widzewa mimo ze to widzewiaki tutaj najbardziej płaczą i chcą zaklnąc rzeczywistosc zeby faktycznie kazdy tak myślał. Smieszne to , bo porownywanie sie do nas, porwonywanie przez samych Widzewiaków tych naszych pochodów ostatnich , pisanie i nasmiewanie sie z harlem shake i płącze o tym kto wiadrem na łeb wyłapał przy wejsciu na plac wolnosci to oczywiscie najlepszy dowód na nasz ból d*** , zalosne to jest...
widziałem jak Was szło 6 tysiecy na derby, i widziałem dokladnie wasz pochód w sobote. To ze twierdzicie ze było was 6 koła to wasza sprawa, ale nie myslcie ze naprawe wszyscy byli poktrani po bramach, bo sporo osob było na pietrynce i kazdy sobie mogl ocenic ile was faktycznie było...mabo pisze:Liczba 6 tysięcy podana przez policję.
Natomiast apropo bólu d*** znowu kolejny as - zajrzyj na swoje forum, i na te wpisy powyzej co cytowałem waszego autorstwa to tam znajdziesz idealne przykłady na BÓL d***. To co piszesz o naszych frekwencjach to tez niezla prowokacja i napinka ze strony tych co ich oczywiscie nic nie boli 0- dla twojej swiadomosci na meczu z Polonią było nas wiecej niz was w sobote, ale co mi tam zyj sobie dalej w swoim czerwonym swiecie....
-
Michu_Łódź
Na meczu z Polonią było was 4-5 tysięcy? Wasza trybuna ma dopuszczalną pojemność 4900 w tym sektor gości 700 i do tego spory bufor.