SiwyPS pisze:Legia znowu myślała, że są wielkimi panami, a widać jak upadają. Ratują się promując swoje gwiazdeczki... Teraz zostali z potologią sosnowiec, a zobaczymy czy to też jeszcze potrwa ;)
musiałeś kiedyś zrobić kupsko w majty na widok Zagłębia
Nie ważne ile masz wyjazdów,ważna jest ilość postów!
SiwyPS pisze:Legia znowu myślała, że są wielkimi panami, a widać jak upadają. Ratują się promując swoje gwiazdeczki... Teraz zostali z potologią sosnowiec, a zobaczymy czy to też jeszcze potrwa ;)
musiałeś kiedyś zrobić kupsko w majty na widok Zagłębia
Byłem kiedyś przez parę dni w sosnowcu i jedynie przykuły moją uwagę dresy po 35cm w łapie, z piwkiem i uwalonym ryjem od piachu, ale to mniejsza. Miałem nadzieje, że zobaczę chociaż jednego kozaka z sosnowca, bo przecież tak się lansują w necie fotkami bez koszulek, ale lipa.
Chłopie nie skumałeś że mój post to szydera z tej chujozy? Wkleja ten filmik w każdym swoim poście jak popierdolony.
Proterian pisze:Po tych kompromitacjach Legii smiem twierdzic iz gdyby doszlo do wspolnych zawodow sportowych L&SSW to bylo by manto niezle .
Tak, Legie według netciuli z kibice.net to już nawet Orzeł Przeworsk (z całym szacunkiem) napierdoli. Ciepło na dworze a takie małe obsmarkane chujki siedzą przed kompem i wypisuja takie ciulstwa.
Ten filmik ma już z 10 lat i był wrzucany tysiąc razy. Chcecie coś nowego i aktualnego? chcecie zobaczyć prawdziwych homo-erectusów i najzwyczajniejszych bezmózgowców? zobaczcie sobie powyżej ekipę majonezową Cracovii. Trudno o bardziej dobitny przykład na upadek ekipy.
Trzeba głośno powiedzieć, że Lechia przyjmując bez szemrania ten pojebany układ zachowała się mało charakternie i trochę mnie zaskoczyła...Taka Arka od razu dobitnie powiedziała, co myśli na temat układu Lech-ŁKS ("W Gdyni bez zmiany...")
@Wantedx - I to jest właśnie śmieszne, że taki RTS nie ma nic przeciwko. Jeśli śmigasz na mecze nie od wczoraj, to chyba pamiętasz, jak wam Wisła zawsze od żydowskich k**** cisnęła.
krzycho_ASR pisze:Trzeba głośno powiedzieć, że Lechia przyjmując bez szemrania ten pojebany układ zachowała się mało charakternie i trochę mnie zaskoczyła...Taka Arka od razu dobitnie powiedziała, co myśli na temat układu Lech-ŁKS ("W Gdyni bez zmiany...")
A skąd wiesz,że Lechia przyjęła ten układ bez szemrania i czy w ogóle go przyjęła ...?
Układ układem, nic interesującego w nim samym nie ma bo już sporo takich dziwnych układów było Lech ŁKS, Górnik Gieksa czy mniejsze ekipy ostatnio Elana z Kaliszem. Dużo bardziej interesująca jest geneza tego układu, czyli co się stało na linii Wisła Ruch że w tak krótkim czasie obie ekipy z kosy chociażby z ostatniego meczu, gdzie nawet PF śpiewało WTSK, awantura, obustronne bluzgi a 2 miesiące później układ h. Co się stało na linii Śląsk&Wisła&Lechia czy Ruch&Widzew że w ogóle doszło do takich dziwnych ruchów... To są dużo bardziej interesujące kwestie niż sam fakt przybicia układu który jest zdarzeniem przyczynowo-skutkowym wcześniejszych wydarzeń i kontaktów na linii Wisła Ruch o których nie mamy pojęcia.
Rookie pisze:Układ układem, nic interesującego w nim samym nie ma bo już sporo takich dziwnych układów było Lech ŁKS, Górnik Gieksa czy mniejsze ekipy ostatnio Elana z Kaliszem. Dużo bardziej interesująca jest geneza tego układu, czyli co się stało na linii Wisła Ruch że w tak krótkim czasie obie ekipy z kosy chociażby z ostatniego meczu, gdzie nawet PF śpiewało WTSK, awantura, obustronne bluzgi a 2 miesiące później układ h. Co się stało na linii Śląsk&Wisła&Lechia czy Ruch&Widzew że w ogóle doszło do takich dziwnych ruchów... To są dużo bardziej interesujące kwestie niż sam fakt przybicia układu który jest zdarzeniem przyczynowo-skutkowym wcześniejszych wydarzeń i kontaktów na linii Wisła Ruch o których nie mamy pojęcia.
Rookie pisze:Układ układem, nic interesującego w nim samym nie ma bo już sporo takich dziwnych układów było Lech ŁKS, Górnik Gieksa czy mniejsze ekipy ostatnio Elana z Kaliszem. Dużo bardziej interesująca jest geneza tego układu, czyli co się stało na linii Wisła Ruch że w tak krótkim czasie obie ekipy z kosy chociażby z ostatniego meczu, gdzie nawet PF śpiewało WTSK, awantura, obustronne bluzgi a 2 miesiące później układ h. Co się stało na linii Śląsk&Wisła&Lechia czy Ruch&Widzew że w ogóle doszło do takich dziwnych ruchów... To są dużo bardziej interesujące kwestie niż sam fakt przybicia układu który jest zdarzeniem przyczynowo-skutkowym wcześniejszych wydarzeń i kontaktów na linii Wisła Ruch o których nie mamy pojęcia.
na posterunku kazali się o to zapytać?
Nie martw się, na tym forum zdecydowana większość osób tak jak ja nie ma pojęcia o tej czy o innych sprawach, więc odpowiedzi nikt tu nie dostanie. Daruj sobie teksty o posterunkach bo gdyby psy faktycznie czerpały wiedze z tego szanownego forum to ruch kibicowski miałby dużo łatwiej i lżej z racji tego że tu i tak żadnych informacji by nie dostali, bo ich nie ma.
na posterunku kazali się o to zapytać?
Nie martw się, na tym forum zdecydowana większość osób tak jak ja nie ma pojęcia o tej czy o innych sprawach, więc odpowiedzi nikt tu nie dostanie. Daruj sobie teksty o posterunkach bo gdyby psy faktycznie czerpały wiedze z tego szanownego forum to ruch kibicowski miałby dużo łatwiej i lżej z racji tego że tu i tak żadnych informacji by nie dostali, bo ich nie ma.
WRNGS pisze:Może popił chłopak i sie obudził dopiero.. jest Układ Sharksy/PF i nic tego nie zmieni.
to czy nie zmieni jeszcze się okaże, jednak podkreślanie że układ jest tylko między ekipami rozumiem, że pozostali kibice będą tak jak 2 miesiące temu mogli dalej się napierdalać, wyzywać itp. Chyba nie znasz realiów polskich układów, że podkreślasz fakt który z rzeczywistością ma mało wspólnego. Teraz każdy kibic Ruchu będzie musiał traktować barwy Wisły z szacunkiem i bez wzajemnej nienawiści więc ten układ nigdy nie będzie dotyczył tylko ekip.
W związku z ruchami grupy decyzyjnej kibiców Wisły Kraków, które są nie do zaakceptowania przez kibiców Lechii Gdańsk, z dniem dzisiejszym zostaje zakończona zgoda z kibicami z Krakowa.
Widzew łyknął zniewagę bez grymasu, za to Lechia pokazała charakter. Szkoda w c*** tej zgody, ale tak należało chyba zrobić. Ciekawe, co teraz zrobi Śląsk...
Faktycznie, to bardzo ciekawa informacja. Jak w takim razie rozumieć pojęcie zgody?
Kiedyś dziwiłem się z zerwania zgody na linii Wisła-Jaga, teraz kolejny szok, Wisła-Lechia... bardzo ciekawa sprawa.
krzycho_ASR pisze:Widzew łyknął zniewagę bez grymasu, za to Lechia pokazała charakter. Szkoda w c*** tej zgody, ale tak należało chyba zrobić. Ciekawe, co teraz zrobi Śląsk...
Widzewem to sobie parówko mordy nie wycieraj, do zobaczenia na szlaku
Obstawiam że do końca roku także Śląsk pójdzie śladem Lechii, a do Ruchu i Widzewa dołączy Widzew, a z czasem może i Jaga. Pewnie wielu zbeszta te moje spekulacje, ale ... pożyjemy, zobaczymy