EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Węgrzy chyba szybko zapomną o tym turnieju. Piłkarsko dostaną baty od wszystkich, a kibicowsko, jeśli nic się z Austriakami nie wydarzy to tym bardziej przejdą bez echa spotkania z Portugalią i Islandią... Przyjadą i pojadą.
-
Znalezione w necie Ja pi***ole . . . [link]
kumatszy od ojca pisze:W Wyjątkowychsabiii pisze: Jakich Okolicznościach Polonia Traci Flagi ?
-
WRNGS pisze:ciekawe jak wypadną ..jednakże tak samo uważamw_harringtonce pisze:Węgrzy chyba szybko zapomną o tym turnieju. Piłkarsko dostaną baty od wszystkich, a kibicowsko, jeśli nic się z Austriakami nie wydarzy to tym bardziej przejdą bez echa spotkania z Portugalią i Islandią... Przyjadą i pojadą.
ja uważam że Madziarzy wypadną zajebiście, szczególnie w tym pierwszym meczu z Austrią za którą raczej nie przepadają ;) licze na to że Fradi, Ujpest itd stawią się licznie i że skpią tyłki Austriakom, orientuje się ktoś czy tamtejszy Rapid Wiedeń - myślę że to dość mocna ekipa jak na zjebaną Europę zachodnią - jeździ na kadrę ??? jeśli będą takie ekipy jak własnie Rapid, Sturm Graz to może być ciekawie. Analogiczne pytanie mam jeśli chodzi o Szwajcarię - czy dobre ekipy takie jak np Basel, FC Zurich śmigają na kadrę ???
-
Ci ktorzy oczekują od innych działania sami niech działaja a nie p*******.
Boli Cie widok Iroli stojących nad flagą - To czemu ich nie przegonisz? aaa...nie ma Cie tam? Dlaczego?Euro nie wyskoczyło z d***, kazdy miał czas i mozliwosci by zorganizować odpowiednie pieniądze.
A Wy, liczacy ekipy które pojechały kim ku*** jestescie? Czemu Was tam nie ma z Waszymi ekipami?
nie wiem ile lat macie, ale moze w koncu dojrzejecie do tego etapu ze zrozumiecie to, ze za Ciebie nikt lepiej Twojego problemu nie rozwiązę.
Jak ku*** liczycie na teksty ze 1000 połaczonych bojówek hasa po Francji kasując kogo popadnie to sie przeliczycie.
Wg. serbów, ich rodaków z Ruskimi nie jest duzo, raczej sa to jednostki, wiec ktos kto pisze o tym ze Serbowie wiedli wczoraj prym naczytał sie za duzo twitera, bo z tego co widze wiekszosc stąd czerpie info udajac kumatych. Twiter, facebook - potem komin na głowe i narzekanie ze Nasi 3 wojny nie rozpętali.
Kto ma tam byc ten jest, kto ma biegac ten biega.A pizdy ktore i tak by nie pojechaly, siedza i lamentują na forum bo co innego moga robic w swym nudnym zyciu skoro juz prawie wakacje.
Boli Cie widok Iroli stojących nad flagą - To czemu ich nie przegonisz? aaa...nie ma Cie tam? Dlaczego?Euro nie wyskoczyło z d***, kazdy miał czas i mozliwosci by zorganizować odpowiednie pieniądze.
A Wy, liczacy ekipy które pojechały kim ku*** jestescie? Czemu Was tam nie ma z Waszymi ekipami?
nie wiem ile lat macie, ale moze w koncu dojrzejecie do tego etapu ze zrozumiecie to, ze za Ciebie nikt lepiej Twojego problemu nie rozwiązę.
Jak ku*** liczycie na teksty ze 1000 połaczonych bojówek hasa po Francji kasując kogo popadnie to sie przeliczycie.
Wg. serbów, ich rodaków z Ruskimi nie jest duzo, raczej sa to jednostki, wiec ktos kto pisze o tym ze Serbowie wiedli wczoraj prym naczytał sie za duzo twitera, bo z tego co widze wiekszosc stąd czerpie info udajac kumatych. Twiter, facebook - potem komin na głowe i narzekanie ze Nasi 3 wojny nie rozpętali.
Kto ma tam byc ten jest, kto ma biegac ten biega.A pizdy ktore i tak by nie pojechaly, siedza i lamentują na forum bo co innego moga robic w swym nudnym zyciu skoro juz prawie wakacje.
miasto nocą..i o to mi chodziło
-
Co do upowskich szmat to zauważyłem jedną, małą za bramką Niemiec, ale wisiała dość krótko. Może komuś się nie spodobała. Ogólnie bez sensu jest robienie ze wszystkich Ukrów banderowców, choć sam jestem ciekaw, czy wywieszą to gówno na meczu z nami - jeśli tak, to ewidentnie prowokacyjnie.
-
kacapy z Serbami
[link]
Możecie powstrzymać się od pierdolenia farmazonów, a skupić na temacie?
[link]
Możecie powstrzymać się od pierdolenia farmazonów, a skupić na temacie?
-
Węgry - Rumunia 1:0

-
Z tego co gdzieś czytałem to Węgrzy nie są mocnym składem
myślę że 14 słów opisze mnie w 100%
-
Tak na gorąco po meczu... Cisza i spokoj i piknik, sektory wymieszane, choć polskie i Iroli raczej swoje, potem juz różnie, ale spokojnie i kulturalnie... Mitycznych "ekip" to widziałem Arka, GKS, ŁKS-Tychy... 90% to osoby, które przyjechały na mecz, a nie szukać wrażeń, widać dzieci, sporo kobiet i starszego towarzystwa... Doping jak zwykle monotonny, ale chyba dobrze słyszalny, kontrola na stadionie słaba, mozna wnieść... Patrzac na zabepieczenia to pewnie by i wjazd z bramą zrobił, przemieszczanie po stadionie i koronie oraz sektorach swobodne, biletów nie sprawdzają, tylko lampka zielona na wejściu...
-
Jeden z Anglików w stanie krytycznym, przez kacapów którzy skaczą w kilku po głowach na jednego. Kto jest z naszych we Francji, uważajcie na tą dzicz, ja ruszam tam we wtorek rano. A reszcie radzę mniej napinki w necie. Zwłaszcza do takich ekip jak Irlanczycy z Północy , czy mimo wszystko Niemcy, którzy wbrew pozorom są przeciw Merkel i ciapatym przybyszom. Akurat mam to info z pierwszej ręki od ziomków którzy już tam są od nas. Pzdr
-
c*** nas obchodzi przeciwko komu są szwaby? Byli, są i będą j*****.tobie się myli polityka ze światem kibicowskim..
-
Nic mi się nie pomyliło , ale nie lubię ruskich i ciapatych. Pozdrhooltay pisze:c*** nas obchodzi przeciwko komu są szwaby? Byli, są i będą j*****.tobie się myli polityka ze światem kibicowskim..
-
Ruscy, ciapaki i szwaby będą j***** jeśli będzie ku temu okazja.
-
A też się wybierasz do Francji?
-
Nie rzucaj się kutasie na necie chyba, że cie boli że w polsce wpadł w******* dla waszej "ekipy" albo że nie masz kasy by jechać i pobawić się we francji. Dupe Ci k**** ściska.ju_are_ded pisze:ruszasz bo wygrali? Januszu drogi nie ma czym się chwalić, jakby przegrali siedział byś dalej w zapierdzianych gatkach na transmisjach online free.Cracked pisze:Smiac mi sie chce z was... Siedzicie z klawiaturka i strugacie mistrzow. Napinka, i emocje jacy to super nie jestesmy. Ja w przeciwienstwie do 90% oysob wypowiadajacych ruszam do Francji.
-
Ogólnie cieszy mnie, że Angolom ktoś znowu utarł nosa bo ta ich przewózka i przekonanie o własnej wielkości są straszne, ale dość zabawnie wygląda jak robią to Ruscy którzy wyglądają niemal dokładnie tak jak ci Angole. Ruscy tak bardzo skopiowali styl Anglików, że wygląda to aż karykaturalnie: "wjedziemy w was i przebiegniemy wam po głowach my chuligani z rosji, którzy wszystko wzięliśmy od was." Latają w tych kapeluszach ksera bez wlasnego stylu i skaczą brytolom po głowach, a później pewnie odpalają zdjęcia Millwall albo West Hamu i kupują ciuszki i dają lajki na instagramie. Ładnie dymią we Francji ale to dzicz nie dość, że bez żadnych zasad to jeszcze kompletnie bez stylu.
-
info od Boga zolpidem?
-
Bo lepiej biegać w bluzach z oczojebnym napisem "Trenuj Sporty Walki" czy "Sportowy Tryb Życia". Ale taki już mamy "styl" na naszych trybunachfrail pisze:Ogólnie cieszy mnie, że Angolom ktoś znowu utarł nosa bo ta ich przewózka i przekonanie o własnej wielkości są straszne, ale dość zabawnie wygląda jak robią to Ruscy którzy wyglądają niemal dokładnie tak jak ci Angole. Ruscy tak bardzo skopiowali styl Anglików, że wygląda to aż karykaturalnie: "wjedziemy w was i przebiegniemy wam po głowach my chuligani z rosji, którzy wszystko wzięliśmy od was." Latają w tych kapeluszach ksera bez wlasnego stylu i skaczą brytolom po głowach, a później pewnie odpalają zdjęcia Millwall albo West Hamu i kupują ciuszki i dają lajki na instagramie. Ładnie dymią we Francji ale to dzicz nie dość, że bez żadnych zasad to jeszcze kompletnie bez stylu.
-
oczywiście, że nie. Styl casuals mi też bardzo odpowiada i też się tym jaram, ale chodzi mi o to, że ruscy wyglądają jak kopia anglików, a na każdym kroku tylko podkreślają jak nimi gardzą, jakie to kibicowskie zera i biegają im po głowach. a nie oszukujmy się, przecież biorą od angoli co się tylko da, to jest jak kalka. jak ktoś był w rosji to widział na własne oczy, momentami to wygląda jak jakieś football factory albo wschodnia wersja hooligans z frodem. Też mnie te oczojebne bluzy śmieszą i te wielkie tarcze h na plecach w wielu polskich ekipach, ale przynajmniej mamy jakiś styl. Chujowy, ale jakiś ;) nie no, kiedyś były fleki powywracane na drugą stronę, harringtonki i dziergane szale, później weszły dresy masowo, później przyszła moda na barwy w młynach i wszyscy latali na kolorowo, a w międzyczasie rodził się taki nasz polski 'casual' (inspirowany też anglią - nie da się ukryć) i teraz jest to w miarę wymieszane - na trybunach są dresy, są te koszulki, są polówki fred perry i są osoby które na mecz tylko w barwach. Chodzi mi o to, że to wszystko jakoś ewoluowało, zmieniało się z razem czasami (koniec stanu wojennego, otwarcie granic, inna dostępność marek itd) i ogólnie z tym jak styl zmieniali Polacy - z typowego folkloru na nieco bardziej miejski, estetyczny i "normalny", ale jest to jakieś takie spójne, a ruscy to po prostu kopia, skład wygląda jakby któregoś dnia postanowili: jesteśmy chujowi, zobaczcie jak wygląda Millwall i Everton i nagle wszystkie ekipy biegają ubrane tak samo jak brytyjczycy, zachowują się jak oni i ogólnie są nimi tak zajarani że najchętniej by zamienili Putina na Elżbietę. A później biegają im te ksera z nienawiścią i pogardą po głowach. Dla mnie to śmieszne.alfonek pisze:Bo lepiej biegać w bluzach z oczojebnym napisem "Trenuj Sporty Walki" czy "Sportowy Tryb Życia". Ale taki już mamy "styl" na naszych trybunachfrail pisze:Ogólnie cieszy mnie, że Angolom ktoś znowu utarł nosa bo ta ich przewózka i przekonanie o własnej wielkości są straszne, ale dość zabawnie wygląda jak robią to Ruscy którzy wyglądają niemal dokładnie tak jak ci Angole. Ruscy tak bardzo skopiowali styl Anglików, że wygląda to aż karykaturalnie: "wjedziemy w was i przebiegniemy wam po głowach my chuligani z rosji, którzy wszystko wzięliśmy od was." Latają w tych kapeluszach ksera bez wlasnego stylu i skaczą brytolom po głowach, a później pewnie odpalają zdjęcia Millwall albo West Hamu i kupują ciuszki i dają lajki na instagramie. Ładnie dymią we Francji ale to dzicz nie dość, że bez żadnych zasad to jeszcze kompletnie bez stylu.
Ale nie róbmy offtopu - ewentualna dyskusja na priv, bo zaraz pocisną że c*** kogo obchodzi jak wyglądają, że to nie rewia mody, że nie będą ich przecież oszczędzać bo pierwsi mieli samby na nogach itd ;) a nie o to mi chodzi.
Pozdro
-
Ciuchy z dużymi napisami są z******, ale ogólnie Polacy mają swój styl ubioru. Ortaliony na większą skalę weszły w Polsce, dopiero potem na Słowacji, Rosji Ukrainie itd
-
Ruscy przeszli po Angolach niczym tornado: https://www.youtube.com/watch?v=ikKsOHCyUtE&app=desktop
-
Pięknie by było znowu zobaczyć młyny we flekach. Aż się łezka w oku kręci, jak sobie przypomnę kiedy biegaliśmy w flekach :)
-
Anglicy dostali to dostali, tyle, że oni wiedząc, że zawsze bedą napierdalani tylko za to, że są słynnimi Anglikami w porownaniu do wielu ekip nie kalkulują i zawsze sie pojawiają, przywożą multum flag i od czasu do czasu sie stawiają ... praktycznie na każdej imprezie o nich słychać. To było wiadome od początku, że zorganizowane ruskie ekipy przejadą sie po Anglikach, którzy walczą bardziej na spontanie i prezentują imprezowy styl kibicowania.
-
I jak z tym kacapami?Pojechali do Nicei w wiadomym celu?Narazie cisza w temacie coś.
-
Co śpiewają?ax88 pisze:Anglicy dzisiaj
https://www.youtube.com/watch?v=MwVvwG8ez0g
-
Zjednoczenie przeciwko komu w takim razie? Kibice Legii udawadniają jacy są malutcy. Rozumiem, że w tym przypadku fakt, że flaga jest ewidentnie w barwach narodowych nikomu nie szkodzi. Za chwilę powiedzą, że myśleli, że to Monaco bo patrzyli od dołu, a cała brać kibicowska zgodnie im przyklaśnie - bo oni nigdy się nie mylą.
Żal. pl Panowie Legioniści.
Żal. pl Panowie Legioniści.
-
Dobra akcja Ruskich. Dynamo Drezno tez mnie zaskoczylo pozytywnie.
No i u Ruskich imponuje to zjednoczenie. U nas ciagle podzialy, juz slychac ze ktos tam z Legii zaatakowal Polonie.
Obawiam sie, ze Ukraincow bedzie slaba banda, bo sami pisali, ze mieli jakies problemy z visami itd. Zreszta nie kazdy Ukrainiec to banderowiec. Fani UPA to przede wszystkim mieszkancy zachodniej Ukrainy.
Fajnie by bylo jak by polacy wykrecili jakis konkretny dym z miejscowymi albo Ruskami, ew. z Niemcami.
Jezeli chodzi o ruski styl to ja bym tak nie krytykowal. Wiele rzeczy jak dla mnie maja fajnych: flagi na meczach NS STRAIGHT EDGE, runy i motywy poganskie, ciagle duzo ustawek po lasach, klada lache na oprawy itd.
No i u Ruskich imponuje to zjednoczenie. U nas ciagle podzialy, juz slychac ze ktos tam z Legii zaatakowal Polonie.
Obawiam sie, ze Ukraincow bedzie slaba banda, bo sami pisali, ze mieli jakies problemy z visami itd. Zreszta nie kazdy Ukrainiec to banderowiec. Fani UPA to przede wszystkim mieszkancy zachodniej Ukrainy.
Fajnie by bylo jak by polacy wykrecili jakis konkretny dym z miejscowymi albo Ruskami, ew. z Niemcami.
Jezeli chodzi o ruski styl to ja bym tak nie krytykowal. Wiele rzeczy jak dla mnie maja fajnych: flagi na meczach NS STRAIGHT EDGE, runy i motywy poganskie, ciagle duzo ustawek po lasach, klada lache na oprawy itd.
-
Mnie zaskoczyło bardzo CISZA I SPOKÓJ przed jak i po meczu Chorwacja-Turcja ....ruscy mimo zezwierzęcenia bardzo DUŻY plus .Mimo tego ,że nie nawidze skurwysynów za tyle lat pastwienia się nad nami itd.to z tego co widać nie ma na nich bata .Latają zjednoczeni od najebania bojówek,sieją terror i na pewno jeszcze coś odpierdolą.W Nicei sielanka ale w sumie wcale mnie to nie dziwi.Niedługo mecz ze szwabami i zobaczymy czy stać nas na tym euro na cokolwiek (moim zdaniem tak )bona pewno duzo więcej kumatej wiary wybrało mecz z Niemcami czy Ukraina niz sielanke z zielonymi ogórkami.Ja osobiście lece do Marsylii na Ukraine jak i braci madziarów grają "chwilke"przed nami i można by razem trochę się"pobawić"
-
Polonia Warszawa:
Od nas 3 osoby w Nicei z flagą. Po rozpoczęciu spotkania z dolnej części sektora Legia próbuje zerwać flagę. Gdy to im się nie udało spróbowali ponowie przychodząc na górę. Reagujemy w porę i skończyło się tylko na drobnych uszkodzeniach flagi. Taka akcja pokazuję ile dla sąsiadek znaczą mecze kadry i honor o którym na każdym kroku tak głośno mówią..

Od nas 3 osoby w Nicei z flagą. Po rozpoczęciu spotkania z dolnej części sektora Legia próbuje zerwać flagę. Gdy to im się nie udało spróbowali ponowie przychodząc na górę. Reagujemy w porę i skończyło się tylko na drobnych uszkodzeniach flagi. Taka akcja pokazuję ile dla sąsiadek znaczą mecze kadry i honor o którym na każdym kroku tak głośno mówią..

-
Dziś rano został znaleziony martwy fan z Irlandii północnej. Według wszystkich spadł z promenady, z wysokości 8 metrów, od razu zaznaczam nikt mu w tym nie pomógł !!!
GÓRNIK\G/ZABRZE
-
O Niemieckich bombowcach z drugiej wojny światowej, jak RAF je zestrzeliwuje ... od 10 do 0 tak odliczająnatash pisze:Co śpiewają?ax88 pisze:Anglicy dzisiaj
https://www.youtube.com/watch?v=MwVvwG8ez0g
U Ruskich moskiewskie ekipy walczą razem, w necie krązy zdjecie kibica Aston Villa i Birmingham City, tez widac ze nie z pierwszej łapanki, którzy przybijają sobie piątke, a u nas Legia kroi Polonie.. pieknie

-
Co ci irole mają z lataniem na wysokości.. W Polsce podczas ojro 2012 też jeden wpadł do rzeki i znaleźli go chyba po tygodniu..
-
nie masz pojęcia nawet kto grał w Euro 2012 a kto wczoraj, a wszędzie Cię pełno gamoniu.hooltay pisze:Co ci irole mają z lataniem na wysokości.. W Polsce podczas ojro 2012 też jeden wpadł do rzeki i znaleźli go chyba po tygodniu..
Niemiec, Moskal nie osiędzie,
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
gdy jąwszy pałasza,
hasłem wszystkich zgoda będzie
i ojczyzna nasza.
-
-
Chyba raczej: [link]
-
jezeli naprawde ktoś z Legii probował zerwac flage Polonii to wielki ch.. w dupe takim "patriotom", widać z Radomiakiem sie dobrze dobrali bo ci drudzy tez potrafili niedawno cos podobnego odwalić na kadrze, rozumiem kosa kosą ale sa jakieś granice, jak widac nie dla wszystkich
-
Nie znasz powodu to się nie wypowiadaj w kwestii Radomiaka.Były,są i będą zawsze dojeżdzaneVin Diesel pisze:jezeli naprawde ktoś z Legii probował zerwac flage Polonii to wielki ch.. w dupe takim "patriotom", widać z Radomiakiem sie dobrze dobrali bo ci drudzy tez potrafili niedawno cos podobnego odwalić na kadrze, rozumiem kosa kosą ale sa jakieś granice, jak widac nie dla wszystkich
Radomiak 1910
-
może powróćmy do tematu kibicowania, jak myślicie polacy na pierwszym meczu dali czadu?
-
Takbruno22 pisze:może powróćmy do tematu kibicowania, jak myślicie polacy na pierwszym meczu dali czadu?
świętokrzyska siła
-
Polska - Niemcy w Paryżu.
Czy już wiadomo gdzie zbiórka i wspólny przemarsz lub przejazd pod stadion?
Czy już wiadomo gdzie zbiórka i wspólny przemarsz lub przejazd pod stadion?