Gdzie oglądać mecze EURO 2016 w necie?
-
Gdzie oglądać mecze EURO 2016 w necie?
Ahoj!
Macie jakieś godne polecenia, przetestowane przez siebie, płatne SMS-ami strony z transmisjami z Euro na żywo? Nie chodzi mi o darmówki z kiepską jakością i brakiem możliwości włączenia full-screena tylko o coś konkretniejszego, a nie chcę się władować na minę, że zabulę np. 30 PLN za SMS-a i wielkie G. z tego wyjdzie.
Z góry dzięki za wszelkie info.
Macie jakieś godne polecenia, przetestowane przez siebie, płatne SMS-ami strony z transmisjami z Euro na żywo? Nie chodzi mi o darmówki z kiepską jakością i brakiem możliwości włączenia full-screena tylko o coś konkretniejszego, a nie chcę się władować na minę, że zabulę np. 30 PLN za SMS-a i wielkie G. z tego wyjdzie.
Z góry dzięki za wszelkie info.
-
Re: Gdzie oglądać mecze EURO 2016 w necie?
Sam sobie odpowiem, mecz Ruskich z Anglikami znalazłem na niemieckim ZDF, jest zarówno online jak i w telewizji satelitarnej, mieszkańcy przygraniczni zapewne mogą ściągnąć sygnał anteną.
Zakładam, że ZDF będzie nadawał również inne spotkania, na pewno Niemców.
Zakładam, że ZDF będzie nadawał również inne spotkania, na pewno Niemców.
-
Generalnie, jak komuś nie przeszkadza, że po niemiecku, to całe Euro można oglądać na ZDF i ARD/Das Erste przez satelitkę (HotBird), z czego ten drugi działa też online:
[link]
(nie wiem czy np. mecz nie będzie zablokowany)
ZDF online nie działa w PL, przynajmniej u mnie.
[link]
(nie wiem czy np. mecz nie będzie zablokowany)
ZDF online nie działa w PL, przynajmniej u mnie.
-
Ja osobiście mecze oglądam na "CT sport" i tak jak kolega wyżej pisał - Niemieckie programy.
-
Wykupiłem sobie pakiet w ipli i nawet oglądać się tego nie dało. Totalna porażka, dobrze, że naszych transmitują w publicznej tv.
-
Na stronce [link] są skróty meczów i są tez właśnie z Euro 2016, ale chyba też można oglądać na żywo na stronce meczyki.net.pl
-
Jak ktoś wciąż szuka: wpierw ściągamy i instalujemy program Ace Stream - do znalezienia w google.pl. Później wchodzimy na tą stronę: [link] jakoś 10 minut przed meczem i szukamy tematu z meczem, który nas interesuje. W środku będą linki do normalnych streamów, ale my szukamy wszystkiego co zaczyna się od "acestream://". Wybieramy dany stream, kopiujemy linka i wklejamy w programie (klikamy plik, a dalej "open Ace Stream Content ID").
Przynajmniej jeden odnośnik będzie prowadził do audycji w HD i nie zacinającej się. Jak źle działa to trzeba wrzucić inny kanał. Jedyny minus to lekkie opóźnienie, więc jak macie sąsiadów januszy to o golu dowiecie się 30 sekund przed zobaczeniem go.
Przynajmniej jeden odnośnik będzie prowadził do audycji w HD i nie zacinającej się. Jak źle działa to trzeba wrzucić inny kanał. Jedyny minus to lekkie opóźnienie, więc jak macie sąsiadów januszy to o golu dowiecie się 30 sekund przed zobaczeniem go.
-
Tutaj [link] sobie też możecie oglądać rożne transmisje meczów. Ja zazwyczaj tam oglądam, spoko jest bo się nie zacina tak jak na innych stronach.