EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: EURO 2016 we Francji - kibicowsko
Panowie skończcie komentowac kto jak i dlaczego. Bo sie zrobi temat na 900 stron. NIech to będzie temat do wrzucania infa fotek i filmów bo te wasze rozkminy z Polski z za kompa sa c**** warte
Millwall dynamo potwierdzone ?
psg atakuje turków przed meczem. źródło: 'It's an ultra life'
"Northern Ireland fan holding hand of Polish injured fan."
WTF?
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C55139
WTF?
https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57C55139
-
Łódź-Andrzejów
permanent pisze:psg atakuje turków przed meczem. źródło: 'It's an ultra life'

Raków Wisłoka i Siarka razem już na mieejscu
Jest temat EURO 2016 we Francji - zdjęcia, filmy tam ku*** wklejajcie filmy
Delegacja R&W&E obecna w Nicei :)
-
Desintegrated
PANIE I PANOWIE BĘDZIE SIĘ DZIAŁO! JAZDAAAA!!
-
krystalicznieczysta2
Dopiero na Niemcy myślę można będzie coś powiedzieć o naszych. Dzisiaj przecież nie ma ciśnienia na Irlandię Północną. Tam nie ma ekip, a tylko wyspiarskie klimaty piwowskie, które odpowiadają naszym januszom. Wg mnie zero ciśnienia o ekipy. Ekiipy nasze owszem w temacie mogą coś zrobić ale ogólnie z ruskimi, angolami i innymi podczas pobytu, a niekoniecznie teraz, dzisiaj w związku z meczem. Nie rozumiem zatem jakiegoś liczenia ekip kto jedzie, przyjechał etc.
Dynamo Dresdenpolakmaly pisze:Szwaby w Lille
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/t3 ... 7655_o.jpg
Słowacja to był inny temat, bylo blisko i bilety w kasach pod sektorem kupowalismy.
Poza tym zadnej zbiorki nie bylo, kazdy docieral sam.
A jak zaczela sie awantura z psami wszyscy ruszyli w strone wyjscia z sektora, tyle ze wtedy proporcja januszy do ogarnietych byla odwrotna do aktualnej. Prawie wszysycy byli z klimatu.
Poza tym zadnej zbiorki nie bylo, kazdy docieral sam.
A jak zaczela sie awantura z psami wszyscy ruszyli w strone wyjscia z sektora, tyle ze wtedy proporcja januszy do ogarnietych byla odwrotna do aktualnej. Prawie wszysycy byli z klimatu.
-
peter_gregory
Co to za dziwny misz-masz z tą ich flagą? Wybielona (biały zamiast czerwonego + orzeł zamiast swastyki) flaga 3 rzeszy i w lewym górnym rogu flaga 2 rzeszy? Ktoś się orientuje w temacie?Proterian pisze:Dynamo Dresdenpolakmaly pisze:Szwaby w Lille
Serbołużyckie wplywy .
Flaga marynarki wojennej Cesarstwa Niemieckiegopeter_gregory pisze:Co to za dziwny misz-masz z tą ich flagą? Wybielona (biały zamiast czerwonego + orzeł zamiast swastyki) flaga 3 rzeszy i w lewym górnym rogu flaga 2 rzeszy? Ktoś się orientuje w temacie?Proterian pisze:Dynamo Dresdenpolakmaly pisze:Szwaby w Lille
-
Patriota1911
https://en.wikipedia.org/wiki/Imperial_ ... 3-1918.svgpeter_gregory pisze:Co to za dziwny misz-masz z tą ich flagą? Wybielona (biały zamiast czerwonego + orzeł zamiast swastyki) flaga 3 rzeszy i w lewym górnym rogu flaga 2 rzeszy? Ktoś się orientuje w temacie?Proterian pisze:Dynamo Dresdenpolakmaly pisze:Szwaby w Lille
Śląskie ekipy widoczne Jastrzębie i Górnik Zabrze

-
peter_gregory
Dzięki! (Tobie Patriota1911 też)Chaos pisze: Flaga marynarki wojennej Cesarstwa Niemieckiego
-
Polish Power
Polacy z Irolami wymieszani na sektorach ??? bo widok irolskich łokci opartych na naszych flagach narodowych budzi duży niesmak ... i to np na fladze "Toruń" z herbem Elany ... a taką flagę to raczej chyba wozi i wywiesza ktoś ogarnięty z Torunia i na takie coś pozwala .. ??
skąd na naszym sektorze (za bramka Irlandii - 1 polowa) tyle zielonych koszulek?
-
Wnuk Edwarda
A skąd tam Irlandczycy?WRNGS pisze:Fajnie, ze Polacy sie bawią z Irlandczykami
z tymi flagami rzeczywiście w cały świat, przed chwilą mi migneła flaga turcji i to wcale nie do gory kolami, miedzy naszymi. zostając w temacie flag w pierwszej polowie w okolicach srodka boiska ktos probowal kilka razy rozwiesic jakas nasza polską flagę, bez powodzenia. Niech się wypowie ktoś po meczu jak jest z wieszaniem flag.
i takie pytanie z przeszłości byla kiedys akcja, niestety nie pamiętam jakie było hasło na fladze, ze ktos ja zostawil na jakims meczu reprezentacji bez opieki i nagle zniknela. Napewno ktos wie o co mi chodzi, z tego co pamietam to nie byla flaga nalezaca do osob z jednego miasta czy klubu.
i takie pytanie z przeszłości byla kiedys akcja, niestety nie pamiętam jakie było hasło na fladze, ze ktos ja zostawil na jakims meczu reprezentacji bez opieki i nagle zniknela. Napewno ktos wie o co mi chodzi, z tego co pamietam to nie byla flaga nalezaca do osob z jednego miasta czy klubu.
Futbolowi Patriocibhbd88 pisze:takie pytanie z przeszłości byla kiedys akcja, niestety nie pamiętam jakie było hasło na fladze, ze ktos ja zostawil na jakims meczu reprezentacji bez opieki i nagle zniknela. Napewno ktos wie o co mi chodzi, z tego co pamietam to nie byla flaga nalezaca do osob z jednego miasta czy klubu.
flaga Kwidzyn juz wisi, tez to zwrocilo moja uwagebhbd88 pisze:z tymi flagami rzeczywiście w cały świat, przed chwilą mi migneła flaga turcji i to wcale nie do gory kolami, miedzy naszymi. zostając w temacie flag w pierwszej polowie w okolicach srodka boiska ktos probowal kilka razy rozwiesic jakas nasza polską flagę, bez powodzenia. Niech się wypowie ktoś po meczu jak jest z wieszaniem flag.
Pod koniec meczu trzymana na sektorze również flaga "Wyznawcy Polskości".
Mała flaga Cracovii wisiała,na tle orła cherb Cracovii .
poki co na miescie spokoj, ruskich nie widać
Po co mieli by tam być jAK tam nie grają ??polakmaly pisze:poki co na miescie spokoj, ruskich nie widać
Część osób juz się spuszczała że ruscy opuścili Marsylie i kierują się do NiceiProterian pisze:Po co mieli by tam być jAK tam nie grają ??polakmaly pisze:poki co na miescie spokoj, ruskich nie widać
tak patrzę na razie na mecze i tylko rusy bez flag cwaniaczki...
-
Widzew Chojny
Jedna jest widoczna.Iras88 pisze:Nie mam możliwości obejrzenia meczu Niemcy - Ukraina. czy ktoś może napisać czy na stadionie widać jakieś banderowskie flagi?
-
Polish Power
jak to bez flag ?? nic wczoraj nie wywiesili na Stade Velodrome ??
ktoś coś wie czy działo się coś przed i po Turcja - Chorwacja ?? jakoś dziwnie cicho wokół tego meczu, zakwalifikowanego jako niby "podwyższonego" ryzyka ...
ktoś coś wie czy działo się coś przed i po Turcja - Chorwacja ?? jakoś dziwnie cicho wokół tego meczu, zakwalifikowanego jako niby "podwyższonego" ryzyka ...
-
Wnuk Edwarda
Ponoć Chorwaci obrazeni na kadrę. Wojna ze związkiem.Polish Power pisze:jak to bez flag ?? nic wczoraj nie wywiesili na Stade Velodrome ??
Polish Power pisze: ktoś coś wie czy działo się coś przed i po Turcja - Chorwacja ?? jakoś dziwnie cicho wokół tego meczu, zakwalifikowanego jako niby "podwyższonego" ryzyka ...

Albańskie szmaty na sektorach chorwatów po to chyba aby wkurwić serbów.
Takie szarpaniny przed meczem znalezione na necie
https://www.youtube.com/watch?v=Eg2B57bwrrc
Swoją drogą po necie lata info że w szeregach ruskich sporo serbów i to oni grali w wielu sytuacjach pierwsze skrzypce
-
Polish Power
[/FORZA ZKS pisze:Polish Power pisze: ktoś coś wie czy działo się coś przed i po Turcja - Chorwacja ?? jakoś dziwnie cicho wokół tego meczu, zakwalifikowanego jako niby "podwyższonego" ryzyka ...
Albańskie szmaty na sektorach chorwatów po to chyba aby wkurwić serbów.
Takie szarpaniny przed meczem znalezione na necie
https://www.youtube.com/watch?v=Eg2B57bwrrc
Swoją drogą po necie lata info że w szeregach ruskich sporo serbów i to oni grali w wielu sytuacjach pierwsze skrzypce
w sumie nie było by w tym nic dziwnego, 2 największe ruskie ekipy jak Spartak i Cska mają zgody odpowiednio z Delije i Grobari ...
-
w_harringtonce
Węgrzy chyba szybko zapomną o tym turnieju. Piłkarsko dostaną baty od wszystkich, a kibicowsko, jeśli nic się z Austriakami nie wydarzy to tym bardziej przejdą bez echa spotkania z Portugalią i Islandią... Przyjadą i pojadą.
-
19normals46
Znalezione w necie Ja pi***ole . . . https://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/62/58/57 ... 1465760721