Ukraiński portal kibicowski o spotkaniu z Polakami
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
imperium311
Re: Ukraiński portal kibicowski o spotkaniu z Polakami
Ajwaj, wielkie halo... Najbardziej się oburzają ci, którzy najgłośniej krzyczą o polskim Lwowie.
-
walka__o_przetrwanie
Nie pomyliłeś czasem tematów ?imperium311 pisze:Ajwaj, wielkie halo... Najbardziej się oburzają ci, którzy najgłośniej krzyczą o polskim Lwowie.
-
walka__o_przetrwanie
Jednak miałem racje, pomyliłeś tematy. Przeczytaj jeszcze raz nazwe tematu i widzisz coś tu o rewizji granic ? Albo o obrazkach na fejsiku ? A może o czymś nie wiem i wystosowaliśmy do Ukraińców jakieś oficjalne ultimatum odnośnie zwrotu Lwowa ?
-
Leśny dziad
ten c*** tematow nie pomylil tylko upaincy juz mu dupe tak rozdupcyli ze nabawil sie syndromu sztokcholmskiego (to dopiero nazywa się "specyficzna sytuacja kibicowska")Jednak miałem racje, pomyliłeś tematy. Przeczytaj jeszcze raz nazwe tematu i widzisz coś tu o rewizji granic ? Albo o obrazkach na fejsiku ? A może o czymś nie wiem i wystosowaliśmy do Ukraińców jakieś oficjalne ultimatum odnośnie zwrotu Lwowa ?
, zreszta i bez tego , wykwitu inteligencji po nim nie mozna sie spodziewac wystarczy poczytac jego posty