Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Ja p******* ,z tych postów wynika że na polski ruch kibicowski składają się same cwele,konfidenci ,żydzi,pedały miedzy nimi się jeszcze cygany kreęcą wszyscy bez zasad i honoru. Zajebiste jest to forum.
-
Jak Wisła o nich tak sądzi i Ruch nie zaprzecza to tak jest jak piszesz.Mahazel79 pisze:Ja p******* ,z tych postów wynika że na polski ruch kibicowski składają się same cwele,konfidenci ,żydzi,pedały miedzy nimi się jeszcze cygany kreęcą wszyscy bez zasad i honoru. Zajebiste jest to forum.
-
MENTOL ja Ci proponuje patrzeć na swoją zgodę bo kulawo było się umówić na bitkę z Ruskimi i wystawić drugi garnitur mając w d**** swoje zgody.. BKS na to zareagował bo mają jaja się postawić Legii no ale gdzie tam Zagłebie.. wg was jest git.
-
Monty Python to przy tym(i wielu innych)tematach c***......
Z klubu prekursorów polskiego ruchu kibicowskiego
-
szczerze Ci powiem że średnio mnie ta sytuacja interesuje to wasz problem
-
Założyciele Ruchu byli Ślązakami optującymi za Polską. Nie przypadkiem pierwszy mecz rozegrano 3 maja 1920 roku, w dniu uchwalenia Konstytucji trzeciomajowej. Ten pierwszy mecz, z Orłem Józefowiec, zakończył się wygraną piłkarzy Ruchu 3:1. Jako pierwszy na listę strzelców w klubowych kronikach zapisał się Wiktor Prukop.
Wspaniały motyw historyczny na oprawę Ruchu Chorzów wiążący z Polską.
Pozdro
Wspaniały motyw historyczny na oprawę Ruchu Chorzów wiążący z Polską.
Pozdro
-
Ruch nie jest pro niemiecki, co nie znaczy, że nie jest anty polski. Nie lubią Polski i tego nie ukrywają. Ostatnio nawet doszło do tego że zakrywają część flagi FC Kęty (tę która przedstawia połowę orła w herbie miasta Kęty) faną oberschleisen.
-
a od kogo z tych Siemców masz to info biała bita końcówo? od jakiegoś geja? czy babcie tam masz?Born the White pisze:Widzewioki też bardzo chciały do układu z Wisłą ale jako zbyt słabi zostali po prostu zlekceważeni - potwierdzi ktoś z Krakowa, bo to info tylko z Siemianowic?
ja p*******...<OB> pisze:Ruch nie jest pro niemiecki, co nie znaczy, że nie jest anty polski. Nie lubią Polski i tego nie ukrywają. Ostatnio nawet doszło do tego że zakrywają część flagi FC Kęty (tę która przedstawia połowę orła w herbie miasta Kęty) faną oberschleisen.
-
mnie już nic nie zdziwi bo pamiętam jeszcze zgode: Lechia-Wisła-Ruch-Widzew-Jaga
pozdrawiam oburzonych :)
pozdrawiam oburzonych :)
-
tak potwierdzoneju_are_ded pisze:potwierdzone?Khan pisze:Ruch przybija zgodę z Polonia Bytom i uklad z TSW
to teraz Lech musi się bać ! Ruch Widzew Elana Bytom Sląsk Wisła Lechia i inni, będzie się działo bo przecież miedzy ekipami jakiś kontakt będzie tam spotka się Polonia Bytom ze Sląskiem tam Lechia z Elaną.
-
<OB> pisze:Ruch nie jest pro niemiecki, co nie znaczy, że nie jest anty polski. Nie lubią Polski i tego nie ukrywają. Ostatnio nawet doszło do tego że zakrywają część flagi FC Kęty (tę która przedstawia połowę orła w herbie miasta Kęty) faną oberschleisen.
Ruch jest bez jajeczny nie jest pro germański mimo iż co drugie słowo pochodzi ze słownika niemieckiego , większość nazw śląskich potraw to niemieckie , nie jest pro polski mimo iż na euro co drugi dre ryja. poprostu trzeba sobie uzmysłowić iż sam pseudo naród ślaski powstał za czasów zaborów niemieckich duży wpływ na mieszkajacych tam polaków miała właśnie "kultura" niemiecka stąd te nazewnictwa a obojętność i pojęcie że jestem stąd nie za niemcem ni za polakiem to to ze głosili tak by mieć święty spokój od zaborcy nie mając powodów do szerzenia anty państwowych pobudek siedzieli cicho bo taka opcja im pasowała niemcy mieli milionowe korzyści z za darmo pracujących górników a po pierwszej wojnie to bo większość tutejszych bała się zmian władzy i popieraniu jednych lub drugich i w przypadku wygranych konsekwencji wiec ogłosili neutralność i byt śląśki- taka jest prawda czy to wam sie podoba czy nie
-
czy ty wszędzie garbaty nosie musisz wpierdalać się w nieswoje sprawy??Born the White pisze:Widzewioki też bardzo chciały do układu z Wisłą ale jako zbyt słabi zostali po prostu zlekceważeni - potwierdzi ktoś z Krakowa, bo to info tylko z Siemianowic?
wolę być najsłabszym Widzewem niż najmocniejszym na świecie żydziskiem z Łksu
-
Wiadomo, że między żydkami z Cracovii i ŁKS są niezłe kontakty-zróbcie se układ jak was tak d..a boli
-
Pierdolenie o Szopenie jedyne co mogę się zgodzić to do nazewnictwa ,że jakaś tam część śląskich wyrazów ma pochodzenie niemieckie.Co do poczucia odrębności,w każdej rodzinie wygląda to inaczej To był i jest region na styku kultur Polskiej Niemieckiej i Czeskiej,mieszane rodziny itd.Ktoś kto miał w rodzinie więcej Niemców będzie pewnie bardziej spoglądał w ich stronę Ktoś kto Polaków w ich etc.Nie zrozumie tego nikt kto się tu nie wychował.Jednak dla większości Górnoślązaków najważniejsza jest ich ziemia,mowa i kultura a nie Polska czy Niemcy i nie jest to wywołane "świętym spokojem" jak piszesz,tylko poczuciem odrębności. Niechęć do Polaków nie wzięła się też z niczego,sam nabrałem takiej niechęci już w podstawówce chociażby przez naśmiewanie się "gorolskiej" części klasy ze śląskiej mowy!Do dziś się zresztą z tym spotykam (nawet i na tym forum)więc z jakiej paki mam pałać miłością do ludzi którzy nie akceptują mnie takim jakim jestem ? Brak szacunku dla autochtonów itd.to duży problem,nie mówiąc już o tym co przybysze zza Brynicy odpierdalali po wojnie na GŚ.Gdyby większość Polaków spróbowała zrozumieć i uszanować Śląsk To ten Śląsk odpłacił by się z wzajemnością ! Osobiście znam wielu Polaków których szanuję i uważam za dobrych ludzi ,drugie tyle znam ciuli uważających się za lepszych od "brudnych paznokci"Khan pisze:
poprostu trzeba sobie uzmysłowić iż sam pseudo naród ślaski powstał za czasów zaborów niemieckich duży wpływ na mieszkajacych tam polaków miała właśnie "kultura" niemiecka stąd te nazewnictwa a obojętność i pojęcie że jestem stąd nie za niemcem ni za polakiem to to ze głosili tak by mieć święty spokój od zaborcy nie mając powodów do szerzenia anty państwowych pobudek siedzieli cicho bo taka opcja im pasowała
-
Widzę, że należy się powtórka z historii bo pojęcie Naród kształtuje się przez wieki. Śląsk należał kolejno: do Państwa Wielkomorawskiego, Czech, i już Mieszko I przyłączyłgo do Polski. Następnie tracimy Śląsk za Kazimierza Wielkiego...należy on do pocz. XX w do Państw niemieckich. Na mocy plebiscytu otrzymujemy po I W Św 30 proc Śląska wraz z Katowicami. Po II W Św w całości. To fakty historyczne. Nigdy noie wyodrębnił się żaden "Naród Sląski". Jak po I W. Św. Ślązacy muszą w końcu odpowiedzieć na pytanie czy chcą do Polski czy do Niemiec?
-
Ze Sp. Czlowiekiem to teraz poleciales cwoku i pokazales na jakim poziomie jestes inwalido umyslowy. Lezy w podobnym miejscu jak 10 od was, ale z szacunku do nich nie bede sypal przykladami, zeby sie wdawac w durna dyskusje z takim baranem jak ty. Teraz Gwiazda Biala bedzie Ruchowi obciagala, a jak Cie boli symbol AW to powiem Ci, ze bierzecie z nas przyklad ostatnimi czasy, bo co drugi graf czy gadzet AJ i przekreslony nasz Herb, wiec zamilcz tak samo najlepiejextreme126 pisze:człowiek to akurat każdy wie gdzie sobie leży ;-)NaRejonieNowaHuta pisze:Ot rzekl wislacki patriota (czyt. idiota)Quorth pisze:Niemiec Żydkowi nierówny
Juz nawet zejscie na psy to za malo, zeby was okreslic, a przynajmniej niebieskim kolorkiem sie dopasowaliscie tylko wspolne mundurki sobie uszyjcie i cacy. Nie kompromituj sie wiecej czlowieku, o ile choc troche czlowieczenstwa w tym kurestwie zostalo :)
Pierdoliłeś coś wcześniej że ten układ taki i taki i taki a jesteś żydem i c*** wiesz o co chodzi. Wcześniej była kosa? między amicą i łks też była kosa a później wzajemne ruchanko. Skończ już pierdolić o tym układzie bo ciebie on powinien najmniej obchodzić. Zresztą co ja gadam. Przecie cracovia to herb rozpoznawczy już nie jest pasiasta szmata tylko przekreślona Biała Gwiazda więc też musi się zainteresować
NOWAHUTA
-
NaRejonieNowaHuta-co by nie pisać i jak by z tobą nie polemizować d..a cie boli ewidentnie z tytułu tego układu. Jak to się dzieje, że od zawsze dla kiboca Pasów Wisła jest najważniejsza?? gdyby nie ona straciłby sens życia . Czemu nie powymądrzasz się w wątkach o Cracovii tylko tu ewidentnie pokazujesz swoją frustracje? Idź do kolegów/jak takich masz/ poproś ich o układ z ŁKS-em, GKS-em . Skoro jesteś z Huty to zapewne jesteś przerzutem. Napisz z jakiego osiedla jesteś??? i za kim było to Osiedle w latach 90-tych? zajmij się w końcu swoim klubikiem
-
Odpowiem Ci osobiście,Mi w Polsce się zle nie żyje,wkurwia mnie jedynie antyśląskość wielu Polaków,do niemiec mnie nie ciągnie bo nijak sie one mają do słowiańskiego rodowodu Śląska ale chce też mieć w tej Polsce obustronny szacunek a nie że jadę np do takich Gliwic i na pytanie Kaj jest to czy tamto jakiś szmaciarz poprawia mnie "Mówi się gdzie .."Quorth pisze:Widzę, że należy się powtórka z historii bo pojęcie Naród kształtuje się przez wieki. Śląsk należał kolejno: do Państwa Wielkomorawskiego, Czech, i już Mieszko I przyłączyłgo do Polski. Następnie tracimy Śląsk za Kazimierza Wielkiego...należy on do pocz. XX w do Państw niemieckich. Na mocy plebiscytu otrzymujemy po I W Św 30 proc Śląska wraz z Katowicami. Po II W Św w całości. To fakty historyczne. Nigdy noie wyodrębnił się żaden "Naród Sląski". Jak po I W. Św. Ślązacy muszą w końcu odpowiedzieć na pytanie czy chcą do Polski czy do Niemiec?
-
hdg-więc zacznijmy mówić po prostu-Ślązacy są Polakami i koniec tematu!!!! Uszanujmy ofiary trzech śląskich powstań choćby. A co do samego statusu Śląska. W XX leciu miał on dużą autonomie na mocy specjalnej ustawy sejmowej. To jak najbardziej możliwe. Ale skończmy raz na zawsze z dylematem czy Ślązacy to Polacy czy Niemcy
-
I to jest właśnie to wkurwiające Polskie podejście narzucanie wszystkiego z góry ! Ciekawe co powiesz o Ślązakach w czechach też są Polakami ?Quorth pisze:hdg-więc zacznijmy mówić po prostu-Ślązacy są Polakami i koniec tematu!!!!
-
Według historii i nauki nie doszło do ukształtowania się Narodu Śląskiego-nie wiem czy chcesz coś takiego udowodnić i dawać analogie do np Kurdów, którzy walczą o zjednoczenie spośród terytoriów Syrii Turcji i ?Iraku. Zmierzasz do tego, że powinno powstać Państwo Śląskie?? to sprzeczne z historią a ja jako Patriota patrzę poprzez pryzmat tego co robiłKorfanty, Powstańcy Śląscy itp
-
Nie zmierzam ku temu by cokolwiek powstawało ale tożsamość czuje się w sercu a nie ma wpisaną w dowodzie ani też nikt nie może Cię zmusić abyś się czuł kim sie nie czujesz,proste! Wyobraz sobie za za 50 lat powstaje państwo Europa i od dzieciaka w szkole jesteś nauczany że jesteś europejczykiem,że Polska wchodzi od stuleci w skład europy i to Twoja Ojczyzna, ta najważniejsza ! Tłuką Ci to na ulicy, w sklepie ,w urzędzie, wszędzie masz żyć i mówić po Europejsku bo taki jest prikaz z góry ! Tymczasem w Twoim domu pielęgnuje się Polskie tradycje,rozmawia po polsku itd .Za kogo byś sie uważał ? Nie twierdze że Ślązacy są narodem ale grupą etniczną napewno i mogę mieć szacunek do kraju w którym dane mi sie było narodzić ale na pierwszym miejscu będzie dla mnie zawsze Żółty orzeł na niebieskim tle a nie biały na czerwonymQuorth pisze:Według historii i nauki nie doszło do ukształtowania się Narodu Śląskiego-nie wiem czy chcesz coś takiego udowodnić i dawać analogie do np Kurdów, którzy walczą o zjednoczenie spośród terytoriów Syrii Turcji i ?Iraku. Zmierzasz do tego, że powinno powstać Państwo Śląskie?? to sprzeczne z historią a ja jako Patriota patrzę poprzez pryzmat tego co robiłKorfanty, Powstańcy Śląscy itp
-
Grupa etniczna na pewno...swoją drogą bardzo cenię Ślązaków za szczerość,honor inną niż typowo polska- mentalność itp. Piszesz jednak, że mimo różnic lingwistycznych od dziecka mówisz jednak po Polsku. Co wyróżnia Naród? przede wszystkim język. Nikt nie ma prawa odbierać wam tożsamości lokalnej. Reasumując . Jesteście więc jednak Polakami z silnym poczuciem własnej tradycji, kultury dokłądnie.....to jednak czyni, że m. zdaniem Polski Orzełek powinien być na górze. Ale to tylko moje zdanie a twoje szanuje
-
Krwawe wojny wywoływane przez masonerię w białych rękawiczkach namieszały ludziom w głowach. Zatracili poczucie tożsamości. Wszystkich na terytorium Polski łączy niechęć do ciapatych z powodu ich zdziczenia. Nie szukajmy podziałów a powiązań bo eurokołchoz totalnie wszystko stara się wywrócić w duchowości ludzi. Jakieś gender, lewactwo, islam i inne choroby umysłowe. Na pewno Ruch Chorzów jak i inne ekipy są prawicowe i na tym się opierajmy.
-
Chlopcze jezeli juz tak bardzo chcesz mi dopiec to znow Ci musze odbic pileczke, bo bredzisz :)Quorth pisze:NaRejonieNowaHuta-co by nie pisać i jak by z tobą nie polemizować d..a cie boli ewidentnie z tytułu tego układu. Jak to się dzieje, że od zawsze dla kiboca Pasów Wisła jest najważniejsza?? gdyby nie ona straciłby sens życia . Czemu nie powymądrzasz się w wątkach o Cracovii tylko tu ewidentnie pokazujesz swoją frustracje? Idź do kolegów/jak takich masz/ poproś ich o układ z ŁKS-em, GKS-em . Skoro jesteś z Huty to zapewne jesteś przerzutem. Napisz z jakiego osiedla jesteś??? i za kim było to Osiedle w latach 90-tych? zajmij się w końcu swoim klubikiem
Po pierwsze nie wiem czemu ty jak i Twoi kumple spod bladej gwiazdy sracie sie do mnie, bo poprostu dla mnie jak i 90% osob tutaj wasze uklady, hasla, zasady sa poprostu smieszne i to chyba was boli, ze ktos z Cracovii teraz sie z was smieje zamiast na odwrot
Po drugie ugryzlo Cie widze, ze tak najezdzacie na anyt wisle i ciagle myslisz, ze komus tym dopieczesz, ale niestety nie trafione, bo jak widac ewidentnie coraz czesciej, grafy, vlepy, gadzety idace w slad za nami, Akcja 100 przekreslonych herbow przed derbami itd. to jak to wytlumaczysz i jaki sens mialoby wasze istnienie bez nas?
Po trzecie nie mi decydowac o zadnych ukladach i na dzien dzisiejszy nie sa nam takowe potrzebne w przeciwienstwie do was, a raczej napewno ktos by sie zastanowil nad takimi zagraniami jakimi wy ostatnio zablysneliscie i sie poprostu osmieszylisce. zaraz mi powiesz, ze gowno mi do tego i tu Ci przyznam racje, bo dla mnie to sie mozecie ukladac nawet z Boca Juniors i mam na to wyjebane, chyba, ze bratacie sie z wrogami to mam ubaw po pachy. Z LKSem tez byla kiedys zgoda, ale nikt ukladow nie przybija a wy zaraz snujecie fantazje, ze LKS nam oprawy maluje i moze jeszcze was gania po Krakowie w naszym imieniu co? Za to wasz jedyny argument to, ze 30 lat temu mieliscie zgode z Ruchem i mozna teraz zrobic to jeszcze raz.
Po czwarte Wisla nigdy nie byla i nie bedzie dla mnie najwazniejsza, a ze taki cyrk sie zrobil i sensacja na tym forum w sprawie tego ukladu to az samo sie prosilo, zeby dorzucic swoje 3 grosze jak to wasi rycerze sieci zaciekle odpierali szydere i argumentowac probowali
A na koniec mojej wypowiedzi, owszem jestem z Huty i dla Twojej wiadomosci pochodze z osiedla, gdzie zawsze byla Wisla i jest tam do tej pory i niestety, ale nie jestem zadnym przerzutem, bo na Cracovie zaczalem chodzic od wczesnych lat dzieciecych i tak zostalo na dzis, wiec po raz kolejny dziecko drogie odpusc sobie, bo probujesz byc madry, ale tylko probujesz. Bez pozdrowien
NOWAHUTA
-
Mimo tego Wisła jest twoim sensem życia, nie możesz bez niej żyć, nie możesz o niej nie pisać.
-
A mimo tego, jestes tak glupi jak twoje wypowiedzi. Mam nadzieje, ze tak samo bedziesz szedl w zaparte tlumaczyc swoim kolegom o ile takich masz, ze Ruch to ziomki teraz, nie cwele :)Quorth pisze:Mimo tego Wisła jest twoim sensem życia, nie możesz bez niej żyć, nie możesz o niej nie pisać.
NOWAHUTA
-
Reasumując pytania:
Ruch - Wisła układ?
Ruch - Polonia Bytom zgoda?
Legia - BKS Bielsko - zawieszenie układu czy coś się zmieniło?
Ruch - Wisła układ?
Ruch - Polonia Bytom zgoda?
Legia - BKS Bielsko - zawieszenie układu czy coś się zmieniło?
-
Reasumując: W********** dałnie!krystalicznieczysta2 pisze:Ruch - Polonia Bytom zgoda?
-
A mimo tego, jestes tak glupi jak twoje wypowiedzi. Mam nadzieje, ze tak samo bedziesz szedl w zaparte tlumaczyc swoim kolegom o ile takich masz, ze Ruch to ziomki teraz, nie cwele :)
Cały czas się kompromitujesz-brandzlujesz się jusz kilka dni Ruchem i Wisłą.No ale to charakterystyczne dla kibica Cracovii. O czym by mógł innym pisać i myśleć jak nie o Wiśle? W sumie żal mi ciebie
Cały czas się kompromitujesz-brandzlujesz się jusz kilka dni Ruchem i Wisłą.No ale to charakterystyczne dla kibica Cracovii. O czym by mógł innym pisać i myśleć jak nie o Wiśle? W sumie żal mi ciebie
-
zaraz mi powiesz, ze gowno mi do tego i tu Ci przyznam racje, bo dla mnie to sie mozecie ukladac nawet z Boca Juniors i mam na to wyjebane, chyba, ze bratacie sie z wrogami to mam ubaw po pachy.
To przyznajesz mu racje że gówno ci do tego czy nie? :) Widać ładny ból d*** masz od czasu jak wyszło że Ruch ma układ z Wisłą :)
Nie odpisuj :) Daleko mi do Ruchu i Wisły ale po twoich postach widać twój płacz i lament z tego powodu w każdym twoim śmiesznym poście :)
To przyznajesz mu racje że gówno ci do tego czy nie? :) Widać ładny ból d*** masz od czasu jak wyszło że Ruch ma układ z Wisłą :)
Nie odpisuj :) Daleko mi do Ruchu i Wisły ale po twoich postach widać twój płacz i lament z tego powodu w każdym twoim śmiesznym poście :)
-
Akurat Zaglebie to z gwardzistami na ubita raczej niechetnie wyjdzie , lepiej dmuchac na zimne mając na uwadze minione czasy, bo a (nomen omen ) nuż znow jakis noż w plecy komus wbiją.kutanol pisze: Jeśli ktoś mówi, że Widzew jest zbyt słaby na Wisłę aby mieć układ to stawia bardzo poważną tezę. Wisła jeszcze z nikim nie wyszła na ubitą ziemię. Wpierw biała gwiazda musiała by mieć pojedynki z solidnymi ekipami jak Stalówka, Motor, Zagłębie Lubin, a potem można stawiać tezy czy są mocni, średni czy słabi.
hdg pisze:Odpowiem Ci osobiście,Mi w Polsce się zle nie żyje,wkurwia mnie jedynie antyśląskość wielu Polaków,do niemiec mnie nie ciągnie bo nijak sie one mają do słowiańskiego rodowodu Śląska ale chce też mieć w tej Polsce obustronny szacunek a nie że jadę np do takich Gliwic i na pytanie Kaj jest to czy tamto jakiś szmaciarz poprawia mnie "Mówi się gdzie .."
Bo w jezyku jakim sie posluguje ten "szmaciarz" mówi sie gdzie na nie kaj
Prawda jest taka , że na Sląsku zyja tez Polacy i w naszym jezyku mówi sie gdzie , i czy sie komuś to podoba czy nie , to Slask nie jest śląski tylko mieszany.
p********* , w Polsce jest niestety w c*** ludzi , którym sie bardzo ciapaci widza , i niestety jest to tendencja zwyzkowa . Oby nie nadeszły czasy , że miłosników ciapatych u nas bedzie wiekszosc .doflo pisze:Krwawe wojny wywoływane przez masonerię w białych rękawiczkach namieszały ludziom w głowach. Zatracili poczucie tożsamości. Wszystkich na terytorium Polski łączy niechęć do ciapatych z powodu ich zdziczenia. Nie szukajmy podziałów a powiązań bo eurokołchoz totalnie wszystko stara się wywrócić w duchowości ludzi. Jakieś gender, lewactwo, islam i inne choroby umysłowe. Na pewno Ruch Chorzów jak i inne ekipy są prawicowe i na tym się opierajmy.
Druga ciekawa sprawa ...to wyjasnij moze w czym sie przejawia "prawicowość" Ruchu jak i tych innych ekip ?
Co do tematu samego układu , to kilka stron zbędnego pierdolenia. Zrobili sobie układ to zrobili , jak komuś sie nie widzi to niech zawiąze układ anty Ruch&Wisla i niech im dojebia.
Pojęcia honor i zasady w swiatku kibicowskim to wspomnienia minionych lat i nie wiem o czym tu ta dyskusja.
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
Ohoho Mi Ciebie nie zal nawet, bo i szkoda zalu na te Twoje pomyje. Kilka dni sie "brandzluje", bo za kazdym razem jakis ambitny przekumacz chce miec cos jeszcze ambitniejszego do powiedzenia i jeden za drugim szczekacz wskakuje. Jakby faktycznie to co pisze bylo takiego bez sensu, zalosne itd to nawet nie tracilbys czasu mi odpisywac i mi cisnac. Widac ewidentnie, ze wam glupio i szczegolnie jak teraz z Wisly jest polewa, bo co by sie nie wydarzylo na Cracovii to jest jeszcze wiecej pisania, pierdolenia, lamentu i szczekaczy forumowych na ten temat w kazdym jednym temacie.Quorth pisze:A mimo tego, jestes tak glupi jak twoje wypowiedzi. Mam nadzieje, ze tak samo bedziesz szedl w zaparte tlumaczyc swoim kolegom o ile takich masz, ze Ruch to ziomki teraz, nie cwele :)
Co do pana spod znaku ????????? o to chodzi zeby byla satyra w moich wpisach, a ze kolegom z Wiselki jest to nie na reke i boli to desperacko probuja odbic pileczke piorac brudy i zmieniajac tematy zupelnie z innej beczki, byle sie tylko odgryzc, bo jak to tak mozna smiac sie z "wielkiej Wisly". Taka psia dola niestety, dostanie w pysk to bedzie dalej ujadac byle tylko glosno bylo, bo za kazdym razem jak ktos im cisnie to Armia Netu cisnie kazdemu z kolejna i probuje odwrocic kota ogonem :)
NOWAHUTA
-
Tego się nie spodziewałem, że to będzie trzeba wyjaśniać. Prawicowość czyli popieranie normalnego modelu rodziny a nie pedałów. Prawicowość to też Chrześcijaństwo.wurda1ak pisze: to wyjasnij moze w czym sie przejawia "prawicowość" Ruchu jak i tych innych ekip ?
-
Na tą chwilę najwięcej ty ujadasz w tym temacie płacząc ciągle że Wisła zrobiła układ z Ruchem :) Zobacz kto najwięcej dodał ostatnio postów w tym temacie i kto ma największy ból d*** z tego powodu :) Tak aż obsrany jesteś przed tym układem? Teraz zostało ci tylko powojować na kibice.net Bez odbioru płaczku
-
NaRejonieNowaHuta-przestań już pierdzielić bo to co piszesz to jest żenujące lanie wody. Odp sie po prostu od Wisły pajacu i wyjdź z domu. Wiem że twoje całe życie to jej kompleks . Ne zatuszujesz tego, że żyjesz od kilkku dni tematem Ruch-Wisła bo w kółko o tym piszesz i sam sie ośmieszasz
-
?za Ruchem ! pisze:Reasumując: W********** dałnie!krystalicznieczysta2 pisze:Ruch - Polonia Bytom zgoda?
Normalne pytanie? Ile masz lat? Tylko tyle możesz odpowiedzieć?
Jestem od lat na forum jako krystalicznieczysta jednak nie mogłem się zalogować i odzyskać hasła, więc założyłem konto krystalicznieczysta2 - tyle.
Poziom odpowiedzi typu ty daunie to jednak straszny negatyw tego forum. Można napisać nie, tak, a nie od razuyyy osobista pyskówka.
-
No jezeli dla Ciebie prawicowość sprowadza sie do popierania tradycyjnego modelu rodziny i wyznawania chrzescijaństwa to ok sorry nie było pytania , bardzo plytkie pojecie prawicowości , a co ma do tego chrzescijanstwo to juz kommpletnie nie wiemdoflo pisze:Tego się nie spodziewałem, że to będzie trzeba wyjaśniać. Prawicowość czyli popieranie normalnego modelu rodziny a nie pedałów. Prawicowość to też Chrześcijaństwo.wurda1ak pisze: to wyjasnij moze w czym sie przejawia "prawicowość" Ruchu jak i tych innych ekip ?
ARKA GDYNIA ᛉ WHITE BROTHERS
-
wurda1ak pisze:No jezeli dla Ciebie prawicowość sprowadza sie do popierania tradycyjnego modelu rodziny i wyznawania chrzescijaństwa to ok sorry nie było pytania , bardzo plytkie pojecie prawicowości , a co ma do tego chrzescijanstwo to juz kommpletnie nie wiemdoflo pisze:Tego się nie spodziewałem, że to będzie trzeba wyjaśniać. Prawicowość czyli popieranie normalnego modelu rodziny a nie pedałów. Prawicowość to też Chrześcijaństwo.wurda1ak pisze: to wyjasnij moze w czym sie przejawia "prawicowość" Ruchu jak i tych innych ekip ?
Oszczędź sobie klawiatury.
-
Rowniez pozdrawiam obronco ucisnionych, bo pewnie, gdyby Cracovia zrobila jakis absurdalny ruch to tacy jak ty i inni szczerzacy kly w tym temacie byliby pierwsi do szydery i przezywania co to komu wpadlo do glowy i ajwaj jakie jaja. Tak sie boje, ze az mi klawiatura sie trzesie i poki co to jeden wojownik lepszy od drugiego na tym forum i owszem mam, gdzies ich uklady jak wczesniej przyznalem, tyle ze za kazdym razem jakis sh@arks ma cos do powiedzenia i nie pozostaje nic innego jak troche powkurwiac wojownikow Krakowskiej neostrady :)???? pisze:Na tą chwilę najwięcej ty ujadasz w tym temacie płacząc ciągle że Wisła zrobiła układ z Ruchem :) Zobacz kto najwięcej dodał ostatnio postów w tym temacie i kto ma największy ból d*** z tego powodu :) Tak aż obsrany jesteś przed tym układem? Teraz zostało ci tylko powojować na kibice.net Bez odbioru płaczku
NOWAHUTA