Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
-
NoMatterWhat
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Jak już wspominasz ten Piotrków, to daj linka jak wasz fc się spisał na dzień dziecka.
albo chociaż na Zatorzu- adekwatnie do Żabieńca.
albo chociaż na Zatorzu- adekwatnie do Żabieńca.
-
NoMatterWhat
Dobra, a o Piotrkowie coś masz z tego dnia? Z którym to właśnie Ty się napiąłeś, bo nie wiem gdzie zauważyłeś to u mnie
Czy też się fajnie wytłumaczysz?
O tym samym, w którym zapytałem się Ciebie, czy wiesz w którym roku się karta kibicowska odwróciła.
Oczywiście nie odpowiedziałeś.
Jedno proste pytanie i jak łatwo można Cię zweryfikować jakim plackiem jesteś.
Zdaje się, że Twoja drużyna gra mecz w lidze ale forum ważniejsze.
Czy też się fajnie wytłumaczysz?
O tym samym, w którym zapytałem się Ciebie, czy wiesz w którym roku się karta kibicowska odwróciła.
Oczywiście nie odpowiedziałeś.
Jedno proste pytanie i jak łatwo można Cię zweryfikować jakim plackiem jesteś.
Zdaje się, że Twoja drużyna gra mecz w lidze ale forum ważniejsze.
-
Widzewski GóRniak
I po co znowu ta napinka???
Co do Piotrkowa w moim poście chodziło ni o to ze nie wpadliście na Żubardź bo nie przyjechały dzieci z Piotrkowa , które okradliście z koszulek na chojnach ( to było w odpowiedzi gościa który sie napiął ze odbiliśmy działaczy ) co ma do tego w którym roku odwróciła sie karta w pootrkowie ? Zaczęła sie odwracać ok 2006 , do 2010 zaprzeczaliscie ze nas tam nie ma :) ale co to ma do dnia dziecka na żabiencu to nie wiem . Ps2 tak nie ma mnie na wyjezdzie, ale dalej nie wiem co ma to wspólnego z moim pierwszy poście gdzie poprostu stwierdziłem , ze wam nie pykło ot luźna refleksu ty zdążyłeś wdrążyć w to chojny , Piotrków i c*** wie co jeszcze , zapomniałeś o naszych założycielach i Poddębicach :D pozdro werifikujacy zipie
No. W nast sezonie beda Derby M. ŁODZI ..... o co zaklad ze psy beda robic wszystko by mecz odbyl sie 11.11 :-)?
-
NoMatterWhat
Okradliśmy, ciekawe.
Koszulki adidasa to nie były żebyś mógł mówić, że okradliśmy.
Napinkę zacząłeś Ty, widząc nie za dużo dzieciaków na tych zdjęciach, a co jeśli to nie wszystkie? Z telefonem przy uchu nikogo nie zauważyłeś?
O Piotrkowie też napisałeś pierwszy i to poprzez napinkę
Jak możesz pisać, że ta akcja nie pykła? Gadżety wręczone, dzieciaki nie odmówiły, wszyscy zadowoleni, tylko wid08 na forum jakoś dziwnie nie.
Koszulki adidasa to nie były żebyś mógł mówić, że okradliśmy.
Napinkę zacząłeś Ty, widząc nie za dużo dzieciaków na tych zdjęciach, a co jeśli to nie wszystkie? Z telefonem przy uchu nikogo nie zauważyłeś?
O Piotrkowie też napisałeś pierwszy i to poprzez napinkę
Jak możesz pisać, że ta akcja nie pykła? Gadżety wręczone, dzieciaki nie odmówiły, wszyscy zadowoleni, tylko wid08 na forum jakoś dziwnie nie.
-
Hustin Doffman
dobra już bastuje...
Ostatnio zmieniony 04.06.2016, 19:57 przez Hustin Doffman, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrów ziomków z ulicy.
-
Widzewski GóRniak
Przestańcie znowu rozpierdalać ten temat, za długo był spokój???
Chyba najsmutniejsze łódzkie derby....3 liga, dramat. Druga sprawa że pewnie obydwa spotkania bez gości będą.ts1998 pisze:No. W nast sezonie beda Derby M. ŁODZI ..... o co zaklad ze psy beda robic wszystko by mecz odbyl sie 11.11 :-)?
-
Widzew Łódź Dąbrowa
na ŁKS-ie napewno bez nas ale już u nas to ???????????? bez odbioru
A co chuliganie 'bez odbioru', myślisz że pieski pozwolą na przyjęcie nas na nowym stadionie? :)Widzew Łódź Dąbrowa pisze:na ŁKS-ie napewno bez nas ale już u nas to ???????????? bez odbioru
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
Widzew w tym roku nie organizował jednego wspólnego dnia dziecka, ale w wielu miastach i na wielu osiedlach można było spotkać osoby od nas rozdające gadżety najmłodszym.
900 biletów powinniście lekko dostać. O ile sie uda by derby na Widzewie były na wiosnę.
-
Ukochane Miasto
fany grill wczoraj był :-D
...ej chodźta zrobimy zgode! my bedziem na traktorach zapierdalać na akcje a wy w jarmułkach , bedom fajne sianokosy
ene w pierwszej linii ja w drugiej a bnowak z sieradzem bedzie atkował na koniach , taka rodowita husaria!
...ej chodźta zrobimy zgode! my bedziem na traktorach zapierdalać na akcje a wy w jarmułkach , bedom fajne sianokosy
ene w pierwszej linii ja w drugiej a bnowak z sieradzem bedzie atkował na koniach , taka rodowita husaria!
Rabin w pierwszej linii ale chyba na hooligans game.
W pierwszej linii na twojej kobiecie ,pajacu
-
walczzawsze
Taki tekst od kibica Łksu :))) twoje ziomki oddają kobity do dymania :))) popytaj na meczu jak w koncu sie wybierzeszadwokat pisze:W pierwszej linii na twojej kobiecie ,pajacu
Nie wiem czy to powód do chwały 135 osób.
-
Ene due rabe
Na najdalszy, i pod wzgledem geograficznym chyba najciekawszy ( Kozienice są miedzy Warszawą a Radomiem) wyjazd w tym sezonie wybiera sie ok 130 fanatyków ŁKSu.
W 1 strone jedziemy praktycznie bez wahadła, eskorte dostajemy dopiero na wjezdzie do samych Kozienic. Trzeba przyznac poraz kolejny ze stołeczne psy podchodzą troche bardziej lajtowo do sprawy, i w porównaniu z pieskami z Łodzi szukającymi c**** do d*** za wszelką cene, mozna bylo wyczuc duzo mniejsze cisnienie z ich strony...
Na sektorze koło setki, reszta zwiedza miasto lub baluje w klubowym barze.
Wywieszamy flage wizytówke - ŁKS ŁÓDŹ, i prowadzimy sporadyczny doping. Miejscowi chca nas wcisnąć w wyspawaną pseudoklatke, czego od poczatku robic nie chcemy, ale groża że przestaną nas wpuszczać, wiec wchodzimy do klatki , czekamy az wejdą wszyscy, i wychodzimy z niej. Szefo ochrony cos tam sie spina , płacze ze go wywalą z roboty przez nas itp ale ostatecznie daje sie przekonać, że chcemy po prostu jak ludzie obejrzeć mecz . Ochrona widac ze wybitnie unika bezposredniej konfrontacji i zachowują tylko pozory że cos tam ochraniają, tak jak i psy które podchodza do nas szpalerem - ale ostatecznie wypierdalają spowrotem za stadion.
Na meczu generalnie beka z ochrony , z których wiekszosc ma powazne argumenty do zastanowienia czy to dobra robota dla nich ;)
Chociez w pewnym momencie juz tak wesoło nie było, bo realnie zajrzało nam widmo degradacji...
Ostatecznie piłkarze wygrywają i utrzymujemy sie w tej lidze.

W przyszłym sezonie DERBY ŁODZI.
W 1 strone jedziemy praktycznie bez wahadła, eskorte dostajemy dopiero na wjezdzie do samych Kozienic. Trzeba przyznac poraz kolejny ze stołeczne psy podchodzą troche bardziej lajtowo do sprawy, i w porównaniu z pieskami z Łodzi szukającymi c**** do d*** za wszelką cene, mozna bylo wyczuc duzo mniejsze cisnienie z ich strony...
Na sektorze koło setki, reszta zwiedza miasto lub baluje w klubowym barze.
Wywieszamy flage wizytówke - ŁKS ŁÓDŹ, i prowadzimy sporadyczny doping. Miejscowi chca nas wcisnąć w wyspawaną pseudoklatke, czego od poczatku robic nie chcemy, ale groża że przestaną nas wpuszczać, wiec wchodzimy do klatki , czekamy az wejdą wszyscy, i wychodzimy z niej. Szefo ochrony cos tam sie spina , płacze ze go wywalą z roboty przez nas itp ale ostatecznie daje sie przekonać, że chcemy po prostu jak ludzie obejrzeć mecz . Ochrona widac ze wybitnie unika bezposredniej konfrontacji i zachowują tylko pozory że cos tam ochraniają, tak jak i psy które podchodza do nas szpalerem - ale ostatecznie wypierdalają spowrotem za stadion.
Na meczu generalnie beka z ochrony , z których wiekszosc ma powazne argumenty do zastanowienia czy to dobra robota dla nich ;)
Chociez w pewnym momencie juz tak wesoło nie było, bo realnie zajrzało nam widmo degradacji...
Ostatecznie piłkarze wygrywają i utrzymujemy sie w tej lidze.

W przyszłym sezonie DERBY ŁODZI.
Pewnie derbu u Was będą w pierwszej rundzie nowego sezonu.Całkiem przypadkiem oczywiscie.Budowa stadionu będzie akurat dobiegała końca.U nas niby sektor gości jest... Ale zawsze znajdzie się jakieś ale... Chciałbym sie mylić.... Ze względu chiciaz na najmłodszych fanów którzy takie mecze znają tylko z opowiadań i nie mają tak naprawde pojęcia jak zajebiste i wazne jest to wydarzenie w mieście gdzie toczy sie derbowa rywalizacja.
-
Santa Marta
trybuna dla gości na Widzewie wie ktoś jaka ma mieć pojemność ?
-
Michu_Łódź
Na Widzewie sektor gości około 900, Łks około 700. Ktoś wcześniej coś pisał o 6 tysiącach na Niciarce, nie wiem czy to była jakaś szydera czy o co chodziło. Niciarka nie będzie miała nawet tyle pojemności, będzie to około 3200-3300.
A jak tam Gks w Bełchatowie ostatnio? Znowu sraczka? :)
A co do faktu, że w najbliższym sezonie będą derby Łodzi....
Niestety, nie będą one miały już takiego ciśnienia, otoczki jak w latach 90-tych czy na początku lat 20tych tego wieku. Na jednej trybunie nie będzie mogło zasiąść tylu Widzewiaków, ilu by chciało. Z drugiej strony podobnie, czyli sektor na al. Piłsudskiego mimo, iż nowy, liczbą wolnych miejsc nie powala. Pytanie:czy policja i wojewoda nie wprowadzą jakiś obostrzeń, aby oba mecze odbyły się bez "przyjezdnych"? To chyba jednak bardziej prawdopodobne, niż mniej. Dlaczego? Biorąc pod uwagę obiekt na al. Unii, to mecz z Czarnymi Koszulami pokazał, że bufor, jego odległość od "głównej" jest niewielka i właściwie nie sprawiło by problemu (szczególnie w derbach) pokonanie go w jedną lub w drugą stronę. A na al. Piłsudskiego.... Hmmm, sądzę, że w/w decydenci mogą ograniczyć liczbę "gości" w obawie o ewentualne zniszczenia nowego stadionu.
To oczywiście tylko moje przypuszczenia i mam nadzieję, że się nie sprawdzą.
1910 > 1909
Niestety, nie będą one miały już takiego ciśnienia, otoczki jak w latach 90-tych czy na początku lat 20tych tego wieku. Na jednej trybunie nie będzie mogło zasiąść tylu Widzewiaków, ilu by chciało. Z drugiej strony podobnie, czyli sektor na al. Piłsudskiego mimo, iż nowy, liczbą wolnych miejsc nie powala. Pytanie:czy policja i wojewoda nie wprowadzą jakiś obostrzeń, aby oba mecze odbyły się bez "przyjezdnych"? To chyba jednak bardziej prawdopodobne, niż mniej. Dlaczego? Biorąc pod uwagę obiekt na al. Unii, to mecz z Czarnymi Koszulami pokazał, że bufor, jego odległość od "głównej" jest niewielka i właściwie nie sprawiło by problemu (szczególnie w derbach) pokonanie go w jedną lub w drugą stronę. A na al. Piłsudskiego.... Hmmm, sądzę, że w/w decydenci mogą ograniczyć liczbę "gości" w obawie o ewentualne zniszczenia nowego stadionu.
To oczywiście tylko moje przypuszczenia i mam nadzieję, że się nie sprawdzą.
1910 > 1909
Druga trybuna na przeciwko, powiadasz.... I kolejne GRUBE miliony na ten pomysł? Ratusz raczej już na to nie pójdzie a na pewno nie prędko. Na dzień dzisiejszy w mieście są inne priorytety, choćby program "Mia100 kamienic", Dworzec Łódź - Fabryczna i jego "otoczka" drogowa, stacje "metra" między dwoma dworcami kolejowymi, dalsza ekspansja ścieżek rowerowych. Czas pokaże ale osobiście wątpię w dalszą rozbudowę na Unii.
1910 > 1909
1910 > 1909
A już nie będę nic pisał bo jak krew w piach wszystko. I tak nic nie rozumiesz. Zrozum jedną rzecz,pisząc takie bzdety dziwisz się,że później człowiek Ci piszę jakieś rzeczy. To tak jakbym w każdym pisał"nie ma Was w Łodzi". I mój podpis i Twój nie ma nic wspólnego z prawdą? Rozumiesz o co chodzi? Rycerze Wiosny to przydomek nadany Nam przez gazetę po dobrej passie w wiosennej rundzie kilkadziesiąt lat temu. Już wolę Wasze "Włascy Miasta Włókniarzy". Tu powiedzmy w 50% chociaż to prawda bo macie połowę miasta i nikt tego nie kwestionuje. Zakończmy już ten temat i napisz coś sensowniejszego.
O.K., żeby nie było: nie będę pisał tych drażniących was cyferek.N1908 pisze:A już nie będę nic pisał bo jak krew w piach wszystko. I tak nic nie rozumiesz. Zrozum jedną rzecz,pisząc takie bzdety dziwisz się,że później człowiek Ci piszę jakieś rzeczy. To tak jakbym w każdym pisał"nie ma Was w Łodzi". I mój podpis i Twój nie ma nic wspólnego z prawdą? Rozumiesz o co chodzi? Rycerze Wiosny to przydomek nadany Nam przez gazetę po dobrej passie w wiosennej rundzie kilkadziesiąt lat temu. Już wolę Wasze "Włascy Miasta Włókniarzy". Tu powiedzmy w 50% chociaż to prawda bo macie połowę miasta i nikt tego nie kwestionuje. Zakończmy już ten temat i napisz coś sensowniejszego.
Widzew NIGDY nie zginie !!!
Nikogo to nie drażni.Raczej śmieszy.Wasza historia jest zagmatwana,praktycznie nie znana.Kiedy,gdzie i najważniejsze pytanie-
PO CO? Więc jeśli piszesz 1909,świadczy to o Waszym kolejnym kompleksie.To samo tyczy się założycieli jedynego Łódzkiego K.S.
Spójrzcie na nazwiska założycieli klubu Tmrf pod który się podszywacie,wtedy pogadamy.Pierwszy lepszy z brzegu-Wejman...
Nawiązując do frekwencji na meczach.Szkoda że tak cicho siedzieliście,kiedy na jesieni chodziło Was po 200/300 na mecze.
Bez flag!Wystarczyła seria kiepskich wyników.Takiej żenującej frekwencji na ŁKSie nie pamiętam.
PO CO? Więc jeśli piszesz 1909,świadczy to o Waszym kolejnym kompleksie.To samo tyczy się założycieli jedynego Łódzkiego K.S.
Spójrzcie na nazwiska założycieli klubu Tmrf pod który się podszywacie,wtedy pogadamy.Pierwszy lepszy z brzegu-Wejman...
Nawiązując do frekwencji na meczach.Szkoda że tak cicho siedzieliście,kiedy na jesieni chodziło Was po 200/300 na mecze.
Bez flag!Wystarczyła seria kiepskich wyników.Takiej żenującej frekwencji na ŁKSie nie pamiętam.
-
NoMatterWhat
Chodziło nas po 200/300?
Potrafisz powiedzieć na ilu meczach nas było tylu?
Najmniej było nas 500 z Polonią Piotrków.
I na ilu meczach nie było wywieszonych flag, poza wspomnianym wyżej meczem?
Potrafisz powiedzieć na ilu meczach nas było tylu?
Najmniej było nas 500 z Polonią Piotrków.
I na ilu meczach nie było wywieszonych flag, poza wspomnianym wyżej meczem?
-
Ene due rabe
Mylisz się , większość "argumentów " jest ta sama od wielu wielu lat we wszystkich miejscach gdzie jest rywalizacja dwóch ekip. I ciężko mi sobie wyobrazić żeby miało być inaczej szczerze mówiąc , taki mamy klimat ...
Wszem i wobec wiadomo, że zgody/układy najczęściej służą konkretnym celom. Nie każdemu z fanatyków czy zwykłych kibiców pasują takie relacje. Osobiście znam takich, którzy mile wspominają stare zgody z Wisłą Kr, Lechią czy Jagą. Tak, jeszcze tacy są. Dla mnie właściwie jest to bez znaczenia, bo liczy się TYLKO ta jedna, wybrana wiele lat temu drużyna/Klub.
Ruch -Wisła...?? Możemy sobie wyobrazić, co sobie myślą Arkowcy o układzie Lech - ŁKS i można by tak w nieskończoność.
Widzew NIGDY nie zginie !!! 1910 > 1909
Ruch -Wisła...?? Możemy sobie wyobrazić, co sobie myślą Arkowcy o układzie Lech - ŁKS i można by tak w nieskończoność.
Widzew NIGDY nie zginie !!! 1910 > 1909
-
Ene due rabe
Myślę że trafniejsze byłoby tu stare dobre ILU WAS Z ŁODZI ... ;)
Mnie juz teraz to juz nic nie zdziwi.Zrobili to zrobili.Chociaż co do zgody ekip śląskich... To ciężko pojąć... Teraz to tam się juz w c*** dobrych kontaktów potworzylo miedzy zwykłymi wyjazowiczami czy kibicami.Co nie zmienia faktu ze jest jakas grupa osob ktora tego nigdy nie zaakceptuje.Tak jak np. u nas czy w Poznaniu.Trzeba jednak przyznać ze i w naszym przypadku kontakt na lini ŁKS-Lech nie ogranicza sie juz tylko do osob z bandy.Poprostu jest to mniej oficjalnie.Każdy chyba latwo sie tego domyśla.
Nawet ś.p. Jan Paweł II wiedział,że w Łodzi jest TYLKO ŁKS....pamiętacie to...hehehehe
-
walczzawsze
może dlatego że Jezus tak jak i wy pochodził z Izraela ?Radicaal pisze:Nawet ś.p. Jan Paweł II wiedział,że w Łodzi jest TYLKO ŁKS....pamiętacie to...hehehehe
Muszę Cię zmartwić, ale teraz na tej Dzielnicy Widzew rozgrywa swoje mecze, więc pewnie był więcej razy:)
a nie przypadkiem Górna?adwt pisze:Muszę Cię zmartwić, ale teraz na tej Dzielnicy Widzew rozgrywa swoje mecze, więc pewnie był więcej razy:)
wiem, przypierdalam sie, ale nauka topografii Łodzi kazdemu sie przyda.
-
PierdemWdziub
Tak dokładnie to SMS jest na Widzewie. Jakiś wiesiek z Koluszek to może nie wiedzieć, ale swiatowiec- mieszczanin z LKS. Wstyd