Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM, Zorientowany
-
Kopiuj i wklej
Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
Zamiast usuwać temat. nie łatwiej zbanować Torcidainside, i RTSHKS ?
-
Emigrant64
Re: Zagłębie Dąbrowskie i Górny Śląsk-Kibicowsko
I jeszcze kilku innych! Ale w ogole moderatorzy nic z tym nie robia. Znowu temat pozyje jakis czas i znowu c*** go strzeli. A ten teren jest najciekawszy w Polsce i zasluguje na swoje miejsce na forum , takie moje zdanie :)
-
pangrzegorz1975
Fajnie,gdyby temat był nienapinkowy.Wiadomo,są emocje,region jest pełen dużej ilości klubów,fanclubów,etc,są sytuacje gdzie mocno sie gotuje...Mimo wszystko,troche rozsądku,opanowania i kultury mile widziane...
-
pangrzegorz1975
Wiadomo,są akcje i reakcje,nerwy,napinki prowadzące do takich cyrków jak nazwiska,i inne rzeczy prywatne...
-
Super_Mario
Zamiast kasowac tematy trzeba banować napinaczy, kiedy to zrozumiecie?
-
wielkipigmej
Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
To była odpowiedź na wpisy torcidainside,który zaczął jakieś kulawe wpisy na temat rudzkich akcji.Wszystkie wpisy odnosiły się do jednej z osób decyzyjnych na Ruchu więc nie dziwota że padły odpowiedzi w takim stylu.To już trwa od dłuższego czasu.Poprzednim razem również zamknięty ze względu na podobne wpisy ze strony wcale nie anonimowych osób z Ksg.Kopiuj i wklej pisze:Jeśli to ten o którym była mowa w poprzednim temacie to chłop ma chyba bardzo słabą psyche skoro musi cisnąc Żabolom i poruszać akcje o których nie powinno być tu mowy.
Jakoś nie widziałem by pierwszy tu zaczynał się wpisywać i cisnąć.
Ostatnio zmieniony 31.05.2016, 23:24 przez OleOle, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kopiuj i wklej
Walka Koalicja Legia BKS ZS vs GKSG na plus dla koalicjiwielkipigmej pisze:Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
Walka na trasie ZSBKS na GKSG na plus dla tych pierwszych
i Wygrana po 13 z Polonia Bytom młodymi składami
-
wielkipigmej
Miałem raczej na myśli partyzantkę miejską. Wjazdy na osiedla itd.Kopiuj i wklej pisze:Walka Koalicja Legia BKS ZS vs GKSG na plus dla koalicjiwielkipigmej pisze:Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
-
Kopiuj i wklej
Nie da się edytować, ZS jest najaktywniejszą ekipą w regionie, i z dobrym skutkiem.
-
Emigrant64
Tu masz calkowita racje ale jesli chodzi o starcia w powszednie dni tzn jakies wypady na wrogi teren to raczej ZS nie bierze udziału :)Kopiuj i wklej pisze:Walka Koalicja Legia BKS ZS vs GKSG na plus dla koalicjiwielkipigmej pisze:Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
Ruch-Zagłębie 50 vs 50 wygrana Ruchu
Zagłębie wpada na zbiórke Ruchu wybierającego się do Wrocławia
Zagłębia około 100 Ruchu kilka razy tyle wygrana Ruchu(ale duży
+do Zagłębia za taki spontan)
Zagłębie wpada na zbiórke Ruchu wybierającego się do Wrocławia
Zagłębia około 100 Ruchu kilka razy tyle wygrana Ruchu(ale duży
+do Zagłębia za taki spontan)
-
ZenonKwadrat
Siedzi u siebie wypeniane aby nie oberwać fangi po nosie.wielkipigmej pisze:Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
Na pewno wypeniane przez Gieksą ... :DZenonKwadrat pisze:Siedzi u siebie wypeniane aby nie oberwać fangi po nosie.wielkipigmej pisze:Zagłębie angażuje się w walki na GS, czy też siedzi u siebie za Brynicą wypeniane, aby nie oberwać fangi po nosie?
-
nowonarodzony
Odra Wodzisław jeszcze działa cos?
Jakiś trudny jesteś. To jest trzeci kolejny temat, w którym Ci ludzie z obu zainteresowanych stron tłumaczą ja było, a ty dalej swoje. Nie dziwi cię to? Miej szacunek dla wroga, bo to także definiuje ciebie. ZS nie jest jakąś mega bandą, ale charakteru im nie można odmówić.UTYMAN pisze:O czym ty piszesz? Wszystko co napisalem jest prawda bylem tam I to na peronie chyba ze piszesz o innym starciu. Tylko nie pisz jakis bredni bo kilku Zaglebiakow samo gadało ze sie przeliczyli.kutanol pisze:"Jest ich cały specjal, nie damy rady!", "Męska decycja. Wychodzimy?" , "Wychodzimy !".
Nie p****** parówo jedna z drugą, że to było nadzianie się. Nie było Cię tam to nie zabieraj głosu.
-
WIDZEWSKAduma
pragne zauwazyć że r************* kolejny temat
-
Kopiuj i wklej
ZS t o bodajże jedyna ekipa która wyszła na czołówkę w liczbach 60 vs 500-600 ?? Jeśli się mylę to poprawcie .
-
Emigrant64
Jesli Ty, umonxxl czy jakos tak nie bedziecie sie wypowiadav to moze ptzetrwa troche dluzej :)welnoak pisze:Ciekawe jak dlugo temat przetrwa :)
Powazna ekipa ktora uklada sie z straza miejska i kto mial klucze na sektor szarksow :)
wujaszek Stalin by wiedział co zrobić .... xD
-
bazylzbazaru
Poza garstką osób na meczach u siebie to nie.nowonarodzony pisze:Odra Wodzisław jeszcze działa cos?
Takie pytanie jak wygląda sytułacja kibicowska na Os.Tysiąclecia--Katowice w jakich liczbach na mecze jezdzą kibice z tego własnie
osiedla
osiedla
rządzi GieKSa resztą sie nie interesuj.-NDH- pisze:Takie pytanie jak wygląda sytułacja kibicowska na Os.Tysiąclecia--Katowice w jakich liczbach na mecze jezdzą kibice z tego własnie
osiedla
W tym momencie utwierdziłeś mnie w przekonaniu że żyjesz tylko i wyłącznie tym forum, bo inaczej kto by spamiętał tyle nicków jakiś forumowych anonimów, znajomych pewnie tylu nie wyliczysz co znane Ci osoby tutaj.welnoak pisze:Umoumsxxl pisze:Tylko, ze oczywiscie napinke widzisz tylko w oku przeciwnika, a u siebie blyszczycie wieloma przykladami nickow torcidainside, slavia ruda slaska, torcida gliwice, turin, jaworznianin123, skoczow, goleszow oczywiscie twoja osoba jest zwiazana z wczesniejsza napinkowa dzialalnoscia morghinio etc. :)xxl88G pisze: Razem z twoją mamusią
a nie byloby prosciej zamiast zbanowania "tutejszych gwiazd" , otworzyc im wlasny temat ( publiczny oczywiscie) ...
beda sobie mogli cisnac do woli , a jak ktos bedzie mial dola , otworzy , poczyta i odrazu poczuje sie lepiej - bo sa tacy ktorzy naprawde maja sie ciezko ...
beda sobie mogli cisnac do woli , a jak ktos bedzie mial dola , otworzy , poczyta i odrazu poczuje sie lepiej - bo sa tacy ktorzy naprawde maja sie ciezko ...
-
pangrzegorz1975
Wypieprzyć temat,założyc napinkowy na hyde park,niech sobie cisną,to już parodia jakaś jest
miałem ludzi z Ruchu za bardziej inteligentnych, generalnie masakra co wy tutaj wyprawiacie. Pytanie do kibiców GKSu bo pisałem o tym w temacie o Scenie czeskiej, jeden z waszych kibiców pisał, że Banik bojkotuje mecze u siebie a ostatnio widziałem zdjęcia z wami na sektorze, mecz był chyba w Ostravie. Jak to jest z tym bojkotem? Skończył się.
-
Jaworznianin_123
Był to ostatni mecz Banika w ekstraklasie czeskiej dlatego byli kibice a My wspieraliśmy Naszych Braci w ramach 20 lecia zgody.biohazard pisze:miałem ludzi z Ruchu za bardziej inteligentnych, generalnie masakra co wy tutaj wyprawiacie. Pytanie do kibiców GKSu bo pisałem o tym w temacie o Scenie czeskiej, jeden z waszych kibiców pisał, że Banik bojkotuje mecze u siebie a ostatnio widziałem zdjęcia z wami na sektorze, mecz był chyba w Ostravie. Jak to jest z tym bojkotem? Skończył się.
rozumiem, czyli kolejne mecze to znowu bojkot?
Banik juz od dłuższego czasu dopinguje u siebie. A konkretnie od czasu odejścia poprzedniego właściciela.
Nie ma bojkotu.biohazard pisze:rozumiem, czyli kolejne mecze to znowu bojkot?
-
Super_Mario
Szombierki coś jeszcze działają?
To jest jakis stary mecz?

-
emigrantPB
to pytanie pokazuje że asy tego tematu bez internetu nie potrafią się dowiedzieć nic, nawet o swoich lokalnych zgodach
a wystarczylo by zapytac jakiegoś znajomego...
a wystarczylo by zapytac jakiegoś znajomego...
Tak ty masz zawsze info od razu.. Po za tym juz wiem Ruda Śląska Cup.
-
rojbertrsl
skoczow pisze:To jest jakis stary mecz?
fotka z dzisiaj :TURNIEJ I DZIEŃ DZIECKA NA RUDZIE !!
Górnik OLE !!!
Akurat byłem na dzisiejszych dniach prawie cały dzień, żadnych typowo klubowych koszulek nie było, natomiast mnóstwo pokroju ACAB, PitBulle etc. co oznacza że chyba nikt nie był na tyle pewny siebie by latać w barwach, żadnych incydentów także nie widziałem.WRNGS pisze:Barwy Górnika,l na Dniach Rudy to był raczej zły pomysł ;) ;)
-
pangrzegorz1975
małolaci z KSG i Gks nie kompromitujcie sie juz..Fotka jest z meczu Górnik-Real,lata 80
FARMAZONpangrzegorz1975 pisze:małolaci z KSG i Gks nie kompromitujcie sie juz..Fotka jest z meczu Górnik-Real,lata 80
Byłem na tym meczu i nie było czarnych świec dymnych tylko same race!