Kosa.Zastanawia mnie dzisiejsza zgoda Rakowa z Chemikiem,dobre kontakty Stalówki z Jastrzębiem ciekawostką jest to że jeszcze nie dawno Raków miał zgode ze Stalówką a Jastrzębie z Chemkiem.O i tak pisze:Podbijam i jak jest na linii Góral Żywiec z wyżej wymienionymi ekipami.shortys pisze:Jak jest na linii GKS Jastrzębie - Raków oraz Jastrzębie -Chemik K-K?
Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Zgody/Kosy/Układy reaktywacja.
-
nowonarodzony
co tu ma zastanawiać?
-
OsowianinGKS
Falubaz dalej wozi się z Flotą, czy zgoda została zerwana/umarła śmiercią naturalną?
Prawda że Stal Mielec była z Polonią Bytom na Stalówce?
-
Łowcakartofli
Hej, Jak jest na linii Legia - BKS Bielsko ?? czy układ dalej istnieje oraz obecne stosunki pomiędzy Legią a Zagłębiem Sosnowiec ??
-
FALUBAZ ULTRAS
Nie bardzo rozumiem stwierdzenia wozi.....OsowianinGKS pisze:Falubaz dalej wozi się z Flotą, czy zgoda została zerwana/umarła śmiercią naturalną?
Tak, z Flotą dalej łączy nas zgoda .
-
Kuzyn Burmistrza
Kontakty na lini ksc - afca dalej utrzymywane?
-
AJAX AMSTERDAM
Nie huju!Kuzyn Burmistrza pisze:Kontakty na lini ksc - afca dalej utrzymywane?
-
Kuzyn Burmistrza
Widzę ze nie da się kulturalnie odpowiedzieć na pytanie i trzeba się dlwykazac inwektywem, no więc pochwal się teraz kolego jak to kumple po szalu ze śmiesznego fan clubiku p.b. pisali do amsterdamu z apelem aby się nie kumac z cracovia, bo wśród polskiego fc ajaxu są osoby kibicujace np. legia lechii czy innym klubom z którymi ksc ma nie po drodze. Nie muszę chyba mówić że zostali wysmiani i powiedziane im zostało ze jak tak bardzo ich to boli to aby się w amsterdamie nie pokazywali a jak dalej będą warczec pod nosem to będą mieleni bez względu na to ze są fc ajaxu z innego kraju. tyle.AJAX AMSTERDAM pisze:Nie huju!Kuzyn Burmistrza pisze:Kontakty na lini ksc - afca dalej utrzymywane?
Nie wiedziałem,że Lechowi i KSC nie po drodze. Coraz lepsze kwiatki.Kuzyn Burmistrza pisze:Widzę ze nie da się kulturalnie odpowiedzieć na pytanie i trzeba się dlwykazac inwektywem, no więc pochwal się teraz kolego jak to kumple po szalu ze śmiesznego fan clubiku p.b. pisali do amsterdamu z apelem aby się nie kumac z cracovia, bo wśród polskiego fc ajaxu są osoby kibicujace np. legia lechowiAJAX AMSTERDAM pisze:Nie huju!Kuzyn Burmistrza pisze:Kontakty na lini ksc - afca dalej utrzymywane?
czy innym klubom z którymi ksc ma nie po drodze. Nie muszę chyba mówić że zostali wysmiani i powiedziane im zostało ze jak tak bardzo ich to boli to aby się w amsterdamie nie pokazywali a jak dalej będą warczec pod nosem to będą mieleni bez względu na to ze są fc ajaxu z innego kraju. tyle.
-
Kuzyn Burmistrza
Osoby będące w tym polskim fc były m.in także kibicami lecha ale ze względu na te kolidowanie z polskimi klimatami opowiadali się aby dać temu sprzeciw. Wiem bo syn swego czasu uczestniczył w ich turniejach np w jaworznie i opowiadam o ich pretensjach i pokazywać wątki wycięte z ich forum, komedia. Nie pytam dla spiny ale chcę się dowiedzieć czy kontakty nadal są kontynuowane (mając na uwadze europejskie wojaże cracovii)
-
OsowianinGKS
Chodziło mi o to, czy wspieracie się wzajemnie na meczach. Wasza delegacja jest obecna na prawie wszystkich meczach Zagłębia. A o wizytach Floty u was, lub odwrotnie jakoś cicho...FALUBAZ ULTRAS pisze:Nie bardzo rozumiem stwierdzenia wozi.....OsowianinGKS pisze:Falubaz dalej wozi się z Flotą, czy zgoda została zerwana/umarła śmiercią naturalną?
Tak, z Flotą dalej łączy nas zgoda .
-
AJAX AMSTERDAM
Ty juz masz chyba,ze 30-ści kont...Kuzyn Burmistrza pisze:Osoby będące w tym polskim fc były m.in także kibicami lecha ale ze względu na te kolidowanie z polskimi klimatami opowiadali się aby dać temu sprzeciw. Wiem bo syn swego czasu uczestniczył w ich turniejach np w jaworznie i opowiadam o ich pretensjach i pokazywać wątki wycięte z ich forum, komedia. Nie pytam dla spiny ale chcę się dowiedzieć czy kontakty nadal są kontynuowane (mając na uwadze europejskie wojaże cracovii)
-
Kuzyn Burmistrza
Pomylka, 65 kont. Odniesiesz sie do tego, czy dalej bedziesz jakies konta wyliczal?
-
Ukochane Miasto
nie chcę zakładać nowego tematu a przyszło mi do głowy takie pytanie..bo w sumie niby wiedza jest ale niekoniecznie ;-)
chodzi mi o zgody ,które przerodziły się w ciężkie kosy i nienawiść..czyli nie takie sytuacje jak np my Widzew nie mam zgody ze Stalą Rzeszów, Chrobrym , Karpatami Krosno czy nawet z Jagiellonią gdzie jest sympatia szacunek i relacje pozytywne...
ale chodzi o takie sytuacje jak my dajmy na to z Wisłą Płock gdzie sztama była bardzo silna i w sumie nie do pomyślenia dla wielu że to może paść a teraz jest DUŻA kosa.
tak jakby Śląsk z Motorem teraz kosiarę zrobili ( nie do pomyślenia np dla mnie)
ot taka ciekawość przy schabowy i młodych ziemniakach :-)
chodzi mi o zgody ,które przerodziły się w ciężkie kosy i nienawiść..czyli nie takie sytuacje jak np my Widzew nie mam zgody ze Stalą Rzeszów, Chrobrym , Karpatami Krosno czy nawet z Jagiellonią gdzie jest sympatia szacunek i relacje pozytywne...
ale chodzi o takie sytuacje jak my dajmy na to z Wisłą Płock gdzie sztama była bardzo silna i w sumie nie do pomyślenia dla wielu że to może paść a teraz jest DUŻA kosa.
tak jakby Śląsk z Motorem teraz kosiarę zrobili ( nie do pomyślenia np dla mnie)
ot taka ciekawość przy schabowy i młodych ziemniakach :-)
Podkarpacka Ośmiornica
-
Kapitan Stopczyk
Trzeba zaznaczyć, że na Pogoni wymiana uprzejmości wyszła od sektora piknikowego, a nie młyna. Ostatnio jak przyjechali do Warszawy nie było z obu stron żadnych docinków.
Wystarczy spojrzeć na stare zgody sprzed kilkudziesięciu lat. Legia - Wisła Kraków, Śląsk czy z Lechią, zgody Górnika z Ruchem, Tyskimi czy Polonią Bytom, Cracovia - Wisłoka itd. Kiedyś były też trochę inne "klimaty".
Górnik Wałbrzych z GKS-em Tychy coś się wspierają czy nadal ta zgoda istnieje tylko w teorii?
Tradycyjnie-bez spiny.
Tradycyjnie-bez spiny.
od zgody do kosy
Wisła Legia
Wisła ŁKS
Wisła Ruch
Lechia Ruch
Śląsk ŁKS
Wisła Widzew
Lechia Widzew
Legia Śląsk
Legia Lechia
Wisła Motor
Stomil ŁKS
Cracovia ŁKS
to tak na szybko , plus wiele innych.
Wisła Legia
Wisła ŁKS
Wisła Ruch
Lechia Ruch
Śląsk ŁKS
Wisła Widzew
Lechia Widzew
Legia Śląsk
Legia Lechia
Wisła Motor
Stomil ŁKS
Cracovia ŁKS
to tak na szybko , plus wiele innych.
Bączyński-pracuję z gościem z Górnika Wałbrzych,który obiektywnie przyznał,że chyba już tylko starszyzna Tyskich trzyma tę sztamę.Sami Górnicy ponoć mają mieszane uczucia.
Ukochane Miasto- z Motorem nigdy nie będzie kosy:) WKSRKS
Ukochane Miasto- z Motorem nigdy nie będzie kosy:) WKSRKS
Chyba chciałbyś aby to była kosa :)nikodem pisze:Wisła-Jagiellonia
Drugi przykład,Legia-Pogoń,co prawda kosa jeszcze tego nazwać nie mozna,ale na ostaniej wizycie Legii w Szczecinie,była wymiana uprzejmości,co prawda ,,delikatna''ale była ;)Poza tym przykładów za pewne z kilka sie znajdzie,ale to stare czasy,a wtedyb yła dużo zgód itp....
Ostatnie spotkanie na mieście w Warszawie pokazuje że do kosy daleko ;)
Stomil - ŁKS to była pomyła. Z bardzo mocnej zgody w bardzo mocna kose zamieniły sie uklady ŁKS - Arka Gdynia czy ŁKS - Śląsk Wrocław. Starzy nadal maja kontakty
[quote="tisu"]od zgody do kosy
Wisła Legia
Wisła ŁKS
Wisła Ruch
Lechia Ruch
Śląsk ŁKS
Wisła Widzew
Lechia Widzew
Legia Śląsk
Legia Lechia
Wisła Motor
Stomil ŁKS
Cracovia ŁKS
to tak na szybko , plus wiele innych.[/
Tak na szybko to Cracovia nie ma kosy z Łksem stosunki są neutralne można nawet powiedzieć że pozytywne więc chyba ci się coś pomyliło
Wisła Legia
Wisła ŁKS
Wisła Ruch
Lechia Ruch
Śląsk ŁKS
Wisła Widzew
Lechia Widzew
Legia Śląsk
Legia Lechia
Wisła Motor
Stomil ŁKS
Cracovia ŁKS
to tak na szybko , plus wiele innych.[/
Tak na szybko to Cracovia nie ma kosy z Łksem stosunki są neutralne można nawet powiedzieć że pozytywne więc chyba ci się coś pomyliło
-
Ukochane Miasto
jeśli chodzi o te stare tematy to ogarniam bo sam jestem już prawie jak mistrz joda z gwiezdnych wojen , znaczy taki stary :-)
ale parę przykładów rzeczywiście dobrych
Arka-ŁKS ! , to była mocna zgoda a teraz jedni drugich by zagryźli
Ktoś z was napisał Widzew-Lechia ,Widzew-Wisła..ale tak myślę że to bardziej kosy ze względu na Śląsk
a jak jest na linii Raków-ŁKS ?
dodałbym jeszcze tutaj chyba Zagłębie Sosnowiec-Pogoń
podkarpacka ośmiornica , noo jak w Stalowej byliśmy -Widzew to pamiętam że robiło na mnie wrażenie wsparcie liczebne ze strony Resovii i Rakowa a tu pyk i obie zgody poszli w pizdu..
a tak jeszcze dodam że jakby mi kiedyś ktoś powiedział że padną takie zgody jak Legia-Pogoń czy Wisła-Jagiellonia to bym go uznał za przygłupa .
także świat się jednak zmienia :-)
ale parę przykładów rzeczywiście dobrych
Arka-ŁKS ! , to była mocna zgoda a teraz jedni drugich by zagryźli
Ktoś z was napisał Widzew-Lechia ,Widzew-Wisła..ale tak myślę że to bardziej kosy ze względu na Śląsk
a jak jest na linii Raków-ŁKS ?
dodałbym jeszcze tutaj chyba Zagłębie Sosnowiec-Pogoń
podkarpacka ośmiornica , noo jak w Stalowej byliśmy -Widzew to pamiętam że robiło na mnie wrażenie wsparcie liczebne ze strony Resovii i Rakowa a tu pyk i obie zgody poszli w pizdu..
a tak jeszcze dodam że jakby mi kiedyś ktoś powiedział że padną takie zgody jak Legia-Pogoń czy Wisła-Jagiellonia to bym go uznał za przygłupa .
także świat się jednak zmienia :-)
Ekipa Górnika Konin chodzi również na Medyk Konin? (kobieca piłka nożna) czy to w ogóle na Medyku nic się nie dzieje oprócz grupki pikników, którzy umilają sobie weekend patrząc na biegające kobiety po boisku?
-
Super_Mario
w którym roku Petrochemia odbiła od Widzewa i jaki był bezposredni powód?
Jak jest na linii Wisła Kraków i Stal Stalowa Wola?
-
WIDZEWSKAduma
Za koniec zgody mozna przyjąc bezpośredni mecz 11.04.98r.Super_Mario pisze:w którym roku Petrochemia odbiła od Widzewa i jaki był bezposredni powód?
Kibice Petrochemii poszli własną drogą, nie było jakiegoś konkretnego zdarzenia które o tym zaważyło, to był dośc długi proces
Wisła ma zgodę z Polonią Przemyśl a Stalówka ma z nimi układ.jar_ko_w pisze:Jak jest na linii Wisła Kraków i Stal Stalowa Wola?
Zapewne neutralne ze wskazaniem na dobre.
"Zapewne" może i ma dobre, ale po co się wypowiadać jak się nie ma pojęcia.
-
mortarthor
ale z Rakowem pozostały prywatne kontakty i szacunek i nie ma co gadać o żadenj kosieUkochane Miasto pisze:
Czy ktoś mógłby wymienić największe kosy Startu Namysłów, Chemika Kędzierzyn oraz Górnika Łęczna i Łady Biłgoraj.
Chemik- Odra Opole , Górnik Zabrze i GKSKappa pisze:Czy ktoś mógłby wymienić największe kosy Startu Namysłów, Chemika Kędzierzyn oraz Górnika Łęczna i Łady Biłgoraj.
Górnik Łęczna - Avia Świdnik
Łada Biłgoraj - Hetman Zamość
-
WIDZEWSKAduma
Dla Chemika GKS? Oni mieli jakiś kontakt w ogóle?
Tak samo jak dla was Resovia nie macie kontaktu a jakoś się nie lubicie.WIDZEWSKAduma pisze:Dla Chemika GKS? Oni mieli jakiś kontakt w ogóle?
-
WIDZEWSKAduma
Nie lubieć się a nazywac najwiekszą kosą to róznica
zresztą tak tylko zapytałem z ciekawości
zresztą tak tylko zapytałem z ciekawości
Jak padla zgoda Odra W - Rakow-Stalowka ? No i jak doszlo w ogole do takiej sztamy?
-
pijany powietrzem
on pyta czemu ktoś ich przypisał do 3 NAJWIĘKSZYCH kos, a nie czy mają kosebo logiczne że mają, chociażby przez Górnik
Ile trwała zgoda Cracovii z Koroną?