Kibicowskie Świętokrzyskie
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Kibicowskie Świętokrzyskie
Jak Korona podchodzi do Iskry Kielce. ? Pojawia się ktoś z Iskry na meczach Korony czy na odwrót ?
-
Był ten temat poruszany na forum kilkukrotnie, więc odpowiem za nich. Korona i Iskra to odrębne ekipy, ale są osoby, które chodzą i na Koronę i na Iskrę, bez spin.Hati pisze:Jak Korona podchodzi do Iskry Kielce. ? Pojawia się ktoś z Iskry na meczach Korony czy na odwrót ?
-
nie ma co wracać do walki z 2010 roku, minęło 6 lat.
Wy swoje zdanie macie, My swoje czy o liczby, walkę, czy rewanż.
-
Minęło 6 lat to przestaliście być bandą c****? :D Ładnie popłynąłeś. KAŻDY kto miał z Wami do czynienia wie ile jesteście warci. Granat zły, Star zły, KSZO złe, Hetman to już w ogóle taki zły że hoho. Wy jesteście fajni i kibolscy... na forach. Zrobiliście już nie jedna frajerską akcję panowie. Wiadomo, że macie to w d**** co kto o Was myśli. Cieszcie się, że województwo troszkę ubogie kibicowsko. Gdybyście działali na takim podkarpaciu chociażby to myślę, że ciężko by Wam było wybrać się na jakiś wyjazd.airmax360 pisze:nie ma co wracać do walki z 2010 roku, minęło 6 lat.
.
-
Ty ku*** jestes alfą i omegą i jesteś "prawilny". C1365O co Ty p********* o tym rewanżu ? Miało do niego dojśc, ale już nie pamiętam czemu to nie wyszło. Napewno chłopaki z KSNu jechali na jakiś mecz i byli przygotowani na harce bo sam ich widziałem.
-
Spytaj chłopaków z KSN jak to było.
Najpierw telefon od nas, mieli dać odpowiedź.
Odpowiedzi brak. Przez kilka dni kilkanaście razy dzwonione i ani razu nie odebrali!
Próby rewanżu były szybkie, na mecz ze Starem obstawa.
Przed meczem w Staporkowie też czekamy, Naprzód zjawia się dopiero jakoś w drugiej połowie czy na ostatnie minuty.
Rozjechalismy się jakoś w przerwie a o tym, że przyjechali dowiedzieliśmy się dopiero na internecie.
Taki nie fart.
Do Was tez zresztą były jakieś telefony ale tego się nie podejmuje bo przy nich nie byłem.
Dla nas sprawa wygranej czy przegranej jest drugorzędna, najważniejsze aby coś się działo. Co zreszta zauważyliście przed Ruchem gdy nasze auto staje do walki mimo dużej przewagi.
Najpierw telefon od nas, mieli dać odpowiedź.
Odpowiedzi brak. Przez kilka dni kilkanaście razy dzwonione i ani razu nie odebrali!
Próby rewanżu były szybkie, na mecz ze Starem obstawa.
Przed meczem w Staporkowie też czekamy, Naprzód zjawia się dopiero jakoś w drugiej połowie czy na ostatnie minuty.
Rozjechalismy się jakoś w przerwie a o tym, że przyjechali dowiedzieliśmy się dopiero na internecie.
Taki nie fart.
Do Was tez zresztą były jakieś telefony ale tego się nie podejmuje bo przy nich nie byłem.
Dla nas sprawa wygranej czy przegranej jest drugorzędna, najważniejsze aby coś się działo. Co zreszta zauważyliście przed Ruchem gdy nasze auto staje do walki mimo dużej przewagi.
-
kibolek1983 pisze:Minęło 6 lat to przestaliście być bandą c****? :D Ładnie popłynąłeś. KAŻDY kto miał z Wami do czynienia wie ile jesteście warci. Granat zły, Star zły, KSZO złe, Hetman to już w ogóle taki zły że hoho. Wy jesteście fajni i kibolscy... na forach. Zrobiliście już nie jedna frajerską akcję panowie. Wiadomo, że macie to w d**** co kto o Was myśli. Cieszcie się, że województwo troszkę ubogie kibicowsko. Gdybyście działali na takim podkarpaciu chociażby to myślę, że ciężko by Wam było wybrać się na jakiś wyjazd.airmax360 pisze:nie ma co wracać do walki z 2010 roku, minęło 6 lat.
Proponuję zająć się własnym klubem bo u Was nie działając w województwie podkarpackim jest licho pod tym względem, zresztą pod każdym.
-
Ale Was boli ten Naprzód ... Spójrzcie obiektywnie.
Ekipa mała ale działa od kiedy pamietam, raz lepiej jak gorzej - teraz chyba gorzej ;)
Fakt do KSZO nie ma startu różnica miast i wielkości ekipy ale czy właśnie takie Ekipy jak KSZO , Star, Granat, Hetman jeżdżą na wyjazdy bez psów w 4 -10 osób ? Nie bo nie maja jaj. Hetman sie przypierdala do Naprzodu a sam h*** robi zalicza ostatnio 2-3 liche wyjazdy przeważnie z psami i pisze ze w podkarpackim to Naprzód by nie miałby życia, owszem mógłby nie miec ale obawiam sie ze i tak by jeździł, Wy za to zawiesilibyscie działalność i mieli w d**** swój klub.
Granat/Star fakt liga Wasza słaba ale wyjazdy na wiochy moga być ciekawe , Wy wolicie nie jeździć a piszecie ze nie możecie się zrewanżować na Naprzodzie, Naprzód jeździ wszędzie- ustawcie sie na nich, większość wyjazdów zaliczają w 10-20 osób bez psów, jaki problem ?
Wszyscy narzekają na świetokrzyskie kibicowsko a co Wy robicie zeby było lepiej ? Jakby każda z wyżej wymienionych ekip jeździła to było by neimal Podkarpacie tu, co weekend mogłoby dochodzić do walk, ale lepiej nie jeździć tylko raz na ruski rok zebrać bandę h** wie kogo i skąd, bo na wyjazdach ich nie ma i sie lać po ryjach.
Jeździcie na pewno bedzie Ciekawiej... Póki co od tych Hetmanów, Granatów, Starow lepiej działa AKS Busko wyjazdowo ;) reszta to widmo, wiec z kim sie bić ?
Ekipa mała ale działa od kiedy pamietam, raz lepiej jak gorzej - teraz chyba gorzej ;)
Fakt do KSZO nie ma startu różnica miast i wielkości ekipy ale czy właśnie takie Ekipy jak KSZO , Star, Granat, Hetman jeżdżą na wyjazdy bez psów w 4 -10 osób ? Nie bo nie maja jaj. Hetman sie przypierdala do Naprzodu a sam h*** robi zalicza ostatnio 2-3 liche wyjazdy przeważnie z psami i pisze ze w podkarpackim to Naprzód by nie miałby życia, owszem mógłby nie miec ale obawiam sie ze i tak by jeździł, Wy za to zawiesilibyscie działalność i mieli w d**** swój klub.
Granat/Star fakt liga Wasza słaba ale wyjazdy na wiochy moga być ciekawe , Wy wolicie nie jeździć a piszecie ze nie możecie się zrewanżować na Naprzodzie, Naprzód jeździ wszędzie- ustawcie sie na nich, większość wyjazdów zaliczają w 10-20 osób bez psów, jaki problem ?
Wszyscy narzekają na świetokrzyskie kibicowsko a co Wy robicie zeby było lepiej ? Jakby każda z wyżej wymienionych ekip jeździła to było by neimal Podkarpacie tu, co weekend mogłoby dochodzić do walk, ale lepiej nie jeździć tylko raz na ruski rok zebrać bandę h** wie kogo i skąd, bo na wyjazdach ich nie ma i sie lać po ryjach.
Jeździcie na pewno bedzie Ciekawiej... Póki co od tych Hetmanów, Granatów, Starow lepiej działa AKS Busko wyjazdowo ;) reszta to widmo, wiec z kim sie bić ?
Pozdrawiam FISK
-
I jeszcze jedno: jak mozna ustawiać sie na ubita z ekipa która nie jeździ ? Łatwiej jest zrobić halo na mieście "Jedziemy na ubita z ekipa X" i wtedy jest full osób chętnych , tylko pytanie ilu z nich tak naprawdę robi to z pasji i miłości do barw klubowych, a trudniej jest zebrać ekipę i powiedziec " jedziemy do lasu ustawić sie na ekipę x, poczekamy w lesie 2 godziny i MOŻE ich trafimy" nie wspominając o wersji ubitej z czysto ekipa wyjazdowa gdzie większość jedzie na mecz a przy okazji wychodzą ubite.
Pierwsza wersja jest najłatwiejsza ale w tym nie chodzi zeby "zlapac króliczka tylko go gonić " ;)
Pierwsza wersja jest najłatwiejsza ale w tym nie chodzi zeby "zlapac króliczka tylko go gonić " ;)
Pozdrawiam FISK
-
Po co sie udzielasz skoro gowno wiesz?Fisk pisze:I jeszcze jedno: jak mozna ustawiać sie na ubita z ekipa która nie jeździ ? Łatwiej jest zrobić halo na mieście "Jedziemy na ubita z ekipa X" i wtedy jest full osób chętnych , tylko pytanie ilu z nich tak naprawdę robi to z pasji i miłości do barw klubowych, a trudniej jest zebrać ekipę i powiedziec " jedziemy do lasu ustawić sie na ekipę x, poczekamy w lesie 2 godziny i MOŻE ich trafimy" nie wspominając o wersji ubitej z czysto ekipa wyjazdowa gdzie większość jedzie na mecz a przy okazji wychodzą ubite.
O naszym temacie z Naprzodem napisałem wszystko, dla mnie koniec tematu.
-
Skoro już się przewija temat formy wyjazdowej, to tak z ciekawości zapytam o liczby Staru Starachowice, Granatu Skarżysko, Pogoni Staszów oraz Nidy Pińczów z tego sezonu (obu rund). Pozdrawiam
-
kto nie odbierał telefonów od koalicji??
Star doskonale, że będziemy lecieć tydzień później do nich.
Dodatkowo jechaliśmy PKP + busem żeby lipy z psami nie było
My jestesmy bandą c****?
Czy walka była umawiana kolacji vs KSN?
Miała byc walka z Granatem pod Piaskami na ich wyjeździe.
Dla nas wszyscy są źli? Nie kojarze.
Nie chce mi się pisac o tym jakoś szczegółowo, bo nie mam na to czasu, ale ogólnie p********* głupoty.
jeśli na nas czekaliście gdzies, to OK - w części wyjazdów spodziewaliśmy się, że ktos gdzieś będzie.
Jeździmy od kilkunastui lat na wyjazdy swojej drużyny w liczbach na jakis obecnie nas stać, teraz słabych ale JEŹDZIMY !!!! a kondycja wyjazdowa na Północy województwa jest całkiem inna - c******.
Co nie zmienia faktu, że byliscie SKS&ZKS u nas brani zawsze za dobrą ekipe, ale nie działająca wogóle.....
Star doskonale, że będziemy lecieć tydzień później do nich.
Dodatkowo jechaliśmy PKP + busem żeby lipy z psami nie było
My jestesmy bandą c****?
Czy walka była umawiana kolacji vs KSN?
Miała byc walka z Granatem pod Piaskami na ich wyjeździe.
Dla nas wszyscy są źli? Nie kojarze.
Nie chce mi się pisac o tym jakoś szczegółowo, bo nie mam na to czasu, ale ogólnie p********* głupoty.
jeśli na nas czekaliście gdzies, to OK - w części wyjazdów spodziewaliśmy się, że ktos gdzieś będzie.
Jeździmy od kilkunastui lat na wyjazdy swojej drużyny w liczbach na jakis obecnie nas stać, teraz słabych ale JEŹDZIMY !!!! a kondycja wyjazdowa na Północy województwa jest całkiem inna - c******.
Co nie zmienia faktu, że byliscie SKS&ZKS u nas brani zawsze za dobrą ekipe, ale nie działająca wogóle.....
-
C1365O pisze:Po co sie udzielasz skoro gowno wiesz?Fisk pisze:I jeszcze jedno: jak mozna ustawiać sie na ubita z ekipa która nie jeździ ? Łatwiej jest zrobić halo na mieście "Jedziemy na ubita z ekipa X" i wtedy jest full osób chętnych , tylko pytanie ilu z nich tak naprawdę robi to z pasji i miłości do barw klubowych, a trudniej jest zebrać ekipę i powiedziec " jedziemy do lasu ustawić sie na ekipę x, poczekamy w lesie 2 godziny i MOŻE ich trafimy" nie wspominając o wersji ubitej z czysto ekipa wyjazdowa gdzie większość jedzie na mecz a przy okazji wychodzą ubite.
O naszym temacie z Naprzodem napisałem wszystko, dla mnie koniec tematu.
Cos źle napisałem ? Nie obiektywnie ?
Myśle ze napisałem prawdę i chodzi mi tu ogólnikowo nie tylko bije do Was, nie mniej jednak Tobie brakło argumentów i sie unosisz.
Pozdrawiam FISK
-
Właśnie dlatego jesteście bandą c****!
O tym ze bedzie Granat Cera Star bylo gadane z Waszym staruchem.
Reczyl ksywa dlatego jest dla mnie zwykłą parowa zresztą sam o tym wie.
Następna sprawa telefonu rewanzowego.
Typ do którego daliscie nam kontakt i który nas prowadził na miescowke dostał telefon i miał dac odpowiedz jak pogada ze wszystkimi.
Odpowiedzi brak, kilkanaście telefonów i nikt nie raczyl odebrać. Dostaliscie smsa, że jestescie cykory.
Tak to był wyjazd Granatu na Piaski.
Nie wiem co próbowaliscie zdziałać tym że napiszecie do typa od nas czy jedziemy, żeby potem nie było że Was nie ma.
Dostaliscie jasna odpowiedz od nas ze jedziemy i zamiast się bawić w podchody mozemy się zdzwonic.
Sam dojazd na miejsce tez daje wiele do myślenia.
Caly czas kreciliscie przez telefon. Dwie godziny jedziemy do Waszego auta które nas prowadzi na wybrane przez nas miejsce.
Na miejscu czekamy na Was prawie godzinę!
Zanim dojechaliśmy na miejsce wiele osób chciało zawracać bo cos krecicie. Ale gadka ze skoro jesteśmy zebrani to nie ma co sie rozjezdzac.
Część z nas juz siedziała w odpalonych autach gdy nagle raczycie sie pojawić.
Na polane odrazu wychodzicie z Koroną, wiec nie wiem kiedy oni mieli byc obserwatorami.
My Was w Konskich trzasnelismy jak trzeba.
Wy właśnie takim zachowanim jaki zaprezentowalisci i dalej prezentujecie tutaj jesteście banda c****.
Zresztą o ty wcześniej przekonał sie Beskid jak ich chcieliscie wysterowac.
O tym ze bedzie Granat Cera Star bylo gadane z Waszym staruchem.
Reczyl ksywa dlatego jest dla mnie zwykłą parowa zresztą sam o tym wie.
Następna sprawa telefonu rewanzowego.
Typ do którego daliscie nam kontakt i który nas prowadził na miescowke dostał telefon i miał dac odpowiedz jak pogada ze wszystkimi.
Odpowiedzi brak, kilkanaście telefonów i nikt nie raczyl odebrać. Dostaliscie smsa, że jestescie cykory.
Tak to był wyjazd Granatu na Piaski.
Nie wiem co próbowaliscie zdziałać tym że napiszecie do typa od nas czy jedziemy, żeby potem nie było że Was nie ma.
Dostaliscie jasna odpowiedz od nas ze jedziemy i zamiast się bawić w podchody mozemy się zdzwonic.
Sam dojazd na miejsce tez daje wiele do myślenia.
Caly czas kreciliscie przez telefon. Dwie godziny jedziemy do Waszego auta które nas prowadzi na wybrane przez nas miejsce.
Na miejscu czekamy na Was prawie godzinę!
Zanim dojechaliśmy na miejsce wiele osób chciało zawracać bo cos krecicie. Ale gadka ze skoro jesteśmy zebrani to nie ma co sie rozjezdzac.
Część z nas juz siedziała w odpalonych autach gdy nagle raczycie sie pojawić.
Na polane odrazu wychodzicie z Koroną, wiec nie wiem kiedy oni mieli byc obserwatorami.
Wy właśnie takim zachowanim jaki zaprezentowalisci i dalej prezentujecie tutaj jesteście banda c****.
-
A co do Ciebie fisk widzisz, że jak sie bilismy to akurat jechalismy na mecz.
-
C1365O pisze:
Wjechaliście nie stadion na szybkości z zaskoczenia, wbiliście się w sektor gdzie część osób się postawiła, część nie.
wasz plus i tyle.
My Beskid chcieliśmy wysterować?
Tylko raz się zdzwanialiśmy jak grali na Wiernej, a w tym czasie czekaliśmy na inna ekipę z która byliśmy na łączach.
Później z Beskidem nie było żadnych kontaktów, a mecze u nich,czy u nas bez żadnego ciśnienia.
Co do rewanżu, to Star doskonale wiedział kilka dni przed meczem i nas serdecznie zapraszał do Starachowic, więc w czym widzisz problem?
W dzień meczu na dostępne telefony również dzwoniliśmy, później rozmawialiśmy chwile pod stadionem i stwierdzono że mogą wyjść po 10 osób.
My lecieliśmy składem i na liczby nie chcieliśmy tym, bardziej że było już sporo psów, jedna osoba zawinięta i wiedzieliśmy, że po meczu nic z tego nie wyjdzie.
Rozstaliśmy się bez spiny po spisaniu wszystkich przez psiarnie, później jakieś dziwne relacje po necie chodziły o tym meczu i że nic się nie chcieliśmy
co do wyjazdu Granatu na Piaski, pamiętasz rok,czy dwa lata wcześniej jak było ok 20-25 w tym Cera i jakie były rozmowy?
Nikt nie lamentował później o tym, bo nie było sensu żadnego. Tak, jak wy o braku chęci na rewanż, co każda ze stron widzi całkiem inaczej.
-
Po akcji z Wami Beskid się do nas odezwał i mówił o Waszych autach na SCZ, ze niby z wypożyczalni ze Szczekocin.
Nie ingeruje ale im sprawa smierdziala.
Piaski wcześniej pamiętam, nas było bodajże 3.
Granat z Wami gadal. Po meczu były rozmowy między sobą ale to już nasza sprawa.
Co do rewanżu to my a nie Star do Was wydzwaniał jak i zarówno przed meczem Granatu z nami wszystko ustalaliscie.
Nie ingeruje ale im sprawa smierdziala.
Piaski wcześniej pamiętam, nas było bodajże 3.
Granat z Wami gadal. Po meczu były rozmowy między sobą ale to już nasza sprawa.
Co do rewanżu to my a nie Star do Was wydzwaniał jak i zarówno przed meczem Granatu z nami wszystko ustalaliscie.
-
Halooo, chyba Was tu za bardzo ponosi z tym szczegółowym opisywaniem kto,z kim, kiedy rozmawiał, gdzie czekał itp :)
Było, minęło , każdy ma swoje wyrobione zdanie, świat się nie skończył, okazja na rewanż pewnie się kiedyś przytrafi i tyle, koniec tematu.
Co do sytuacji w świętokrzyskim należy również pamiętać o licznych Fc które niejednokrotnie przebijają swoją aktywnością i liczbami na meczach lokalne drużyny.
Chyba spośród najbardziej aktywnych w województwie postawiłbym na Widzew Końskie, co roku organizują własnymi siłami duży turniej na którym przewija się ok.400 osób, liczby na wyjazdach dochodzące do 40-50 osób , grafy, akcje patriotyczne, charytatywne itp.
Legia z Sandomierza aktywna ? I pytanie o pobliski Połaniec, prawda że poszli w stronę Siarki Tarnobrzeg ?
Było, minęło , każdy ma swoje wyrobione zdanie, świat się nie skończył, okazja na rewanż pewnie się kiedyś przytrafi i tyle, koniec tematu.
Co do sytuacji w świętokrzyskim należy również pamiętać o licznych Fc które niejednokrotnie przebijają swoją aktywnością i liczbami na meczach lokalne drużyny.
Chyba spośród najbardziej aktywnych w województwie postawiłbym na Widzew Końskie, co roku organizują własnymi siłami duży turniej na którym przewija się ok.400 osób, liczby na wyjazdach dochodzące do 40-50 osób , grafy, akcje patriotyczne, charytatywne itp.
Legia z Sandomierza aktywna ? I pytanie o pobliski Połaniec, prawda że poszli w stronę Siarki Tarnobrzeg ?
---- Łódzkości 1910 Fanatycy ----
-
Bylisz fakty. To był nasz zwykły wyjazd do Andrychowa, a nie żadna akcja.
Dla mnie koniec tematu. Pozdro
Dla mnie koniec tematu. Pozdro
-
frappa:
Fisk, niestety nie jesteś obiektywny - w ogóle. Ale tak to bywa: punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
Fisk, niestety nie jesteś obiektywny - w ogóle. Ale tak to bywa: punkt widzenia zależy od miejsca siedzenia.
Hetman Włoszczowa!
-
Dodam, że Fisk nie reprezentuje KSN jak kilka osób twierdziło. Oficjalne stanowisko jest z tego konta,dodatkowo Olek może pisać o Naprzodzie.
-
frappa:
Ależ ja o tym doskonale wiem od ładnych kilku lat. Nie zmienia to jednak faktu, że sympatyzuje z Wami i widzi tylko jedną stronę medalu..
Ależ ja o tym doskonale wiem od ładnych kilku lat. Nie zmienia to jednak faktu, że sympatyzuje z Wami i widzi tylko jedną stronę medalu..
Hetman Włoszczowa!
-
Nie sympatyzuje za Naprzodem , po prostu nie lubie przypierdalania sie kogoś kto nic nie robi do kogoś kto próbuje cos działać.
Tyle
Tyle
Pozdrawiam FISK
-
Frappa, KAŻDY jest nieobiektywny w tym temacie. A nie tylko ci, którzy trzymają naszą stronę.
-
Przypierdalasz się zazwyczaj do każdego kto powie słowo na Naprzód :) Nie łatwiej się przyznać, że z nimi sympatyzujesz?Fisk pisze:Nie sympatyzuje za Naprzodem , po prostu nie lubie przypierdalania sie kogoś kto nic nie robi do kogoś kto próbuje cos działać.
Tyle
.
-
airmax, olek - Irytujące jest gdy ktoś (tutaj Fisk) sugeruje robienie czegoś, co było robione wielokrotnie.. Skoro nie ma zielonego pojęcia co jest grane, to po co w ogóle zabiera głos. Nie jest Waszym fanem ? To z łaski swojej wyperswadujcie mu prywatnie, żeby skończył komentowanie czegoś, w czym nie bierze udziału i na czego temat nie ma elementarnej wiedzy.
Hetman Włoszczowa!
-
A co my mu mamy perswadowac? Ma swoje zdanie i je przedstawia.
-
AKS Busko – NAPRZÓD JĘDRZEJÓW
Na wyjazd lecimy furami w 17 osób bez obstawy. Psiarnia zatrzymuje nas przed samym Buskiem w 2 różnych miejscach, spisywanie i bez spiny lecimy dalej sami. Obie grupki pod stadion dojeżdzają innymi drogami bez obstawy.
W klatce zasiada 15 osób, 1 osoba obok i zakazowicz pod stadionem. Doping w miare przyzwoity w I połowie, w II totalny piknik sporadyczne okrzyki, catering na stadionie itp. Zrywamy się z dopingiem w samej końcówce.
Miejscowych ok 25 z jedną flagą.
Po meczu w nasze ręce wpada 1 szal AKS.
Powrót większość drogi bez psów.
P.S. Piłkarzyki standardowo w łeb i liga okręgowa coraz bliżej...
Na wyjazd lecimy furami w 17 osób bez obstawy. Psiarnia zatrzymuje nas przed samym Buskiem w 2 różnych miejscach, spisywanie i bez spiny lecimy dalej sami. Obie grupki pod stadion dojeżdzają innymi drogami bez obstawy.
W klatce zasiada 15 osób, 1 osoba obok i zakazowicz pod stadionem. Doping w miare przyzwoity w I połowie, w II totalny piknik sporadyczne okrzyki, catering na stadionie itp. Zrywamy się z dopingiem w samej końcówce.
Miejscowych ok 25 z jedną flagą.
Po meczu w nasze ręce wpada 1 szal AKS.
Powrót większość drogi bez psów.
P.S. Piłkarzyki standardowo w łeb i liga okręgowa coraz bliżej...
-
Partyzant Radoszyce - Hetman Włoszczowa - nas 17 osób z ogonem
Hetman Włoszczowa!
-
Wisła Sandomierz obecna wczoraj w Połancu?
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Wisła wraz z Siarką obecna w 200 osób , wywieszaja 4 flagi.
-
Wczoraj wróciłem z Kielc z 3 dniowego pobytu i ku mojemu totalnemu zdziwieniu widziałem tam sporo vlepek Widzewa które były nietknięte. Pytanie do Koroniarzy: często widać nasze vlepy czy poprostu zbieg okolicznośći?
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Wtrącę się. W 3 dni można nakleić sporo vlepek a potem pisać, że były nietknięte :)
-
hahaha :D no ja p******* :D widze ze juz wszystkiego sie dowiedziałem :D
RTS WIDZEW - WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY
-
Napisz jaka dzielnica to się obczai ;)) To że ktoś wjedzie do Kielc na odwiedziny i idąc ulicą nie zobaczy vlepki obcej ekipy nie sądzę by budziło w tobie zdzwienię,bo nie każdy będzie latał od znaku do znaku i patrzył na vlepy,vlepy Nasze widać wszędzie,czasami po prostu sa wyblakę badź zrywane przez burków z służb porządkowych,ale najwidoczniej c*** wie chyba na jakimś Zalesiu byłes ze naszych vlep nie widziałeś hahaHustin Doffman pisze:Wczoraj wróciłem z Kielc z 3 dniowego pobytu i ku mojemu totalnemu zdziwieniu widziałem tam sporo vlepek Widzewa które były nietknięte. Pytanie do Koroniarzy: często widać nasze vlepy czy poprostu zbieg okolicznośći?
-
Dokładnie :))doflo pisze:Wtrącę się. W 3 dni można nakleić sporo vlepek a potem pisać, że były nietknięte :)
-
jakieś wieści dzisiaj z Suchedniowa?
jak obie ekipy zaprezentowały się z przyjaciółmi?
jak obie ekipy zaprezentowały się z przyjaciółmi?
-
16 osób z Naprzodu na wyjeździe w Sędziszówie.
lecimy do okręgówki
lecimy do okręgówki
-
29.05.2016 - Alit Ożarów - HETMAN WŁOSZCZOWA 3:1
W najdalszym wyjeździe bo niemal 150 KM - Nas w Ożarowie 15 osób z flagami, niestety przegrywamy, cała droga z wahadłem...
[link]
W najdalszym wyjeździe bo niemal 150 KM - Nas w Ożarowie 15 osób z flagami, niestety przegrywamy, cała droga z wahadłem...
[link]
Hetman Włoszczowa!
-
A turniej mieliście w końcu?