Komentarze 20-22 maja
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze 20-22 maja
1. Oprawa z wizerunkiem prezesa Klubu.
2. Wejdź na forum Legii albo Polonii i przewal jak ci się chce tematy z tym związane. Ich organizacja zbiórek, różne pomysły na funkcjonowanie klubu i ruchu kibicowskiego. Tak durne pomysły jakie tam padają, raz, że na Legii się nie pojawiają, dwa, gdyby się pojawiały to od razu leciały by w powietrze razem z ich autorami. Na Polonii dyskusję są rozgrzane i nikt z tym nic jakoś nie robi.
3. Odnośnie lewaków. Wejdź na galerię 12 zawodnik z meczu ŁKS-Polonia. I poszukaj łysego gościa w czarnej koszulce z charakterystyczną czaszką na klacie. Czyżby St. Pauli?:)
4. Biorę udział w akcjach, które trafiają się nam na trasach itp. Nie działam w żadnej zorganizowanej grupie na Legii, a mimo to mam na koncie trochę zdarzeń więc o moja działalność się nie martw :)
2. Wejdź na forum Legii albo Polonii i przewal jak ci się chce tematy z tym związane. Ich organizacja zbiórek, różne pomysły na funkcjonowanie klubu i ruchu kibicowskiego. Tak durne pomysły jakie tam padają, raz, że na Legii się nie pojawiają, dwa, gdyby się pojawiały to od razu leciały by w powietrze razem z ich autorami. Na Polonii dyskusję są rozgrzane i nikt z tym nic jakoś nie robi.
3. Odnośnie lewaków. Wejdź na galerię 12 zawodnik z meczu ŁKS-Polonia. I poszukaj łysego gościa w czarnej koszulce z charakterystyczną czaszką na klacie. Czyżby St. Pauli?:)
4. Biorę udział w akcjach, które trafiają się nam na trasach itp. Nie działam w żadnej zorganizowanej grupie na Legii, a mimo to mam na koncie trochę zdarzeń więc o moja działalność się nie martw :)
-
Dodaj do tego jeansy z ŁKSem Łomża. Niby pognanie lewaków (fakt, że ukróciliście ich nieco), ale o całkowitym pognaniu chyba nie możemy mówić co? Nie chce mi się teraz szczerze mówiąc przypominać sobie wszystkiego co związane z Polonią, ale odsyłam zainteresowanych na ich forum, ew. na forum Legii. W sieci jest mnóstwo kwiatków, które teraz mi wyleciały z głowy. Ale jak się będziecie mocno spinać, żeby coś przytoczyć jeszcze to poświęcę kilka godzin któregoś dnia i wyjebie post na pół strony związany z waszą działalnością. Chcecie to ciągnijcie za język. Mi sie nie chce o tym pisać, bo mam co w życiu robić, ale jak bardzo będziecie chcieli sobie przypomnieć jak to u was w ostatnich latach było to zrobię to specjalnie dla was :)
-
WF w d**** byłeś i g. .. widziałeś. Kto ci w ogóle w imieniu Legii pozwala się wypowiadać? Z tego co mnie pamięć nie myli Legia nie wypowiada się na tym forum z wyjątkiem Foxxa.
Liczba Polonii zarąbista- widać że do wyginięcia jeszcze bardzo daleka droga. Porównywanie Bytomia czy Bydgoszczy do Warszawy to jakaś kpina. Polonia jest i ma się dobrze mimo przygniatającej przewagi Legii.
Pytanie można zadać inaczej: jakim cudem ekipa której nie ma, jest tępiona na każdym kroku jedzie do Łodzi w 300 osób?!
Liczba Polonii zarąbista- widać że do wyginięcia jeszcze bardzo daleka droga. Porównywanie Bytomia czy Bydgoszczy do Warszawy to jakaś kpina. Polonia jest i ma się dobrze mimo przygniatającej przewagi Legii.
Pytanie można zadać inaczej: jakim cudem ekipa której nie ma, jest tępiona na każdym kroku jedzie do Łodzi w 300 osób?!
-
Nuda, ale cieszę się, że koledzy z Legii sobie dyskutują. Mam nadzieję, że to tylko opinie, w nie wyroki
-
Logiczne jest ,że zespół z Grodziska Wlkp nie otrzymuje wsparcia od miasta Warszawy.A Polonia?
Gra na starym stadionie, fundusz od miasta nie ma
Cała Warszawa Kibicuje Swoim.
-
logiczne jest wiec tez ze w wielu kibicowskich akcjach solidarnosciowych ostatnich lat otrzymaliscie wsparcie od Amiki Wronki?
TYBET JEST SERBSKI
-
Ty naprawdę jesteś upośledzony. Oczywiście, że swego czasu na Polonii było lewactwo. Więc albo udajesz, albo jesteś idiotą, bo doskonale wiesz, że od pewnedo meczu kilka lat temu temat został zamknięty. Wszyscy to wiedzą, ale ty musisz pierdolić swoje propagandowe bzdury.jestesmywaszastolica pisze:Ty z komendy jesteś że się go o takie rzeczy pytasz ?
Rozumiem też, że Polonia nigdy nie miała nic wspólnego z lewarami :)
-
No cóż, po tym co tu wypociłeś, widać, że jesteś kolejnym legijnym plackiem, który wiedzę ma z internetu, ewentualnienjak cos posłucha. Doskonałym przykładem,że jesteś nikim, swiadczy post odnośnie łysego gościa jak to opisałeśWF. pisze:1. Oprawa z wizerunkiem prezesa Klubu.
2. Wejdź na forum Legii albo Polonii i przewal jak ci się chce tematy z tym posłuchałch organizacja zbiórek, różne pomysły na funkcjonowanieodnośnie ruchu kibicowskiego. Tak durne pomysły jakie tam padają, raz, że na Legii się nie pojawiają, dwa, gdyby się pojawiały to od razu leciały by w powietrze razem z ich autorami. Na Polonii dyskusję są rozgrzane i nikt z tym nic jakoś nie robi.
-
A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
-
Jak to skąd? Z forum na kibice.netbloniaq pisze:A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
-
Jeśli chodzi o ekipę Legii, to faktycznie jestem "nikim". Nie będę z siebie robił nie wiadomo kogo. Chodzę na Ł3, jeżdżę na wyjazdy, jak się trzeba napierdalać to się napierdalam i tyle.Killimgo pisze:
No cóż, po tym co tu wypociłeś, widać, że jesteś kolejnym legijnym plackiem, który wiedzę ma z internetu, ewentualnienjak cos posłucha. Doskonałym przykładem,że jesteś nikim, swiadczy post odnośnie łysego gościa jak to opisałeś
Rozwalamy temat, z mojej strony ostatnie pytanie. Czy ten łysy gość ma na sobie koszulkę St. Pauli?
-
WF wrzuć jakiegoś linka do tego zdjęcia.
-
Ja mam takie pytanie: jak to możliwe, że teraz GKS Tychy zbiera się w 2,5 tys. w młynie, a rok temu w lidze wyżej do Jaworzna jeździł w 100 osób? Co jest tego powodem?
Powróci stare prawo - Narodowy Socjalizm odrodzi się...
-
WF. pisze:[link]

-
zaraz sie WF. przyj...od kiedy KSP ma zgode ze Zvezda, skoro lataja w czetnickich t-shirtach, skoro sie okazalo ze to nie lewacka koszulka tylko taka sama jak Bogdanovica
TYBET JEST SERBSKI
-
mówisz chyba o was na dworcu wieszacie trans na Legię, wrzuty ku waszemu rozczarowaniu Legi nie było nowy stadion robi robotę szkoda że tak na wyjazdy nie jeżdzicie jak Radomiak..tyskie pisze:Szczytem absurdu ze strony Radomiaka było zarzucenie " Przyszliście chamy dlatego ze tutaj gramy" :):):) Ogolnie strasznie napinkowa ekipa
PS.
Ponad 10 tysiecy kibiców na meczu w tym około 2,5 tysiąca w młynie.
-
Możesz podać te liczby Radomiaka z tej rundy?klipebor pisze:mówisz chyba o was na dworcu wieszacie trans na Legię, wrzuty ku waszemu rozczarowaniu Legi nie było nowy stadion robi robotę szkoda że tak na wyjazdy nie jeżdzicie jak Radomiak..tyskie pisze:Szczytem absurdu ze strony Radomiaka było zarzucenie " Przyszliście chamy dlatego ze tutaj gramy" :):):) Ogolnie strasznie napinkowa ekipa
PS.
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yrQibXoRkMA[/youtube]
-
Radomiak to banda napinaczy i wieśniaków
-
Jak rozumieć Twoją ironię? Wykonujecie jakąś udaną, spektakularną akcję na miarę szacunku jakiego oczekujecie, ale jej zaistnienie ukrywacie głęboko przed światem, żeby nikt się nie dowiedział, a potem, ktoś "trafia" Was, przecieka to na k.net i SO, i przez to jesteście najbardziej niedocenianą grupą w Polsce?KaeSPe pisze:Jak to skąd? Z forum na kibice.netbloniaq pisze:A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
-
Co to za akcje w Tychach z tym kolesiem co do bramki wpadł ? On z Radomiaka był ?
-
Polonie odstawmy na bok tym bardziej jansy sprzed 10 lat, sprawa wazniejsza L waliła z rakietnic? Tak czy Nie?
-
Sami niech się wypowiedzą.
A co do koszulki z czaszką - absurdalna dyskusja ale skoro tu ktoś jest ślepy to napiszmy mu wyraźnie: to NIE jest koszulka St Pauli. Gdyby to była koszulka St Pauli, to by było napisane St Pauli :) . Śnią wam się po nocach te mityczne antyfaszystowskie hordy chyba :) Pozdro dla normalnych, Polonia nigdy nie zginie!
A co do koszulki z czaszką - absurdalna dyskusja ale skoro tu ktoś jest ślepy to napiszmy mu wyraźnie: to NIE jest koszulka St Pauli. Gdyby to była koszulka St Pauli, to by było napisane St Pauli :) . Śnią wam się po nocach te mityczne antyfaszystowskie hordy chyba :) Pozdro dla normalnych, Polonia nigdy nie zginie!
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PghJy4kAE7g[/youtube]
-
Oczywiście.Polonia nigdy nie zginie
Zawsze się znajdzie jakiś frajer,którego można wykupić.
-
szyderco odnies sie moze do linka Groclin-Amika...w jednym przypadku nie pasi w drugim wszystko ok
TYBET JEST SERBSKI
-
Do niczego się nie przyjebie tylko przyznam, że palnołem babola i tyle. Myślałem, że to czacha St. Pauli, jest inaczej i nie ma tematu.nisc pisze:zaraz sie WF. przyj...od kiedy KSP ma zgode ze Zvezda, skoro lataja w czetnickich t-shirtach, skoro sie okazalo ze to nie lewacka koszulka tylko taka sama jak Bogdanovica
-
Była.Piotrek10 pisze:Sandecja byla wczoraj w Suwalkach bez dadnej spiny pytam bo daleki wyjazd ?
-
Pozwolę się wtrącić:nisc pisze:szyderco odnies sie moze do linka Groclin-Amika...w jednym przypadku nie pasi w drugim wszystko ok
nisc pisze:logiczne jest wiec tez ze w wielu kibicowskich akcjach solidarnosciowych ostatnich lat otrzymaliscie wsparcie od Amiki Wronki?
Będzie?Stanisław_Anioł pisze:Logiczne jest ,że zespół z Grodziska Wlkp nie otrzymuje wsparcia od miasta Warszawy.A Polonia?
Gra na starym stadionie, fundusz od miasta nie ma
Cała Warszawa Kibicuje Swoim.
-
to był jakiś najebany bolek z Tychów, który postanowił zostać gwiazdą.Bażant pisze:Co to za akcje w Tychach z tym kolesiem co do bramki wpadł ? On z Radomiaka był ?
Na dobre, Na złe, Na zawsze
-
Stargard Szczeciński 80,Rafix pisze:Możesz podać te liczby Radomiaka z tej rundy?klipebor pisze:mówisz chyba o was na dworcu wieszacie trans na Legię, wrzuty ku waszemu rozczarowaniu Legi nie było nowy stadion robi robotę szkoda że tak na wyjazdy nie jeżdzicie jak Radomiak..tyskie pisze:Szczytem absurdu ze strony Radomiaka było zarzucenie " Przyszliście chamy dlatego ze tutaj gramy" :):):) Ogolnie strasznie napinkowa ekipa
PS.
Legionowo 300,
Tarnobrzeg 190,
Puławy 230,
Tychy ponad 400
-
-
Daleko mi do Radomiaka ale wyp...... z takimi komentarzami na onet albo inne gówno iti. W ogóle to chyba koniec roku i oceny w gimnazjum poprawiaj.stiv1972 pisze:Radomiak to banda napinaczy i wieśniaków
-
Nie chce sie wtracac w polemike na linii Legia-Polonia, ale wywozki do lasu jednak maja paragraf frajerskich numerow zwlaszcza, ze w ilosci i jakosci przebijacie zdecydowanie czarne koszule :)
Ruch ma bolec i bedzie bolal, a na grobie wyryjesz sobie erke odwrocona do gory nogami na znak wiecznych kompleksowUmoumsxxl pisze:...

Kibicow na Slasku dzielimy na fanow Ruchu i antyruchu

-
stadion na 15 tys bylo 10 kola czytaj dalej informacje od jakis bolkow to daleko zajdziesz. sory ze sie ku*** nie dalo tej pleksy wyjebacWSH FCB pisze: I jeszcze pytanie do GKS Tychy. Jaką pojemność ma wasz stadion ? Bo obejrzałem jakiś film z yt z waszego wczorajszego meczu i wyglądało to tak, jakby połowa stadionu była pusta. Chodzi o to że na tym forum były informacje o komplecie publiczności i o tysiącu kibiców Radomiaka. I dlaczego tak słabiutko zakończyła się ta przepychanka przez plekse ? Jak awansujecie w następnym sezonie do 1 ligi, to nie spodziewajcie się takich forów od Górnika i Gieksy którzy do Was przyjadą :)
-
Co by nie gadać niezly wyjazd Radomiaka
-
Chłopcy od czarnej Elki. Skończcie już te płacze o Groclinie, bo to już jest nudne. Wymyślcie coś nowego. Ciężko znaleźć w Polsce klub bardziej umoczony w kupowanie meczów i inne lewe numery, zarówno w PRL jak i później, niż Wasz CWKS :) a Wy umoralniacie Polonię.. Wszyscy to wiedzą, Wasi legendarni piłkarze i co najmniej jeden trener dawno to przyznali, a Wy wciąż żyjecie jakimiś mitami o tym jak to Was rzekomo prześladował PZPN :). Cała Polska Wam za to jedzie, z wyjątkiem Waszych zgód. To Wy jesteście odklejeni od rzeczywistości. Cytując klasyka: cała Polska pewne rzeczy widziała, a Wy jesteście niewidomi. Dobranoc płaczki :)
-