Komentarze 20-22 maja
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze 20-22 maja
Jeśli stadion dopuszczony jest na 999 miejsc to wymagane 5% dla gości to wychodzi coś koło 50 osób, czyli mniej więcej tyle ile wejdzie w tą "klatkę" ale to już ktoś z Kalisza musiałby napisać więcej to tylko moje gdybanie nie mam pewności stuprocentowej.
P.S
Był Gryf Wejherowo w Częstochowie?
Ile Wisły Kraków z Polonią Przemyśl?
P.S
Był Gryf Wejherowo w Częstochowie?
Ile Wisły Kraków z Polonią Przemyśl?
O ile wiem to jest zastępczy stadion w Kaliszu, docelowy jest w remoncie.WODA GAZOWANA pisze:Czemu zero wyjazdowe Ostrovii na derbach w Kaliszu ??
To coś to jest sektor gości w Kaliszu ? :/
Policja chyba nie godziła się na przyjezdnych. Po cichu nie przyjechali, a dlaczego to już ich pytaj.
-
peter_gregory
W Tychach jest jakiś bufor obok tego sektora gości?
Niepeter_gregory pisze:W Tychach jest jakiś bufor obok tego sektora gości?
Ci w mundurach to kto? Milicja,ochrona,wojsko??
Co do buforów to są, ale dziś totalnie nie zabezpieczone (było może maks. 5 ochroniarzy)
A co do panów w mundurach to szczerze c*** wie, wyglądali na wojsko ;)
A co do panów w mundurach to szczerze c*** wie, wyglądali na wojsko ;)
może zielone ludziki od ruskich :)
to chyba te same ochroniarki co byli przy okazji meczu Górnik - Śląsk(S) pisze:Ci w mundurach to kto? Milicja,ochrona,wojsko??
Trzeba przyznać że robią wrażenie:)
Szczytem absurdu ze strony Radomiaka było zarzucenie " Przyszliście chamy dlatego ze tutaj gramy" :):):) Ogolnie strasznie napinkowa ekipa
PS.
Ponad 10 tysiecy kibiców na meczu w tym około 2,5 tysiąca w młynie.
PS.
Polonia pali wroty, do niczego większego nie dochodzi.
Dwie godziny po naszym powrocie, jak prawie wszyscy się rozjechaliśmy, Legia wpada w jakieś 30 głów i ostrzeliwuje rakietnicami. Świetna akcja w wykonaniu Legii biorąc pod uwagę, że wracaliśmy wieczorem prawie bez obstawy z wyjazdu na ŁKS i mogli coś wykręcić na trasie. Jednak lepiej jest zrobić pokazówkę, uświetnioną efektami specjalnymi, przed stadionem gdzie zostały niedobitki melanżujących w naszym pubie. Tymczasem Poloniści, których podobno nie ma, byli w ponad 300 głów na wyjeździe na 4 poziomie rozgrywek. ;)info z TMK pisze:Legia obija dzis Polonie?
-
Czarodziej
Chyba ktoś zapomniał, co zrobił Górnik rakietnicą. Brak słów...
Szkoda, że nie wpadli 20 minut po powrocie, kiedy nie było już psów a kręciło się jeszcze sporo osób. Nie ma co, konkretna akcja, akurat na miarę waszych obecnych możliwości. W sumie to i tak postęp w stosunku do wyłapywania pojedynczych osób po meczach.
A jak was maja inaczej dojeżdżać jak nie pojedynczo,skoro w grupie to się u siebie w mieście tylko na Konwiktorskiej pokazujecie.Poza tym do spartaka wam bardzo daleko,więc nie widzę powodu,żeby Legia miała specjalnie unikać waszej zajebistej 300osobowej,która ledwo wróciła z podboju Łodzi.
-
JaPrzyOknie
Scorpiony dostały spadek po pustynnej burzy.(S) pisze:Ci w mundurach to kto? Milicja,ochrona,wojsko??
Co się działo na ŁKS - Polonia?
-
patriota85
Kilka się znajdzie, np Bytom, Poznań (choć tu wiadomo, że to inaczej wygląda niż w Warszawie) , Bydgoszcz.WF. pisze: Nie ma chyba w Polsce drugiego miasta derbowego gdzie jedna z ekip byłaby tak słabiutka w stosunku do drugiej.
Coś w tym jest na pewno.Nie licząc meczu z Rakowem gdzie ilość ludzi była podobna 11 tys.to na każdym wcześniejszym meczu u siebie było 4-5tysięcy osób mniej,a więc jaki tu absurd tj.WISŁA,P-5412,POLONIA.B-8000,GRYF-6600,KOTWICA-5521,NADWISLAN-5128,SIARKA-4095,ZAMBROW-3019,NIEPOLOMICE-3650,STALOWA WOLA-4563,STARGARD-5716,LEGIONOWO-5813tyskie pisze:Szczytem absurdu ze strony Radomiaka było zarzucenie " Przyszliście chamy dlatego ze tutaj gramy" :):):) Ogolnie strasznie napinkowa ekipa
PS.
A powiedz nam misiu-pysiu którą ekipę ty reprezentujesz?WF. pisze: A kibice Polonii uważają się za rdzennych warszawiaków, jedynych prawdziwych.
Co do naszego meczu z ŁKS-em - spytajcie Legię i Widzew - oni i tak wszystko wiedzą najlepiej
Misiu pysiu to możesz sobie mówić do swoich lewackich kolegów z trybun, marszów równości itp.KaeSPe pisze:A powiedz nam misiu-pysiu którą ekipę ty reprezentujesz?WF. pisze: A kibice Polonii uważają się za rdzennych warszawiaków, jedynych prawdziwych.
Co do naszego meczu z ŁKS-em - spytajcie Legię i Widzew - oni i tak wszystko wiedzą najlepiej
Reprezentuję siebie, a nie ekipę. Wyrażam na tym forum tylko i wyłącznie swoje zdanie a nie oficjalne stanowisko kibiców mojego klubu.
Jestem za Legią tylko co to ma do rzeczy? Ja nie mam zamiaru tu koloryzować i pisać nie prawdy na wasz temat. Masz jakieś zastrzeżenia do tego co napisałem do tej pory? Gdzieś coś przekłamałem? Panowie z Polonii, spójrzcie trzeźwo na świat. Wiadomo, że każdy chce bronić dobrego imienia swojej ekipy... Ale są pewne granice.
Chłopaki z Legii punktują wasze dokonania na swoim forum, po prostu je dokumentują, na pamiątkę ;). Wiadomo, że mało kto z Polski śledzi to na bierząco, ale ja się akurat staram i wiem ile wy przez ostatnich 5-10 lat mieliście kompromitujących was sytuacji.
1. Oprawa z wizerunkiem prezesa Klubu.
2. Wejdź na forum Legii albo Polonii i przewal jak ci się chce tematy z tym związane. Ich organizacja zbiórek, różne pomysły na funkcjonowanie klubu i ruchu kibicowskiego. Tak durne pomysły jakie tam padają, raz, że na Legii się nie pojawiają, dwa, gdyby się pojawiały to od razu leciały by w powietrze razem z ich autorami. Na Polonii dyskusję są rozgrzane i nikt z tym nic jakoś nie robi.
3. Odnośnie lewaków. Wejdź na galerię 12 zawodnik z meczu ŁKS-Polonia. I poszukaj łysego gościa w czarnej koszulce z charakterystyczną czaszką na klacie. Czyżby St. Pauli?:)
4. Biorę udział w akcjach, które trafiają się nam na trasach itp. Nie działam w żadnej zorganizowanej grupie na Legii, a mimo to mam na koncie trochę zdarzeń więc o moja działalność się nie martw :)
2. Wejdź na forum Legii albo Polonii i przewal jak ci się chce tematy z tym związane. Ich organizacja zbiórek, różne pomysły na funkcjonowanie klubu i ruchu kibicowskiego. Tak durne pomysły jakie tam padają, raz, że na Legii się nie pojawiają, dwa, gdyby się pojawiały to od razu leciały by w powietrze razem z ich autorami. Na Polonii dyskusję są rozgrzane i nikt z tym nic jakoś nie robi.
3. Odnośnie lewaków. Wejdź na galerię 12 zawodnik z meczu ŁKS-Polonia. I poszukaj łysego gościa w czarnej koszulce z charakterystyczną czaszką na klacie. Czyżby St. Pauli?:)
4. Biorę udział w akcjach, które trafiają się nam na trasach itp. Nie działam w żadnej zorganizowanej grupie na Legii, a mimo to mam na koncie trochę zdarzeń więc o moja działalność się nie martw :)
Dodaj do tego jeansy z ŁKSem Łomża. Niby pognanie lewaków (fakt, że ukróciliście ich nieco), ale o całkowitym pognaniu chyba nie możemy mówić co? Nie chce mi się teraz szczerze mówiąc przypominać sobie wszystkiego co związane z Polonią, ale odsyłam zainteresowanych na ich forum, ew. na forum Legii. W sieci jest mnóstwo kwiatków, które teraz mi wyleciały z głowy. Ale jak się będziecie mocno spinać, żeby coś przytoczyć jeszcze to poświęcę kilka godzin któregoś dnia i wyjebie post na pół strony związany z waszą działalnością. Chcecie to ciągnijcie za język. Mi sie nie chce o tym pisać, bo mam co w życiu robić, ale jak bardzo będziecie chcieli sobie przypomnieć jak to u was w ostatnich latach było to zrobię to specjalnie dla was :)
Nuda, ale cieszę się, że koledzy z Legii sobie dyskutują. Mam nadzieję, że to tylko opinie, w nie wyroki
-
Stanisław_Anioł
Logiczne jest ,że zespół z Grodziska Wlkp nie otrzymuje wsparcia od miasta Warszawy.A Polonia?
Gra na starym stadionie, fundusz od miasta nie ma
Cała Warszawa Kibicuje Swoim.
logiczne jest wiec tez ze w wielu kibicowskich akcjach solidarnosciowych ostatnich lat otrzymaliscie wsparcie od Amiki Wronki?
A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
Jak to skąd? Z forum na kibice.netbloniaq pisze:A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
WF wrzuć jakiegoś linka do tego zdjęcia.
-
imperium311
Ja mam takie pytanie: jak to możliwe, że teraz GKS Tychy zbiera się w 2,5 tys. w młynie, a rok temu w lidze wyżej do Jaworzna jeździł w 100 osób? Co jest tego powodem?
-
Bodzio BSSHG
zaraz sie WF. przyj...od kiedy KSP ma zgode ze Zvezda, skoro lataja w czetnickich t-shirtach, skoro sie okazalo ze to nie lewacka koszulka tylko taka sama jak Bogdanovica
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=yrQibXoRkMA[/youtube]
Radomiak to banda napinaczy i wieśniaków
Jak rozumieć Twoją ironię? Wykonujecie jakąś udaną, spektakularną akcję na miarę szacunku jakiego oczekujecie, ale jej zaistnienie ukrywacie głęboko przed światem, żeby nikt się nie dowiedział, a potem, ktoś "trafia" Was, przecieka to na k.net i SO, i przez to jesteście najbardziej niedocenianą grupą w Polsce?KaeSPe pisze:Jak to skąd? Z forum na kibice.netbloniaq pisze:A skąd się można dowiadywać o tych sukcesach i chlubnych akcjach z ostatnich 4 lat na Polonii?
Co to za akcje w Tychach z tym kolesiem co do bramki wpadł ? On z Radomiaka był ?
Polonie odstawmy na bok tym bardziej jansy sprzed 10 lat, sprawa wazniejsza L waliła z rakietnic? Tak czy Nie?