Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Jan Niezbędny

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Jan Niezbędny » 22.05.2016, 14:06

MW10 pisze: Oprócz tego nagle pojawił się u was wróg w Sulejowie, Lutomiersku, Poddębicach, i kilku innych miejscowościach.
To jednostki a nie wróg. W Sulejowie Widzew robi co tylko chce. W Poddębicach tak samo, kto przyznaje się do bycia za ŁKSem ma delikatnie mówiąc przejebane:). W Lutomiersku jednostki z ŁKSu bez wsparcia ziomali z innych miejscowości też jakoś kompletnie nieaktywne.

Także nie rozpatrywałbym tego w kategoriach jakiegoś Waszego osiągnięcia :).
nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to, że yyy...

iparts.pl
Sieradzka Szlachta

Post autor: Sieradzka Szlachta » 22.05.2016, 14:43

Ukochane Miasto pisze:
Sieradzka Szlachta pisze:Witam, o jakich ambicjach mówisz?
Uparliście się na wypowiedziach obcych ekip, a później piszecie, że ktoś z nas się do Was ciężko nakręca... Nikt z Warciarzy nigdy nie był ANTY, to że ktoś chce działać na własną rękę nie znaczy, że jest pępkiem świata. My jako Warciarze, wiemy gdzie jest nasze miejsce, nikomu nigdy pod górkę nie robiliśmy, po prostu chcieliśmy robić swoje, a to że od Was ludzie którzy wywodzili się od Nas, zaczęli mieć swoje ale i chcieli się pokazać, to z Nas zrobili wielkich ANTY-Widzew, czego nigdy nie było. Zaczęło się od naszych dobrych chwil, więc piszesz, że masz do kogoś szacunek, a później nie, ponieważ, ktoś Ci powie, że Warta jest be, bo oni sami itp... Dziś nas nie ma, ale jednak już mamy swoje w głowie, nikt z nas nie żałuje tego i też nikt nie będzie z Wami wojował.

TYLKO WARTA SIERADZ!
zadam Ci proste pytanie i odpowiedz szczerze..tolerowaliście w swoich szeregach Widzewiaków czy nie ??
był zakaz pod groźbą wpierdolu , chodzenia w barwach Widzewa? Był.

ani by was ten Widzew nie osłabił ani nie bylibyście drugą kategorią . Po prostu śmierdziało Wam to że wogóle mamy czelność istnieć w naszym mieście..a teksty starej waszej gwardii typy " jak nam zaczniecie zabierać młodych to przejebane"... Człowieku ! Mało wiesz albo dużo wiesz a udajesz że było inaczej

taka jak napisałem : miałem do Was duży podziw (chociażby za akcję z Rakowem ,bo nie wszyscy mieliby jaja żeby tak zrobić) ale wasza buta i zarozumiałość poszła trochę za daleko.
ile ja się nasłuchałem na Widzewie pytań o was i hamowałem zapędy grupy która chciała was dojechać to tylko ja wiem ..i niech tak zostanie.

To się zdziwisz, ponieważ nigdy nikt z nas, nie groził nikomu w barwach Widzewa, ani nie miał nikt zakazu. Młodzi z Widzewa chodzili na mecze i nikt im nie mówił, że mają być albo za Wartą, albo za Widzewem, kto chciał to jechał na Widzew. Chodziło nam, żeby na Warcie były barwy Warty. To że od Was ludzie zaczęli sami nakręcać na nas, to tak się stało jak się stało. Nas dzisiaj nie ma, ale dużo nas nauczyło jak jest na kibicowskim szlaku. Zresztą nie będę tu się z Tobą spinał, kto co robił i kto na tym jak wyszedł. Wy macie swoją rację, My mamy swoją. Śmieszy mnie tylko jedno, że taka mała Warteczka mogła tak się naprzykrzyć, ponieważ chyba nie byłoby rozsądne z naszej strony z Wami walczyć, bo każdy wie, że nikt nie ma polotu do topowych ekip, a szczególnie Warta do Widzewa... Rozmawiałem z ludźmi z innych FC i wiem, że ktoś nakręcał na Wartę i od tego powstały farmazony, że niejako My chcemy być anty... Spójrz na to realnie, jak grupa 50 osób może startować do Widzewa...
Sądzę, że już nie ma sensu ciągnąć tematu Warty, każdy z nas wie jak jest i zostawmy to dla siebie.

wid08

Post autor: wid08 » 22.05.2016, 18:19

Jan Niezbędny pisze:
MW10 pisze: Oprócz tego nagle pojawił się u was wróg w Sulejowie, Lutomiersku, Poddębicach, i kilku innych miejscowościach.
To jednostki a nie wróg. W Sulejowie Widzew robi co tylko chce. W Poddębicach tak samo, kto przyznaje się do bycia za ŁKSem ma delikatnie mówiąc przejebane:). W Lutomiersku jednostki z ŁKSu bez wsparcia ziomali z innych miejscowości też jakoś kompletnie nieaktywne.

Także nie rozpatrywałbym tego w kategoriach jakiegoś Waszego osiągnięcia :).
Co do Sulejowa i Poddebic to sie nie wypowiadam bo wiedzy nie mam , ale co do Lutomierska to sorry wasza "ekipa" z tej mieściny kilka razy pokazywała co to za sort i grubo sie myślisz w tym temacie .
Ps . Jak nie macie o czymś pojęcia to lepiej powstrzymać sie od klepania w klawiaturę , pozdro zipy
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

obiektywnyFAN

Post autor: obiektywnyFAN » 22.05.2016, 19:03

Patrząc na mecze, to Widzew prezentuje się kozacko. Nie dość, że liczbowo fajnie to i oprawy z piro.

TenZeWschodu

Post autor: TenZeWschodu » 22.05.2016, 19:12

RKS Radomsko przyjmuje gości?

szyba

Post autor: szyba » 22.05.2016, 19:23

Sektor gosci w Radomsku nie jest dopuszczony do uzytku gdyz grozi zawaleniem , do uzytku dopuszczono tylko trybune glownom.

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 22.05.2016, 19:24

obiektywnyFAN pisze:Patrząc na mecze, to Widzew prezentuje się kozacko. Nie dość, że liczbowo fajnie to i oprawy z piro.
Wielu myślało,że Widzew w ogórkowych ligach niczego nie pokaże i takie zdziwko teraz.Łksiaków to krew zalewa,bo akurat Widzew w tym aspekcie bije ich na głowę.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 22.05.2016, 19:29

Szczerze ? nic mnie nie zalewa i pewnie większość moich kolegów po szalu ma w chuju to że w każdej mieścinie jakiej gracie Wasz miejscowy fc robi mobilizacje...
P.s więc następnym razem jak będziesz próbował wypowiadać się o naszych odczuciach lub sposobie myślenia to se odpuść

lukb

Post autor: lukb » 22.05.2016, 19:44

zapełniona dziś trybuna ? bo coś marnie wyglądała zbiórka na placu wolności
taka korba była na mecz rundy i wyszło jak zwykle ;)

Jan Niezbędny

Post autor: Jan Niezbędny » 22.05.2016, 19:48

wid08 pisze: Co do Sulejowa i Poddebic to sie nie wypowiadam bo wiedzy nie mam , ale co do Lutomierska to sorry wasza "ekipa" z tej mieściny kilka razy pokazywała co to za sort i grubo sie myślisz w tym temacie .
Ps . Jak nie macie o czymś pojęcia to lepiej powstrzymać sie od klepania w klawiaturę , pozdro zipy
Bywam tam z racji geograficznej bliskości więc zluzu. Gdyby nie to to bym się nie wypowiadał.
Piszę o lokalesach z ŁKSu, którzy przez ostatnie 5 lat mocno się wykruszyli i jak jeszcze te 5 lat temu potrafili zaskoczyć in plus tak teraz coś marnie i gorzej. A o pokazywaniu co to za sort nie gadaj - koledzy z białej strony miasteczka nie mówili Ci chyba z jakich powodów ich skład zmniejszył się do raptem pięciu czy tam ośmiu osób. A jak na serio nie wiesz to mogę Ci rozjaśnić temat na priv.
Bez spin bo temat i tak upadł przez jakichś internetowych szaleńców:).
nas nie interesuje, znaczy się chodzi o to, że yyy...

kasztany

Post autor: kasztany » 22.05.2016, 19:59

mms pisze:wy też wielce samodzielni a nawet nie rządzicie we własnym mieście. :).
Dla mnie post roku :) Ilu was bylo z Fcb 91 na derbach z naszymi rezerwami? Ladnie sie w ten dzien pokazaliscie, nie ma co. Belchatow 100% Widzew :)))

wid08

Post autor: wid08 » 22.05.2016, 20:00

wyszło jak zawsze ? co mecz mamy komplet ? Chyba nie :) bo dzisiaj komplet.gul skacze , napinała na ewidzew trwa , wstawiają jakieś zdjęcia pół godziny z przed zbiórki a info na wieś idzie :D chciałeś poszydzić a nie wyszło
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 22.05.2016, 20:08

dmx777 pisze:Chwalidz sie czy zalisz? Chyba latwiej byc za Widzewem niz za Warta. Proste. Dalej nie gadam.
tłumaczę ci po polsku ale widzę że nie rozumiesz po polsku więc tak jak napisałeś ,dalej nie gadam .

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 22.05.2016, 20:10

kasztany pisze:
mms pisze:wy też wielce samodzielni a nawet nie rządzicie we własnym mieście. :).
Dla mnie post roku :) Ilu was bylo z Fcb 91 na derbach z naszymi rezerwami? Ladnie sie w ten dzien pokazaliscie, nie ma co. Belchatow 100% Widzew :)))
żebyście k**** nie dawali na komendę to byście dalej srali w majty .
a tak to tylko lekko spoceni chodzicie.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 22.05.2016, 20:14

Na tyle spoceni że po dwóch do klopa ;)
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 22.05.2016, 20:23

[link]

oprawa z dzisiaj , nie jedyna ... palimy 50 rac kilkadziesiąt dużych dymow i strobole . Trybuna nabita full doping po raz kolejny na wysokim poziomie.

Przed meczem zbiórka na placu wolności skąd przemarszem idziemy na ŁKS . Na sektorowce owy plac wolności z haslem NA STADIONIE I ULICY KLIMAT TWORZĄ FANATYCY . Później odpalamy barwy Łodzi , co dało pożądany efekt i zadymilo cała trybunę . Po raz kolejny cieszy widok chmary malolatow czy nawet dzieciaków ktorych wiek mieści się w 1 cyfrze , zajawionych tym co się dzieje.

Poloni koło 300 z oprawa i pojedynczym piro . Ich doping z naszej strony absolutnie nieslyszalny , nie wiem czy w trakcie meczu przebili się chociaż raz. Przed meczem mają dym z psami i policja wchodzi na ich sektor i ogólnie na stadion .

3 2 1 Widzewiacy napinka czas start , macie handicup bo ide sprazyc dobrego filisa i się chyba nawet najebe ;) ..
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 22.05.2016, 20:32

Nie żebym się spinał ale jest błąd na oprawie.

Eternidad

Post autor: Eternidad » 22.05.2016, 20:41

Nie żebym się spinał, ale gdzie?

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 22.05.2016, 20:47

Warta Sieradz - Widzew Łódź

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pKMfcuslLB4[/youtube]

dobranoc.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

C1365O

Post autor: C1365O » 22.05.2016, 20:57

Gdzieś zdjęcia ze zbiórki są?
Na placu zbierały sie wszystkie osiedla czy te najbliżej Śródmieścia?
Bez spiny, oczekuje normalnej odpowiedzi.

Opoczno

Post autor: Opoczno » 22.05.2016, 21:45

"W czarnej d**** jest Ceramika,bo na Widzew jeździ?Stare czasy wspominasz,stare nasze błędy,tu masz rację,ale jeśli uważasz,że pod skrzydłami naszego derbowego przeciwnika było by wam wtedy raźniej,to chyba lekko mylisz pojęcia."
Winkler absolutnie nie uważam, że pod skrzydłami jakiejś grupy byłoby nam lepiej. Chodziło mi tylko, że w momencie gdy klub dołuje (Ceramika, Włókniarz Pabianice) lub w ogóle nie ma sukcesów (Zgierz, Tomaszów, Piotrków, Skierniewice, i wiele innych), olanie własnego klubu i skupienie się na atrakcyjnej drużynie z dużego miasta, to jednak pójście na łatwiznę. Ceramika jest w czarnej d**** nie dla tego że jeździ na Widzew (zawsze z Opoczna ludzie jeździli na Widzew), tylko że nie jeździ na Ceramikę.

Z resztą to tylko moje zdanie teraz są inni ludzie i to oni stanowią ton kibicowski w Opocznie. Pozytywne jest to że nadal jak przed laty wspieramy się z Granatem.

ban82

Post autor: ban82 » 22.05.2016, 21:51

mms pisze:Prawie wszędzie na lokalnych klubach działali kibice Widzewa, dla których lokalny klub był dodatkiem.
daj pan spokój. piszesz durnoty i chyba niestety w to wierzysz...

podejźrzon

Post autor: podejźrzon » 22.05.2016, 21:54

Jaka dziś frekwencja na ŁKSie?
Ot pytam o suchą liczbę.

solored

Post autor: solored » 22.05.2016, 21:59

Ene due rabe pisze:[link]

oprawa z dzisiaj , nie jedyna ... palimy 50 rac kilkadziesiąt dużych dymow i strobole . Trybuna nabita full doping po raz kolejny na wysokim poziomie.

Przed meczem zbiórka na placu wolności skąd przemarszem idziemy na ŁKS . Na sektorowce owy plac wolności z haslem NA STADIONIE I ULICY KLIMAT TWORZĄ FANATYCY . Później odpalamy barwy Łodzi , co dało pożądany efekt i zadymilo cała trybunę . Po raz kolejny cieszy widok chmary malolatow czy nawet dzieciaków ktorych wiek mieści się w 1 cyfrze , zajawionych tym co się dzieje.

Poloni koło 300 z oprawa i pojedynczym piro . Ich doping z naszej strony absolutnie nieslyszalny , nie wiem czy w trakcie meczu przebili się chociaż raz. Przed meczem mają dym z psami i policja wchodzi na ich sektor i ogólnie na stadion .

3 2 1 Widzewiacy napinka czas start , macie handicup bo ide sprazyc dobrego filisa i się chyba nawet najebe ;) ..
Hahahahaha ale zjeb 3.2.1. Napinaj

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 22.05.2016, 21:59

Obrazek

13 zwycięstw z rzędu, ustanowiony nowy rekord w tej kategorii w historii Klubu :)

13/13 więc 13 fotek z pobytu Widzewa w Warcie:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

C1365O

Post autor: C1365O » 22.05.2016, 22:11

Opoczno pisze:
"W czarnej d**** jest Ceramika,bo na Widzew jeździ?Stare czasy wspominasz,stare nasze błędy,tu masz rację,ale jeśli uważasz,że pod skrzydłami naszego derbowego przeciwnika było by wam wtedy raźniej,to chyba lekko mylisz pojęcia."
Winkler absolutnie nie uważam, że pod skrzydłami jakiejś grupy byłoby nam lepiej. Chodziło mi tylko, że w momencie gdy klub dołuje (Ceramika, Włókniarz Pabianice) lub w ogóle nie ma sukcesów (Zgierz, Tomaszów, Piotrków, Skierniewice, i wiele innych), olanie własnego klubu i skupienie się na atrakcyjnej drużynie z dużego miasta, to jednak pójście na łatwiznę. Ceramika jest w czarnej d**** nie dla tego że jeździ na Widzew (zawsze z Opoczna ludzie jeździli na Widzew), tylko że nie jeździ na Ceramikę.

Z resztą to tylko moje zdanie teraz są inni ludzie i to oni stanowią ton kibicowski w Opocznie. Pozytywne jest to że nadal jak przed laty wspieramy się z Granatem.
Do kogo Ty masz żal???
Bo ja Ciebie już nie rozumiem.

Zaskocze Cię jeszcze bardziej, bo na Granacie już dawno nie byliśmy. Co nie oznacza, że nie mamy ze Skarżyskiem dobrych kontaktów.

mms

Post autor: mms » 22.05.2016, 23:12

ban82 pisze:
mms pisze:Prawie wszędzie na lokalnych klubach działali kibice Widzewa, dla których lokalny klub był dodatkiem.
daj pan spokój. piszesz durnoty i chyba niestety w to wierzysz...
Na Wartę Sieradz, na RKS Radomsko, na Górnik Łęczyca, na Ceramikę, na Concordię, na Pelikana czy MKS Kutno i kilka innych lokalnych klubów chodzili fani Widzewa i nie tylko.

WFCO

Post autor: WFCO » 22.05.2016, 23:27

Opoczno pisze:

Wpisałeś sobie nick "Opoczno" a nie masz z naszym miastem nic wspólnego.
Jeżeli piszesz, że ktoś miał wbite w Widzew to znaczy, że jesteś ładnie zakompleksiony, akurat jeździłem na Ceramikę i trzon Ceramiki to kibice Widzewa. To na Ceramice wychowuje się młode pokolenie Widzewa tak było i tak jest do dziś.

Do wszystkich, którzy piszą, że bycie FC to droga łatwa, widocznie nie macie pojęcia.
Koleś który nie ma nic wspólnego z Opocznem pisze o Pabianicach ( dla tych co nie wiedzą co było https://www.youtube.com/watch?v=mH9ktzqxZx4) to myślicie, że ŁKS zaatakował Ceramikę bo Ceramika miała jakąś konkretną bandę ? nie zaatakował nas bo jesteśmy FC Widzewa jakbyśmy nie byli FC to dziś tego filmiku by nie było więc jaka to droga na łatwiznę ? Jesteśmy/byliśmy atakowani przeważnie dlatego, że jesteśmy FC.

C1365O

Post autor: C1365O » 23.05.2016, 00:01

Jeśli ktoś myśli, że na Ceramice będzie można spotkać osoby z innych klubów grubo się myli.
Każdy taki osobnik u nas dostanie w mazak i jego życie w mieście nie będzie kolorowe.
Na Ceramice i w Opocznie nie ma miejsca na inne kluby niż Widzew i kropka.
Temat Ceramiki uważam za zamknięty.

C1365O

Post autor: C1365O » 23.05.2016, 00:19

[link]

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 23.05.2016, 00:31

Niezłe czajniki się wypowiadają, którzy twierdzą, że bycie fc to jakaś łatwizna.
Co miałoby być łatwiejsze? Pójść na mecz lokalnej drużyny, często z buta, często parę minut wyjście przed meczem i parę minut po meczu być już w domu? Czy jako małolat kombinowanie, jak dojechać kilkadziesiąt km do Łodzi, nie mając prawka, samochodu na mecz? Często dla takich ludzi, to jest organizacja, planowanie całego dnia. Koszty wyjazdu na domowy mecz, kosztuje sporo, zwłaszcza gdy młody nie zarabia, a rodzice nie dadzą, bo tego nie akceptują. Gdzie na lokalny klub, który jest w niższych ligach, bilet kosztuje co najwyżej 5 zł, a najczęściej jest za darmo. Narażanie się na w******* z przeciwnej drużyny, gdy się jest w podróży, a wciąż mowa o domowych meczach.
Wyjazdy, proszę bardzo, plus dodać to co wyżej opisałem.
I teraz drodzy małolaci, bo jestem przekonany, że zbyt wiele lat nie macie twierdząc o tej całej łatwiźnie, czemu te wszystkie fc, małe, duże WCIĄŻ się trzymają? Czemu małolaci przybywają, skoro od kilkunastu lat jest POSUCHA PIŁKARSKA na Widzewie? Nazwisk w klubie nie ma i koszulek "idoli" nikt nie nosi.
Czemu, gdy klub staczał się na dno, zarząd kładł kłody pod nogi kibicom, wciąż te fc są? Czemu gdy koniec końców klub wylądował w IV lidze, młodzi wybierają ten Widzew, a nie miejscowe drużyny, które są w tej samej lidze, a nawet wyżej?
Mimo że piłkarsko dołujemy, bo to tylko IV liga, to w teorii ale tylko w teorii, mogłyby wyrosnąć jakieś miejscowe ekipki i działać na własne konto, będąc neutralnym do Widzewa. Jednak w praktyce, to RTS jest i będzie priorytetem w miastach i miasteczkach, w których się kibicuje.
Widzew nigdy nie zginie!

C1365O

Post autor: C1365O » 23.05.2016, 00:42

[link]

Masz tu opoczyńskich malolatow przed jednym meczem w Łodzi w 4 lidze.
Sami zrobili ceraty i aktywnie działają mimo, że klub dołuje.

mpyro

Post autor: mpyro » 23.05.2016, 00:59

lukb pisze:zapełniona dziś trybuna ? bo coś marnie wyglądała zbiórka na placu wolności
Marnie wygladała.Wchodze na fansy a tam jeden z icków pisze ze na Placu Wolnosci juz z 1500 osób.No to odpalam kamerke online na placu wolnosci i co widze?Moze z 500 osób(choc i tak uwazam ze na wyrost ).Napisałem post na forum u nich o tym ze chyba fantazja ich poniosła ,ale zraz został skasowany i ten post icka o 1500 osobach równiez.Nawet u nich na forum ktos nabazgrał ze buło max te 500 osob,ale pozniej i tak napisza ze to Widzew zawyza liczby jeban... hipokryci.
A teraz spinac picki icki.

Widzewski GóRniak

Post autor: Widzewski GóRniak » 23.05.2016, 02:33

pewnie napinał w necie jak ty nic nie znaczący żałosny biały placku.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 23.05.2016, 07:13

Jeśli to nie była oficjalna relacja to zamknij gębę , bo jak narazie to Wy macie 400 osób chuliganów , trzeba było się ustawić na Limanke (przecież tak często chodzicie na Sms z buta i nikt Was nie pokoi na Abramowskiego i pierdolenia o tym na kilka stron tematu) albo na Teofilów ,ale łatwiej zajebać transparent z kamienicy ( marne ksero naszej akcji gdy błagaliście o stadion) . Przemarsz był w tyle osób co widać na zdjęciach najważniejsze że na stadionie komplet , odpalone piro i kozak oprawa. No i oczywiście kto ma najwięcej do powiedzenia w temacie meczu ŁKS - Polonia ? Widzew.

chojenki

Post autor: chojenki » 23.05.2016, 08:07

najważniejsze że na stadionie komplet
Na ile osób mieliście zgodę na ten mecz? trybuna nie wyglądała na pełną.

Chciałbym wiedzieć o ile wam pojemność spada jak są goście.

Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto » 23.05.2016, 08:37

bnowak pisze:No popatrz, masz kamerki on-line i masz internetowe fora, a gdyby nie to - co byś robił widzewioku w swoim skurwiałym Parzęczewie?
a ty jeszcze tutaj??? Myślałem że już od soboty odbijasz nam Sieradz... aż bałem się do roboty jechać.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 10:07

chojenki pisze:
najważniejsze że na stadionie komplet
Na ile osób mieliście zgodę na ten mecz? trybuna nie wyglądała na pełną.

Chciałbym wiedzieć o ile wam pojemność spada jak są goście.
Ale niestety się nie dowiesz ;(
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS » 23.05.2016, 10:13

Oprawa Łksu nawet niezła,liczba też całkiem całkiem.Do Widzewa trzeba równać,a jakże ;)
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 23.05.2016, 10:23

mpyro pisze:
lukb pisze:zapełniona dziś trybuna ? bo coś marnie wyglądała zbiórka na placu wolności
Marnie wygladała.Wchodze na fansy a tam jeden z icków pisze ze na Placu Wolnosci juz z 1500 osób.No to odpalam kamerke online na placu wolnosci i co widze?Moze z 500 osób(choc i tak uwazam ze na wyrost ).Napisałem post na forum u nich o tym ze chyba fantazja ich poniosła ,ale zraz został skasowany i ten post icka o 1500 osobach równiez.Nawet u nich na forum ktos nabazgrał ze buło max te 500 osob,ale pozniej i tak napisza ze to Widzew zawyza liczby jeban... hipokryci.
A teraz spinac picki icki.
Hahaha

Fajnie że nasze mecze tyle emocji wywołują , musi boleć że w drugą stronę tak nie jest i wasza koleżanka musi spamowac ten temat i temat z komentarzami jakimiś zdjęciami z d*** żeby kogos wogole zainteresować...

Choćby nas było 100 osób na placu to i tak gowno wam do tego KSEROWKI . Ja sam się zawiodłem bo myślałem że lepiej to wyjdzie , ale widocznie tylu mamy FANATYKOW.
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ODPOWIEDZ