dmx777 pisze:Ile lat to zbieraliscie:-)
około 15 lat to zbieraliśmy ale tylko część a resztę kupiliśmy na allegro żeby na zdjęciu wyglądało lepiej
kmwtw. pdw. jp.acab
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
dmx777 pisze:Ile lat to zbieraliscie:-)
Szczerze to trochę niezrozumiała decyzja. Dostajecie mało wejściówek to co przeszkadzało wam by pojechać tam w większej liczbie bez biletów? Nie jestem z Widzewa, po prostu sprawdzałem dziś terminarz i zobaczyłem, że gracie na Ursusie. To praktycznie tak jakby to był wyjazd na Legię.N1908 pisze:Na początku działacze stołecznego klubu zaoferowali nam zawrotną liczbę 56 wejściówek. Oczywiście nie mogliśmy przystać na tą propozycję, więc już wtedy została podjęta decyzja, że do Warszawa nie pojedziemy.
No właśnie o to chodzi. Dziwna sprawa, że taka ekipa jak ŁKS odpuszcza wyjazd do stolicy, bo tamci dali tylko 50 biletów.ldzwdz1910 pisze:Pragnę przypomnieć, że mieliśmy ten sam wyjazd i mieliśmy zakaz, a pojechaliśmy w dobrej liczbie. Druga sprawa, że Legia zapewniła nam wtedy atrakcje.
Dodatkowo dostaliśmy zakaz od MZPN na ten mecz (za wyjazd do Sieradza).N1908 pisze:Dziś mieliśmy równie,jeśli nie ważniejszy mecz Naszych siatkarek. Dziewczyny wygrały decydujący mecz i wygrały rozgrywki 1ligi. Teraz tylko od działaczy PZPS zależy czy wpuszczą Nas do Ekstraklasy czy nie(jakie skurwiałe są tam zasady to głowa mała). Byliśmy tam dzisiaj i tyle.
Ta oczywistość w tym że nie jedziecie bo za mało wejściówek dostaliście mnie przeraża. Against Modern FootballN1908 pisze:Na początku działacze stołecznego klubu zaoferowali nam zawrotną liczbę 56 wejściówek. Oczywiście nie mogliśmy przystać na tą propozycję, więc już wtedy została podjęta decyzja, że do Warszawa nie pojedziemy. Wszystko rozwiązało się jednak samo, ponieważ dodatkowo dostaliśmy jeszcze zakaz wyjazdowy za mecz w Sieradzu. Tak więc zorganizowaną grupą na ten mecz się nie wybieramy.
Nikt nikomu jednak nie zabroni poruszać się po kraju, więc jeżeli ktoś się zdecyduje jechać do stolicy to robi to z głową i na własną odpowiedzialność.
Jedyne i oficjalne info. I nie zadawajcie głupich pytań,po co,dlaczrgo itp. Dziś ŁKS ma równie ważny mecz i tam idziemy.
Odpowiem. Wieluń jest stosunkowo młodym FC, więc z pewnością nie długo :)dmx777 pisze:Ile lat to zbieraliscie:-)
d*** głęboko wydłubany argument. Każda duża ekipa wcześniej czy później zalicza 0 na zakazie.Kopiuj i wklej pisze:Ta oczywistość w tym że nie jedziecie bo za mało wejściówek dostaliście mnie przeraża. Against Modern FootballN1908 pisze:Na początku działacze stołecznego klubu zaoferowali nam zawrotną liczbę 56 wejściówek. Oczywiście nie mogliśmy przystać na tą propozycję, więc już wtedy została podjęta decyzja, że do Warszawa nie pojedziemy. Wszystko rozwiązało się jednak samo, ponieważ dodatkowo dostaliśmy jeszcze zakaz wyjazdowy za mecz w Sieradzu. Tak więc zorganizowaną grupą na ten mecz się nie wybieramy.
Nikt nikomu jednak nie zabroni poruszać się po kraju, więc jeżeli ktoś się zdecyduje jechać do stolicy to robi to z głową i na własną odpowiedzialność.
Jedyne i oficjalne info. I nie zadawajcie głupich pytań,po co,dlaczrgo itp. Dziś ŁKS ma równie ważny mecz i tam idziemy.
Jasne że tak, ale pierwszy raz widzę żeby topowa ekipa tłumaczyła się zbyt małą ilością przyznanych wejściówek.Bałuciarz 1908 pisze:d*** głęboko wydłubany argument. Każda duża ekipa wcześniej czy później zalicza 0 na zakazie.Kopiuj i wklej pisze:Ta oczywistość w tym że nie jedziecie bo za mało wejściówek dostaliście mnie przeraża. Against Modern FootballN1908 pisze:Na początku działacze stołecznego klubu zaoferowali nam zawrotną liczbę 56 wejściówek. Oczywiście nie mogliśmy przystać na tą propozycję, więc już wtedy została podjęta decyzja, że do Warszawa nie pojedziemy. Wszystko rozwiązało się jednak samo, ponieważ dodatkowo dostaliśmy jeszcze zakaz wyjazdowy za mecz w Sieradzu. Tak więc zorganizowaną grupą na ten mecz się nie wybieramy.
1908NoMatterWhat pisze:wid08 nie wiesz jak było z Piotrkowem, to przynajmniej nie próbuj przeinaczać faktów, bo jeszcze ktoś Ci uwierzy.
Wiesz chociaż w którym, tak nagle zaczęli kibicować ŁKSowi?
A czy ja pisałem o Piotrkowie? Choć chyba nie zaprzeczysz, że spore grono na początku istnienia Waszego fc, było zasilone, przez osoby wcześniej kibicujące/sympatyzujące z Widzewem. Owszem teraz już wychowujecie nowe pokolenia. A przyczyna utraty Piotrkowa, pewnie taka sama, jak w przypadku Pabianic, marazm u dotychczasowych władców i rywal, który może na początku lekko zlekceważony, urósł w siłę i przejął miasto. Nie jest tajemnicą, że swoje zrobiły też $$. Nikt nie kwestionuje tego, że zdobyliście Piotrków. Zrobiliście to sposobem, jakim zrobiliście. Cytując klasyka, z faktami się nie dyskutuje.wid08 pisze:Majcher , czyli tak jak powiedziałem po staremu , wszystko sobie fajnie tłumaczycie, możecie zdobyć Wieluń od Legii , pabianice od nas , ale w Piotrkowie sie poprzeżucali , poplataliscie sie chyba troche . No, ale wiadomo na tym forum musi wyjsć na wasze , pozdro zipy
Nikt normalny nie będzie miał do Was pretensji, że nie pojechaliście na zakazie. A jak ktoś będzie chciał się czepiać na siłę, to się przyczepi.N1908 pisze:Odnoście wyjazdu na Ursus to chyba macie napisane,że skoro Nam utrudniali to na siłę nie jechaliśmy ze względu na to,że mieliśmy mecz SIATKAREK! I nie pierdolcie już o tym i tamtym,byliśmy na siatkarkach z czego dziewczyny były bardzo zadowolone! Tam się pokazaliśmy i koniec tematu.
No sorki,ale w których latach?Ja znam nasze tylko jedno określenie,zabaniaki,więc z chęcią innej wersji posłucham,a w Łodzi nie siedziałem,więc obiektywnie piszę....Bałuciarz 1908 pisze:Na futbolu świat się nie kończy . Żydami nazywano łodzian w "półświatku". Np pod celą w poprawczakach lub na ulicy w tow. "szemranym" . Ale tego ci w wikipedi nie napiszą
Po co kolego tyle żali,dziwnie ta Twoja wypowiedź brzmi.....W czarnej d**** jest Ceramika,bo na Widzew jeździ?Stare czasy wspominasz,stare nasze błędy,tu masz rację,ale jeśli uważasz,że pod skrzydłami naszego derbowego przeciwnika było by wam wtedy raźniej,to chyba lekko mylisz pojęcia....Nawet ciężko odpowiadać na Twój post,bo taki on troszeczkę dziwny.....Nawet w szczegóły nie chce się człowiekowi wdrażać,bo chyba ogólna sytuacja jest znana.W Opocznie chcesz się usamodzielnić?Co na to osoby o tym decydujące?Bo raczej do nich nie należysz.......Opoczno pisze:Panie majcher Ceramika miała w swojej historii trochę więcej niż od 2000 w górę. Pabianice, ŁKS na rezerwach, gdzie Widzew się nie pojawił a się zapowiadał. Piszesz o braku szacunku do fc a pamiętasz o zakazie wieszania flag fc na Widzewie? Mniej więcej zerwanie z Chrobrym, Karpatami i kto tam był może Petrochemia była w tym czasie nie pamiętam i ogólnym wk..wieniu na Widzew za to w tych czasach. A po tygodniu już fajnie i znów jesteśmy pro Widzew.
Obserwując to wszystko to mam większy szacunek dla małych ekip, które trwają skromnie przy swoim niż do typów, co chowają barwy przed fabrycznym (stare czasy wiadomo fabryczny w remoncie i pociągami się już nie jeździ).
Dla mnie osobiście wstyd że takie Radomsko w niskiej lidze z małego miasta trwa przy swoim a my w czarnej d**** no bo przecież jeździmy na Widzew.
Jeszcze jeden post odnośnie tych mąrdości. Pokażcie mi fc w Polsce,który wychodzi na główną ekipę wyjazdową. Nawet Wasz najlepszy(jak sami piszecie)WFCG nie zrobił nic jak byliśmy w Grudziądzu. Jedynie na szybko w Polsce przychodzi mi na myśl Legion Piła,Torcida Gliwice czy Dąbrowa Górnicza Sosnowca. Choć wiadomo,postawią się znacznej ilości głównych ekip co nie zmienia faktu,że do jeszcze większej części głownych ekip nie mają podjazdu. Także czasem lepiej pomyśleć niż się chlapnie takie pytania.Fanatycy Widzewa pisze:ciekawe gdzie był ten wielki FC Łksu z Piotrkowa gdy kilka tygodni temu Widzew panoszył się po tym mieście :)
U nas to nie tylko Piotrków, ale też do tej pory wyrównany Aleksandrów. Oprócz tego nagle pojawił się u was wróg w Sulejowie, Lutomiersku, Poddębicach, i kilku innych miejscowościach.Winkler pisze:ene due,strata Piotrkowa na pewno nas boli,tym bardziej,że nie nastąpiło to w kilka miesięcy,lecz jest liczone w latach,a można było temu zaradzić.Jednak skoro udajesz obiektywnego,to w tym samym czasie przejęliśmy Pabianice,totalnie zdominowaliśmy Zgierz,wspaniale wręcz rozrośliśmy się w Żyrardowie,wzmocniliśmy się bardzo w Grudziądzu,a i na łódzkim podwórku nastąpiła jedyna zmiana w ostatnich 20-tu latach,na Radogoszczu,gdzie też was wielu było.Jeżeli mamy być oceniani,to może jednak za całokształt,bo sam Piotrków na przestrzeni ostatnich 20 lat za bardzo wam strat nie rekompensuje....Dla mnie ciekawym smaczkiem odnośnie Piotrkowa są ich antagonizmy lokalne z Bełchatowem,taki największy wróg,a przecież GKS najbardziej nas nienawidzi i przez to ma z wami dobre układy.Jednak to wasze zmartwienie,jak temu zaradzić,na razie jak widać,to się wam udaje.
No więc patrząc obiektywnie to przejęcie Piotrkowa odbyło się nawet mniej niż 10 lat temu . To co piszesz że zdominowaliscie Zgierz czy tam Żyrardow czy nawet Pabianice gdzie zmiana warty odbyła się też wcześniej wg mnie nie można tego porównać akurat z Piotrkowem . Walnales to porównanie trochę na siłę i piszesz że jesteś obiektywny ... Piotrków to ostatnie miasto w naszych Łódzkich realiach w którym tak wyraźnie i jednoznacznie doszło do zmiany warty.Winkler pisze:ene due,strata Piotrkowa na pewno nas boli,tym bardziej,że nie nastąpiło to w kilka miesięcy,lecz jest liczone w latach,a można było temu zaradzić.Jednak skoro udajesz obiektywnego,to w tym samym czasie przejęliśmy Pabianice,totalnie zdominowaliśmy Zgierz,wspaniale wręcz rozrośliśmy się w Żyrardowie,wzmocniliśmy się bardzo w Grudziądzu,a i na łódzkim podwórku nastąpiła jedyna zmiana w ostatnich 20-tu latach,na Radogoszczu,gdzie też was wielu było.Jeżeli mamy być oceniani,to może jednak za całokształt,bo sam Piotrków na przestrzeni ostatnich 20 lat za bardzo wam strat nie rekompensuje....Dla mnie ciekawym smaczkiem odnośnie Piotrkowa są ich antagonizmy lokalne z Bełchatowem,taki największy wróg,a przecież GKS najbardziej nas nienawidzi i przez to ma z wami dobre układy.Jednak to wasze zmartwienie,jak temu zaradzić,na razie jak widać,to się wam udaje.