w niekończących się polemikach z tymi ze "zgniłego Zachodu" spotkałem się z takim podsumowaniem całej dyskusji. Właśnie powstaje pytanie kiedy taka linia została przekroczona, bo nikt chyba nie wątpi że własnie tak się Nas ocenia...
A przecież jeszcze nie tak wiele lat temu kibice ratowali wiele klubów przed upadkiem, prowadzili głodówki, kiedy zmieniło się to że właśnie wszyscy mają totalnie wyjeb...na aspekty piłkarskie/(....wpisać odpowiedni sport...). kiedy przestaliśmy w Polsce by kibicami klubów, a zostaliśmy kibicami trybun...
a żeby było jeszcze ciekawiej to jak się ma "Against Modern Football" do polskiej rzeczywistości? bo chyba tradycyjny futbol u nas to był partyjno/zakładowo/armijno/milicyjny...
pozdrawiam

Polacy- kibice trybun
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Polacy- kibice trybun
pytanie z tezą. erystyka w czystej postaci ;)
Jeśli ktoś stawia tak sprawę, to ten świat zna równie dobrze, jak ja prawa rządzące się w świecie modelek. kiedyś Bałtyk Gdynia ( wspomniana głodówka ), Zagłębie Sosnowiec, Lechia, obecnie Stomil Olsztyn, za chwilę miejmy nadzieję Zawisza. powiedz mi gdzie tu jest teza, że mimo roku 2016 kibol wbija w to co się dzieje w klubie? Naczynia połączone.
szybciej przyszło mi nie raz ( chociażby na Węgrzech i z przedstawicielami włoskiej sceny ) prowadzić rozmowy na temat patriotyzmu, który- szczególnie w oczach włochów- "nagle" wszedł na Nasze trybuny i jak daleko/ blisko Nam z tym do polityki. Madziarów bardziej interesował konkretny przełom; co na to miało wpływ.
temat AMF przemilczę. dla jednego będzie to noszenie koszulki z brązową, połataną gałą dla innego będzie to ciskanie we mnie majonezem.
Jeśli ktoś stawia tak sprawę, to ten świat zna równie dobrze, jak ja prawa rządzące się w świecie modelek. kiedyś Bałtyk Gdynia ( wspomniana głodówka ), Zagłębie Sosnowiec, Lechia, obecnie Stomil Olsztyn, za chwilę miejmy nadzieję Zawisza. powiedz mi gdzie tu jest teza, że mimo roku 2016 kibol wbija w to co się dzieje w klubie? Naczynia połączone.
szybciej przyszło mi nie raz ( chociażby na Węgrzech i z przedstawicielami włoskiej sceny ) prowadzić rozmowy na temat patriotyzmu, który- szczególnie w oczach włochów- "nagle" wszedł na Nasze trybuny i jak daleko/ blisko Nam z tym do polityki. Madziarów bardziej interesował konkretny przełom; co na to miało wpływ.
temat AMF przemilczę. dla jednego będzie to noszenie koszulki z brązową, połataną gałą dla innego będzie to ciskanie we mnie majonezem.
-
Nisc, krótkie pytanko. Ty w ogóle ogarniasz co się dzieje na polskich trybunach? Bo czytając czasem to co piszesz odnoszę wrażenie, że nie za bardzo.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
nie chce mi się rozwijać tutaj myśli bo głupi temat podam ci tylko jeden przykład jakich wiele w Polsce
Kibice Górnika po spadku... uważasz że ich wynik klubu nie interesuje?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TNeMf5GGzKY[/youtube]
przykład jeden z wielu gdzie kibice w Polsce BARDZO się interesują klubem i wynikami drużyny.
jak ci kolega wyżej napisał masz słabe pojęcie chyba o tym co się u nas na trybunach dzieje.
Kibice Górnika po spadku... uważasz że ich wynik klubu nie interesuje?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=TNeMf5GGzKY[/youtube]
przykład jeden z wielu gdzie kibice w Polsce BARDZO się interesują klubem i wynikami drużyny.
jak ci kolega wyżej napisał masz słabe pojęcie chyba o tym co się u nas na trybunach dzieje.

-
postawiłem tezę, czytam antytezy i git, tak ma być, rzeczowe argumenty i gra gitara
co do Górnika to macie szczęście że u Was piłkarze przynajmniej do niedawna mieli dobre, żeby nie mówić imprezowe układy z kibicami (W. czy D.Ko.) i byli żywo zainteresowani codziennym życiem ekipy, tylko pozazdrościć
pozdrawiam
co do Górnika to macie szczęście że u Was piłkarze przynajmniej do niedawna mieli dobre, żeby nie mówić imprezowe układy z kibicami (W. czy D.Ko.) i byli żywo zainteresowani codziennym życiem ekipy, tylko pozazdrościć
pozdrawiam
TYBET JEST SERBSKI
-
Kolego nisc, a skąd w ogóle wzięła się ta teza u Ciebie? Przecież musisz jakieś pojęcie na temat tego co się dzieje na polskiej scenie mieć, a mimo to stawiasz takie tezy.
-