Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja w Krakowie na przestrzeni ostatnich 30 lat
skoro jest rekinem to napewno nie jest samotny..przeciez rekiny rzadzą w Krakowie bo pokazali pyski na zdjęciach :)
a w galerii krk ,nawet do kibla wchodzą w 6 jak jednemu chce się srać..ehh
a w galerii krk ,nawet do kibla wchodzą w 6 jak jednemu chce się srać..ehh
-
dobrze, że ty już dorosłeś.TomaszHwdp pisze:ale jak dorośnierz .
Parówko gdyby sezon jeszcze trwał to już byś był zaproszony do pokazania się pod gniazdem, bo z każdego z twoich 22 postów bije takim farmazonem, że chyba twoje kibicowanie to jakaś ściema.
A jak oprawy i doping cracovii robią na tobie takie zajebiste wrażenie (piszesz o tym już trzeci raz) to najlepiej spierdalaj na drugą stronę Błoń.
-
film jest prywatnybnm pisze:Pejsy, zakłamańce chcecie zobaczyć bande meneli, w dodatku w większości bez zębów w potarganych wieśniackich ciuchach pokitranych i obesranych nie tylko w mieście ale nawet na własnym sektorze którzy ze strachu drżącymi rączkami pojemnikiem z sosem po sobie napierdalają? Proszę bardzo https://www.youtube.com/watch?v=f_LCLgF3fw8 .
-
A co tam może być ciekawego na tym filmiku? Pewnie to co zawsze, czyli banda meneli machająca łapskami w kierunku sektora gości.
''Znasz już koszernej demokracji smak
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
A tolerancji knebel dławi, gdy chcesz krzyczeć
Poczucie ciągłej winy, w którym chcą byś trwał
By cię uciszyć ksenofobią szantażują kraj...''
-
Domaganie się czytania między wierszami, ze zrozumieniem od Pasiaków jest ponad skale...ok. Od jakiegoś czasu proszę was abyście mi tak merytorycznie wyjaśnili o co chodzi z nazwą waszej ekipy-ale tak merytorycznie bo wiecie. Jeśli jeden dzieciak z drugim malują na ścianie Gwiazdę Dawida a wy macie takie flagi to chyba ktoś wie co to znaczy??????? z Sharksem nie ma analogii bo w przypadku Jude sprawa jest poważna. Wiele ekip w Europie ma różne nazwy ale takiego wstydu jak wy nikt nie robi. Odnośnie zdjęć , filmików. Po raz kolejny widzimy u was tą samą ekipę meneli napinającą się i ta patologia i elita pokazuje waszą kondycje jak na dzień dzisiejszy. Jak pisałem. Jestem pełen podziwu dla waszej ekipy z lat 90-tych. Nie rzecz jasna dla tego, że dałą Wiślakom popalić ale za fanatyzm, oddanie sprawie, mięliście pełno skinów, nacjonalistów w ekipie a teraz....Jude Gang i naćpane menele. Taki obraz i każdy to widzi
-
A co oznacza nazywanie siebie wscieklym psem? Jesteś policjantem?
Teraz wklej film z Twojego sektora, pokaż bandę "prawdziwych chuliganów spod słomink" przed którą drżał cały Kraków. Wstydzisz się czy są inne powody dla których nie warto wklejać? Po tym jak wkleiłes film z twarzówkami Cracovii każdy będzie mógł porównać gdzie przyszła banda meneli robić napinke pod kratą? Nie nazstanowiłeś się dlaczego reszta sektora a już napewno ta z Gdańska nie chciała się z nimi integrować i na ich "chuligańskie zachowania" reagowała podobnie jak Cracovia śmiechem?
Teraz wklej film z Twojego sektora, pokaż bandę "prawdziwych chuliganów spod słomink" przed którą drżał cały Kraków. Wstydzisz się czy są inne powody dla których nie warto wklejać? Po tym jak wkleiłes film z twarzówkami Cracovii każdy będzie mógł porównać gdzie przyszła banda meneli robić napinke pod kratą? Nie nazstanowiłeś się dlaczego reszta sektora a już napewno ta z Gdańska nie chciała się z nimi integrować i na ich "chuligańskie zachowania" reagowała podobnie jak Cracovia śmiechem?
-
Towarzysze z Reymonta, przecież wiadomo w jakim celu nazwę JG wymyśliła Cracovia. Każdy średnio kumaty to wie i teraz pewnie muszą mieć niezłą bekę jak sapiecie o to.
-
To może ty pokaż? Jedynie póki co to można było zobaczyć jak cały sektor gości ma beke z waszej ekipy nieudaczników napinających dupe przy sektorze gości, w dodatku nawet wasi kibice z was kręcili bekę, chyba też zdają sobie sprawe jak nieudolni jesteście, zresztą pokazaliście to napierdalając pojemnikami z sosem po swoich potarganych kurtkach. Poza tym jedyne miejsce gdzie możesz dojebać chłopakom z sektora gości to właśnie to forum, bo ulica cały czas was i waszą ekipe osrańców weryfikuje.króluzłoty pisze:A co oznacza nazywanie siebie wscieklym psem? Jesteś policjantem?
-
bnm widzę że chyba ostro zostałeś skrzywdzony przez tych meneli w podartych kurtkach,bo do tej pory Cię trzyma.Jak byłeś na sektorze z Lechią i teraz piszesz takie głupoty to gratuluje dobrego poczucia humoru! Chłopaki z sektora gości ledwo stali na nogach i raczej ciężko było im weryfikować nas na ulicy.
Bez pozdrowienia dla Ciebie i podobnych leszczy Twojego pokroju!!!
Bez pozdrowienia dla Ciebie i podobnych leszczy Twojego pokroju!!!
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni - jesteśmy Cracovia ! A kim są oni?
-
WOB
Jak możesz proszę mi wskazać, gdzie napisałem ze JA czekałem 1,30h na wejście na stadion ?
Halodrol
Powiem ci ze juz się przestraszyłem. Mało wiesz. a pod nasze gniazdo to zapewne ty jesteś wzywany. a jak masz ochotę to zapraszam też na Vipy na Wiśle tam też oglądam mecze.
Jak możesz proszę mi wskazać, gdzie napisałem ze JA czekałem 1,30h na wejście na stadion ?
Halodrol
Powiem ci ze juz się przestraszyłem. Mało wiesz. a pod nasze gniazdo to zapewne ty jesteś wzywany. a jak masz ochotę to zapraszam też na Vipy na Wiśle tam też oglądam mecze.
-
bnm zna swiat tylko z internetu, to taka napinaczka typowa bez zadnych konkretnych informacji
a kiedy Cracovia w koncu zobaczy wasza mocarna ekipe przy sektorze gosci ? przeciez A czy B jest tuz tuz nieopodal, gdziez ta ekipa ? wy tylko piszecie jacy mocni, jacy cacy, jacy sztywni a potem taki misio idzie sam do kryminalu hehe, dajcie spokoj a menele to byly ostatnio owszem, na stadionie Cracovii ale w sektorze gosci, az wstyd
a kiedy Cracovia w koncu zobaczy wasza mocarna ekipe przy sektorze gosci ? przeciez A czy B jest tuz tuz nieopodal, gdziez ta ekipa ? wy tylko piszecie jacy mocni, jacy cacy, jacy sztywni a potem taki misio idzie sam do kryminalu hehe, dajcie spokoj a menele to byly ostatnio owszem, na stadionie Cracovii ale w sektorze gosci, az wstyd
-
Menele były obok sektora J panie kolego. Poplamione, uświnione, nie wiadomo...

My wam tego nie zrobiliśmy

My wam tego nie zrobiliśmy
-
Dawaj Plichta więcej fotek i filmików! daj jeszcze waszej ekipy rekinów:)
Jesteśmy biali, jesteśmy czerwoni - jesteśmy Cracovia ! A kim są oni?
-
Towarzyszu ale co ja mam pokazać?bnm pisze:To może ty pokaż? Jedynie póki co to można było zobaczyć jak cały sektor gości ma beke z waszej ekipy nieudaczników napinających dupe przy sektorze gości, w dodatku nawet wasi kibice z was kręcili bekę, chyba też zdają sobie sprawe jak nieudolni jesteście, zresztą pokazaliście to napierdalając pojemnikami z sosem po swoich potarganych kurtkach. Poza tym jedyne miejsce gdzie możesz dojebać chłopakom z sektora gości to właśnie to forum, bo ulica cały czas was i waszą ekipe osrańców weryfikuje.króluzłoty pisze:A co oznacza nazywanie siebie wscieklym psem? Jesteś policjantem?
Nie w każdym płynie milicyjna krew by tak ochoczo wrzucać filmy konkurencyjnych firm. Ludzie mają różne zasady, ale nie każdy ma takie jak panują u Was. Na ostatnim meczu z Lechią (na Cracovii) nie potrafiliście zapełnić klatki, ale przyszliście wizualnie przyzwoitą ekipą, na tym meczu również nie udało się zebrać wystarczająco dużo osób by wykorzystać wszystkie bilety, ale chcieliście się zbliżyc do kompletu sprzedając bilety po wioskach co wyszło jak wyszło, Lechia zamiast wsparcia dostała spęd bydła jaki dotychczas mogliśmy oglądać przeglądając informacje o woodstoku i jakbyś nie zakłamywał rzeczywistości ilość wieśniaków w Waszym sektorze się nie zmieni.
-
Rekiny to elita.Kulturka, szyk i elegancja.Gdzie tam Cracovi się do nich równać ,to nie ta liga.A te foty z Rzymu to ku*** mistrzostwo. Tacy groźni no i oczywiście narodowcy,patrioci neofaszyści a jakże inaczej ,robi wrażenie. Większość z nich po tej sesji dostała angaż w pedalskich czasopismach. Oczywiście z nich skorzystała.
-
Za to Wy najmądrzejsi, ale tylko na tym forum. KSC piszesz że się napinam, to może poczytaj swoje posty albo twoich kolegów po szalu, hipokrytko - bo głównie to wy tutaj się napinacie, włącznie z tobą. Zostaliście obdartuchy uwiecznione i każdy może zobaczyć co żeście małpy robili na tym sektorze i jak się zachowywaliście, nawet w swoich napierdalaliście i teraz zostało wam odwracanie kota ogonem, zresztą większość ekip może potwierdzić jaki syf robicie koło sektora gości. KSC Trzeba było atakować i kroić rekinów przed meczem jak transparent był rozwieszany na błoniach z przesłaniem dosyć jasnym oraz jasno pokazującym kto obecnie rządzi i dzieli w Krakowie, ale wtedy jeszcze w norach i kanałach byliście pochowani.
-
nie no wy gracie po raz pierwszy od 65lat o podium i pierwsze jakieś poważne puchary w meczu o WSZYSTKO i nie sprzedajecie wszystkich biletów na taki gówniany stadionik haha ale to nic, ważne że race odpalone to na wszystko inne można przymykać oko, nawet na to że stado debili nie może naciągnąć na puste głowy prostej sektorówki na wąskiej trybunie, a przy sektorze dla gości tradycyjnie ta sama banda meneli odprawia kabaret (rodzice z dziećmi w których rzucano sosami i moczem)
-
Istotą istnienia kibica Cracovii jest jego antywiślackość. Zawsze tak było. Zawsze przemawiały przez was kompleksy. Nawet nazwa "Antywisła" mówi za siebie. Życie przeciętnego kibica Pasów nie miało by sensu gdyby nie Wisła. Ale wreszcie macie to co chcięliście-miejsce na podium i puchary. Tym czasem wasza ekipa prezentuje pod każdym względem dalej poziom III ligi
-
Tak czasem tu zajrze co Ci gwardysci wypisują ale takiego czuba jak Quorth to tu dawno nie bylo, odniose się do kliku kwestii
1. Jak byliśmy w III lidze i stało nas po 500 osób na sektorze to wtedy Wasza masówka w pierwszych latach cinkciarza nie miala startu do Nas pod żadnym względem (zaraz bnm wpadnie i napisze że było odwrotnie hehe)
2. Dla nie zorientowanych to wtedy ta dzisiejsza WSH np z zdjeć z ciepłych krajów miała jeszcze młodzienczy trądzik i była grubo pare lat przed mutacją
3. Bandy meneli z niedzieli z Lechią na sektorze czy obecnych chłopaków ze straszą rybą na koszulce z Libiąża nie chce mi sie nawet komentować
4. Słusznie ktoś wyżej napisał "spróbujcie nam odbić choć jedną ulice"
5. Absolutnie nie pisze że jestesmy teraz na topie jak kiedyś ale nie ma takiej sytuacji jak opisują to tutaj gwardyjscy entuzjaści.
6. Fantazji Psiaka też szkoda komentować, facet odleciał, za kilka lat resortowy twór z masą milicyjnych legend jak np Nawałka czy Andrzej Iwan (dumnie sie z tym obnoszących) przerobi na naj naj patriotyczny klub w Polsce.
7. Quorth czy Ci sie to podoba czy nie JG, czy flaga Kazka bedzie wisiała po Europie i dumnie reprezentowała to miasto :)
1. Jak byliśmy w III lidze i stało nas po 500 osób na sektorze to wtedy Wasza masówka w pierwszych latach cinkciarza nie miala startu do Nas pod żadnym względem (zaraz bnm wpadnie i napisze że było odwrotnie hehe)
2. Dla nie zorientowanych to wtedy ta dzisiejsza WSH np z zdjeć z ciepłych krajów miała jeszcze młodzienczy trądzik i była grubo pare lat przed mutacją
3. Bandy meneli z niedzieli z Lechią na sektorze czy obecnych chłopaków ze straszą rybą na koszulce z Libiąża nie chce mi sie nawet komentować
4. Słusznie ktoś wyżej napisał "spróbujcie nam odbić choć jedną ulice"
5. Absolutnie nie pisze że jestesmy teraz na topie jak kiedyś ale nie ma takiej sytuacji jak opisują to tutaj gwardyjscy entuzjaści.
6. Fantazji Psiaka też szkoda komentować, facet odleciał, za kilka lat resortowy twór z masą milicyjnych legend jak np Nawałka czy Andrzej Iwan (dumnie sie z tym obnoszących) przerobi na naj naj patriotyczny klub w Polsce.
7. Quorth czy Ci sie to podoba czy nie JG, czy flaga Kazka bedzie wisiała po Europie i dumnie reprezentowała to miasto :)
Nadwiślan Kraków
-
Nic sie istotnego na meczu nie wydarzylo a juz druga strona pierdolenia.Co za czasy !
-
Sagat14 wiem, że jesteś bezmyślnym człowiekiem, który nawet nie ma pojęcia jakimi symbolami się posługuje i promuje w kontekście Gwiazdy Dawida itp. Nie zamierzam sięc żebyś mi to tłumaczył bo odwoływanie się do twojej inteligencji to oksymoron. . Odniose się ogólnie do twojej wypowiedzi skoro pijesz do mnie . Pisałem już wcześniej. Kiedy kibice Wisły walczyli z Milicją większości dzisiejszych meneli spod waszego płota włącznie z tobą nie było na świecie. W czasach PRL-u nie było praktycznie ekipy Cracovii a Wiślacy byli już sławni na całym świecie...także w walce z Komuną i Milicją. To tyle jeśli taki historyk z ciebie jak z koziej d..y trąba
-
chyba troche za bardzo odleciałeś, w tamtych latach mało kto interesował się polskimi kibicamiQuorth pisze:W czasach PRL-u nie było praktycznie ekipy Cracovii a Wiślacy byli już sławni na całym świecie...
-
Są i w polskiej i zagranicznej prasie o tym wzmianki...kopiowane to było w innych wątkach. Pamiętaj, że PRL to czasy do 89 roku. W tym czasie było już głośno o polskich kibicach, którzy wtedy zaczęli być głośni w Europie po Anglikach. Największym absurdem wyśmiewania się z GTS-u jest to, że właśnie wtedy ekipy Wisły czynnie już walczyły z Milicją i robiły sporo ciekawych akcji
-
Jeśli możesz to wkleić tutaj to bede wdzięczny, bo naprawde jestem ciekaw
-
Sorki że post pod postem-tutaj macie dowód na to, że już w latach 70-tych SBcja interesowała się kibicami Wisły. Wprowadzili także dywersje polegającą na pojawieniu się SB-ków wśród kibiców, którzy właśnie mącili robiąc m. nn flagi GTS-u i wysłąwiając tą nazwę. Prawdziwi kibice, którzy kumali o co chodzi od początku walczyli z komuną
https://www.youtube.com/watch?v=limlGgeiDzc
https://www.youtube.com/watch?v=limlGgeiDzc
-
Super mario uprzedziles mnie..quorth co post w coraz lepszej formie..Quorth pisze:Sagat14 wiem, że jesteś bezmyślnym człowiekiem, który nawet nie ma pojęcia jakimi symbolami się posługuje i promuje w kontekście Gwiazdy Dawida itp. Nie zamierzam sięc żebyś mi to tłumaczył bo odwoływanie się do twojej inteligencji to oksymoron. . Odniose się ogólnie do twojej wypowiedzi skoro pijesz do mnie . Pisałem już wcześniej. Kiedy kibice Wisły walczyli z Milicją większości dzisiejszych meneli spod waszego płota włącznie z tobą nie było na świecie. W czasach PRL-u nie było praktycznie ekipy Cracovii a Wiślacy byli już sławni na całym świecie...także w walce z Komuną i Milicją. To tyle jeśli taki historyk z ciebie jak z koziej d..y trąba
Ubaw po pachy czytajac jego fantazje,ku*** człowieku Ty tak na poważnie z tymi żydami ?
-
Czekamy na te doniesienia z całego swiata o niezwycięzonych sławnych fanach gts-u
-
Naljepszym sposobem na braki w rozwoju intelektualnym jest bezmyślna kpina. Toja sie was pytam-czy wy tak na poważnie z tymi Żydami???No..ale nikt nie odpowie
[link]
[link]
-
daniKSC-wcześniej masz filmik z lat 70-tych. Możesz podesłąść jakiiś filmik jak wyglądałą ekipa Cracovii wtedy???? co do innych rozterek-poczytajcie sobie głównie w temacie zgody z Lechią o tym o czym piszę
-
Quorth i to właśnie wszystkim pokazuje jakim jesteś "specem" od tamtych lat :)
1. Z milicją wtedy nie walczyła Wisła tylko walczył kazdy kto szedł/wracał z roboty i pan Edek i pan Mietek, każdy kto akurat chciał sobie porzucać cegłami w milicje
2. Wiślacy byli sławni racja tyle że namacalnie wspierali sportowców-milicjantów na etacie, na Ślasku kibice dopingowali górników, np na Legii żolnierzy a na Reymonta milicjanów, ot taka Wasza historia :)
3. Tak w ogóle to ja to stary Żyd, zdziwiłbyś kolego jak stary :)
1. Z milicją wtedy nie walczyła Wisła tylko walczył kazdy kto szedł/wracał z roboty i pan Edek i pan Mietek, każdy kto akurat chciał sobie porzucać cegłami w milicje
2. Wiślacy byli sławni racja tyle że namacalnie wspierali sportowców-milicjantów na etacie, na Ślasku kibice dopingowali górników, np na Legii żolnierzy a na Reymonta milicjanów, ot taka Wasza historia :)
Nadwiślan Kraków
-
to żołnierze przyszli razem z wami dopingowac?
- Załączniki
-
- gts.jpg (38.26 KiB) Przejrzano 17264 razy
-
nie odwracaj kota ogonem, gdzie te światowe doniesienia o sławnych na całych swiat kibicach wisły???
-
Quorth Ty to ku*** jesteś mega inteligentna szprotka. Ja p******* oksymorony ę ,ą . Chłopie imponujesz mi ,widać ,że kumaty gość z ciebie jak i cała reszta rekinów. Ja j**** takie ćwierć mózgi ,ograniczone półgłówki są przekonane, że maja w głowie poukładane i na dodatek innych nazywaja ciubkami i menelami.Pompa. Nie ma nic gorszego niż debil ,"ynteligent" SHARKS ,który w tym pustym łbie sobie wmówił,że potrafi myśleć. I jak można się do kogoś przypierdalać oto jak się nazywają jak samemu zwą się ,ku*** REKINAMIII. Faktyczne to brzmi zajebiście dumnie.
-
Kto chce niech poszuka sobie screeny do gazet z lat 80-tych były liczne wzmianki. Oczywście, że nie byli słynni na całym świecie być może się zagalopowałem ale nie umiejąc nic konstruktywnie, merytorycznie napisąć czepiacie się słówek. Filmik z lat 70 tych wstawiłem.
Kolego Stary Żydzie. Rozumiem, że pochodzisz z Izraela albo jakiejś diaspory. Pod koniec lat 80 tych to kibice Wisły dymili regularnie zPolicją i na Reymonia i głównie na Hucie. To oni śpiewali wtedy "I Pałą, pałą przez łeb" itp...ciekawe co w tym czasie robiłeś na Cracovii
myster czy jak ci tam -z tobą nie polemizuje-nie będę się obrażał
Kolego Stary Żydzie. Rozumiem, że pochodzisz z Izraela albo jakiejś diaspory. Pod koniec lat 80 tych to kibice Wisły dymili regularnie zPolicją i na Reymonia i głównie na Hucie. To oni śpiewali wtedy "I Pałą, pałą przez łeb" itp...ciekawe co w tym czasie robiłeś na Cracovii
-
Sagat, czy klub Nadwiślan, który masz w podpisie miał albo ma jakąś grupkę kibicowską? I jeśli tak, to czy wszyscy byli/są kibicami KSC?Sagat14 pisze:Quorth i to właśnie wszystkim pokazuje jakim jesteś "specem" od tamtych lat :)
-
Jak na Żydo-menela przystało śpiewałem "niebieski mundur gumowa pałka tak maszeruje sierżant Nawałka" :)
Nadwiślan Kraków
-
ku*** skąd rekiny biorą takich konstruktywnych i merytoryczny oksymoronów. U was wszyscy są tacy kumaci ?? Elita jak nic. Mądrego rekina to aż miło posłuchać.Quorth pisze:Kto chce niech poszuka sobie screeny do gazet z lat 80-tych były liczne wzmianki. Oczywście, że nie byli słynni na całym świecie być może się zagalopowałem ale nie umiejąc nic konstruktywnie, merytorycznie napisąć czepiacie się słówek. Filmik z lat 70 tych wstawiłem.
-
Ok tośmy się pośmiali ale zawsze, zawsze kiedy dochodzi do jakiejś polemiki odpowiedzi zastępujecie prymitywną kpiną....po prostu nie umiecie odpowiedzieć na najprostrze pytania. Napisze ci na marginesie bo pare razy o tym wspominałęm. Znałem skinów z Cracovii, głównie z Kazika. Jak myślisz co oni by powoedzieli na Jude Gang? czy ty także jak twoi młodsi koledzy malujesz na murach Gwiazdy Dawida? może jako ten starszy i chyba najinteligentniejszy z Pasiaków wyjaśnisz mi w końcu to zjawiski. Ale tak na płaszczyźnie merytoryczno-historycznej-czekam na odpowiedź Sagat14
-
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=oypdUghRZqU[/youtube] zrozumie REKINÓW jeśli to dla nich jest wyznacznik ynteligencji. To faktycznie Cracovia jest do niczego.: Quorth z takimi to się na pewno dogadujesz bo reszta jest niekumata.
-
Łysi z Kazka to mają teraz grubo ponad czterdzieści na głowie spora liczba na emigracji jak najbardziej dalej utożsamia sie z Cracovią, a na JG co mają niby powiedzieć? Chłopie przecież cała kibicowska Polska wzdłuż i wszerz wie dlaczego akurat taka nazwa, widać Ty tego jeszcze nie zajarzyłeś, jesteś niesamowity hehe
Nadwiślan Kraków