odnosnie tematu, czy IS na przyklad bral udzial w derbowym zyciu Lodzi? ja osobiscie znam dwoch pilkarzy/kibicow ze scislych ekip, ktorzy zagrali w pierwszej druzynie klubu, ktoremu kibicowaliKlubemŁodziJestRTS pisze:Poprawiłeś mi humor Nomatter :)NoMatterWhat pisze:To calkowicie jak z Toba.Kolejny nick pisze:Generalnie kontakt z Nim był bardzo utrudniony, i jest nadal . W takich zaawansowanych przypadkach ciezko jest mieć jakikolwiek wpływ na człowieka tak bardzo zgubionego
A Igora fakt szkoda.No ale cóż takie życie.

Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
TYBET JEST SERBSKI
-
no niestety przykłady zniszczonych karier a nawet życiorysów wśród piłkarzy można by mnożyć na pęczki..to chyba najbardziej pijąca ekipa wśród wszystkich sportowców.
u nas był kiedyś hit transferowy pod tytułem Ulrich Borowka.
Noo, Ulrich też był dobry herbatnik ;-)
u nas był kiedyś hit transferowy pod tytułem Ulrich Borowka.
Noo, Ulrich też był dobry herbatnik ;-)
-
Pytasz o jego lata wczesno-młodzieńcze ? Pamiętam jak zaczynał grac w pierwszej drużynie ŁKSu , zaliczył kilka wyjazdów , na pewno był 1 maja 1990 w Warszawie na Legii . Legia w dużej liczbie nas atakowała od PKiN , dobrze się napierdalali z psami.nisc pisze: odnosnie tematu, czy IS na przyklad bral udzial w derbowym zyciu Lodzi? ja osobiscie znam dwoch pilkarzy/kibicow ze scislych ekip, ktorzy zagrali w pierwszej druzynie klubu, ktoremu kibicowali
Jedynym jego akcentem "bandyckim" w życiu był wybryk na meczu z Lechem.
-
Która ekipa ma obecnie lepszą bande na ustawki?
-
Trudne pytanie,ale starając się na nie odpowiedzieć myślę że zjednoczone siły internetowych chuliganów rozjebaliby i Widzew i Łks.
-
No coz roz nie to z tymi soluwkami bywa teraz.Kiedys soluwki byly i byly zasady i takie historie jak nie ciulanie nogami.Zasady proste jak drut.Teraz w wielu miastach derbowych sa takie historie jak polowanie na czolowe persony z ekip jak na zwiezyne.pelno dobrych kozakow albo nie pokazuje sie na miescie bo grozi to kalectwem to juz czysta bandyterka.spujrzcie na taki Krakow chociazby.spujrzcie na gorny slask i niekture miasta.W jaka strone to idzie nie wiadomo ale czas isc po rozum do glowy i dogadac sie.Łódź-Andrzejów pisze:Pomidor dobrze napisał,że ostatnimi czasy w solówkach na śródmieściu Łks bez podjazdu.
Tak chyba powinniście odebrać tamten post.
Mam jeszcze kilka innych przemyslen ale to przy innej okazji.
teraz pytanie jak to na Środmiesciu SM w Lodzi wyglada.Widzew dalej dobra jakosc?co do Sypka to niestety odplynal swego czasu za bardzo.nie pierwszy i nie ostatni pilkarz choc teraz to juz wyglada inaczej,nie ma przymykania oczy na wybryki,kazdy ma telefon i moze wrzucic do sieci pilkarze sie pilnuja a nie tak jak jeszcze 20 lat temu chulaj dusza piekla niema.Teraz nawet kibice wjada gdzies do knajpy i moga postawic graczy do pionu jak chleja a maja mecz na drugi dzien.Nastepny to Endriu Iwan,dobry chlopaczyna z Krakowa i kumaty a jak poplynal.Krol z Gdanska to samo.Ciekawe co z Piechna sie dzieje.Ten nie poplynal ale ciekawi mnie czy dalej kielbasy napierdala u tescia w masarni.
upa upa k u r e w kupa
-
Piechna rozwozil węgiel :-) Taki rodziny biznes od lat.
Co teraz robi? Zapewne to co zwykly szary człowiek.
Co teraz robi? Zapewne to co zwykly szary człowiek.
-
Ale z kiełbami tez cos bylo.Mial taki psełdonim nawet Kielbasa.Spoko chlopaczyna byl z Grzesia.Nie wstydzil sie ze po graniu pomagal rodzicom w pracy.Inni pewnie oddawali sie rozrywka a chlopak ostro pracowal po meczach.
upa upa k u r e w kupa
-
A teraz pajace dostają po 50tys a nawet przyjadz piłki niepotrafią , popatrzcie czasem na Polska piłkę , 4,5 podań i kop na aferę Niema juz piłkarzy którzy utożsamiają sie z klubem
-
No i jeszcze podskakuja pajace.
Co do Łodzi to ogolnie jak na dzien dzisiejszy przedstawia sie sytuacja chuligansko?Rozmawailem ze starym kibolem z ŁKS z Teofilowa nie dawno to powiedzial ze musi przyznac obeiktywnie ze Widzew bardziej aktywny i ma lepsza ekipe na ten moment.
Co do Łodzi to ogolnie jak na dzien dzisiejszy przedstawia sie sytuacja chuligansko?Rozmawailem ze starym kibolem z ŁKS z Teofilowa nie dawno to powiedzial ze musi przyznac obeiktywnie ze Widzew bardziej aktywny i ma lepsza ekipe na ten moment.
upa upa k u r e w kupa
-
Tosiek a Tobie juz podziekujemy won!
-
Won bo?Juz pytania nie mozna zadac?O szczeguly zadne nie pytam.
upa upa k u r e w kupa
-
Choćby dlatego że zaraz temat poleci w pizdu przez Twoją prowokacje. Jeśli nie wiesz jak jest o widocznie masz ni wiedzieć.Tosiek pisze:Won bo?Juz pytania nie mozna zadac?O szczeguly zadne nie pytam.
-
Czlowieku opamietaj sie bo o zadne szczeguly tutaj nie pytam.Pytan jakich pewnie wiele padlo tutaj czy ogulnie na calym forum.Za stary jestem na prowokacje.
upa upa k u r e w kupa
-
Tosiek błagam włącz sobie korekcje błędów, tego się czytać nie da.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
No i o cos takiego mi chodzilo mniej wiecej.Kolega wyjasnil bez zadnej spiny.No cyzli tak jak kolezka z Teofilowa mowil obie ekipy dobre bandy ale Rts bardziej aktywny w miescie.Wacław pisze:Nie da się jednoznacznie stwierdzić kto ma obecnie lepszą ekipę H. Jedno jest pewne, Rts i Łks to czołówka H w Polsce. Również nie ma co rozpatrywać tego pod kątem potoku czy poddębic bo była przewaga rywala, a nie równe liczby. Mimo wszystko fakt jest faktem, że ostatnie ciekawsze starcie miało miejsce na pietrynie, przewaga Łks-u a zwycięstwo Rts. Większość solówek na plus dla Rts.
upa upa k u r e w kupa
-
Koleżka tam wyżej to dobrze go fantazja poniosła.. Widzew atakuje w podobnej liczbie co ŁKS i zostaje zmiażdżony w Poddębicach. Co do solówek to chyba gościu mówisz o 14 latkach, albo dawno z domu nie wychodziłeś, a jak tak to zapytaj Z. i W. od was jak reprezentowali waszą czołówkę w ubiegłym tygodniu.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Przed Poddębicami Widzew tez był na fali ustawiał sie na nas co mecz , mieli dobry okres , potem kazdy wie jak to sie skończyło . Zalezy od dnia , organizacji i tyle , obydwa kluby ścisła czołówka w Polsce tak mozna to opisać
-
Poddebice to byly dobre kilka lat temu panie kolego.Pytalem teraz no i ktos odpowiedzial podobnie jak kolezka z Teo.MW10 pisze:Koleżka tam wyżej to dobrze go fantazja poniosła.. Widzew atakuje w podobnej liczbie co ŁKS i zostaje zmiażdżony w Poddębicach. Co do solówek to chyba gościu mówisz o 14 latkach, albo dawno z domu nie wychodziłeś, a jak tak to zapytaj Z. i W. od was jak reprezentowali waszą czołówkę w ubiegłym tygodniu.
upa upa k u r e w kupa
-
Wspomnień czar obu łódzkich ekip z tego samego sezonu i stadionu :)
Zawisza - WIDZEW 92/93
https://www.facebook.com/Fototifopl/pho ... =3&theater
Zawisza - ŁKS 92/93
Zawisza - WIDZEW 92/93
Zawisza - ŁKS 92/93
https://www.facebook.com/KibicowskieLata90PL/
-
Ty już marny widzewski prowokatorze pytałeś 100 osób, więc na c*** tutaj na forum zaczynasz kolejny spinkowy temat? Poddębice były 6 lat temu, i ja o tym dobrze wiem, ale odpisałem gościowi który próbował zakłamać rzeczywistość. W H raz jedni raz drudzy, to samo tyczy się aktywności, akcji, i zwycięstw.Tosiek pisze:Poddebice to byly dobre kilka lat temu panie kolego.Pytalem teraz no i ktos odpowiedzial podobnie jak kolezka z Teo.MW10 pisze:Koleżka tam wyżej to dobrze go fantazja poniosła.. Widzew atakuje w podobnej liczbie co ŁKS i zostaje zmiażdżony w Poddębicach. Co do solówek to chyba gościu mówisz o 14 latkach, albo dawno z domu nie wychodziłeś, a jak tak to zapytaj Z. i W. od was jak reprezentowali waszą czołówkę w ubiegłym tygodniu.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
Kolego tylko bez spin.Nie jestem prowokatorem.Normalne pytanei zadalem i napisalem jak sytuacje okreslil starszy kibol ŁKSu z Teo.
upa upa k u r e w kupa
-
Przeciez to logiczne, ze obie ekipy sa porownywalne i nie mozna okreslic ktora jest lepsza, to ze ktos tam powiedzial tak czy siak to juz zalezy od jego subiektywnej opinii.
-
No wiadomo.Chcialem po prostu wiedziec jak sytuacja wyglada na dzien dzisiejszy na miescie.
upa upa k u r e w kupa
-
... i sądziłeś, że otrzymasz jedną odpowiedź, która jest prawdą. W temacie H tu nigdy nie było obiektywizmu i go nie będzie, zwłaszcza przy wyrównanym poziomie obu ekip.
-
jimmyjazz, pytam po częsci ze wzgledu na Twoj nick (moze przypadkowy moze nie), a jak potoczyły się w Łodzi losy tej ekipy odwiedzającej różne koncerty, która kibicowała obydwu łódzkim klubom, także chłopaków z Łks-u chciałem zapytać o losy ekipki skinów nie hajlujących, kilkanaście lat temu uczęszczających na mecze u siebie i wyjazdy.
TYBET JEST SERBSKI
-
nisc, nie mam wiedzy w tym temacie.
-
jimmyjazz pisze:nisc, nie mam wiedzy w tym temacie.
co do Lksu to pamietam ze chlopaki byli z Teofilowa, ale z ktorego (A, B itd) nie kojarze..
TYBET JEST SERBSKI
-
Ta ekipa to w tym momencie skinowskie dinozaury, zainteresowane głównie chlaniem, choć niektórzy od czasu do czasu wpadają jeszcze na mecze jednej i drugiej drużyny.nisc pisze:jimmyjazz, pytam po częsci ze wzgledu na Twoj nick (moze przypadkowy moze nie), a jak potoczyły się w Łodzi losy tej ekipy odwiedzającej różne koncerty, która kibicowała obydwu łódzkim klubom, także chłopaków z Łks-u chciałem zapytać o losy ekipki skinów nie hajlujących, kilkanaście lat temu uczęszczających na mecze u siebie i wyjazdy.
Skarżyć nie wolno, kapować nie wolno, ODEGRAĆ SIĘ WOLNO!
-
dobre chlopaki, zawszem mieli dystans do tego calego napuszonego "swiata kibicowskiego"extremalny_korbelis pisze:Ta ekipa to w tym momencie skinowskie dinozaury, zainteresowane głównie chlaniem, choć niektórzy od czasu do czasu wpadają jeszcze na mecze jednej i drugiej drużyny.nisc pisze:jimmyjazz, pytam po częsci ze wzgledu na Twoj nick (moze przypadkowy moze nie), a jak potoczyły się w Łodzi losy tej ekipy odwiedzającej różne koncerty, która kibicowała obydwu łódzkim klubom, także chłopaków z Łks-u chciałem zapytać o losy ekipki skinów nie hajlujących, kilkanaście lat temu uczęszczających na mecze u siebie i wyjazdy.
TYBET JEST SERBSKI
-
-
Sokół - Ner (3:3)
Dzis na meczu dobry doping. Wisza dwie flagi i sektorowka. Nas w mlynie ok 35-40 osob ( wiekszosc w koszulkach Młoda Gwardia Sokoła ) na meczu ok 700 osób. Piłkarze remisuja wygrany mecz i jutro wszyscy czekaja na wynik czarnych panienek z Warszawy.
Ps. Czy jutro Rodowici wybieraja sie na stoki, wspierac swoje rezerwy ??
Dzis na meczu dobry doping. Wisza dwie flagi i sektorowka. Nas w mlynie ok 35-40 osob ( wiekszosc w koszulkach Młoda Gwardia Sokoła ) na meczu ok 700 osób. Piłkarze remisuja wygrany mecz i jutro wszyscy czekaja na wynik czarnych panienek z Warszawy.
Ps. Czy jutro Rodowici wybieraja sie na stoki, wspierac swoje rezerwy ??
-
Daruj nam jutrzejsze zero wyjazdowe na meczu rezerw. Chociaż , może stać się to tematem na najbliższe dni w tym wątku ;)
-
Kto tam na Sokole kręci młynek?
Zamknijcie rejestrację !
-
-
Daruj sobie takie zbyteczne I sarkastyczne komentarze jesli chcesz by temat nadal byl beznapinkowy. Moje pytanie podyktowane bylo pewna wizyta WASZYCH SASIADOW na obiekcie Orła podczas meczu Tmrf. Teraz Wy mieliscie szanse sie pokazac wobec czego myslalem ze tam pojedziecie, ale okej, rozumiem.Bałuciarz 1908 pisze:Daruj nam jutrzejsze zero wyjazdowe na meczu rezerw. Chociaż , może stać się to tematem na najbliższe dni w tym wątku ;)
Ps. Mlyn na.Sokole kreci Sokół !
-
Czy Sokołowi jest bliżej do którejś z łódzkich ekip czy chcecie działać na swoje konto ?
-
Z Pabianic to dawno temu ( lata 95-97 ) pewna grupa pospiechem do Wroclawia na Oporowska jezdzila.
-
przynajmniej dwóch konkretnych Ełkaesiaków/antybenków było z Teofilowa, a za resztę informacji podziękował, Widzew też miał dobrą załogę w Zduńskiej, z której ludzi widywało się na Metalmanii i na innych imprezach, pozdrawiam
TYBET JEST SERBSKI
-
Czy ŁKS pojawił się na meczu rezerw, który odbywał się na Stokach?