Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

adwokat

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: adwokat »

A potem na browarze z Leszkiem hehe chłopie rozpedz baranka w ścianę ,dla mnie jesteś zwkla Korwa do wyszczania ,drugiego zstawiliscie w lesie ,no tak no co wy mogliście zrobić ,a że się bili za fidzew to h** tam jest nas pół polski będą następni heheh banda h*** ,najważniejsze są karnety ,frekfecja ,infa na forach ludzie humoru
iparts.pl
Wasteland

Post autor: Wasteland »

Łks dziś wygrał w Sieradzu,taka mała informacja bo adwkat w delegacji i nawet nie wiedział że dziś mecz.
adwokat

Hehe to proszę jeszcze frekfecje ,ilość sprzedanych biletow
NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat »

O słownik też poproś.

Zamienić kilka zdań się nie da jeśli okaże się, że w czymś jesteście gorsi. Piana się burzy w pysku i gadanie jak z kapryśnymi dzieciakami.
Najgorsze jest to, że wypowiada się tu koleś który ma odklejone klepki, robi przypał swoim, którzy wyzywają go od idiotów, a drugi, co to na mecze swojej drużyny nie chodzi i tyle ich postów tutaj.
No i gadaj z takimi.
Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick »

Wasteland , dzięki za troskę...

Nas w Sieradzu 260 osób . Nie przemęczamy się jeśli chodzi o doping , jednak jak już go prowadzimy - jest tak jak byc powinno zawsze...
W drugiej połowie prezentujemy pasy w barwach naszego miasta , i odpalamy 20 wrocławi.

Po meczu psy trochę spinają dupsko , za całokształt naszej wizyty , ale ostatecznie rozchodzi się po kościach . Przez całe 90 minut zawzięcie kręcili nas chyba wszystkimi kamerami jakie pozbierali po domach. Po raz kolejny pozwozili ich tylu ze wszystkich kurwidolkow, że było ich więcej do pilnowania parku za stadionem , niż nas...

Parząc na ogólny poziom organizacyjny w tej lidze , i warunki do jeżdżenia , trzeba oddać że sektor dla gości w Sieradzu , warunki na nim i podejście samego klubu , są w porządku .

https://www.radiolodz.pl/media/W1siZiIs ... 281%29.jpg

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=57E2C33B
PATO 1908 GANG
CzBCz

Post autor: CzBCz »

Ta sama osoba niemal post pod postem:
Rozni nas tylko to ze wy ze wszystkim lecicie do internetu i wszystko opsiujecie ( Awanture na Piotrkowskiej zrelacjonowaliscie do S.O. pare godzin po zajściu ) , u nas raczej tak nie jest , musieliscie sie troche namęczyc zeby wyszukać akcje które poszły do mediów...
NA SZCZESCIE nasze ekipy sie róznią w klimacie bądż też inny powie ''stylówce'' i mnie to cieszy, oby taki stan rzeczy sie utrzymywał jak najdłuzej.
fakt jest taki - że to my zaczęliśmy nagrywać filmiki z malowania i rozpierdalania grafów , z malowania opraw , różnych zajawek itp i wrzucać je do sieci.
Szkoda, że jest tu tyko kilka ogarniętych osób, które miło poczytać. Reszta to polemika na poziomie przedszkolaków.
Kolejny nick

Weź się p****** gosciu ..

W chuju mam co jest tobie " miło poczytać " ...

Wyciales z kontekstu 2 różne wypowiedzi , i ja nie widzę żeby one były jakieś sprzeczne .
I w 1 , i w 2 jest ujęty stan faktyczny i to jak sytuacja wygląda obecnie , bądź parę lat temu .
I naprawde wyjebane mam czy się z tym zgadzasz czy nie.
Dodatkowo cwany lisie zapomniałeś dodać że ten drugi cytowany post był odpowiedzią na bełkot twojej koleżanki , która stwierdziła że jest zupełnie odwrotnie, niż tam napisałem , i że to wy w tych kwestiach przetarliscie szlaki ...
PATO 1908 GANG
NoMatterWhat

Jak masz wyjebane, to po c*** p********* gościu?

Nawet jak nie masz nic do powiedzenia, to napiszesz o tym.
Jesteś rzecznikiem prasowym swojego klubu? Płacą Ci za każdy wywód tutaj?

Co Ty w ogóle masz z tego, że się tutaj tak pocisz?
mms

Post autor: mms »

Kolejny nick pisze:Po meczu psy trochę spinają dupsko , za całokształt naszej wizyty , ale ostatecznie rozchodzi się po kościach . Przez całe 90 minut zawzięcie kręcili nas chyba wszystkimi kamerami jakie pozbierali po domach. Po raz kolejny pozwozili ich tylu ze wszystkich kurwidolkow, że było ich więcej do pilnowania parku za stadionem , niż nas...
Z tego co pamiętam, to jakaś szkółka psiarskich była w Sieradzu albo w Zduńskiej, zawsze mi się myliły te dwa miasta :) Więc mogliście być przy okazji przykładem szkolenia na kibolach.

Pytanie bez napinki. 260 tyle biletów dostaliście czy wchodziło tylu ilu przyjechało?
popopopo

Post autor: popopopo »

Dziękujemy. Humor w niedziele również dopisuje

Obrazek
jazda08

Post autor: jazda08 »

czy to jest ta czerwona armia??
https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s
popopopo

Post autor: popopopo »

no czerwona armia porządziła sobie
zdeptany trawnik

Post autor: zdeptany trawnik »

adwokat pisze:A jak to sie stało ze najpierw Lech wam odjebal typa którego zostawiliście " honorowe chłopaczki " pod szpitalem a potem wlaziliscie im w d*** ? Czyżby interesiki ludzi z pod znaku H.
Ajak to sie stalo imbecylu ze Legia wam typa odjebala w pociagu w wy skczecie sobie z nia na galerce kto nie skacze ten.. i co gilu za mlody jestes by to wiedziec jonaszu??
jazda08

Post autor: jazda08 »

boli was że jesteście nikim i nic nie potraficie wasza ekipa się na nic nie nadaje bez ruchu byście nie istnieli w H taka jest prawda boli was to i ma bolec
KlubemŁodziJestRTS

Post autor: KlubemŁodziJestRTS »

jazda08 pisze:boli was że jesteście nikim i nic nie potraficie wasza ekipa się na nic nie nadaje bez ruchu byście nie istnieli w H taka jest prawda boli was to i ma bolec
Kolejny zakompleksiony żydowski pajac,którego boli najmocniejsza sztama w Polsce W&R.I następnym razem Ruch z dużej pędzlu.
WŁADCY MIASTA WŁÓKNIARZY!
KlubemŁodziJestRTS

jazda08 pisze:czy to jest ta czerwona armia??
https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s
Rabin lub adwokat skasowali ci konto?
adwokat

Nieskasowali niedygaj , kolega ci wyżej napisał bez ruchu nieznaczycie nic , wiec zaciśnij pochwę i szoruj cycki na spacer pajacu
KlubemŁodziJestRTS

Taki sam zakompleksiony pajac z garbatym nosem jak ty.Ale cieszy,że próbujecie na każdym kroku Widzewowi umniejszać :)
KlubemŁodziJestRTS

Kolejny nick pisze: Wyciales z kontekstu 2 różne wypowiedzi , i ja nie widzę żeby one były jakieś sprzeczne .
I w 1 , i w 2 jest ujęty stan faktyczny i to jak sytuacja wygląda obecnie , bądź parę lat temu .
I naprawde wyjebane mam czy się z tym zgadzasz czy nie.
Dodatkowo cwany lisie zapomniałeś dodać że ten drugi cytowany post był odpowiedzią na bełkot twojej koleżanki , która stwierdziła że jest zupełnie odwrotnie, niż tam napisałem , i że to wy w tych kwestiach przetarliscie szlaki ...
adwokat pisze:Nieskasowali niedygaj , kolega ci wyżej napisał bez ruchu nieznaczycie nic , wiec zaciśnij pochwę i szoruj cycki na spacer pajacu
Panowie zauważcie jak są stawiane przecinki u rabina i adwokata.Pajac rabin niby chce merytorycznie dyskutować,kilka razy upominał adwokata a teraz wyszło,że to również jego konto do wprowadzania napinki :D
divide1908

Post autor: divide1908 »

Aleś to sprytnie wykombinował. Widzę, że nie zmarnowałeś niedzieli. Brawo! Do Fanatycy..."majówka po żydowsku" na waszym jak zwykle wysokim poziomie.
adwokat

kiedys wam napisałem " najlepsze oprawy , najwięksi kibice i konfitury największe , w każdej ekipie są rozjebusy ale u was jak przystało na najwiekszy klub rozjebundo i do tego guru wasz Top heheh " URODZENI KONFIDENCI"
KlubemŁodziJestRTS

No widzisz i wyszło że twój kolega ma rozdwojenie jaźni.Już kiedyś pisał o swoim innym koncie w trzeciej osobie.

Od koleżanki córka,która ma 3 latka mówi tak o sobie 'Zuzia chce jeść','Zuzia chce się bawić'.
KlubemŁodziJestRTS

adwokat pisze:kiedys wam napisałem " najlepsze oprawy , najwięksi kibice i konfitury największe , w każdej ekipie są rozjebusy ale u was jak przystało na najwiekszy klub rozjebundo i do tego guru wasz Top heheh " URODZENI KONFIDENCI"
Rabe sklej wary multikontowcu albo pisz z jednego konta.
ZielonePokolenie

Post autor: ZielonePokolenie »

Co do sytuacji w Sieradzu chciałbym sprostować i wyjasnić kilka spraw.
"Warciarzom się pojebało w głowach i chcieli coś na wzór GKS Bełchatów być samodzielnym i anty Widzew."
Warta działała od 2006 roku samodzielnie, więc troche czasu upłynęło. Dziwne twoje stwierdzenie że miłośc do swojego miasta i klubu to "pojebanie się w głowach" i stwierdzasz to po 10 latach odkąd jestesmy samodzielni. Pojebane w głowach mają osoby co chodzą w smyczkach i ciuchach Widzewa bądź PitBulla a nigdy nie byli na meczu. Nie obrażam tu prawdziwych Widzewiaków ale sporo osób się znajdzie a ich kumatośc ogranicza się do tego że Widzew ma kose z Legią i ŁKS-em Są jeszcze ludzie którzy kierują się przyjażnią, pasją jakimiś zasadami tak jak było to u nas i tak zostało mimo ze nie działamy. Według mnie FanClubowanie to jest po prostu droga na łatwizne, My w kibicowanie się "bawiliśmy" i każdy z nas wiedział że 50-70 osób to szczyt naszych możliwości. Możesz wierzyć albo nie ale nikt nigdy o nas nie mówil że bedziemy "anty Widzew" ale to przez farmazony kilku waszych chłopaków którzy chyba się kiedyś troche pogubili i chcieli sie dowartościować jesteśmy postrzegani tak jak mówisz. Wiem ze niektórym będzie uwierzyć po tylu latach napierdalania na nas anty Widzewskiej propagandy i też nie będe się tu wysilał żeby to prostować bo to nie ma znaczenia.
Co do FC z Sieradza i okolic jest kilku chłopaków których na prawde szanuje i wiedzą czego chcą, ale chyba za odważne jest stwierdzenie że jest to FC spod znaku "h" co pokazał to wczorajszy mecz z ŁKS-em i troche za ambitne jest wypisywanie na murach np. "łowcy pejsów". Prawda to jest że miasto jest wasze ale wczorajsze 2-3 osobowe grupki ŁKS-iaków na mieście tez dają do myślenia.
Podsumowując została garstka Warciarzy i nie mamy "pojebane w głowach" dlatego że nie jesteśmy jak 80% województwa, nikt z nas nie jest po dopalaczach i nie ma odklejonego mózgu od czaszki żeby w 20 osób wojowac z Widzewem :D, więc kto będzie mądrzejszy i to przemyśli to zrozumie że nie moglismy za bardzo "szczekać" i pyskować" zaczęło się od prywatnej nienawiści do kilku chłopaków a że tak ładnie to zakręcili i poszło że to Warta to jest jak jest.
Pozdrawiam prawdziwych. TYLKO WARTA SIERADZ.
Kolejny nick

Jest to moje jedyne konto , to że mnie wszędzie widzicie to jest tylko wynik waszej chorej mani przesladowczej.... i to że tak jest tylko mnie cieszy ;)
Ja wiem że we wszystkich kontach ŁKSiakow widzicie mnie , jak otwieracie lodówkę tez mnie widzicie , i jak spicie to śni się wam że nagle ktoś wychodzi z monitora i was gania , więc dzieciaczki żeby bardziej sobie nie ryc mózgów odpusccie sobie to forum , i przestancie siać tu propagandę na nasz temat - a będzie wam odpuszczone .

Gościu który porownujesz wasza sytuację z Lechem do naszej z Legią.
Mariusz faktycznie stracił życie za sprawą kibiców Legii , ale nie wiadomo czy były to wogole osoby w jakikolwiek aktywne i zaangażowane , a sama ta tragiczna sytuacja nie miała żadnego podłoża kibicowskiego. Po prostu kompletnie idiotyczny i tragiczny w skutkach wybryk jakiś najebusow albo cpunow ze stolicy . Nie ukladalismy się też później z Legią w żaden sposób -zostali wpuszczeni na naszą trybunę w myśl zasady piłka nożna dla kibiców , żeby pokazać wszystkim ze jako kibice jesteśmy ponad wszystkim i to my będziemy decydowac jak wyglądają nasze stadiony, a nie jakieś komisję , albo działacze czy policjant y . Były to też czasy gdzie nie można było wpuścić zakazowiczow na sektor gości i musieli być wpuszczeni na nasze sektory , teraz można to w pewien sposób ominąć .
Natomiast Wy sami doskonale wiecie jak wyglądała sytuacja z Lechem , i jaką tragedie przyniosła wasza walka z Nimi ( zainteresowanymi składami ) , a mimo to nie przeszkodziło wam układać się później z Lechem , jarac się poznaniakami i ich klimatem , i twierdzic że nie można ze wszystkimi mieć na pieńku .
Mówi się , że czas leczy rany , ale w waszym przypadku tego czasu minęło zdecydowanie mniej niż u nas ( zaledwie kilka latek)

Nie pisalbym tego i się nad tym nie rozwodził , ale znów któryś z was palnal głupotę i muszę to naprostowac .

Widzicie nie wpisywslem się tutaj dziś , jedynie wczoraj napisałem mała relacje z Sieradza ale wy nie możecie tego nadal przepalic i skutecznie rozpiedalacie temat dyskutując sobie z adwokatem czy reszta. Jeszcze uwierzliscie gamonie że to że mną tak naprawdę walczycie internetowa maczetą ...
Gdybyście dali sobie spokój to oni również by was nie cisneli , ale nie da się jak widać i znowu płaczecie że to nasza wina.

Jeszcze do kolezanki - Fanatycy Widzewa piszącej z konta waszego stowarzyszenia, ktora w odpowiedzi na nie wiem co , wrzucila to super nie-napinkowe porównanie ...
Jak następnym razem zadasz jakieś naprawde nie-napinkowe pytanie , albo będziesz chciała zacząć jakas merytoryczna dyskusje , to będę 1 który ci w tym przeszkodzi. Do tej pory jakos staralem się odnosić z dystandem do tych twoich kumatych pytań o pojemność naszego stadionu , sektor gości i innych gornolotnych , ale następnym razem dostaniesz pocisk od podmiejskiej siksy, i chyba trafie w końcu w Twój poziom...
PATO 1908 GANG
Kolejny nick

Zielone pokolenie - ciekawy wpis , i dużo można się zorientować w sytuacji .

Nie chcę się rozpisywać bo mógłbym dać czerwonym niepotrzebnie jakieś wskazówki , ale sytuacja w Sieradzu faktycznie specyficzna , tym bardziej że nie jest to jakieś duże miasto. W centrum na blokach napisy Warty Sieradz pokreslone i poprzerabiane na Widzewy . Dziwi ta wyrazna niechęć i rozwalenie ruchu kibicowskiego na lokalnej Warcie , kosztem drugiego oddalonego prawie 100 km...

Pewnie w głębi się ucieszyliscie słysząc sporo pocisków na czerwonych , tak samo jak ucieszyl was widok spacerujących sobie po miescie osób w naszych barwach . Lokalni Widzewiacy tego dnia niestety pochowali się chyba w rzece....
PATO 1908 GANG
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

Kolejny nick pisze:Zielone pokolenie - ciekawy wpis , i dużo można się zorientować w sytuacji .

Nie chcę się rozpisywać bo mógłbym dać czerwonym niepotrzebnie jakieś wskazówki , ale sytuacja w Sieradzu faktycznie specyficzna , tym bardziej że nie jest to jakieś duże miasto. W centrum na blokach napisy Warty Sieradz pokreslone i poprzerabiane na Widzewy . Dziwi ta wyrazna niechęć i rozwalenie ruchu kibicowskiego na lokalnej Warcie , kosztem drugiego oddalonego prawie 100 km...

Pewnie w głębi się ucieszyliscie słysząc sporo pocisków na czerwonych , tak samo jak ucieszyl was widok spacerujących sobie po miescie osób w naszych barwach . Lokalni Widzewiacy tego dnia niestety pochowali się chyba w rzece....
wy dziś w centrum Łodzi jesteście pochowani jak zające :) kolejny już raz więc lepiej zamilcz bo się ośmieszasz...
Ukochane Miasto

Post autor: Ukochane Miasto »

Kolejny nick pisze:Zielone pokolenie - ciekawy wpis , i dużo można się zorientować w sytuacji .

ty hipokryto j***** ! A gdzie był ten wasz groźny fan club z Piotrkowa jak graliśmy tam z Polonią??!?!??!?!
Lokalni Łkaesiacy tego dnia niestety pochowali się chyba w zlewie sulejowskim

dawaj ku*** cwaniaku! Odpowiedz mi gdzie wtedy byli wasi bokserzy z piotrkowa.
morisson

Post autor: morisson »

walczzawsze pisze:

wy dziś w centrum Łodzi jesteście pochowani jak zające :) kolejny już raz więc lepiej zamilcz bo się ośmieszasz...
a gdzie te lokalne przeżuty z Piotrkowa były jak Widzew po mieście śmigał ? masz racje nie rozpisuj się bo kolejne konto trza będzie założyć, były tu różne błazny ale ty jesteś jedyny.
mms

Post autor: mms »

ZielonePokolenie pisze:Co do sytuacji w Sieradzu chciałbym sprostować i wyjasnić kilka spraw.
"Warciarzom się pojebało w głowach i chcieli coś na wzór GKS Bełchatów być samodzielnym i anty Widzew."
Warta działała od 2006 roku samodzielnie, więc troche czasu upłynęło. Dziwne twoje stwierdzenie że miłośc do swojego miasta i klubu to "pojebanie się w głowach" i stwierdzasz to po 10 latach odkąd jestesmy samodzielni. Pojebane w głowach mają osoby co chodzą w smyczkach i ciuchach Widzewa bądź PitBulla a nigdy nie byli na meczu. Nie obrażam tu prawdziwych Widzewiaków ale sporo osób się znajdzie a ich kumatośc ogranicza się do tego że Widzew ma kose z Legią i ŁKS-em Są jeszcze ludzie którzy kierują się przyjażnią, pasją jakimiś zasadami tak jak było to u nas i tak zostało mimo ze nie działamy. Według mnie FanClubowanie to jest po prostu droga na łatwizne, My w kibicowanie się "bawiliśmy" i każdy z nas wiedział że 50-70 osób to szczyt naszych możliwości. Możesz wierzyć albo nie ale nikt nigdy o nas nie mówil że bedziemy "anty Widzew" ale to przez farmazony kilku waszych chłopaków którzy chyba się kiedyś troche pogubili i chcieli sie dowartościować jesteśmy postrzegani tak jak mówisz. Wiem ze niektórym będzie uwierzyć po tylu latach napierdalania na nas anty Widzewskiej propagandy i też nie będe się tu wysilał żeby to prostować bo to nie ma znaczenia.
Co do FC z Sieradza i okolic jest kilku chłopaków których na prawde szanuje i wiedzą czego chcą, ale chyba za odważne jest stwierdzenie że jest to FC spod znaku "h" co pokazał to wczorajszy mecz z ŁKS-em i troche za ambitne jest wypisywanie na murach np. "łowcy pejsów". Prawda to jest że miasto jest wasze ale wczorajsze 2-3 osobowe grupki ŁKS-iaków na mieście tez dają do myślenia.
Podsumowując została garstka Warciarzy i nie mamy "pojebane w głowach" dlatego że nie jesteśmy jak 80% województwa, nikt z nas nie jest po dopalaczach i nie ma odklejonego mózgu od czaszki żeby w 20 osób wojowac z Widzewem :D, więc kto będzie mądrzejszy i to przemyśli to zrozumie że nie moglismy za bardzo "szczekać" i pyskować" zaczęło się od prywatnej nienawiści do kilku chłopaków a że tak ładnie to zakręcili i poszło że to Warta to jest jak jest.
Pozdrawiam prawdziwych. TYLKO WARTA SIERADZ.
Przestań pierdolić głupoty :) z tym pojebało się w głowach dotyczyło bycia anty Widzew i nie wybielaj się, że nagle to tylko nienawiść do kilku osób z naszego fc. Nie proponowaliście koalicji KKS Kaliszowi i RKS Radomsko? :)
My sobie nic nie ubzduraliśmy to ludzie z tych ekip dzwonili do nas i pytali się co jest z tym Sieradzem, że ta Warta tak pała nienawiścią do nas :)
wrwcrew

Post autor: wrwcrew »

jakos nie piszesz jak od nas ktos jezdzi ze wy schowani siedzicie na pizdzie. wiec daruj sobie takie posty .
byliscie zebranie polataliscie wiec dla was plus i tyle
https://www.flickr.com/photos/125040548@N08/
Winkler

Post autor: Winkler »

Piękny dzień dzisiaj,a tu dziwne sprzeczki i rozwalanie tematu.....Najważniejsze sprawy,to fotel lidera dla Widzewa,doping bardzo fajny i często na dwie trybuny,pełny stadion,spory deszcz i wiaterek osuszający,więc czego chcieć więcej?Mamy lidera,za chwilę nowy stadion,następna wiosna wreszcie będzie dla nas normalna,jeszcze chwilkę trzeba będzie się przemęczyć na tym smsie z dwoma trybunkami i ograniczeniem do 2.tys.kibiców,a później wreszcie normalne warunki,normalne możliwości do opraw,normalne porównania co do liczb i kibolskiej prezentacji!W tej chwili ciężko dyskutować z sąsiadami,bo u nich 5600 wchodzi na trybunę,gdzie też łatwo o fajną oprawę,My musimy tylko zgrzytać zębami na warunki teraźniejsze i de facto cieszyć się,że jakoś nie widać za bardzo,aby była jakaś teraz różnica.....Ich może być więcej,nas tylko 2 koła,ich nie ma więcej,a u nas by trochę osób chciało jeszcze bilety kupić,a nie może......
PS.Jeżeli trochę ponad 200 osób terroryzuje niby cały Sieradz chodząc sobie po nim niby swobodnie,to co może robić 1000 osób w podobno całym białym Piotrkowie i co może co tydzień dwa tysiące po meczu na smsie blisko białych niby terenów?????
PS 2.Miasto derbowe,porównania zawsze będą,nie zawsze jedna strona wygra,ale tu wojna będzie zawsze się toczyć na każdym froncie,nawet w szachach pod wodą,byle ludzie nie ginęli i byle kiedyś zrozumiano,że akcja w 10 na 1 nie jest powodem do dumy,a sprzęt jest tylko dla słabych!Kiedyś nawet nóg się nie używało w bójce,to było czyste frajerstwo,a teraz to jest często totalna bandytka bez zasad,silniejszy wygrywa i za 5 minut na fejsie sweet focie już widnieją....Miasto bez zasad jest upadłym miastem,i naprawy tego życzę obu stronom,może kiedyś się to uda.....
Kolejny nick

Ukochane Miasto pisze:
ty hipokryto j***** ! A gdzie był ten wasz groźny fan club z Piotrkowa jak graliśmy tam z Polonią??!?!??!?!
Lokalni Łkaesiacy tego dnia niestety pochowali się chyba w zlewie sulejowskim

dawaj ku*** cwaniaku! Odpowiedz mi gdzie wtedy byli wasi bokserzy z piotrkowa.
Jeszcze niedawno zescie głosili tu wielkie zwyciesto, ze wpadacie na Abramke i lokalni ŁKSiacy nie podejmuja walki. Przy okazji swoich meczów na smsie odwiedzacie JEDNA ULICE blisko swojego stadionu i wtedy to jest wasz wielki sukces. Zescie tu srali na kilka stron gdzie niby wtedy byliśmy.

Teraz widzisz co to jest hipokryzja??

Po drugie:
Winkler pisze:W tej chwili ciężko dyskutować z sąsiadami,bo u nich 5600 wchodzi na trybunę,gdzie też łatwo o fajną oprawę,My musimy tylko zgrzytać zębami na warunki teraźniejsze i de facto cieszyć się,że jakoś nie widać za bardzo,aby była jakaś roznica.
Pojęcia nie masz o czym mówisz z tą łatwością , ale spokojnie na wszystko przyjdzie pora...

Po trzecie:
Winkler pisze:,
PS.Jeżeli trochę ponad 200 osób terroryzuje niby cały Sieradz chodząc sobie po nim niby swobodnie,to co może robić 1000 osób w podobno całym białym Piotrkowie i co może co tydzień dwa tysiące po meczu na smsie blisko białych niby terenów??
Nie pisałem nigdzie że steroryzowalismy ten Sieradz więc nie przeinaczaj. Mój wpis odnosił się do tego co napisał ktoś tam z Warty .Uzywajac twoich zwrotow to ten Sieradz " steroryzowaly " tak naprawdę pojedyncze osoby , w większości te które nie weszły na mecz, albo którym udało się sprytnie zmanewrowac psy.
No bo na to żeby wyrwać się jakąkolwiek większą grupą i chodzić sobie swobodnie po mieście , to domyslasz się, że nie było szans.

I oczywiste jest , że jeden fan club nie ma szansy z ekipą wyjazdowa czy ŁKSu czy Widzewa, ale nie o to mi chodziło . Przeczytaj wpis gościa z Sieradza o później moja odpowiedź to może inaczej spojrzysz...
PATO 1908 GANG
KlubemŁodziJestRTS

Kolejny nick pisze:Nie pisałem nigdzie że steroryzowalismy ten Sieradz więc nie przeinaczaj. Mój wpis odnosił się do tego co napisał ktoś tam z Warty .Uzywajac twoich zwrotow to ten Sieradz " steroryzowaly " tak naprawdę pojedyncze osoby , w większości te które nie weszły na mecz, albo którym udało się sprytnie zmanewrowac psy.
No bo na to żeby wyrwać się jakąkolwiek większą grupą i chodzić sobie swobodnie po mieście , to domyslasz się, że nie było szans
Słowa jakiegoś typa z Warty wystarczyły byś się podniecił i zaczął swoje wywody o tym co cię dziwi w Sieradzu.

mms napisał dlaczego doszło do takiej a nie innej sytuacji.
NoMatterWhat

Jest to moje jedyne konto
Dziwne, bo w nicku masz napisane "Kolejny". Ty chyba nie klamiesz wtedy jak nie zabierasz glosu.
Chowasz sie jak dziecko, ktore zakryje twarz i mowi, ze go nie widac.
Jedyny to Ty jestes ale w swoim zjebanym rodzaju.
Kolejny nick

KlubemŁodziJestRTS pisze:
Kolejny nick pisze:Nie pisałem nigdzie że steroryzowalismy ten Sieradz więc nie przeinaczaj. Mój wpis odnosił się do tego co napisał ktoś tam z Warty .Uzywajac twoich zwrotow to ten Sieradz " steroryzowaly " tak naprawdę pojedyncze osoby , w większości te które nie weszły na mecz, albo którym udało się sprytnie zmanewrowac psy.
No bo na to żeby wyrwać się jakąkolwiek większą grupą i chodzić sobie swobodnie po mieście , to domyslasz się, że nie było szans
Słowa jakiegoś typa z Warty wystarczyły byś się podniecił i zaczął swoje wywody o tym co cię dziwi w Sieradzu.

mms napisał dlaczego doszło do takiej a nie innej sytuacji.
naucz sie czytac ze zrozumieniem pało. W d**** mam czemu doszło do takiej a nie innej sytuacji. Zresztą to co napisał mms wcale nie jest żadną nowoscia i bylo o tym wiadomo juz wczesniej. Jakbys nie zauważył to pisałem o tym co widziałem podczas naszej wizyty tam, natomiast sytuacja w samym Sieradzu jest dosyc specyficzna i mnie dziwi. Mozesz miec inne zdanie.

Ja tam byłem , gosc z Warty tez tam był i opisał co sie działo przed , podczas i po meczu, natomiast ciebie tam ku*** łachu nie było , i nie posiliłes sie nawet żeby skumać o czym pisze, a sie przypierdalasz , byle rozmyć...

Nie wierze ze jestes az taki głupi, robisz to celowo.
NoMatterWhat pisze:
Jest to moje jedyne konto
Dziwne, bo w nicku masz napisane "Kolejny". Ty chyba nie klamiesz wtedy jak nie zabierasz glosu.
Chowasz sie jak dziecko, ktore zakryje twarz i mowi, ze go nie widac.
Jedyny to Ty jestes ale w swoim zjebanym rodzaju.
mozecie sobie pisac o mnie dowoli , prosze bardzo. Wole to , niż macie siac tą swoją propagande czerwoną.

Ja wiem ze wy wszedzie mnie widzicie we wszystkich wpisach, wszystkich ludzi na tym forum, ale mam to w d****.
Doskonale wiecie kiedy pisze i doskonale wiecie jakie nicki mialem wczesniej, ktore na waszą prosbe zostały poblokowane.
Wiem wiem, ... to ludzie od nas pokasowali mi konta, dlatego ze nie mogli tego czytać hahaha , bo wolą przeciez napewno czytac te wasze wymysły i sprutki , bez żadnego prostowania z naszej strony .
Natomiast was to co pisze smieszy i wogole beke macie z debila, a to że odpisujecie srednio w 3 do 5 osob na kazdy moj wpis, i z pianą na mordzie robicie wszystko byle rozjebać ten temat i go rozmyć, to jest taki zbieg okoliczności.....
PATO 1908 GANG
ZielonePokolenie

Post autor: ZielonePokolenie »

Skoro Ty i tak wiesz że Warta Sieradz była anty Widzew to nie dyskutuje bo przecież działałes na Warcie i wiesz lepiej.
Co do KKS-u I RKS-u z tego co mi wiadomo z Kaliszem były jakieś tam kontakty pare lat wstecz gdy jeszcze działali od nas starsze osoby, bądz to tylko prywatne kontakty (pytanie do kogoś starszego). Jeśli chodzi o RKS mieliśmy pewien czas dobry kontakt ale nie przypominam sobie żebyśmy proponowali im koalicje anty... Wiem że chodzi Ci o turniej w Radomsku i ta twoja "koalicja" którą chcesz mi wmówić, wyglądała tak że ktoś tam przesadził z alkoholem i pierdolił na boku głupoty o czym dowiedzieliśmy sie za kilka dni. Osoby które przejęły Warte po starszych chłopakach skupiali się na Warcie tak jak robili to oni i interesowały nas ekipki porównywalne do nas mimo że w naszym województwie i już chyba w całej Polsce powoli brakuje... :/. Próbowaliśmy być samodzielni i robić coś swojego w tym smutnym i nudnym kibicowsko województwie nie musząc sie nikomu z tego tłumaczyć. Jak widać póki co nie ma miejsca w szeregu dla takiej małej ekipki ale być moze jeszcze kiedyś bedziemy wspierać systematycznie DUMĘ SIERADZA ! :D Mam nadzieję że mnie zrozumiałeś i tym razem obroniłem sie przed tym że mam najebane w głowie :D
KlubemŁodziJestRTS

Kolejny nick pisze: naucz sie czytac ze zrozumieniem pało. W d**** mam czemu doszło do takiej a nie innej sytuacji. Zresztą to co napisał mms wcale nie jest żadną nowoscia i bylo o tym wiadomo juz wczesniej. Jakbys nie zauważył to pisałem o tym co widziałem podczas naszej wizyty tam, natomiast sytuacja w samym Sieradzu jest dosyc specyficzna i mnie dziwi. Mozesz miec inne zdanie.
Nie tylko w Sieradzu jest taka sytuacja gdzie czyjś FC ma kosę czy nie utożsamia się z lokalną drużyną.

Ciężko mi tylko uwierzyć,że chodziły sobie grupki 2 osobowe i nie były nękane przez nikogo.Może chodzili ale mieli barwy pokitrane.
wid08

Post autor: wid08 »

w 2007 albo 2008 w 7 osób przez 25min szukaliśmy atrakcji i zero odzewu , jedynie co spotkaliśmy jedno z Warty ktory powiedzial gdzie może przebywać ktoś z Rtsu , ale nie spotkaliśmy nikogo OT przypomniała mi sie sytuacja.
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
ODPOWIEDZ