Wantedx pisze:majcher pisze:Gość od nas zapytał o waszą liczbę na finale, bez napinki, normalne pytanie jakich pada na tym forum setki i zapewne ciekawi sporą część osób z innych klubów, a wy obruszyliście jakby to było pytanie do panienki ile razy się puściła. A wszystko dlatego, że pytał ktoś z Widzewa. Macie jakąś manie prześladowcza? Wystarczyło odpisać tu, albo my nie piszemy w internecie, zamiast dorabiać do tego historię i prowokując gierki słowne, doskonale wiedząc, że będzie to wdzięczny temat do jałowym dyskusji i obustronnego odbijania piłeczki. To, że w ekipach derbowych działa magia liczb i jedni i drudzy interesują się liczbami rywali jest tak oczywiste, że choćbyście nie wiem jak się zaklinali, to i tak prędzej czy później to wyjdzie na światło dzienne, więc po co ta hipokryzja?
Może i jesteśmy medialną grupą, a może zwyczajnie mamy dużo aktywnych grup, mamy się czym chwalić i to robimy. Robimy to dla siebie, promujemy nasz klub i mamy gdzieś zdanie innych. Nazywajcie nas celebrytami, że mamy parcie na szkło, tyle nas to interesuje, ile wyniki rezerwacji Wisły Kraków. Taki mamy styl i jesteśmy z tego dumni, tak jak jesteśmy dumni z działań osób zaangażowanych oraz naszego klubu, a okazujemy to jak chcemy.
Całkiem sporo informacji na temat różnych akcji oraz liczb można znaleźć w pewnym czasopiśmie wydawanym co miesiąc, zatem prędzej czy później i tak oglądają światło dzienne, nawet ekipy nie chwalącej się, więc po co to zachowanie przypominające puszczalska panienke, która zgrywa trudną do zdobycia. Lubicie takie gierki? Wiele razy udawalo się tu bez spiny wymieniać informacje.
koledze który rozsądnie napisał juz RABIN nie odpisał...na tym zakonczmy temat :)
RABIN ?? bardzo chcesz mnei sprowokować ale no sory :))
po kiego ch**a mam mu odpisywać ? Jesli napisał rozsądnie, i zajął sie swoim klubem to mi nic do tego i komentować tego zamiaru nie mam. To Wy we wszystkim widzicie drugie dno, i nawet jak ktos napisze rozsądnie , kończy temat i nie macie nawet jak odp , to i tak to robicie, i dopierdalacie sie do wszystkiego żeby czasem nikt nie skumał co jest pisane.
I jest tak od x czasu, gdzie najpierw sami zaczynacie robiąc jakies z d*** prowokacje, a pozniej płacz że temat rozjebany.
Rozumiesz jeden z drugim o co chodzi ??
Wezcie przykład z madrzejszego i jesli nie macie nic ciekawego do dodania, i na dodatek WAS TO CO JEST PISANE nie dotyczy, to zamknijcie te swoje internetowe ryje i siedzcie cicho..
Nisc - z Red Devilsem , rzecz prozaiczna, chodziło o zajawke autora na ....Manchester Utd .
Natomiast o przydomku Widzewiaków ''Czerwona Armia'' jaki sobie przysposobili ( swoją drogą bardzo trafny) , to Ktoś z Widzewa móglby sie wypowiedzięc skad sie wział ten przydomek i mniej wiecej kiedy zaczęli go uzywać kibice ??