Ty debilu, co ma staż na forum do posiadanej wiedzy?Zolpidem pisze:Zwróćcie uwagę na datę rejestracji tego flinstona zanim podejmiecie z nim w ogóle jakiś temat.
Tutaj Zibi sypiący szczegóły odnośnie ustaleń z sektorami kibolskimi:
[link]

Puchar Polski 2015/2016
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski 2015/2016
-
Zolpiden deklu chciałem przypomnieć, że Wisła swego czasu sprzedała 11 tys biletów na finał w dość krótkim czasie. Więc W********** z takimi tekstami. Sodam, że na wyjazdach zagranicznych również były konkretne liczby (Rzym 6 tys). I w dziedzinie ultras widzicie przepaść- gratulacje. Przepaść to ja widzę u Legii w sprawach h.

-
Jagiellonia też na finał PP zawitała w dużej liczbie, bodajże 8 tysięcy. A wtedy PP nie miał takiej renomy jak dziś.
-
No to widzę że sprawa się wyjaśniło. Więc teraz wszystkie osoby które obrazaly naszego prezdenta głowy w dół i wypierdalac! Masz długi staż na forum? Musisz być zabijaka:)
-
https://www.youtube.com/watch?v=JwpEIfiXavE#t=14m20sacabbb pisze:ma ktoś może filmik jak Legia i Lech pozdrawiają policję na dwie strony? konkretnie to wyszło ;)
-
Ustalmy jedno. Kiedy Wisła wyszła z kimś na ubitą ziemię skoro widzisz przepaść?. Mówię o samej Wiśle. Po drugie Legia pod względem H bądź co bądź wykręciła na STADIONE więcej awantur niż Wisła. AAA no tak chodzi Ci o napierdalanie się po lasach, bo to ma być wyznacznikiem H. Co za problem zebrać 5 kozaków, którzy w ustawce będą wszystkich rozjeżdżać w lesie w równych liczbach?. Tylko 5 kozaków, którzy nawet młyna nie zrobią na swoim stadionie. Już są liczby, pierwsza pomoc, podział do 21 lat, a niedługo będą podziały wagowe. Mam propozycje na c*** się bić po lasach, jak można galę MMA zorganizować?. To mało co ma wspólnego z kibicowaniem. Te całe ustawki w lasach w równych liczbach o niczym nie świadczą. To jest H?. Nie to nie jest H, tylko MMA PANOWIE, MMA.Tel pisze:Zolpiden deklu chciałem przypomnieć, że Wisła swego czasu sprzedała 11 tys biletów na finał w dość krótkim czasie. Więc W********** z takimi tekstami. Sodam, że na wyjazdach zagranicznych również były konkretne liczby (Rzym 6 tys). I w dziedzinie ultras widzicie przepaść- gratulacje. Przepaść to ja widzę u Legii w sprawach h.
-
No ja pierdolę. Wisła będzie osądzać kogokolwiek w Polsce odnośnie h. To jakby ku*** przyjebała się o niewierność.Tel pisze:Zolpiden deklu chciałem przypomnieć, że Wisła swego czasu sprzedała 11 tys biletów na finał w dość krótkim czasie. Więc W********** z takimi tekstami. Sodam, że na wyjazdach zagranicznych również były konkretne liczby (Rzym 6 tys). I w dziedzinie ultras widzicie przepaść- gratulacje. Przepaść to ja widzę u Legii w sprawach h.
Mam nadzieję, że za rok, którakolwiek z tych Waszych czołowych ekip wejdzie do Pucharu typu Ruch, Górnik, Wisła czy inny Śląsk i pokażecie jakimi Wy jesteście kozakami. Jeśli nie będzie Legii to będziecie dostarczani na Dworzec Warszawa Stadion i tam pewnie będzie tyle okazji do "spotkania" itd.
Po tym co tu się wypisuje spodziewam się masakry zaczynając od opraw po h.
-
Skoro c*** z lasem to ciekawe ile chlopaki z Legii by się utrzymali w Krakowie na panujących tu zasadach. Co drugi by odpuścił kibicowanie i wielu by chodziło podziurawionych. Dla mnie koniec tematu, nie ta skala akcji i fanatyzmu.
Legia władcy wszechświata.

-
A i jeszcze jedno gamonie. Gdzie ja napisałem że widzę przepaść między Legią a Wisłą? Przepaść to ich dzieli z czołowymi ekipami h w Polsce.

-
A te 10 tysięcy Lecha czy Legii to myślisz, że ku*** same ultrasy, bojówkarze i kibole? Skąd Wy bierzecie takie teksty to ja nie wiem.eneduerabe10 pisze:Ja rozumiem, że ostatnio same zachwyty są Ruchem, potencjał ludnościowy ma Kraków, Łódź, Wrocław czy Gdańsk. Ale 10 000 tysiecy to naprawdę sporo. Do tego dobrze by było gdyby większość z tych 10 000 śpiewała, była zaangażowana w ultraske i doping, a nie jakieś janusze c*** wie skąd a takich byłoby mnóstwo z Ruchu czy Wisły.Rene pisze:ale teksty o tym że Legia i Lech odjechały innym bandą jeżeli chodzi o finał PP - liczby i oprawę to już przesada
-
Sranie w banie. Byłem na sektorach Legii. Niepowiem, że gwiazdali wszyscy bo bym sklamal ale gwizdala spora część sektorów. Pewnie spora część bo gwizdal koleś obok to i jam pogwizdam ale pieprzyc teraz, że nikt nie..... tj. paranoja. Czas zamknąć temat
-
Ogólnie według mnie to zdecydowanie na polskiej scenie kibicowskiej mecz roku. Oprawy dla mnie kosmos. Nie do ogarnięcia dla 99 procent ekip w Polsce. Moim skromnym zdaniem może 2,3 ekipy zrobiły by jeszcze coś podobnego. Oprócz chuliganki było wszystko co nakręca tj piękne oprawy, od napier.....pirotechniki, wariat który wbiegł na boisko. Jednak szybko go spacyfikowali. Kilka szarpanek na neutralnych sektorach. Jedno co może przebić ten mecz w tym roku tj Euro we Francji gdzie wybiera się naprawdę sporo ekip z Polski. Pożyjemy zobaczymy.
-
Wstępnie 14 miesięcy zakazu na puchar oraz ligę, jak informuje Marceli na forum Lecha. Niech przyjebią, w końcu zaczną się ciekawe wyjazdy.
-
Tel pisze:Skoro c*** z lasem to ciekawe ile chlopaki z Legii by się utrzymali w Krakowie na panujących tu zasadach. Co drugi by odpuścił kibicowanie i wielu by chodziło podziurawionych. Dla mnie koniec tematu, nie ta skala akcji i fanatyzmu.
koleś nie z Legii napisał że Wisła miałaby problem z tymi 11 tysiącami a Ty od razu musisz się przyjebać do Legii że chujowi w chuligance i w Krakowie by sobie nie poradzili :)
jakies problemy z Legią masz czy tylko po prostu zwykła niechęć ?
-
Zwłaszcza, że Wisła sprzedała ze 3 lata temu 11tys. biletów w parę dni na superpuchar, który się ostatecznie nie odbył... :)Zolpidem pisze:Finał nie odbywa się w dniu wolnym od pracy, w dodatku godziny też ma typowo robocze.
Co do kompletów ze strony tak średnich ekip wyjazdowych jak Jaga i Wisła to grubo popłynąłeś.
Legia i Lech oczywiście b. dobrze się pokazały co nie znaczy, że np. Wisła, Lechia, Śląsk, Górnik Z, Ruch czy kluby z Łodzi nie zaprezentowałyby się podobnie. Oby za rok inne ekipy miały finał.
-
Tak, są bardziej hardcorowi. Do pewnych rzeczy trzeba zmienić mentalność, przyzwyczajać się. Już widzę jak większość forumowiczów ma odwagę/glupotę wbić siekiere, bądź wyskoczyć ostrze na ostrze. Nie osłabiaj mnie chłopie.TND pisze:A to ludzie w Krakowie są jacyś bardziej hardkorowi? Wszędzie w Polsce gdyby pojawił się sprzęt byłoby tak samo.Tel pisze:Skoro c*** z lasem to ciekawe ile chlopaki z Legii by się utrzymali w Krakowie na panujących tu zasadach. Co drugi by odpuścił kibicowanie i wielu by chodziło podziurawionych. Dla mnie koniec tematu, nie ta skala akcji i fanatyzmu.

-
Jak prawda z tym Lechem z zakazem to teraz może pójść w niepamięć megalomania zakazu Ruchu bo spokojnie są w stanie ich przebić. O stosunki na linii Warszawa-Sosnowiec czy Sosnowiec-Bielsko się nie martwcie...Są to zgody nie układy.
-
Panowie, skończcie mówić o jakiejś czołówce bo to śmieszne. Mogę przyznać Lechowi że jest TOP 1 , ale reszta? Reszta to ku*** zagadka jest. Lech się chociaż zrewanżował Lechii pokonując ją, wygrał ze Stalówką ogólnie rzecz biorąc coś walczą w tych puszczach białowieskich i wygrywają oprócz wpadki z Lechią. O reszcie ciężko coś powiedzieć, bo nie ma walk ku***!!! Wszyscy kalkulują, bo co kibice.net powie jak przejebiemy!!!!! Rozumiem że kibice.net to poważane forum wśród braci kibicowskiej ale spójrzcie na rosyjską scene chuligańską. Tam ekipy prą do umawianych walk żeby się samemu przetestować, zobaczyć swoją forme i tak dalej. Przegrają? To nie płaczą tylko wiedzą co i ile muszą jeszcze poprawić i wtedy jest zapał do treningów i znowu wychodzą do walki. Jak dalej będzie taka sytuacja to ostrzegam ale będzie coraż gorzej z polską sceną kibicowską!!!
-
Było już stosowane to rozwiązanie Śląsk za wyjebanie rac na murawę w finale PP z Legią na Łazienkowskiej dostał pół roku zakazu na ligę w 2013 rZolpidem pisze:Pytanie w kwestii formalnej: do tej pory PZPN jebał grzywnami i zakazami jedynie na rozgrywki krajowego pucharu, restrykcje ze strony Ekstraklasy za mecze ligowe to była zupełnie osobna działka.
Wcześniej, równie dobrze mogli dublować kary z komisją ligi, albo komisja mogła się dopierdalać do meczów w Pucharze Polski i jedni i drudzy trzepać na tym siano?
Skoro okazało się, że teraz mogą przyjebać zakaz na wszystkie wyjazdy - bo tak i c***, to interesuje mnie podstawa wyciągnięcia takich, a nie innych konsekwencji.
-
co prawda to prawda, u nas ta szaleńcza spontaniczność poszła sie j****, każdy kalkuluje jak tylko może, nawet ci najwieksiFejk pisze: Tam ekipy prą do umawianych walk żeby się samemu przetestować, zobaczyć swoją forme i tak dalej. Przegrają? To nie płaczą tylko wiedzą co i ile muszą jeszcze poprawić i wtedy jest zapał do treningów i znowu wychodzą do walki
-
Nie do mnie ale...na tym forum jedna z bardziej wkurwiajacych mnie rzeczy to takie pisanie!! Odpowiem 100% o wszystkich walk lesnych wszyscy wiedza. Nie ma żadnych ale zadnych walk o ktorych niby nie znamy winiku! Inna sprawa ze pewnie co week kiklu ekipom nic nie wychodzi...ale zupelnie inna sprawa!! Chwala Chuliganom!!TND pisze:Fejk a ty myślisz, że o wszystkim jest w necie napisane? Jeśli tak to żyj dalej w swoim internetowym świecie kumaczu.
-
Spoko, ale marna prowokacja
-
Buhaaaa ta. A najwiecej nie wpadło od dzis od 12:12 Twojej rejestracji. Jeszcze raz marna prowokacja, czesc.
-
taa, zaraz się dowiemy o 100 ustawkach, które były w 2016 roku, w tym 50 R&W.
jeśli jakaś ekipa wygra ustawkę to szybciutko ląduje to na SO lub tutaj i nie p******, że tak nie jest.
jeśli jakaś ekipa wygra ustawkę to szybciutko ląduje to na SO lub tutaj i nie p******, że tak nie jest.
-
Ty byś był pierwszym, który by pisał o wszystkim, co się dzieje w Twojej ekipie, ale na 200% dowiadujesz się o wszystkim z internetu, a zarejestrowałeś się tutaj, po to aby po wkurwiać ludzi i robić złudzenie, że jesteś kumaty, ale nie Ty pierwszy i nie ostatni, już paru takich tu było :)
-
Ja p******* intor ze swoim lustrzanym odbiciem przejęli temat. Zamknijcie w h** tą rejestrację. Żeby nie rozmywać... Jakie liczby zgód z Lechem?
"Papieros parzy dłoń i budzi żal
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
Na peronie siedzę sam
Oglądam sterty tych starych zdjęć, ten peron dobrze
mnie już zna
Pociąg zabiera co dzień bliską twarz
Tutaj tłoczą się, tu mówią - "tam to jest życie i czar", Tu się handluje Ojczyzną co dnia!"
-
O żesz ku*** jaki telepatyczny rozkminiacz. Jakie ku*** trudne chwile? Nie myśl tyle. To forum chyba nigdy nie przestanie zaskakiwać.Fejk pisze:To dobrze świadczy o Zagłębiu że w tych trudnych chwilach w Legii nie olewają jej co pokazali wspierając Legie w tak konkretnej liczbie. Myślę że w kuluarach były twarde i męskie rozmowy osób decyzyjnych obu ekip i wierze że Legia chwyci się za jaja i będzie szukać rewanżu na Spartaku żeby zmazać plame i zapewne urażoną dume, a także żeby ratować honor.El_MuMiNo pisze:Zagłębia Sosnowiec na poniedziałkowym finale około 450 osób.
-
chyba czas wprowadzić takie ulepszenie forum, żeby mogly sie wpisywac w tematy kibicowskie osoby zarejestrowane wczesniej
-
Mam pytanie do kogoś z Cracovii.Z sektorów Legii gdzie siedziałem było widać sporo KSZO z flagą w jednakowych koszulkach,Arki również sporo, a Pasów w bieli i czerwieni nie widziałem.Na pewno ktoś był bo wisiały flagi JUDE GANG oraz OPRAWCY .Pytanie-organizowaliście jakiś wyjazd na finał i jaka liczba Cracovii na meczu,
-
https://www.youtube.com/watch?v=aZzzKkmsZls
Fajnie zmontowany materiał, jedynie co może bawić że pokazana oprawa Legii a w tle bluzgi na nią i tak samo z oprawami Lecha :)
Fajnie zmontowany materiał, jedynie co może bawić że pokazana oprawa Legii a w tle bluzgi na nią i tak samo z oprawami Lecha :)
-
-
wywiad Bońka dla polsatu sport.
Prezes PZPN, Zbigniew Boniek po raz czwarty odpowiadał za organizację finału Pucharu Polski. "Nie zejdę z drogi dialogu z kibicami, który od początku towarzyszy mojej kadencji" - zapowiada szef związku - "Za rok również zorganizujemy finał z oprawami. Nie zamierzam dzielić kibiców na dobrych VIP-ów i złych ultrasów".
Wycisz
Głośność
Roman Kołtoń: PZPN w ogniu rac, pardon - w ogniu krytyki po finale Pucharu Polski - jak pan odbiera dyskusję, która toczy się w mediach?
Zbigniew Boniek: Po pierwsze, i chcę to powiedzieć dobitnie - nie zejdę z drogi dialogu z kibicami, który od początku towarzyszy mojej kadencji. Za rok zorganizujemy finał Pucharu Polski również z oprawami. Nie zamierzam dzielić kibiców na dobrych VIP-ów i złych ultrasów... Nie będzie muru między PZPN-em, którym kieruję, a kibicami!
Sam pan powiedział w wywiadzie po spotkaniu na antenie Polsat Sport, że kibice nie dotrzymali umowy...
Bo nie dotrzymali. Jednak człowiek nie jest w stanie gniewać się na dziecko. Owszem - może po jakimś zachowaniu zastosować karę, ale za chwilę siada do kolacji, za chwilę przytuli... Kibice są częścią sportu. Nie wyobrażam sobie meczu finałowego Pucharu Polski przy pustych trybunach.
Niektórzy wyobrażają sobie jednak takie spotkanie bez opraw...
A ja nie! Nasze oprawy w Polsce są najlepsze w całej Europie. To - co przez długi czas pokazywali kibice obu uczestników finału - było niesamowicie efektowne i nikomu nie przeszkadzało. Nasi kibice mają - jeśli chodzi o oprawy - trzy razy większą fantazję niż kibice w Niemczech, Anglii, czy Hiszpanii. Wjeżdżały hasła, wielkie flagi z różnymi symbolami, chorągwie. Były i race, które - jeśli nie lecą w jakimś kierunku - nie stanowią żadnego zagrożenia.
Jednak poleciały...
I z tego trzeba wyciągnąć wniosek. Jednak moje wnioski będę formułował na bazie przekonania, że dalej konieczny jest dialog z kibicami. Teraz też prowadziliśmy rozmowy. Kibice czasami nawet robią nam łaskę. To naprawdę nie jest łatwa sprawa. Jednak była nasza zgoda na oprawy, flagi, na gniazda, z których był prowadzony doping. Jednak część ludzi chce budować mur. Cały finał chce wykorzystywać do polityki - do utrwalania podziału na prawą i lewą scenę. Mur przeciwko murowi? To nie będzie wymiar mojej kadencji prezesa PZPN, jeśli chodzi o kibiców.
Politycy kilka lat temu zaostrzyli prawo - nic nie dało.
Brawo! Dlatego będziemy rozmawiać, przekonywać, zachęcać do pozytywnych zachowań. Gdy trzeba, będziemy też karać. Na pewno Lech zostanie przykładnie ukarany...
Prezes PZPN, Zbigniew Boniek po raz czwarty odpowiadał za organizację finału Pucharu Polski. "Nie zejdę z drogi dialogu z kibicami, który od początku towarzyszy mojej kadencji" - zapowiada szef związku - "Za rok również zorganizujemy finał z oprawami. Nie zamierzam dzielić kibiców na dobrych VIP-ów i złych ultrasów".
Wycisz
Głośność
Roman Kołtoń: PZPN w ogniu rac, pardon - w ogniu krytyki po finale Pucharu Polski - jak pan odbiera dyskusję, która toczy się w mediach?
Zbigniew Boniek: Po pierwsze, i chcę to powiedzieć dobitnie - nie zejdę z drogi dialogu z kibicami, który od początku towarzyszy mojej kadencji. Za rok zorganizujemy finał Pucharu Polski również z oprawami. Nie zamierzam dzielić kibiców na dobrych VIP-ów i złych ultrasów... Nie będzie muru między PZPN-em, którym kieruję, a kibicami!
Sam pan powiedział w wywiadzie po spotkaniu na antenie Polsat Sport, że kibice nie dotrzymali umowy...
Bo nie dotrzymali. Jednak człowiek nie jest w stanie gniewać się na dziecko. Owszem - może po jakimś zachowaniu zastosować karę, ale za chwilę siada do kolacji, za chwilę przytuli... Kibice są częścią sportu. Nie wyobrażam sobie meczu finałowego Pucharu Polski przy pustych trybunach.
Niektórzy wyobrażają sobie jednak takie spotkanie bez opraw...
A ja nie! Nasze oprawy w Polsce są najlepsze w całej Europie. To - co przez długi czas pokazywali kibice obu uczestników finału - było niesamowicie efektowne i nikomu nie przeszkadzało. Nasi kibice mają - jeśli chodzi o oprawy - trzy razy większą fantazję niż kibice w Niemczech, Anglii, czy Hiszpanii. Wjeżdżały hasła, wielkie flagi z różnymi symbolami, chorągwie. Były i race, które - jeśli nie lecą w jakimś kierunku - nie stanowią żadnego zagrożenia.
Jednak poleciały...
I z tego trzeba wyciągnąć wniosek. Jednak moje wnioski będę formułował na bazie przekonania, że dalej konieczny jest dialog z kibicami. Teraz też prowadziliśmy rozmowy. Kibice czasami nawet robią nam łaskę. To naprawdę nie jest łatwa sprawa. Jednak była nasza zgoda na oprawy, flagi, na gniazda, z których był prowadzony doping. Jednak część ludzi chce budować mur. Cały finał chce wykorzystywać do polityki - do utrwalania podziału na prawą i lewą scenę. Mur przeciwko murowi? To nie będzie wymiar mojej kadencji prezesa PZPN, jeśli chodzi o kibiców.
Politycy kilka lat temu zaostrzyli prawo - nic nie dało.
Brawo! Dlatego będziemy rozmawiać, przekonywać, zachęcać do pozytywnych zachowań. Gdy trzeba, będziemy też karać. Na pewno Lech zostanie przykładnie ukarany...
-
Nie, gość z Legii akurat tam pogonił kilka osób i uciekli na inne miejsca. A ten w czarnym napięty obserwuje. Latało gdzieś więcej zdjęć z tego zdarzenia po necie + było to dosyć wyraźnie widać i Lech w tym czasie szarpał trochę ogrodzeniem, bo to było blisko ich sektora.
-
KSZO ok. 180eMTe4 pisze:Jakie liczby zgód z Lechem?
Arki ok. 285
-
FOTO: Final Pucharu Polski
PP: Lech - Legia (02.05.2016)
GALERIA: http://www.12zawodnlk.pl/galeria/pp-lec ... 9fe5f700e9

-
Ile ŁKS u z Lechem?
-
Jeśli Lech dostanie 14 miesięcy zakazu i awansuje znów do finału to stadion będzie pusty, jeden z finalistów będzie w gorszej sytuacji, bo bez wsparcia swoich kibiców. Mam nadzieję, że nie dowala Lechowi zbyt dużej kary. Z wypowiedzi Bonka, można wyczytać, że ciśnienie opada i ton łagodnieje.
Nieważne w której lidze, liczy się Ruch i Widzew!
-
jaka kara dla PZPNu jako organizatora meczu?
-
Cracovii było ok. 200 osóbarleska pisze:Mam pytanie do kogoś z Cracovii.Z sektorów Legii gdzie siedziałem było widać sporo KSZO z flagą w jednakowych koszulkach,Arki również sporo, a Pasów w bieli i czerwieni nie widziałem.Na pewno ktoś był bo wisiały flagi JUDE GANG oraz OPRAWCY .Pytanie-organizowaliście jakiś wyjazd na finał i jaka liczba Cracovii na meczu,