Puchar Polski 2015/2016
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Puchar Polski 2015/2016
Prawda jest taka, że wszystko zależy na kogo się trafi. Jedni się przypier... inni maja to w nosie, przyszli dorobić na życie...
-
Sprzedam 2 bilety na prostą, kupiłem je na stronie [link]. Bilety do odebrania albo jutro pod stadionem lub też na maila (są w wersji elektronicznej).
-
Komunikat Nieznanych Sprawców przed Finałem Pucharu Polski:
[link]
Motywacja piłkarzy Lecha przed wyjazdem do Warszawy dzisiaj..jeden z grajków rzucił do kibiców na odchodne: ''Nie wal w ten autokar Ty pało jebana"
[link]
[link]
Motywacja piłkarzy Lecha przed wyjazdem do Warszawy dzisiaj..jeden z grajków rzucił do kibiców na odchodne: ''Nie wal w ten autokar Ty pało jebana"
[link]
-
A to przypadkiem nie kapitan Trałka? hahah
-
100% Trałka.. nie po raz pierwszy pokazuje, że jest burakiem
-
Jakie to ku*** smutne co te pedały niezależnie od drużyny myślą o swoich kibicach. Na końcu jeszcze ktoś mówi " że im się tak chciało ". Z drugiej strony śpiewać do bandy nażelowanych pizd " nie ma litości, połamcie tym k***** kości " brzmi jak smutny dowcip...
-
O ku*** :o Nie ma to jak szacunek do własnych kibiców..Co za pedał!Ciekawe jaka będzie riposta...Powinien w**********!
-
To już ku*** wiadomo czemu ten filmik ujrzał światło dzienne..Bo wrzucał go na instagrama Nicki Bille Nielsen więc do końca nie wiedział co mówił Trałka.Filmik potem szybko skasowano ale było za późno i poszło w świat.Coś czuje że Trałka ma już pełno w majtach i nie sądzę że będzie mu to odpuszczone..
-
Taki cieć powinien mieć już definitywnie po karierze w Kolejorzu.
All work and no play makes Jack a dull boy
-
Ja nawet jestem gotów zaryzykować stwierdzenie że to początek końca Trałki w Kolejorzu.Pewnie nawet jak wystosuje jakieś przeprosiny to na wiele to się nie zda bo raczej trudno znaleźć cokolwiek na jego obronę i ciężko wytłumaczyć się z czegoś takiego.
Sytuacja bezstresowa,nie było żadnej bardachy itp.W innym wypadku jakoś by mógł się tłumaczyć,nerwy,wkurw po przegranym meczu czy coś w tym stylu.Tu przyszła grupa najwierniejszych i raczej nieprzypadkowa by ich pożegnać i zmobilizować przed tak ważnym meczem a tu taki pocisk!Coś czuje że będzie odpowiednio przywitany i to nie tylko przez Lecha . Zero szacunku do kibiców...
Sytuacja bezstresowa,nie było żadnej bardachy itp.W innym wypadku jakoś by mógł się tłumaczyć,nerwy,wkurw po przegranym meczu czy coś w tym stylu.Tu przyszła grupa najwierniejszych i raczej nieprzypadkowa by ich pożegnać i zmobilizować przed tak ważnym meczem a tu taki pocisk!Coś czuje że będzie odpowiednio przywitany i to nie tylko przez Lecha . Zero szacunku do kibiców...
-
trałka pałka ;) ciekawe jak będzie się płaszczył.
-
Co za to łeb !!! Dobrze że takie historie wychodzą bo od razu wiadomo jakie myśli mają na temat kibiców te pały... i jeszcze płacz że ich z koszulek rozbierają...
-
Dokładnie dobrze że zaliczyli taką wtopę bo tak na prawdę mało wiemy.Do tego fakt że to kapitan to już w ogóle pozamiatane.Ktoś kto raczej na takie słowa powinien natychmiast reagować.Troszkę ironicznie powiem "idealny moment na taki przypał" Jutro Wiara będzie jechać prawie jak bydło specjałami za po to by zdzierać gardło za swoją drużynę a te jeba... ku....y takie słowa.
Na samym końcu jeszcze słychać po słowach Trałki jak ktoś dopowiada " że im się chciało " Ręce kur... opadają.Mam nadzieje że będzie miał jutro pojechane odpowiednio!
Na samym końcu jeszcze słychać po słowach Trałki jak ktoś dopowiada " że im się chciało " Ręce kur... opadają.Mam nadzieje że będzie miał jutro pojechane odpowiednio!
-
Fajnie mają w tym Poznaniu:) Może Trałka źle auto zaparkował i mandacik od straży miejskiej dostał a teraz mu się ulało ;)
-
Znowu jakieś maszty powstaną w Poznaniu :- )
-
Pewnie się skończy tak że Trałka się nie przyzna i sprawa zostanie zamieciona pod dywan, no chyba że jakiś życzliwy kolega z autokaru uprzejmie doniesie :)
-
Ale pała, widać jak szanuję swoich kiboli. Ludzie za nimi w Polskę jeżdżą a ten takie coś o******. Ja na miejscu Lecha jeszcze bym pocisnął tego gościa na samym końcu ''że im się chciało'' czy coś takiego powiedział. Obydwoje się ku*** nadają.
j**** POlicje !
-
-
Niestety taka mentalność dzisiejszych "piłkarzy" mają wyjebane na kibiców i to nie tylko w Poznaniu.
-
Łukasz Trałka: „Jeśli chodzi o całą sytuację, to przyznaję się do winy, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że to była spontaniczna reakcja. Akurat rozmawiałem przez telefon i nie słyszałem mojego rozmówcy. Chlapnąłem coś głupiego i przepraszam osoby, które poczuły się urażone, a jeśli to nie wystarczy, to chętnie spotkam się z osobami, które uraziłem i w cztery oczy wytłumaczę całą sytuację. Mam dobre relacje z kibicami i nie chciałbym tego psuć, zwłaszcza przed tak ważnym meczem.”
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
-
Teraz tylko pomyslec ile takich sytuacji i o wiele gorszy jest nie udokumentowana, maja nas za margines spoleczny, w dupskach sie od tego dobrobytu poprzewracało, a juz najpiękniejszym momentem sa ich pseudo tlumaczenia, no kurw a, idioci.
nie zależnie od drużyny, zwykłe wkłady. życze jutro kontuzji, to będzie taki znak z góry, kończe temat, jebał go pies.
nie zależnie od drużyny, zwykłe wkłady. życze jutro kontuzji, to będzie taki znak z góry, kończe temat, jebał go pies.
-
Wielkie zdziwienie.
Stawiam, że 80% piłkarzy myśli o kibicach to samo.
Stawiam, że 80% piłkarzy myśli o kibicach to samo.
-
Wydaję mi się, że im wyższa liga tym bardziej mają wyjebane w najwierniejszych, byle by się zera na koncie zgadzały. Zwykłe "wkłady", w niższych ligach inaczej to już wygląda, jak kibice trzymają rękę na pulsie klubu, tylko też nie wszystkie kluby mają owych kibiców. Dlatego wydaję mi się, że będzie ciężko go wyeliminować, chyba, że sam okaże trochę pokory i się zniechęci po usłyszeniu miliona wyzwisk od tysiąca osób w jego kierunku.
-
musiał sie jakoś tłumaczyć, oby kibice nie dali sie udobruchać i odczuł te słowa w jakis sposób, niestety takie mamy czasy że juz mało kto gra dla "idei"Mogerator pisze:Aha, to Trałka ma taki zwyczaj, że jak ktoś mu zagłusza rozmowę przez telefon, to wyzywa od pał jebanych, nieważne czy to mama, kolega czy kibice drużyny w której PRACUJE, jest NAJEMNIKIEM, marnym, wyłysiałym piłkarzynom, który za chwile może stamtąd spierdalać na kopach.OskarX pisze:Łukasz Trałka: „Jeśli chodzi o całą sytuację, to przyznaję się do winy, ale na swoje usprawiedliwienie mam to, że to była spontaniczna reakcja. Akurat rozmawiałem przez telefon i nie słyszałem mojego rozmówcy. Chlapnąłem coś głupiego i przepraszam osoby, które poczuły się urażone, a jeśli to nie wystarczy, to chętnie spotkam się z osobami, które uraziłem i w cztery oczy wytłumaczę całą sytuację. Mam dobre relacje z kibicami i nie chciałbym tego psuć, zwłaszcza przed tak ważnym meczem.”
Daleko mi do Lecha, ale szacunku trzeba uczyć niektórych wkładów.
-
Dobra spoko, sprawa wyjaśniona. Trałka był spontaniczny, można zamknąć temat :) ku*** mać, co za kibel trzeba mieć w głowie żeby się tak tłumaczyć. I taki kondom jest kapitanem, co za wstyd. Mam nadzieję, że Lechici go zjedzą.
All work and no play makes Jack a dull boy
-
teraz musimy wjechać mu na hotel czy ktoś musi jebnąć z nim solówke? co mamy zrobić zeby towarzystwo rozkminiaczy było zadowolone?
piłkarze to teraz najebnicy, myslicie że wasi piłkarze gadają inaczej? akurat to wypłynęło, wiadomo że c*** mu do d*** za te słowa, ale to jest dla nich sport i oni w wiekszosci niestety nie utożsamiają sie z wartościami które my uznajemy, Na szczescie nie wszyscy, dla takich zawsze szacunek
piłkarze to teraz najebnicy, myslicie że wasi piłkarze gadają inaczej? akurat to wypłynęło, wiadomo że c*** mu do d*** za te słowa, ale to jest dla nich sport i oni w wiekszosci niestety nie utożsamiają sie z wartościami które my uznajemy, Na szczescie nie wszyscy, dla takich zawsze szacunek

-
nie no piłkarze to święte krowy i mogą więcej.januszowi można w mordę namelać bo nie śpiewa, a kogoś postronnego co tak by powiedział wysłać na L4.może sobie myśleć co chce, ale morda na kłódkę to że wyszło z przypadku to jego pech.
-
gdyby się chciało czystki robić to faktycznie trza by oklepac wiekszośc piłkarzyków, ale fakt faktem ten to sie ładnie wjebał, jak by sie nie tłumaczył juz zawsze juz zawsze mu to pewnie bedzie pamietane
-
To powiedzcie co byście zrobili na miejscu Lecha, bardzo mnie to ciekawi jak by u siebie rozwiązali taką sytuacje rozkminiacze
-
Może czas zdać sobię sprawę , że z reguły piłkarz ma w d... to w jakim klubie gra. Szukasz ideowców to idź na mecz B-klasy a nie szukasz ich w ekstraklasie gdzie byle kopacz zarabia kilkanaście - kilkadziesiąt tysięcy miesięcznie. Czasy sportowców (bo to nie tylko problem piłki) identyfikujących się z klubami minęły bezpowrotnie, 99,9 % sportowców ma gdzieś jaki klub reprezentuje.dziecko armageddonu pisze:To powiedzcie co byście zrobili na miejscu Lecha, bardzo mnie to ciekawi jak by u siebie rozwiązali taką sytuacje rozkminiacze
Zresztą żeby było śmieszniej nawet Ci, którzy przed laty uchodzili za ikony klubów często okazywali szacunek sprzedając mecz za meczem :)
-
napiszę Ci w ten sposób, jeśli wydaję Ci się że taki "piłkarz" zagrałby jeszcze jakiś mecz np w barwachdziecko armageddonu pisze:To powiedzcie co byście zrobili na miejscu Lecha, bardzo mnie to ciekawi jak by u siebie rozwiązali taką sytuacje rozkminiacze
Hajduka czy Zvezdy to uświadomię Cię że źle Ci się wydaje.
Nawet nie wiem czy kibice zdążyliby coś zdziałać, sam prezes prawdopodobnie wypierdoliłby go szybciej.
Ale o czym tu pisać, tam np na finale pucharu Chorwacji piłkarze na wiadomość że nie chcą wpuścić wszystkich
kibiców zeszli z boiska i z kibolami zawinęli się do domu.
Czy ktoś w ogóle wyobraża sobie taką sytuację w Polsce?
-
nikt nikomu nie każe identyfikować się z klubem, wiadome że prawie każdy z nich wychował się na zupełnie innym klubie w który i tak po części zaczął c**** wbijać dla kariery, ale odrobina szacunku do ludzi i miejsca w którym gra powinna być w kontrakt wpisana jako część jego pracy i obowiązku:) a za takie akcje powinny być wyciągane konsekwencje także przez klub.zresztą na pewno będą, tylko nie chcieli robić burdelu przed finałem PP dlatego jest jakby niby nic.
Tyle się mówi o złych kibicach, może pora żeby też się zajęto takimi zjebami jak trałka.
Tyle się mówi o złych kibicach, może pora żeby też się zajęto takimi zjebami jak trałka.
-
Powinni mu kapitana zabrać bo smieszne będzie jak puchar będzie do góry podnosił.
-
A powiedz Ty co byś zrobił jak to on by powiedział do Ciebie ("pało je..na") ?dziecko armageddonu pisze:To powiedzcie co byście zrobili na miejscu Lecha, bardzo mnie to ciekawi jak by u siebie rozwiązali taką sytuacje rozkminiacze
-
Kapitan drużyny powinien być niczym gniazdowy na stadionie. NAJWIERNIEJSZY!!!
-
[link]
:) W tv już mówili o wymieniających się szalikami i rodzinnej atmosferze.
:) W tv już mówili o wymieniających się szalikami i rodzinnej atmosferze.
Agent-Bolek pisze:Kapitan drużyny powinien być niczym gniazdowy na stadionie. NAJWIERNIEJSZY!!!
Toś dojebał. Piłkarz to zwykły najemnik, no chyba ze się całym sercem utożsamia z klubem. Niech każdy z Was się teraz uderzy w pierś i przypomni, ile razy piłkarza czy drużynę wyzwał od niecenzuralnych słów, bo ta przegrała, czy dysponuje zniżkową formą.
Powiedział to powiedział, przeprosił, temat zamknięty i na c*** drążyć...
I jeszcze jedno...gdyby mi ktoś napierdalał po samochodzie, w którym jadę, też bym się miał prawo wkurwić.
-
Chciałbym, żeby tak to się zakończyło, niestety pewnie będzie inaczej.warszawski styl pisze:Stowarzyszenie Lecha pewnie wyda oświadczenie że po częsci miał racje bo nie powinno sie uderzać w autokar, a jego działanie było działaniem z korzyścią dla klubu (jak te akcje ze straża miejską)
Odzywka Trałki z pewnością sympatyczna nie była, ale z dwójki złego, wolę takich, którzy na zaczepkę Pana Kibola, który może ma statystykę sezonową na poziomie "trzy mecze u siebie i dwa wyjazdy", zareaguje w taki właśnie sposób, niż grajka, który po otrzymaniu liścia od jakiegoś nadpobudliwego niewiadomokogo, stuli pysk i jeszcze powie w sądzie "tak naprawdę powinienem codziennie nadstawiać gębę do liścia i codziennie dziękować jaśnie panu za liście".
Jakie to zabawne widzieć twarde (?), stadionowe (?) towarzystwo, które rozpłakało się po tym, gdy ktoś nazwał ich "pałą jedną".
Zdejmijcie rurki, włóżcie spodnie.
No Pasaran, krzyczeli komuniści
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
No Pasaran a jednak my przeszliśmy
-
Relacja foto-live z finału Legia - Lech Poznań:
[link]

[link]

Ostatnio zmieniony 02.05.2016, 16:05 przez rudiz, łącznie zmieniany 1 raz.