Bunio pisze:Fana zdobyta gdy Wisła grała z Hajdukiem w UEFA, w Krk zdobyto wtedy z 5 czy coś flag w tym ta zdobyta przez Wrocławian. Chyba w 2001 roku.
Zdobyto po krakowsku albo po turecku jak kto woli. Przewaga liczebna a mimo to bez noży się nie obyło.
Co do mojego posta ws Legii to dla niektórych słowo ironia jest obce.
Po chorwacku kumaczu.
Ps. Legia do Splitu również jechała z ostrym sprzętem.
Brawo, co za porównanie... Legia jechała tam w 94 r. Jak nie wiesz co tam się działo wtedy poproś wujka google'a.
Bunio pisze:Fana zdobyta gdy Wisła grała z Hajdukiem w UEFA, w Krk zdobyto wtedy z 5 czy coś flag w tym ta zdobyta przez Wrocławian. Chyba w 2001 roku.
Bunio pisze:Wszystkie były atakowane w efekcie tracąc chyba z 5 flag.
3 flagi, nie 5.Poza flagą, którą spalił Śląsk były to fany "Makarska Rivijera" i "Torcida Makarska".
jak.wodospady pisze:Ja mam pytanie,czemu ekipy które przyjeżdżają do Zabrza zawsze zajmują górny sektor i ile w ogóle ma pojemność cały sektor gości,mógłby mi ktoś zaznaczyć na czerwono odkąd dokąd obejmuje dolny sektor?
Zazwyczaj zawsze zajmuje się sektor gości górny bo jest większy tak jak np. w Warszawie, Poznaniu.
jak.wodospady pisze:Ja mam pytanie,czemu ekipy które przyjeżdżają do Zabrza zawsze zajmują górny sektor i ile w ogóle ma pojemność cały sektor gości,mógłby mi ktoś zaznaczyć na czerwono odkąd dokąd obejmuje dolny sektor?
Niestety przylgnęła do nas łatka, że kamionki były często. Tylko różnica jest taka że u Was ekipa lata ze sprzętem, strzela rakietnicami i obrzuca pociąg koktajlami. U nas zazwyczaj kamionkę robiły zwykli kibole, często najebani. Jak nie widzisz różnicy to nie ma o czym gadać.
zylak pisze:Ponawiam pytanie - GKSu Tychy razem z Cracovią w Chorzowie ?
Było już jakiś czas temu pisane o pretensjach jakie mają Tyscy o sprzęt który używa Cracovia, stąd może takie małe zainteresowanie wsparciem zgody na bliskim wyjeździe. Z drugiej strony też trzeba przyznać, ze Chuligani miasta sypialni ostatnio trochę odżyli i mają potencjał jak na klub z jednego miasta, bo FC dużo nie posiadają.
zylak pisze:Ponawiam pytanie - GKSu Tychy razem z Cracovią w Chorzowie ?
Było już jakiś czas temu pisane o pretensjach jakie mają Tyscy o sprzęt który używa Cracovia, stąd może takie małe zainteresowanie wsparciem zgody na bliskim wyjeździe. Z drugiej strony też trzeba przyznać, ze Chuligani miasta sypialni ostatnio trochę odżyli i mają potencjał jak na klub z jednego miasta, bo FC dużo nie posiadają.
Jak odżyli? Wybudowali im stadion i tyle nawet w Chełmie jak by wybudowali stadion to tez by sie pojawiło z 10000 kibiców Chełmianki tak samo wygląda sytuacja z Piastem Gliwice. Tak to wyglada że nie odżyli a pojawili sie pikniki a tak to dalej są zwykłymi małymi klubami.
Wczoraj po meczu w Kielcach Wisła obija komitet powitalny Korony. Przyszło przywitać nas około 100 osób. Wysypujemy się z aut i szybko podejmujemy walkę. Mamy przewagę liczebną. 20 koroniarzy zalicza ciężkie KO a 3 odwozimy do szpitala bo zostali zostawienie przez swoich.
Wczoraj po meczu w Kielcach Wisła obija komitet powitalny Korony. Przyszło przywitać nas około 100 osób. Wysypujemy się z aut i szybko podejmujemy walkę. Mamy przewagę liczebną. 20 koroniarzy zalicza ciężkie KO a 3 odwozimy do szpitala bo zostali zostawienie przez swoich.
Odstaw to co zażywasz bo coś nie tak, i koniecznie skontaktuj sie z lekarzem lub farmaceutą
Człowieku serio myślisz, że nagraniem gościa który dostał bęcki na rynku w Krk przekonasz ludzi którzy rzeczywiście byli na meczu, że flagi wszystkie stracone z kosami i na rynku?
Jeśli poza stratami pod stadionem stracili coś jeszcze na rynku i był w użyciu sprzęt to nie komentuje tego zdarzenia bo mnie tam nie było. Ja odniosłem się jedynie do flagi zdobytej przez WKS z busa pod stadionem.
Kluklu23 pisze:Wczoraj po meczu w Kielcach Wisła obija komitet powitalny Korony. Przyszło przywitać nas około 100 osób. Wysypujemy się z aut i szybko podejmujemy walkę. Mamy przewagę liczebną. 20 koroniarzy zalicza ciężkie KO a 3 odwozimy do szpitala bo zostali zostawienie przez swoich.
Po meczu i komitet powitalny ? raczej delegacja pożegnalna. Ciężkich KO 21 i pół, bo jeden usnął na stojąco.
Do wszystkich tak dobrze zorientowanych to nie była ekipa Pogoni Siedlce ani Wisły Puławy czy też Legii. Jaka sami się określa w swoim czasie tyle w temacie.