Komentarze - 28 kwietnia - 1 maja
Moderator: LechiaCHWM
-
Re: Komentarze - 28 kwietnia - 1 maja
A co.Slask krzyczy na Cracovie ??
-
Koktajle poleciały na speca wracającego z Katowic, nie byliśmy pierwszym obrzuconym specem w tamtym czasie ale chyba pierwszym aż tak trafionym. Dodatkowo fakt 1 tyś ludzi stłoczonych w żółto-niebieskim składzie potęgował efekty trafienia składu..
Różnica była tylko taka, że chłopaki z Ruchu odwiedzali Wrocławian w Siemianowicach na leczeniu a Zabrzanie śpiewali co śpiewali.
Wg mnie jeśli kiedyś Zabrze dostanie zakaz podobny jak Ruch ma obecnie to wejścia na stadiony po rozmowach pokażą idealnie jaki szacunek się należy w Polsce takiej ekipie..
Flaga Torcida Lubliana to w ogóle był ewenement. Strasznie gruba cerata niemal jak baner reklamowy a herb i napis to było jak kolorowa naklejka. Wtedy w 2001 jeszcze nikt nie myślał o drukowaniu flag i taka zdobycz była mega dziwnym wynalazkiem.
Różnica była tylko taka, że chłopaki z Ruchu odwiedzali Wrocławian w Siemianowicach na leczeniu a Zabrzanie śpiewali co śpiewali.
Wg mnie jeśli kiedyś Zabrze dostanie zakaz podobny jak Ruch ma obecnie to wejścia na stadiony po rozmowach pokażą idealnie jaki szacunek się należy w Polsce takiej ekipie..
Flaga Torcida Lubliana to w ogóle był ewenement. Strasznie gruba cerata niemal jak baner reklamowy a herb i napis to było jak kolorowa naklejka. Wtedy w 2001 jeszcze nikt nie myślał o drukowaniu flag i taka zdobycz była mega dziwnym wynalazkiem.
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
Ilu Tyskich z Cracovią w Chorzowie ?
-
Jak tam w nizszych ligach? Stalówka obecna w Rybniku a Resovia w Tuczempach? Wisła Sandomierz jedzie do Ostrowca?
-
Wcześniej ktoś już pisał, że Wisła jedzie do Ostrowca.
Jeżeli Bóg z nami, któż przeciwko nam?
-
Stalówka obecna w Rybniku. Ponad 100 głów.hefajstos pisze:Jak tam w nizszych ligach? Stalówka obecna w Rybniku a Resovia w Tuczempach? Wisła Sandomierz jedzie do Ostrowca?
Resovia również obecna na stadionie Piasta w +-80 osób.
-
-

-
Liczba Śląska bardzo dobra jak na piątek. Nie rozumiem ich spiny podczas meczu, ale to już zostawiam im samym, czyżby tak bolały was bęcki na łąbędach ? Liczbowo dobrze, wokalnie średnio a napinka godna Cracovi na kałuży.
-
...wyjazd zgody (Motoru do Zabrza). Połamane ręce etc.mad22 pisze:Może mają też ciśnienie że Górnik ich przeorał w pociągu jak jechali na wyjazd zgody (Wisły do Gliwic?? bodajże).luc pisze:Śląsk ma jakieś wielkie ciśnienie na Górnik ? czy jakiś kompleks ? Strasznie dużo bluzgów z ich strony, jakby to był mecz Górnika z Ruchem czy Polonią B. to by było naturalne, ale ze strony Śląska dziwne. Generalnie liczba Śląska niezła jak na piątek i słyszalni parę razy z perspektywy TV, ale repertuar dość prymitywny.
SEX, ALKOHOL, MORDOBICIE
-
Słabszy wynik, ponieważ zbierają się na następny wyjazd ;]takkero pisze:cracovia w 160...bliski wyjazd, pora też dobra, walka o puchary a tutaj taki wynik...
-
Jak frajerskie zgody Slaska spiewaja "rachu ciachu Malpa w piachu" albo "czary mary gdzie jest Mari" i Slask przy tym klaszcze i cieszy mordy to jest jak najbardziej ok. Ale jak sie juz Wielkiemu Slaskowi sie pocisnie to przeciez jak tak mozna wy wszystkie niehonorowe skurwysyny...Ludzie zasad pelna geba
-
Tel pisze:Po chorwacku kumaczu.magura pisze:Zdobyto po krakowsku albo po turecku jak kto woli. Przewaga liczebna a mimo to bez noży się nie obyło.Bunio pisze:Fana zdobyta gdy Wisła grała z Hajdukiem w UEFA, w Krk zdobyto wtedy z 5 czy coś flag w tym ta zdobyta przez Wrocławian. Chyba w 2001 roku.
Co do mojego posta ws Legii to dla niektórych słowo ironia jest obce.
Ps. Legia do Splitu również jechała z ostrym sprzętem.
Brawo, co za porównanie... Legia jechała tam w 94 r. Jak nie wiesz co tam się działo wtedy poproś wujka google'a.
-
Negowanie przez Was uzycia sprzetu na Hajduk pod kasami w Krakowie jest tak samo smieszne jak wybielanie po awanturze na Grabiszynskiej.Bunio pisze:To był 2001 wiadomo, teraz zgoda i będzie negowanie i pchanie plotek...
Są z tamtego czasu relacje i ludzi z Wrocławia i Krakowa i inne z zinów gdzie jest jawnie napisane, że busiki wjechały pod kasy Wisły. Ale co tam noże, siekiery, maczety bo przecież 80% użytkowników nie pamięta tamtych czasów a fotka rannego typa tylko potwierdzi, że każda flaga i każdy bus zdobyty nożami. Ciekawe chłopaku czy pamiętasz jak skończyło się spotkanie Lecha we Wronkach z ludźmi z Bałkanów i kto pierwszy wprowadził mode na akcje na spontanie i zabawkami jak ostatnio LPH w Sarajewie.
~Fortune favors the brave~
-
c*** człowieka strzela jeśli słyszy żale kibiców WKS-u nt przyśpiewek żaboli-,,paliłeś się...,,Radze przypomnieć sobie kto w swoich latach skandował pod adresem kibiców Lecha-Heja Mosina zajebał Śląsk skurwysyna.
-
A kto ze Ślaska się tutaj pruje że tak śpiewali?FORZA ZKS pisze:Jak frajerskie zgody Slaska spiewaja "rachu ciachu Malpa w piachu" albo "czary mary gdzie jest Mari" i Slask przy tym klaszcze i cieszy mordy to jest jak najbardziej ok. Ale jak sie juz Wielkiemu Slaskowi sie pocisnie to przeciez jak tak mozna wy wszystkie niehonorowe skurwysyny...Ludzie zasad pelna geba
Jak to malinowy nos to wiadomo że browara łoi oni 5m bez alko nie przejdą a co dopiero race odpalać na trzeźwo.
-
To niemiecki dezodorant, Balea :D
-
A czy ktoś od nas płacze o tą piosenkę o paleniu?
Zabrski pajac dobrze wie, że nikt się z nim nie będzie układał. Już w zeszłych latach była opcja wpuścić ich, Zawiszę czy Ruch na nasze sektory. Wszedł ten, komu można było w miarę zaufać. Psom źle z oczu patrzy.
Zabrski pajac dobrze wie, że nikt się z nim nie będzie układał. Już w zeszłych latach była opcja wpuścić ich, Zawiszę czy Ruch na nasze sektory. Wszedł ten, komu można było w miarę zaufać. Psom źle z oczu patrzy.
-
Haha bawi mnie to wołanie o sprzęt na Hajduk.
Wtedy pomyliło kasy z 6 busów w ciągu dnia.
Wszystkie były atakowane w efekcie tracąc chyba z 5 flag.
Jedne z tych busów atakowała załoga z Wrocławia i zdobyła jedną z tych flag, która spłonęła wczoraj.
A tu jakiś ekspert po 15 latach zarzuca, że to pewne, że były noże, bo on na pewno wie który to był bus i kto z czym go atakował..
Użytkownicy tego forum kolejny raz wygrali wolne na słowa..
Jedne z tych busów atakowała załoga z Wrocławia i zdobyła jedną z tych flag, która spłonęła wczoraj.
A tu jakiś ekspert po 15 latach zarzuca, że to pewne, że były noże, bo on na pewno wie który to był bus i kto z czym go atakował..
Przemoc pisze:c***, może masz rację. Za dużo dziś wypiłem.
-
niestety...zabki pokozaly jakie sa..szacun dla ŚLASKA ,,na te k**** rakietnice szkoda slow...dupsko swedzi i pchaja odbyt kaj sie dO!!
cała żyleta ciągnie policji fleta
-
Bunio pisze:Fana zdobyta gdy Wisła grała z Hajdukiem w UEFA, w Krk zdobyto wtedy z 5 czy coś flag w tym ta zdobyta przez Wrocławian. Chyba w 2001 roku.
3 flagi, nie 5.Poza flagą, którą spalił Śląsk były to fany "Makarska Rivijera" i "Torcida Makarska".Bunio pisze:Wszystkie były atakowane w efekcie tracąc chyba z 5 flag.
-
Ja p******* co za czasy kosa bluzga na kose i dzieciaki krzyczą jak oni mogli tak brzydko zaśpiewać! w********** do kościoła! fakt jak już ktoś tu pisał nasza scena kibicowska upadła.... kiedyś nie było meczu bez bluzg, zadym gdzie latało wszystko co popadnie a teraz gimnazjaliści umoralniają tutaj na forum KIBICOWSKIM że nie wypada bo to nie honorowo to czy tam to ja p******* co za z****** pokolenie B cip i gamoni.

-
Zazwyczaj zawsze zajmuje się sektor gości górny bo jest większy tak jak np. w Warszawie, Poznaniu.jak.wodospady pisze:Ja mam pytanie,czemu ekipy które przyjeżdżają do Zabrza zawsze zajmują górny sektor i ile w ogóle ma pojemność cały sektor gości,mógłby mi ktoś zaznaczyć na czerwono odkąd dokąd obejmuje dolny sektor?
sektor gości to jest ten górny i ten mały dolny:
[link]
ps.Czy na dolnym sektorze znajduje się gniazdo z miejscem na bębny?
-
Stalówki 130 osób w Rybniku liczba jak na wyniki kopaczy i piątek przyzwoita
-
Z góry lepiej mecz widaćjak.wodospady pisze:Ja mam pytanie,czemu ekipy które przyjeżdżają do Zabrza zawsze zajmują górny sektor i ile w ogóle ma pojemność cały sektor gości,mógłby mi ktoś zaznaczyć na czerwono odkąd dokąd obejmuje dolny sektor?
-
Liczba Cracovii niezbyt duża, jak na odległość oraz walkę o puchary i doping też średni.
IGLOOPOL DĘBICA
-
Wydaje mi się że tamte czasy to znasz tylko z opowieści, więc nie zgrywaj tutaj kumacza oldschoolowca, bo tak się składa że pewne zachowania były krytykowane kiedyś (w pewnych kręgach, niekoniecznie w raczkującym dopiero internecie). Dla mnie szczycenie się frajerską akcją obrzucenia pociągu mołotowami jest oznaką bycia "cipą i gamoniem", więc nie pisz mi tu o upadku sceny kibicowskiej, bo widze że niewiele o niej wiesz. Owszem, nasza scena kuleje, dzieją się coraz dziwniejsze rzeczy, jedni na flagach piszą o sobie (c*** że szyderczo) K.O.nfidenci, inni współpracują ze straża miejską, jeszcze inni wieszają flagi pozdrawiające ciapatego kolegę; ale jeśli Ty upadek naszej sceny kibicowskiej widzisz w chęci wyeliminowania tchórzowskich i frajerskich akcji, to jesteś zwykłą cipą i gamoniem i nie mamy o czym rozmawiać-E4- pisze:Ja p******* co za czasy kosa bluzga na kose i dzieciaki krzyczą jak oni mogli tak brzydko zaśpiewać! w********** do kościoła! fakt jak już ktoś tu pisał nasza scena kibicowska upadła.... kiedyś nie było meczu bez bluzg, zadym gdzie latało wszystko co popadnie a teraz gimnazjaliści umoralniają tutaj na forum KIBICOWSKIM że nie wypada bo to nie honorowo to czy tam to ja p******* co za z****** pokolenie B cip i gamoni.
-
Ponawiam pytanie - GKSu Tychy razem z Cracovią w Chorzowie ?
-
Święte słowa, cipa trzeba być żeby obrzucić pociąg mołotowami, ale kibice z Zabrza są znani z tego że dla nich pojecie hunoru, ma wydźwięk humorystyczny. Żeby nikt mi tutaj nie wyjechał z historią Rolika, nigdy nie szczyciliśmy się tym, bo smierć każdego kibica to tragedia, dla każdego prócz ludzi humoru z zabrza, dla nich przyspiewki "zabiłem cie", czy "paliłes się..." sa takie fajne. A potem dziwia się czemu zewsząd w ich strone tylko pogardaSuper_Mario pisze:Wydaje mi się że tamte czasy to znasz tylko z opowieści, więc nie zgrywaj tutaj kumacza oldschoolowca, bo tak się składa że pewne zachowania były krytykowane kiedyś (w pewnych kręgach, niekoniecznie w raczkującym dopiero internecie). Dla mnie szczycenie się frajerską akcją obrzucenia pociągu mołotowami jest oznaką bycia "cipą i gamoniem", więc nie pisz mi tu o upadku sceny kibicowskiej, bo widze że niewiele o niej wiesz. Owszem, nasza scena kuleje, dzieją się coraz dziwniejsze rzeczy, jedni na flagach piszą o sobie (c*** że szyderczo) K.O.nfidenci, inni współpracują ze straża miejską, jeszcze inni wieszają flagi pozdrawiające ciapatego kolegę; ale jeśli Ty upadek naszej sceny kibicowskiej widzisz w chęci wyeliminowania tchórzowskich i frajerskich akcji, to jesteś zwykłą cipą i gamoniem i nie mamy o czym rozmawiać-E4- pisze:Ja p******* co za czasy kosa bluzga na kose i dzieciaki krzyczą jak oni mogli tak brzydko zaśpiewać! w********** do kościoła! fakt jak już ktoś tu pisał nasza scena kibicowska upadła.... kiedyś nie było meczu bez bluzg, zadym gdzie latało wszystko co popadnie a teraz gimnazjaliści umoralniają tutaj na forum KIBICOWSKIM że nie wypada bo to nie honorowo to czy tam to ja p******* co za z****** pokolenie B cip i gamoni.
-
* pojęcie honoru
-
Jakimi trzeba być cipami żeby napierdalać za trybun kamieniami w sektor gości. Więc nie p****** tu o ludziach honoru. Kto był na Widzewie ten wie że kamieniówa tam była zawsze pewna.WIDZEWSKAduma pisze:Święte słowa, cipa trzeba być żeby obrzucić pociąg mołotowami, ale kibice z Zabrza są znani z tego że dla nich pojecie hunoru, ma wydźwięk humorystyczny. Żeby nikt mi tutaj nie wyjechał z historią Rolika, nigdy nie szczyciliśmy się tym, bo smierć każdego kibica to tragedia, dla każdego prócz ludzi humoru z zabrza, dla nich przyspiewki "zabiłem cie", czy "paliłes się..." sa takie fajne. A potem dziwia się czemu zewsząd w ich strone tylko pogardaSuper_Mario pisze:Wydaje mi się że tamte czasy to znasz tylko z opowieści, więc nie zgrywaj tutaj kumacza oldschoolowca, bo tak się składa że pewne zachowania były krytykowane kiedyś (w pewnych kręgach, niekoniecznie w raczkującym dopiero internecie). Dla mnie szczycenie się frajerską akcją obrzucenia pociągu mołotowami jest oznaką bycia "cipą i gamoniem", więc nie pisz mi tu o upadku sceny kibicowskiej, bo widze że niewiele o niej wiesz. Owszem, nasza scena kuleje, dzieją się coraz dziwniejsze rzeczy, jedni na flagach piszą o sobie (c*** że szyderczo) K.O.nfidenci, inni współpracują ze straża miejską, jeszcze inni wieszają flagi pozdrawiające ciapatego kolegę; ale jeśli Ty upadek naszej sceny kibicowskiej widzisz w chęci wyeliminowania tchórzowskich i frajerskich akcji, to jesteś zwykłą cipą i gamoniem i nie mamy o czym rozmawiać-E4- pisze:Ja p******* co za czasy kosa bluzga na kose i dzieciaki krzyczą jak oni mogli tak brzydko zaśpiewać! w********** do kościoła! fakt jak już ktoś tu pisał nasza scena kibicowska upadła.... kiedyś nie było meczu bez bluzg, zadym gdzie latało wszystko co popadnie a teraz gimnazjaliści umoralniają tutaj na forum KIBICOWSKIM że nie wypada bo to nie honorowo to czy tam to ja p******* co za z****** pokolenie B cip i gamoni.
Kaj stary stoi szyb
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
Kaj łojców stoi dom
Kaj richtig wonio chlyb
Tam jo swój hajmat mom
Kaj huty wonio dym
Kaj fury pchajom zaś
Kaj czorno hołda jest
Tam hajmat świynty nasz
-
Niestety przylgnęła do nas łatka, że kamionki były często. Tylko różnica jest taka że u Was ekipa lata ze sprzętem, strzela rakietnicami i obrzuca pociąg koktajlami. U nas zazwyczaj kamionkę robiły zwykli kibole, często najebani. Jak nie widzisz różnicy to nie ma o czym gadać.
-
Było już jakiś czas temu pisane o pretensjach jakie mają Tyscy o sprzęt który używa Cracovia, stąd może takie małe zainteresowanie wsparciem zgody na bliskim wyjeździe. Z drugiej strony też trzeba przyznać, ze Chuligani miasta sypialni ostatnio trochę odżyli i mają potencjał jak na klub z jednego miasta, bo FC dużo nie posiadają.zylak pisze:Ponawiam pytanie - GKSu Tychy razem z Cracovią w Chorzowie ?
-
Jak odżyli? Wybudowali im stadion i tyle nawet w Chełmie jak by wybudowali stadion to tez by sie pojawiło z 10000 kibiców Chełmianki tak samo wygląda sytuacja z Piastem Gliwice. Tak to wyglada że nie odżyli a pojawili sie pikniki a tak to dalej są zwykłymi małymi klubami.R_87 pisze:Było już jakiś czas temu pisane o pretensjach jakie mają Tyscy o sprzęt który używa Cracovia, stąd może takie małe zainteresowanie wsparciem zgody na bliskim wyjeździe. Z drugiej strony też trzeba przyznać, ze Chuligani miasta sypialni ostatnio trochę odżyli i mają potencjał jak na klub z jednego miasta, bo FC dużo nie posiadają.zylak pisze:Ponawiam pytanie - GKSu Tychy razem z Cracovią w Chorzowie ?
RUCH 1920 CHORZÓW
-
jak porównujesz rzucanie kamieniami przez jakichś baranów, do rzucania koktajlami a potem śpiewanie o tym , to naprawde czas zdjąć klapki z oczuZnawca GŚ pisze:Jakimi trzeba być cipami żeby napierdalać za trybun kamieniami w sektor gości. Więc nie p****** tu o ludziach honoru. Kto był na Widzewie ten wie że kamieniówa tam była zawsze pewna.
wiem że tak łatwiej tłumaczyć swoje winy ale spróbuj byc obiektywny
-
Bunio Twoja wiedza oparta o ziny jest porazajaca.Bunio pisze:Haha bawi mnie to wołanie o sprzęt na Hajduk.
~Fortune favors the brave~
-
nie ma to jak samemu sobie oceniac dobra liczbe.Stalówka1938. pisze:Stalówki 130 osób w Rybniku liczba jak na wyniki kopaczy i piątek przyzwoita
Ile zgod i Jastrzebia z wami?
-
15 lat temu na Oporowskiej
https://zapodaj.net/797299d17d40a.jpg.html
https://zapodaj.net/797299d17d40a.jpg.html
-
Ktoś spytał o liczbe to podana po co szukać kwadratowych jaj :) 130 w tym 15 Polonia, 2 Łada i gościnnie delegacja z Jastrzebia.subagazi pisze:nie ma to jak samemu sobie oceniac dobra liczbe.Stalówka1938. pisze:Stalówki 130 osób w Rybniku liczba jak na wyniki kopaczy i piątek przyzwoita
Ile zgod i Jastrzebia z wami?
-
Resovii 115 osób na wyjeździe.Luki_1948 pisze:Stalówka obecna w Rybniku. Ponad 100 głów.hefajstos pisze:Jak tam w nizszych ligach? Stalówka obecna w Rybniku a Resovia w Tuczempach? Wisła Sandomierz jedzie do Ostrowca?
Resovia również obecna na stadionie Piasta w +-80 osób.