Mimo pewnego spadku i ostatniego miejsca w tabeli, na całym stadionie około dwóch tysięcy ludzi z czego 600-700 osób tworzyło młyn na łuku. Prezentujemy dwie piro-oprawy w skład których wchodziły, trójkolorowe race, świece dymne w barwach oraz stroboskopy.Na meczu debiutuje także nowa flaga "Twierdza Zamość". Młodzi piłkarze Hetmana po walce przegrywają 0:1, ale należą im się słowa uznania za walkę i zostawione zdrowie na boisku. [link]
Karpaty Krosno-HETMAN ZAMOŚĆ 24.04.2016
Do Krosna na najdalszy wyjazd w sezonie wybieramy się w 140 osób. Dojeżdżamy dopiero na drugą połowę(mecz był rozgrywany o dość egzotycznej porze –niedziela 12:00) podczas której prowadzimy dość dobry doping. Hetman przegrywa tym razem 0:3. [link]
Nas w Chełmie 7 nabitymi autokarami i 2 autami 430 osób. Mamy problemy z wejściem, przez co wchodzimy dopiero w przerwie. Wypełniamy klatkę do granic możliwości i zajmujemy miejsca dookoła sektora. Jako, że do końca nie było pewności że wejdziemy, odpuszczamy przygotowywanie konkretniejszej oprawy. Na stanie mamy za to dwa banery, jeden z nich z hasłem „1,2,3..5 kabaryn + przydupasy bez klasy” podsumowujący ich chełmski charakter. Odnosi się to do sytuacji, w której Chełmianka unika starcia paląc jana przez telefon i liczenia przez Chełmiankę obstawy z którą jadą… szkoda tylko że byli wtedy z jedną wiejską drogówką. Druga prezentacja z hasłem „jak spadać to z hukiem” do tego ponad 100 petard hukowych co dało ciekawy efekt.
Witam, mam pytanie o takie miejscowosci na podkarpaciu w powiecie lancuckim jak: Bialobrzegi, Rakszawa, Zolynia, Markowa czy udzielaja sie tam jacys kibice?? jak tak to raczej za jakimi druzynami?? Dzieki
Ogólnie ten temat powinien być zamknięty.
Nie ma już takiej grupy III ligi. Jeśli już to jest III liga, gr. IV.
A tak w ogóle to właściwy temat już jest założony.
Dziękuję za uwagę.