Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Re: Trapi mnie to od dawna (KIBICOWSKO)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... dd406b71b0
Panowie do kogo należała wcześniej ta ostatnia flaga? (w biało niebieskich barwach)
Panowie do kogo należała wcześniej ta ostatnia flaga? (w biało niebieskich barwach)
-
Ultra1312Style
- Kontakt:
Postanowiłem poruszyć temat, który faktycznie trapi mnie od dawna. Mowa tutaj o kibicowskich zgodach... Zapraszam Was do lektury mojej opinii oraz komentowania: http://sektorkiboli.pl/kibicowska-zgoda ... nie-traci/
-
za Ruchem !
To flaga z herbem Nowego Dworu Mazowieckiegomodest pisze:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... dd406b71b0
Do Świtu. Flaga z herbem i barwami miasta.modest pisze:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... dd406b71b0
-
Vin Diesel
Lech ma juz zapewnioną lige europy czy muszą wygrac PP ? przy zalozeniu że nie zajmą miejsc 2 lub 3
-
Fan_Disco_Polo
Muszą wygrać PP. W przypadku porażki będą musieli zająć co najmniej 4 miejsce w lidze.
A jeżeli Legia zdobędzie mistrzostwo i PP to Lech nie ma z automatu Ligi Europy( jako przegrany finalista) ?
-
Fan_Disco_Polo
Nie ma. Od tego sezonu zmieniły się przepisy.
-
pijany powietrzem
Jaki był najliczniejszy wyjazd zagraniczny polskiej ekipy? teraz tak rozkminiam
-
w_harringtonce
Nas chyba najwięcej było w Dundee, ok 4,5 tyś, z czego tez na pewno spora emigracja.
Później Hannover i ok 1,8 tyś, około 1500 do Belgii i dalej około 700 w Rumunii i do Pdgoricy pojechało około też około 700-800 osób.
Trzeba by poszukać po wyjazdach polskich ekip do Włoch, ewentualnie może do Czech?
Później Hannover i ok 1,8 tyś, około 1500 do Belgii i dalej około 700 w Rumunii i do Pdgoricy pojechało około też około 700-800 osób.
Trzeba by poszukać po wyjazdach polskich ekip do Włoch, ewentualnie może do Czech?
Wisła w Rzymie?pijany powietrzem pisze:Jaki był najliczniejszy wyjazd zagraniczny polskiej ekipy? teraz tak rozkminiam
Myślę, że Legia w Wiedniu.
Wisły w Rzymie 6 tys.
Według różnych źródeł nawet 7-8tys.Tel pisze:Wisły w Rzymie 6 tys.
Według TMK
1.Lazio-Wisła 5000
2.Austria W.-Legia 4800
3.Dundee United-Śląsk 4500
1.Lazio-Wisła 5000
2.Austria W.-Legia 4800
3.Dundee United-Śląsk 4500
;-)dydyrydy pisze:Według różnych źródeł nawet 7-8tys.Tel pisze:Wisły w Rzymie 6 tys.
są tu przecież spece od kropkowania; do dzieła chłopaki.
swoją drogą wyjazd z kategorii tych, co to pamiętasz całe życie

-
Emigrant'92'KS
Ilu kibiców Górnika było wtedy na sektorze Bełchatowa?
według wiślackiej relacji po meczu było to ponad 4000, w następnych latach ponad 6 teraz juz 7-8, mamy 2016 rok myślę, że nie ma się co już ograniczać i bez kozery powiedzieć 10 000!GtWładzię pisze:;-)dydyrydy pisze:Według różnych źródeł nawet 7-8tys.Tel pisze:Wisły w Rzymie 6 tys.
TMK marzec 2003
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/hCwe ... FtbEPnHc75
Czy była/jest kiedyś w Polsce sytuacja, że fani różnych sekcji jednego klubu (np. piłka i żużel) nie darzyli się sympatią? Jak to wygląda np. w Płocku, pomiędzy Petrą a Wisłą w piłke reczną?
-
bazylzbazaru
RybnikLari pisze:Czy była/jest kiedyś w Polsce sytuacja, że fani różnych sekcji jednego klubu (np. piłka i żużel) nie darzyli się sympatią? Jak to wygląda np. w Płocku, pomiędzy Petrą a Wisłą w piłke reczną?
Według Włochów sektor liczy 6 tys i wykupilismy wszystkie bilety- czytanie ze zrozumieniem się kłania. W dodatku tak jak napisane, były też grupy na innych sektorach.Sensi_ pisze:Tak zazdrość mnie zżera, jak Lech tu zaraz w 10 klocków przyjedzie to nie zasnę :). OK, skoro reprezentant ekipy z takim bagażem doświadczeń ws ustronnych spotkań do mnie przmówił to kończe ten wątek.Tel pisze:Sensi_ pisze:
poprzednio sie nie wkleiło więc łap tu, warto trzymać takie kwiatki po kilkanaście lat :)
https://zapodaj.net/ad71889f441c7.jpg.html
Dzięki Wam napewno bagaż doświadczeń nie wzrośnie, bo wciąż odmawiacie spotkań. Więc w tym temacie rzeczywiście skończ i zamilcz.
spoko, milknę i czekam aż wzrośnie chociaż o 1. kiedykolwiek. Aha łap jeszcze fotkę na której wyraźnie widać jak ten sektor wypełniony jest "w całości". Powiewające flagi narodowe pomijam, wiślaccy patrioci -wiadomka. z mojej strony tyle, ciao.
https://zapodaj.net/cfce4da1f5769.jpg.html
https://zapodaj.net/cfce4da1f5769.jpg.html
Widząc ogromną i męczącą aktywność niebieskich na forum w sprawie wyjazdów, to czy któryś mógłby przypomnieć waszą liczbę z Kazachstanu(2010)? Był to wasz pierwszy pucharowy mecz wyjazdowy od bodajże 10 lat, więc ciśnienie musiało być ogromne. Najlepiej to niech ten od homologacji na "jesteśmy zawsze tam" napisze. Z góry dzięki.
-
nowonarodzony
idealny wybrałeś przykład, zważywszy na "łatwość" dojazdu, dobrze że nie podałes jakiegoś sparingu w Afrycerzutkarny pisze:Widząc ogromną i męczącą aktywność niebieskich na forum w sprawie wyjazdów, to czy któryś mógłby przypomnieć waszą liczbę z Kazachstanu(2010)? Był to wasz pierwszy pucharowy mecz wyjazdowy od bodajże 10 lat, więc ciśnienie musiało być ogromne. Najlepiej to niech ten od homologacji na "jesteśmy zawsze tam" napisze. Z góry dzięki.
badźcie poważni
Ile dokładnie lat ma ta sektorówka Pogoni?
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57BC35D1
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57BC35D1
Zwlaszcza, ze Kazachstan jest krajem bardziej lezacym w Azji tak jak Turcja lub Izrael ;P.nowonarodzony pisze:idealny wybrałeś przykład, zważywszy na "łatwość" dojazdu, dobrze że nie podałes jakiegoś sparingu w Afrycerzutkarny pisze:Widząc ogromną i męczącą aktywność niebieskich na forum w sprawie wyjazdów, to czy któryś mógłby przypomnieć waszą liczbę z Kazachstanu(2010)? Był to wasz pierwszy pucharowy mecz wyjazdowy od bodajże 10 lat, więc ciśnienie musiało być ogromne. Najlepiej to niech ten od homologacji na "jesteśmy zawsze tam" napisze. Z góry dzięki.
badźcie poważni
W tym ile bylo kibicow innych ekip jak wroca, to sami sie okresla ;P.GtWładzię pisze:;-)dydyrydy pisze:Według różnych źródeł nawet 7-8tys.Tel pisze:Wisły w Rzymie 6 tys.
I co robi na sektorze flaga ich kosy Jagiellonii ? :)
Aż mnie za serduszko złapało. Legia była, Jaga była, Lech był w Azerbejdżanie, czy na Islandii. Niebiescy natomiast wolą się skupić na wyjazdach innych, bo jeden sezon pojeździli faktycznie najlepiej po Polsce, i sodówa pierdolnęła niczym typowemu ekstraklasowemu grajkowi po 2 golach.nowonarodzony pisze:idealny wybrałeś przykład, zważywszy na "łatwość" dojazdu, dobrze że nie podałes jakiegoś sparingu w Afrycerzutkarny pisze:Widząc ogromną i męczącą aktywność niebieskich na forum w sprawie wyjazdów, to czy któryś mógłby przypomnieć waszą liczbę z Kazachstanu(2010)? Był to wasz pierwszy pucharowy mecz wyjazdowy od bodajże 10 lat, więc ciśnienie musiało być ogromne. Najlepiej to niech ten od homologacji na "jesteśmy zawsze tam" napisze. Z góry dzięki.
badźcie poważni
-
obiektywnyFAN
pytanie z ciekawości, jest jakieś zdjęcie flagi "Włochy" dzielnicy (L) ?
-
nowonarodzony
przesadzasz, ja jakos tej "sodówki" tutaj nie widze, wielu użytkowników gdyby to ich kluby jezdziły w takich liczbach dopiero by dało popis umiejętnosci, skoro potrafią byle sukcesik swojej ekipy to co dopiero po takim roku...rzutkarny pisze:Aż mnie za serduszko złapało. Legia była, Jaga była, Lech był w Azerbejdżanie, czy na Islandii. Niebiescy natomiast wolą się skupić na wyjazdach innych, bo jeden sezon pojeździli faktycznie najlepiej po Polsce, i sodówa pierdolnęła niczym typowemu ekstraklasowemu grajkowi po 2 golach.
tak więc skoncz z wmawianiem czego co nie ma miejsca,
No to jak nie ma, to nie ma. Musiałem sobie wmówić, szczególnie tego ananasa od homologacji na "Jesteśmy zawsze tam". A w ogóle to i tak wyjazdy na inny kontynent się nie liczą.
Sorki, i pozdro.
Sorki, i pozdro.
-
Zenon Martyniuk
Jakie barwy straciły Śląsk i Sandecja na rzecz Legii?
Kiedy doszło do wymiany fantow?Mam na myśli te ostatnie zajścia.
Z tego co pamiętam to Sandecja została obita po turnieju w stolicy, a Śląsk?
Kiedy doszło do wymiany fantow?Mam na myśli te ostatnie zajścia.
Z tego co pamiętam to Sandecja została obita po turnieju w stolicy, a Śląsk?
Sandecja straciła po swoim meczu u siebie, Śląsk podobnie stracił 4 flagi fan clubowe, bo ich nie pilnował :-)
-
Zenon Martyniuk
Kiedy Sandecja grała z Legią? Jedyny mecz który przychodzi mi na myśl to Puchar Polski w 2007 roku chyba, ale tam do wymiany gadżetów nie doszło.
Sandecja straciła starą flagę Brygada Bianco Neri (?) a Śląsk jakie? Jeśli dobrze pamiętam to jeden z FC Śląska zrobił sobie replikę po utracie i dalej z nią jeździ, ale nie pamiętam czy to było po stracie na rzecz Legii czy kogoś innego.
Sandecja straciła starą flagę Brygada Bianco Neri (?) a Śląsk jakie? Jeśli dobrze pamiętam to jeden z FC Śląska zrobił sobie replikę po utracie i dalej z nią jeździ, ale nie pamiętam czy to było po stracie na rzecz Legii czy kogoś innego.
Legia wjechała do Sącza po flagi tylko, potem Sandecja chyba przy wypadzie na Ząbki starła się z Legią będącą w 2 krotnej przewadze
Zenon Martyniuk. Nie pisz bzdur,żaden z tych skrojonych fc Śląska nie wywiesza flag.
Trolling z ich strony :)ax88 pisze:I co robi na sektorze flaga ich kosy Jagiellonii ? :)
-
Zenon Martyniuk
Napisałem chyba, bo nie pamiętam które FC, po której stracie zrobiło sobie replikę. Może to było po Sevilli? Jak znajdę zdjęcie tej repliki to wrzucę, chyba że ktoś mnie uprzedzi.Bączyński pisze:Zenon Martyniuk. Nie pisz bzdur,żaden z tych skrojonych fc Śląska nie wywiesza flag.