Komentarze-15-17 kwietnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Komentarze-15-17 kwietnia
Od kropkowiczow i tak sa lepsi ci, co jada na wyjazd przykladowo w 500 a podaja 650, niby czemu to ma sluzyc?
Liczba Żaboli dobra, ale ku***... Wyjazd Żaboli to raptem 75km, czym Wy się podniecacie? Wyjazd solidny i tyle, nieważne czy to było 650 czy 500.
Dawna ekipa Arki, po prostu by sie przebiegła po Gryfie w podobnej sytuacji. A teraz...do tego niedobitki Bałtyku podlizujące się Lechii i Gryfowi, kiedyś tez nie do pomyślenia.
Gdzie widzisz podlizujących się kibiców Bałtyku?Averno pisze:Dawna ekipa Arki, po prostu by sie przebiegła po Gryfie w podobnej sytuacji. A teraz...do tego niedobitki Bałtyku podlizujące się Lechii i Gryfowi, kiedyś tez nie do pomyślenia.
Arka to największa kosa Bałyku. Widząc Arkę. która dostaje wpizdę(nie mówie że akurat w tej bijatyce) cieszy mordy Bałyku i pewnie by było vice versa.
Liczba Górnika podana wg liczby rozprowadzonych biletów, część osób nie siedziała z nami na tej trybunie.
Było nas ok 650 osób, 112 samochodów w tym kilka busów.
Pozdrawiam
Było nas ok 650 osób, 112 samochodów w tym kilka busów.
Pozdrawiam
Wisła do Łęcznej
Pytanie do kogoś z Polonii Warszawa.
Czemu skoro mieliście chęci do bitki to postawiliście warunek, że na stadionie? Nie lepiej jakoś mniej przypałowo? Nawet banda na bandę a nie w konkretnych liczbach tak jakby to miało miejsce na stadionie?
Obserwując waszą sytuację z boku można odnieść wrażenie, że jesteście na "wyginięciu", a proponujecie harce, które pewnie połowę waszej ekipy kosztowałoby zakazem/innymi konsekwencjami. Trochę to dla mnie dziwne.
Wy i tak praktycznie z nikim się nie bijecie, z wyjazdami też delikatnie mówiąc słabo. Skoro już chcieliście się sprawdzić to droga jaką wybraliście jest dla mnie co najmniej dziwna.
Czemu skoro mieliście chęci do bitki to postawiliście warunek, że na stadionie? Nie lepiej jakoś mniej przypałowo? Nawet banda na bandę a nie w konkretnych liczbach tak jakby to miało miejsce na stadionie?
Obserwując waszą sytuację z boku można odnieść wrażenie, że jesteście na "wyginięciu", a proponujecie harce, które pewnie połowę waszej ekipy kosztowałoby zakazem/innymi konsekwencjami. Trochę to dla mnie dziwne.
Wy i tak praktycznie z nikim się nie bijecie, z wyjazdami też delikatnie mówiąc słabo. Skoro już chcieliście się sprawdzić to droga jaką wybraliście jest dla mnie co najmniej dziwna.
-
ZwykłyKibic
,,tak jak połowa była zachwycona z ostatniej z akcji Arki...''
Na takie akcje nie bierze się przypadkowych ludzi,czyli ziomków z pod sklepu od butelki piwa.Nie znam dokładnych liczb a i nie o nie chodzi.Osiem dych Arki wyskakuje z lasu,osiem dych chłopa na prutego wszelkim gównem tylko aby mieć kopa i się pobudzić na 100%.Po wyskoczeniu z lasu Arka myślała ze Gryf osra się i zacznie uciekać a tym czasem to w szeregach Śledzi widać niezdecydowanie i cofkę.Arka się zebrała i chciała harców ale brak jej zdecydowanie w ekipie typowych wariatów którzy pociągnęli by resztę ekipy,którzy by się nie cofnęli.Arka chciała przeprowadzić spektakularną akcje niczym Śląsk w Opolu a tym czasem po za samym wysypaniem się z lasu do niczego wielkiego panowie nie doszło.
https://www.youtube.com/watch?v=y_32DYa0k8Y
Na takie akcje nie bierze się przypadkowych ludzi,czyli ziomków z pod sklepu od butelki piwa.Nie znam dokładnych liczb a i nie o nie chodzi.Osiem dych Arki wyskakuje z lasu,osiem dych chłopa na prutego wszelkim gównem tylko aby mieć kopa i się pobudzić na 100%.Po wyskoczeniu z lasu Arka myślała ze Gryf osra się i zacznie uciekać a tym czasem to w szeregach Śledzi widać niezdecydowanie i cofkę.Arka się zebrała i chciała harców ale brak jej zdecydowanie w ekipie typowych wariatów którzy pociągnęli by resztę ekipy,którzy by się nie cofnęli.Arka chciała przeprowadzić spektakularną akcje niczym Śląsk w Opolu a tym czasem po za samym wysypaniem się z lasu do niczego wielkiego panowie nie doszło.
https://www.youtube.com/watch?v=y_32DYa0k8Y
Jakoś przypał i robienie akcji na stadionie nie przeszkadzało Świtowi w Nowym Dworze.
-
ABC1935
Szkoda, że te rozmowy w ogóle wyszły do internetu ale taki urok kibiców Polonii, że piszą w internecie wszystko. Nie wiem czemu nie dochodzą do oczywistych wniosków, że skoro były pewne rozmowy a teraz 997 sobie to wszystko czyta to obecnie szanse przy okazji kolejnych ewentualnych meczów możliwości czegoś spadły w okolice zera. Zacytuję tylko fragment naszej relacji:Browarski 1 pisze:Była propozycja, tamci nie skorzystali i po temacie.
Polonia oczekiwała jakiejś konkretnej deklaracji, której oczywiście nie dostała. Sami się nie zdecydowali na żadne działanie bo przy swoich problemach prawnych jakie też mają po prostu zakończyłoby się to dla ogółu ich ekipy mocno średnio. Odbieram to jako rozpaczliwą chęć pokazania swojej siły a pokazali jedynie to: https://www.youtube.com/watch?v=hkUFwtZI-ckABC1935 pisze:Polonia Warszawa - Świt NDM
Odpowiadamy, że na żadne konkretne działanie się nie zarzekamy
Tak samo my możemy uznać, że na takim urojonym sparingu do którego nigdy nie dojdzie Polonia mogłaby się pojawić ze sprzętem albo Cracovią albo Sandecją. Zresztą Polonia odmawia różnym ekipom plus ostatni sparing miała dobre parę lat temu z Jagą. Wolą inny styl i ok.Michalek pisze:Jak dla mnie oczywiste jest dlaczego Polonia nie chce isc na ustawke ze Switem - na takiej ustawce nie byloby zadnego Nowego Dworu a Legia.
za Ruchem ! pisze:i co? Świt się wstydził czy jak?
:).fabisiak pisze:Jakoś przypał i robienie akcji na stadionie nie przeszkadzało Świtowi w Nowym Dworze.
-
jak.wodospady
Czemu Legii nie ma w Chorzowie (pomimo zakazu) ?
-
oberschlesien321
Bo nie każdy jest jak Ruch :)jak.wodospady pisze:Czemu Legii nie ma w Chorzowie (pomimo zakazu) ?
widac ze na polonii krzys slaby wyjazd do radomia na broń 50 osób w nowym dworze 0.
dziś Legia pokazała co z nich za ekipa.
Czyli jaka bystry chłopcze ?sk1920 pisze:dziś Legia pokazała co z nich za ekipa.
rusz kasztanem
Nie pojechali na zakazie, bez obstawy, bo bali sie mocniejszych przygod?
-
Na_lajcie
Bo to jest po prostu 7egia. Ale spokojnie, mam "potwierdzone" info, że nie pojechali bo zebrali 100 patoli i od wczoraj szykują mega oprawę...tylko wyleczą kaca :)
-
ZenonKwadrat
Nie pojechali bo się przestraszyli fajterów z kibice net.
oh ku*** jaki wysoki poziom ironii, poszalałeś. Prawda jest taka, że Legia dała d*** na całej linii, nikt by ich z liczb nie rozliczał bo wiadomo wyjazd na zakazie i wtorek ale ku*** nie pojawić się wcale na meczu z bądź co bądź jedną z największych swoich kos to dramat.ZenonKwadrat pisze:Nie pojechali bo się przestraszyli fajterów z kibice net.
Zastanawia mnie kiedy część z was wyloguje się w końcu do życia.
I tak jak niektórych można czytać z przyjemnością, tak w innej części przypadków zastanawiać się można kiedy mama odłączy internet.
Lech pojechał w 500 osób.
Dla wielu z was jest to liczba nieosiągalna na weekendzie , a co mówić o piątku, meczu o pietruszkę przy kolejnym wyjeździe o stawkę za 2 tygodnie później z rywalem , którym spotykasz się 5 razy do roku.
I nie, Legia nie jest największą kosą Lecha, ani Lech nie jest największą kosą Legii. Chyba, że jara wasz nakręcanie przez Onet czy wirtualną Polskę.
Legia nie pojechała na zakazie.
A to jest jakiś regulamin, że musi? trzeba? Czy Ruch jest jakimś wyznacznikiem co trzeba robić? Jak dla mnie jeżdżenie za zakazach jest na rękę KL i także popieram część Użytkowników z forum, które takimi wyjazdami , się nie jara. Natomiast do przedmówców. Legia na wyjazdy na Ruch jeździ bez obstawy psów, co więcej nie jeżdżą razem, a po parę fur maks spotykając się i łapiąc dopiero w Sosnowcu. Jakim jest dla Ciebie problemem mając 200 km trasy trafić ich gdzieś po drodze? Rozumiem, nie wasze tereny. Ostatnio z Lubina także wracali rozsypani w niewyobrażalny sposób. Tam też masz za daleko?
Jedyną różnicą Legii na wyjeździe do Chorzowa porównując zakaz i bez jest kwestia tego, że na zakazie musieli by ładnie i grzecznie klaskać na "Hej Legia Gol". Może ich to nie jara.
Naprawdę tak się boją, że po Ukrainach, Bałkanach , Włoszech śmigają dzień czy dwa dni przed meczem gdzie muszą się obawiać trochę innych rzeczy niż wasze 38 cm w bicepsie.
Wylogujcie się do życia.
Tak zarejestrowałem się po to aby to napisać.
I tak jak niektórych można czytać z przyjemnością, tak w innej części przypadków zastanawiać się można kiedy mama odłączy internet.
Lech pojechał w 500 osób.
Dla wielu z was jest to liczba nieosiągalna na weekendzie , a co mówić o piątku, meczu o pietruszkę przy kolejnym wyjeździe o stawkę za 2 tygodnie później z rywalem , którym spotykasz się 5 razy do roku.
I nie, Legia nie jest największą kosą Lecha, ani Lech nie jest największą kosą Legii. Chyba, że jara wasz nakręcanie przez Onet czy wirtualną Polskę.
Legia nie pojechała na zakazie.
A to jest jakiś regulamin, że musi? trzeba? Czy Ruch jest jakimś wyznacznikiem co trzeba robić? Jak dla mnie jeżdżenie za zakazach jest na rękę KL i także popieram część Użytkowników z forum, które takimi wyjazdami , się nie jara. Natomiast do przedmówców. Legia na wyjazdy na Ruch jeździ bez obstawy psów, co więcej nie jeżdżą razem, a po parę fur maks spotykając się i łapiąc dopiero w Sosnowcu. Jakim jest dla Ciebie problemem mając 200 km trasy trafić ich gdzieś po drodze? Rozumiem, nie wasze tereny. Ostatnio z Lubina także wracali rozsypani w niewyobrażalny sposób. Tam też masz za daleko?
Jedyną różnicą Legii na wyjeździe do Chorzowa porównując zakaz i bez jest kwestia tego, że na zakazie musieli by ładnie i grzecznie klaskać na "Hej Legia Gol". Może ich to nie jara.
Naprawdę tak się boją, że po Ukrainach, Bałkanach , Włoszech śmigają dzień czy dwa dni przed meczem gdzie muszą się obawiać trochę innych rzeczy niż wasze 38 cm w bicepsie.
Wylogujcie się do życia.
Tak zarejestrowałem się po to aby to napisać.
-
LegionKing
Eee tam baliśmy się wyjazdu na zakazie do Niemiec
Szacunek dla Ruchu za wyjazdy ale Lech i tak ma lepszą ekipę wyjazdową potwierdzili to w lidze europy w Pradze Turynie czy ostatnio na bałkanach na tygodniu w Sosnowcu 450 a PP 11 tysięcy w Warszawie ? Ci co mówią o krzyzysie Lecha i Legi napewno zamkną gęby 2 maja. Ile ekip w Polsce zamawia 10 pociągów na mecz ?
Wszystkie grupy kibicowskie działające na Koronie Kielce postanowiły że w związku z tym co się ostatnio działo zbojkotują najbliższe spotkanie z Górnikiem Łęczna oraz będą walczyć o odszkodowania dla osób poszkodowanych od gazowania na meczu ze Śląskiem.
http://extremesupporters.com/2016/04/20 ... em-leczna/
http://extremesupporters.com/2016/04/20 ... em-leczna/
Po pierwsze Ruch jeździł również za granicę od Ukrainy po Macedonię czy Pilzno.info z TMK pisze:Szacunek dla Ruchu za wyjazdy i liczby na zakazie ale Legia raczej nikomu tłumaczyć się nie musi w kwestii wyjazdów na zakazie. Oni przez 3 lat jezdzili wszędzie w czasach konfliktu z iti. Zagranice także. Wystarczy przypomnieć Kopenhage w 1500 czy daleką Gruzję w 30. Mieli dużo bardziej utrudnione wyjazdy niż teraz Ruch z powodu zastraszania przez współpracujący z psami zarząd Legii działaczy gospodarzy, którym grozili za wpuszczenie Legionistów kapowaniem na psy i pzpn o kary. Jednak oprócz Krakowa byli wszędzie. Choć fakt,że od kilku sezonów Legia chyba nigdzie na zakazie nie pojechała. Dlaczego? To już pytanie do nich.
Po drugie sorry ale co znaczy, że nikomu się nie musi tłumaczyć? Jakby zaliczyła wyjazdowe 0 na normalnym wyjeździe też by się nie musiała tłumaczyć? Bo rok temu jeździła zajebiście?
A potem na kolejnym wyjeździe będzie śpiewanie "jesteśmy zawsze tam?" to właśnie pokazuje pozerstwo takich ekip.
Każdy nawet mało rozgarnięty kibic wie, że Legia nie miałaby żadnych problemów z wejściem na stadion w Chorzowie, szczególnie że sami Chorzowianie czuli by się winni to Legii gdyż sami miesiąc temu byli u nich na zakazie (zresztą Legia już NIE RAZ na zakazie bywała w Chorzowie). Wyjazd ten został opuszczony świadomie, nie ze względu na problemy logistyczne a ze wzglądu na albo słabe zainteresowanie wynikające z natłoku meczów jak finał PP albo ze strachu, że ewentualna niewielka liczba legionistów może mieć przygody w drodze powrotnej (zarówno spowodowane przez Ruch jak i Koalicję) i lepiej odpuścić. Każdy z tych wariantów źle świadczy o Legii. A wasza obrona jeszcze bardziej ośmiesza tą sytuację.
I Kazachstan też.puder1 pisze:Po pierwsze Ruch jeździł również za granicę od Ukrainy po Macedonię czy Pilzno.
Nie masz racji, nic nie było świadome. Kostką rzucali z zasadami , że 1,2,3 nie ma wyjazdu 4,5,6 jadą. Pech chciał. że 2 wypadło. No może do Lubina im się bardziej powiedzie i los pozwoli inną liczbę wyrzucić.puder1 pisze:Wyjazd ten został opuszczony świadomie, nie ze względu na problemy logistyczne a ze wzglądu na albo słabe zainteresowanie wynikające z natłoku meczów jak finał PP albo ze strachu, że ewentualna niewielka liczba legionistów może mieć przygody w drodze powrotnej (zarówno spowodowane przez Ruch jak i Koalicję) i lepiej odpuścić. Każdy z tych wariantów źle świadczy o Legii. A wasza obrona jeszcze bardziej ośmiesza tą sytuację.
Legia na każdy wyjazd na Śląsk tak jak wspomniałem ( poza nielicznymi wyjątkami) ma zbiórki w Sosnowcu. Udają się tam w różnych porach, w różnych składach, porozrzucani na 200 km trasie, bez psów. Jaki jest problem abyś ich trafił? Chyba jedna czy dwie fury na krzyż nie sprawią Ci problemu, prawda?
Nie jeżdżą na zakazie , bo nie chcą. Jedyna różnica w meczu na zakazie jak i bez jest w kwestii dopingu. Dojazd do Chorzowa czy powrót się nie zmienia. Może nie mają ochoty klaskać przez 90 minut i uśmiechać się do Ruchu, bo takiej ochoty mogą nie mieć.
Legia pisac tutaj nie musi bo ma zajebistych adwokatów!
Oj boli niektórych ta Legia ;) W sumie to Legia przyciaga na stadiony najwięcej kibiców w całym kraju więc rozgrzane dyskusje na temat warszawiaków nie powinny dziwić :) 3/4 drużyn z e-klasy średnio raz w sezonie kręci się w okolicach kompletu na trybunach. Młyny nabite, świętowanie różnych sytuacji, rekordy frekwencji... Wszystko na meczach z Legią.
Czasem można odnieść wrażenie, że niektórzy bardziej nienawidzą Legii niż kochają własne barwy klubowe.
Więc szczekajcie dalej małolaci w internecie, a porządni ludzie z porządnych ekip w całym kraju będą robić swoje. Wy sobie o tym będziecie grzecznie dyskutować przed monitorami ;)
Czasem można odnieść wrażenie, że niektórzy bardziej nienawidzą Legii niż kochają własne barwy klubowe.
Więc szczekajcie dalej małolaci w internecie, a porządni ludzie z porządnych ekip w całym kraju będą robić swoje. Wy sobie o tym będziecie grzecznie dyskutować przed monitorami ;)
-
Pseudokibic
Kto jak kto ale Legia akurat nie musi nikomu niczego udowadniać..
Kto tu z Legii się "tłumaczył"?
-
spacerowicz
Transmisja meczu Hetman Zamość - Motor Lublin od 16:00 w lubelska tv: http://www.lubelska.tv/streams/single/4
-
spacerowicz
Nie da się edytować ale nie spotkałem się chyba jeszcze z taką transmisją żeby kamera tak często skupiała się na kibolskich sektorach jak powyżej he
-
za Ruchem !
Niejaki Hiacynt świeżak ale ok wiem to tylko internet TB się tu nie wpisują nie było tematu.Foxx pisze:Kto tu z Legii się "tłumaczył"?
https://www.youtube.com/watch?v=sxINmVXN3bM
Szkoła, praca, dziewczyna, rodzina,
wszystko to nie obchodzi dziś mnie,
kiedy gra ukochana drużyna,
której dawno oddałem serce swe.
Tyle jeszcze jest meczów przed nami,
tylu wrogów padnie u naszych stóp.
Tyle jeszcze wyjazdów z zakazami, CZAS PIOSENKI ZMIENIAĆ
ciebie Legio będę kochał aż po grób!
Szkoła, praca, dziewczyna, rodzina,
wszystko to nie obchodzi dziś mnie,
kiedy gra ukochana drużyna,
której dawno oddałem serce swe.
Tyle jeszcze jest meczów przed nami,
tylu wrogów padnie u naszych stóp.
Tyle jeszcze wyjazdów z zakazami, CZAS PIOSENKI ZMIENIAĆ
ciebie Legio będę kochał aż po grób!
Najbardziej płaczą tu osoby z Ruchu, to że Wy jeździcie teraz na zakazach to każda ekipa musi robić to co Wy i jeździć?
Legia na bank się wystraszyła i strach im nie pozwolił wybrać się na górny śląsk, teraz pewnie będą zaliczać zero za zerem jak tylko będą musieli przejechać przez te tereny. A kto wie może w ogóle zawieszą działalność.
Legia na bank się wystraszyła i strach im nie pozwolił wybrać się na górny śląsk, teraz pewnie będą zaliczać zero za zerem jak tylko będą musieli przejechać przez te tereny. A kto wie może w ogóle zawieszą działalność.
ja to swoje lata mam i pamiętam na wyjazdach dominacje różnych ekip czy to Legii czy np Lecha który jeździł w okolicach 2008 w nieosiągalnych dla nikogo liczbach ale tak zakochanej w sobie ekipy jak Ruch po jednej rundzie to jeszcze nie było :)
chociaż słowo "ekipy" jest oczywiście na wyrost bardziej chodzi mi o te internetowe pudry czy inne zaruchy które przynosza tylko wstyd takiej ekipie jak Niebiescy.
chociaż słowo "ekipy" jest oczywiście na wyrost bardziej chodzi mi o te internetowe pudry czy inne zaruchy które przynosza tylko wstyd takiej ekipie jak Niebiescy.
Wisła mogła dzisiaj jechać do Łęcznej? i czy Pogoń wczoraj na Lechii obecna?
-
za Ruchem !
Dojrzały zakochańcu a gdzie ja napisałem że Legia albo Lech źle jeździ? Jeżdżą dobrze i z reguły wszędzie dlatego dziwi mnie i chyba nie tylko mnie że się wczoraj nie pojawili na Cichej. Wstyd mogę przynieść jedynie sobie bo to co tu piszę jest tylko i wyłącznie moim zdaniem a nie ekipy Niebieskich.Sensi_ pisze:ja to swoje lata mam i pamiętam na wyjazdach dominacje różnych ekip czy to Legii czy np Lecha który jeździł w okolicach 2008 w nieosiągalnych dla nikogo liczbach ale tak zakochanej w sobie ekipy jak Ruch po jednej rundzie to jeszcze nie było :)
Piast Gliwice obecny w Poznaniu w 46 osób.