Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ
Kolejny nick

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 16:53

Wasteland pisze:Chyba najsłynniejsza replika
http://stadionowioprawcy.net/foto/f1dbccaa08_2.jpg
[link]
nie zapominaj że rowniez znaną repliką jest wasza flaga Robotnicze Towarzystwo Sportowe , gdzie została wam wyjebana a pozniej zrobiliście sobie taką samą tylko zmieniliscie tło i chyba kolejnosc wyrazów...

I tak samo apropo znanych replik to przypominam ze swego czasu jebnelismy pare dni przed wami u nas debiut zrobionych na szybko flag ( 1908 i Ziemia Obiecana) , które pozniej 2 czy 3 dni wywiesiliscie dumnie u siebie , mimo że były kropke w kropke identyczne i wieszacie je do tej pory.

Moze macie teraz juz lepsze wytlumaczenie na to co sie wtedy stało niż totalny farmazon powielany wszędzie - że gosc ktory wam szył owe flagi sprzedał nam niby projekty ??
Tamtą akcją zamkneliscie temat kserowania i powielania flag pewnie na zawsze , bo jedyne co mogliscie Ludzie Honoru - to wymyslić jakąs bajeczke, i dojebać sie ze nasze były malowane a wasze szyte.
PATO 1908 GANG

iparts.pl
whitepride08

Post autor: whitepride08 » 04.04.2016, 17:00

mms pisze:
Kolejny nick pisze:Jesli mówisz o replice i zrobicie tak samo fikuśną czache to sobie mozecie robić ;D
Natomiast jak bede pozniej w domu to wrzuce zdjecia z ŁKSu z lat 90 gdzie były na flagach tez czachy i motywy ultras bo chyba nie chcesz powiedziec ze w tamtych latach byliscie w tej kwestii jakimis jedynakami ...
Jesteś tak upośledzony czy po prostu specjalnie udajesz, że nie widzisz podobieństwa? :)

Co do flagi to nie moje czasy gdy ona powstawała, więc nie znam dokładnej daty jej powstania.

Widzisz internetowy znawco,jest taka prosta zasada,czegoś nie wiem to się nie wypowiadam...oczywiście Ciebie to nie dotyczy pewnie,bo Ty wszystko wiesz i wszędzie Cię pełno.Uciekaj w podskokach do działu graffiti i tam sobie szalej,bo kolejny raz pokazałeś,ze wiedzę to Ty masz gównianą....Łysy 80 Ci wytłumaczył co i jak.
nara.
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

Wasteland

Post autor: Wasteland » 04.04.2016, 17:02

Po pierwsze jak mogą być repliką "Robotnicze Towarzystwo Sportowe" i "you'll never walk alone" Widzisz tu podobieństwo żydku?A po drugie o jakich flagach wymyślasz?(1908 i Ziemia Obiecana) ja jak i cała Polska widziała tam TRANSPARENTY malowane ręcznie,nie flagi.A widzewskie flagi były zrobiono wcześniej niż wasze transparenty i czekały na debiut.

Łysy80

Post autor: Łysy80 » 04.04.2016, 17:08

Kolejny nick pisze:
[link]
nie zapominaj że rowniez znaną repliką jest wasza flaga Robotnicze Towarzystwo Sportowe , gdzie została wam wyjebana a pozniej zrobiliście sobie taką samą tylko zmieniliscie tło i chyba kolejnosc wyrazów...

I tak samo apropo znanych replik to przypominam ze swego czasu jebnelismy pare dni przed wami u nas debiut zrobionych na szybko flag ( 1908 i Ziemia Obiecana) , które pozniej 2 czy 3 dni wywiesiliscie dumnie u siebie , mimo że były kropke w kropke identyczne i wieszacie je do tej pory.

Moze macie teraz juz lepsze wytlumaczenie na to co sie wtedy stało niż totalny farmazon powielany wszędzie - że gosc ktory wam szył owe flagi sprzedał nam niby projekty ??
Tamtą akcją zamkneliscie temat kserowania i powielania flag pewnie na zawsze , bo jedyne co mogliscie Ludzie Honoru - to wymyslić jakąs bajeczke, i dojebać sie ze nasze były malowane a wasze szyte.
No to jak z tym Robotniczym jest? taka sama czy jednak inna?
Z tą bajeczką to jak było były szyte czy malowane u Was te flagi? Skoro uznajecie malowane flagi to po co szyjecie normalne?

Czekam co wymyślisz.

morisson

Post autor: morisson » 04.04.2016, 17:18

jak to było z tym listem przyjaciół ŁKSu? ile osób z tej listy tak naprawdę was poparło? czy może o kimś zapomnieliście?
http://www.kibice.net/news/3990-list-pr ... lks-u.html
[link]

mms

Post autor: mms » 04.04.2016, 17:43

whitepride08 pisze: Widzisz internetowy znawco,jest taka prosta zasada,czegoś nie wiem to się nie wypowiadam...oczywiście Ciebie to nie dotyczy pewnie,bo Ty wszystko wiesz i wszędzie Cię pełno.Uciekaj w podskokach do działu graffiti i tam sobie szalej,bo kolejny raz pokazałeś,ze wiedzę to Ty masz gównianą....Łysy 80 Ci wytłumaczył co i jak.
nara.
Za wszelką cenę próbujesz błysnąć :-) pomyliłem się o kilka lat, zresztą Lysy80 też nie jest pewny. Ale jak się domyślam ty znasz genezę i datę powstania każdej flagi u was?
A w podskokach to sobie możesz lecieć zbijać piątki z murzynem z limanki, albo z arabami z kozin i żubradzia :-)

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 18:02

Łysy80 pisze:
Kolejny nick pisze:
[link]

No to jak z tym Robotniczym jest? taka sama czy jednak inna?
Z tą bajeczką to jak było były szyte czy malowane u Was te flagi? Skoro uznajecie malowane flagi to po co szyjecie normalne?

Czekam co wymyślisz.
A CC to co było takie samo czy inne ? Faktycznie najpierw jebneliscie sobie kopie flagi Robotnicze.... tylko ze z hasłem z dołu tej flagi, a pozniej zrobiliscie duże Robotnicze Towarzystwo Sportowe tyle ze inną czcionką i na czarnym tle. Obydwie te flagi były de facto zastępcze dla tej która straciliscie...

Co do drugiego zdania - Tak jak myslalem jest brak argumentow wiec zaczyna sie pierdolenie głupot i odciąganie od tematu .
Tamte flagi ktore u nas były pierwsze były malowane, wiedzielismy ze wy macie szyte... Tylko ze co to zmienia, flagi malwoane są mniej ważne ? mniej uważane ? wazne ze wiszą na płocie . W Europie i tak samo w PL kiedys bylo bardzo duzo flag malowanych i to nie znaczyło ze były gorsze. Flaga ULTRAS która tu wyzej wrzucaliscie równiez jest malowana.

BlueOldBoy - widze ze sie tutaj wpisujesz i starasz sie brać w obrone Czerwonych ziomków więc moze przełoze tą sytuacje w niebieskie realia:

Tylko i wyłącznie z głupoty i zbyt długiego jęzora paru osob z Górnika wpadają wam w ręce gotowe projekty flag które TORCIDA robi. Jedno to jest dajmy na to 1948 , a druga odnosi się do Śląska, niech będzie na to GÓRNY ŚLĄSK. Wiecie ze produkcja poszła juz pełną parą wiec mozna sie spodziewać że niebawem zadebiutują one na płocie Górnika.
Robicie wiec Górnikowi mały psikus, wykorzystując ich głupote i to co wam sprezentowali i wiedząc ze macie swoj mecz wczesniej, malujecie obydwie flagi na materiale - jedna to jest 1920, a druga GÓRNY SLĄSK , tyle ze z waszym herbem. Obydwie flagi są identycznwe jak te które mają niebawem zadebiutować na Górniku.
Jest piątek obie flagi wieszacie na swoim płocie, i patrzycie na reakcje KSG. Torcida jednak siedzi cichutko, przychodzi niedziela i wieszają swoje szyte flagi, które są identyczne jak wasze i bez żenady wieszają je po dzien dzisiejszy.
Dodatkowo wymyslają farmazon że projekty kupiliscie od goscia który im te flagi szył, i wysmiewają sie ze wasze flagi c**** znaczą bo są malowane a ich szyte. Kwestia kto pierwszy ten lepszy tutaj nie ma nic do gadania i honor KSG chowa w kieszeń i imie straty pary tysięcy plnów.

I co ?? Jest GIT :D ?
PATO 1908 GANG

Wasteland

Post autor: Wasteland » 04.04.2016, 18:05

Ad1."jebneliscie sobie kopie flagi Robotnicze.... tylko ze z hasłem z dołu tej flagi"
Ad2."wiedzielismy ze wy macie szyte"
Widzisz żydku jaki z ciebie półgłówek,sam się zapędziłeś w kozi róg i potwierdziłeś moje słowa.

whitepride08

Post autor: whitepride08 » 04.04.2016, 18:06

mms pisze:
whitepride08 pisze: Widzisz internetowy znawco,jest taka prosta zasada,czegoś nie wiem to się nie wypowiadam...oczywiście Ciebie to nie dotyczy pewnie,bo Ty wszystko wiesz i wszędzie Cię pełno.Uciekaj w podskokach do działu graffiti i tam sobie szalej,bo kolejny raz pokazałeś,ze wiedzę to Ty masz gównianą....Łysy 80 Ci wytłumaczył co i jak.
nara.
Za wszelką cenę próbujesz błysnąć :-) pomyliłem się o kilka lat, zresztą Lysy80 też nie jest pewny. Ale jak się domyślam ty znasz genezę i datę powstania każdej flagi u was?
A w podskokach to sobie możesz lecieć zbijać piątki z murzynem z limanki, albo z arabami z kozin i żubradzia :-)
W sumie innej odpowiedzi się nie spodziewałem.Szkoda na Ciebie czasu internetowy glucie...Idę te piątki przybijać,przy okazji zahaczę o Waszych opalonych i skośnych...
W naszym mieście Łodzi gdzie łódeczka w herbie jest...

mms

Post autor: mms » 04.04.2016, 18:14

Skośnooki był na paru meczach i już nie chodzi, w przeciwieństwie do waszych kolorowych :-) próbuj dalej pizdeczko he

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 04.04.2016, 18:21

Rzeczywiście Rozbójnicze Towarzystwo Sportowe to kropka w kropke replika Robotniczego w ogóle nie wiem o co dyskusja, a co do ziemi obiecanej wpadliście na projekt tych flag w necie, na dzień przed bodajże naszego meczu z Legią jeśli się mylę to poprawcie mnie i jedyne na co mieliście czas to namalować ich projekty na prześcieradle i wywiesić je u siebie przed naszym meczem, od cały psikus z waszej strony.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 18:50

PanTuNieStał pisze:Rzeczywiście Rozbójnicze Towarzystwo Sportowe to kropka w kropke replika Robotniczego w ogóle nie wiem o co dyskusja, a co do ziemi obiecanej wpadliście na projekt tych flag w necie, na dzień przed bodajże naszego meczu z Legią jeśli się mylę to poprawcie mnie i jedyne na co mieliście czas to namalować ich projekty na prześcieradle i wywiesić je u siebie przed naszym meczem, od cały psikus z waszej strony.
nie mowilem o Rozbojniczy.... jesli sam nawet nie wiesz jakie macie/mieliscie flagi to kij ci w dupsko...

co do drugiej czesci - c*** tam normalne tłumaczenie wasze byle tylko nie wyszlo jak wyszło...., tylko nie sciemniajcie ze projekty byly gdzies w necie itp, bo wyplynely od osob od was bezposrednio do nas tylko ze nie wiedzieliscie ze z nami rozmawiacie ;) .... jak taki macie zwyczaj ze sie chwalicie flagami zanim je powiesicie to raczej wasz problem .
jak to wygladało z naszej strony macie na przykładzie wyzej - hipotetycznym gdzie zamiast Łodzi jest Górny Ślask....
PATO 1908 GANG

Wasteland

Post autor: Wasteland » 04.04.2016, 19:00

Masz żydowska szmato jeszcze raz.
Ad1."jebneliscie sobie kopie flagi Robotnicze.... tylko ze z hasłem z dołu tej flagi"
Ad2."wiedzielismy ze wy macie szyte"
Widzisz żydku jaki z ciebie półgłówek,sam się zapędziłeś w kozi róg i potwierdziłeś moje słowa.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 19:14

napisz chujozo o co ci chodzi bo wkleiles 2 cytaty
ad1. jebneliscie w sumie 2 repliki robotniczego, jedno z Youl never walk alone, a druga czarna z napisem Robotnicze Towarzystwo... ( bodajze druk)
ad2. tak wiedzielismy wtedy ze wy szyjecie te flagi, mimo wszystko nasze malowalismy bo wyszlismy z zalozenia ze flaga co wisi na płocie to flaga , nie spodziewalismy sie ze Ludzie Honoru tak bardzo honorowo beda podchodzic do tematu i kosztem paru złociszy wbiją w powszechne zasady kutasa...

Od tamtej pory w kwestii powielania , przechwytywania projektow itp jak wiesz nie ma już tematu , bo rowiez Wy pozniej kiedys przejeliscie projekt SP , tyle ze nas to juz c**** w tym momencie obchodziło.
PATO 1908 GANG

Wasteland

Post autor: Wasteland » 04.04.2016, 19:21

Masz żydowski rabinie po raz kolejny.Czytaj aż pojmiesz co napisałeś.
Ad1."jebneliscie sobie kopie flagi Robotnicze.... tylko ze z hasłem z dołu tej flagi"-Czyli jak może być repliką coś co nawet hasło ma inne.
Ad2."wiedzielismy ze wy macie szyte"-Czyli zrobiliście repliki flag Widzewa w formie transparentu.
Widzisz żydku jaki z ciebie półgłówek,sam się zapędziłeś w kozi róg i potwierdziłeś moje słowa.Rabin patojudku po ras enty robisz z siebie błazna i ośmieszasz kibiców Łks.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 20:06

Wasteland pisze:Masz żydowski rabinie po raz kolejny.Czytaj aż pojmiesz co napisałeś.
Ad1."jebneliscie sobie kopie flagi Robotnicze.... tylko ze z hasłem z dołu tej flagi"-Czyli jak może być repliką coś co nawet hasło ma inne.
Ad2."wiedzielismy ze wy macie szyte"-Czyli zrobiliście repliki flag Widzewa w formie transparentu.
Widzisz żydku jaki z ciebie półgłówek,sam się zapędziłeś w kozi róg i potwierdziłeś moje słowa.Rabin patojudku po ras enty robisz z siebie błazna i ośmieszasz kibiców Łks.
Ad.1

Obrazek

Obrazek

Wg ciebie 2 flaga nie jest replika pierwszej ?? Wszyscy tak myślą i wszyscy mają tak spaczone pojęcie o kibolstwie jak ten głąb ??

Ad 2.
Do tematu o flagach które u nas były pierwsze .
Jak już mowilem c*** nas obchodzi wasze tłumaczenie. To po prostu kolejny idealny przykład żeby pokazać wasze kompleksy i wasza megalomanie , bo nie mogliscie przepalic że zostaliscie zrobieni w jajo przez tą " patologię z abramki i limanki " na takim patencie że do tej pory wam się to w głowie nie mieści . Fotki tych flag nie były wrzucane nigdzie do neta , natomiast my je przyjęliśmy od konkretnych osób od Was. Namalowalismy idealnie takie same i gdybyście mieli choć trochę HONORU pogodzilibyscie się z wpadka i stratą kilku tysięcy pln. Natomiast Wy zastosowaliscie manewr który w sumie najbardziej do was pasuje i wieszacie te flagi po dziś dzień, bo jakoś tam sobie to wytlumaczyliscie , skleiliscie bajkę że malowane flagi się nie liczą i że wogole to kupiliśmy te projekty od kogoś i c*** tam .
Zrobiliscie precedens dzięki któremu już nie ma czegoś takiego w naszych realiach jak kserowanie flag albo przechwytywanie projektów i zresztą jak już pisałem sami wpadliscie później w wasze sidła bo przejeliscie jeden projekt flagi i nowe logo pewnego osiedla , tyle że nas to już nic wtedy nie obchodziło ;)
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 20:29

Jeszcze jedno :
Obrazek

To ta druga replika Robotniczego ... o której pisalem. Ty żeś wasteland zrobił wszystko żeby mi wmówić że mówię o inne fladze ( rozbojnicze...) ale na nic twój trud , byłem na tamtych derbach i pamiętam co wisiało .

Więc wyszło że mieliscie 2 repliki , tak jak pisalem jedna sie roznila przestawieniem wyrazow , a druga miala inny kolor tła .
a Ty się zarzekales że nie mieliście żadnej ?? Nie wstyd ci że wiem o Was więcej niż ty sam
:D ??
PATO 1908 GANG

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 04.04.2016, 21:15

Gamoniu rozumiesz słowo replika? taki internetowy biegas jesteś znajdź definicje słowa replika.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 21:20

c*** ci w dupe konfidencka k****.

Ładnie was musi wkurwiac to co pisze jak się do takich zagrywek posuwacie cwele jebane i już profile chłopaków z ŁKS idą ...

Rozumiem że po raz kolejny w sytuacji gdzie staram się pisać merytorycznie zydzewiaki muszą rozpierdalac ten temat. Teraz mamy zacząć wrzucać wasze twarzowki k**** bite ?
PATO 1908 GANG

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 21:27

Ludzie Honoru w pigułce...

- Kserujecie wszystko co robi ŁKS, wczesniej sie z tego naśmiewając, ale przeciez od derbowego rywala nie wypada odstawać, najpierw trzeba go zdyskredytować a pozniej jedziemy z tym samym. c*** że żyjemy w zakłamaniu i juz sami sie gubimy w tych naszych manewrach, ale przeciez Widzewek jest największy...

- Zostawiacie swoich dwóch braci na polu walki po przegranych bitwach. Pierwszego ŚP. po zadymie z Lechem rzucacie jak worek zmieniaków pod szpitalem i spierdalacie, drugiego ŚP. zapominacie zebrać pod Poddebicami i chłopak sie przekręca pod drzewem dusząc sie własną krwią, zanim przyjezdza pogotowie.

- Po paru latach od tej feralnej awantury z Lechem robicie podchody do Lecha, przybijacie pakt o nieagresji , cieszycie sie z lepszych stosunków i dązycie do ''czegoś więcej''. Gdyby Ruch was nie ogarnal to c*** wie jakby to było ....

- Wasz góru, wieloletni Capo , główny ogarniacz i propagator hasła LUDZIE HONORU rozpierdala sie na całą waszą ekipe , ale przecież wzieli go pod c*** więc nie miał wyjścia.....

- Na Legii ochrona wjezdza w wasz cały sektor jak w masło i katuje was jak jebane popierdółki, pare tysięcy was spierdala a oni spokojnie katują sobie was pojedynczo.

- Dawaliscie sobą pomiatać waszemu włąscicielowi Cackowi - prywatnie Legioniście. Przez wiele lat z wami jedzie jak z najgorszymi, (jest dlawWas jeszcze gorszy niż c*** osuch dla Zawiszaków) a wy udajecie że to deszcz pada. Żaden bojkot nawet nie wchodzi w gre mimo że oficjalnie was wyzywa, a wy dajecie d*** ''znienawidzonemu'' działaczowi, w zamian za to że dogadał wam budowe stadionu. Pozatym obiecał wam Lige Mistrzów, i powrot ''wielkiego Widzewa'' więc łykacie to jak pelikany i to wystarcza żeby zamknąc wasze mordy i schować was w kąt...

- Robicie z siebie c*** wie jakich patriotów, i dopierdalacie sie do naszych zgód/ układów - a macie zgode z Ruchem który nie ukrywa amibcji wolnościowych dla Śląska ( Oberschleisen) , i macie układ/zgode z CSKA , który był i jest perełką komunistycznej Rosji i nie ukrywa ambicji mocarstwowych dla Rosji i wiesza flagi imperialnej Rosji miedzy innymi u nas w Łodzi....

- Pierdolicie na temat pisania w internecie, miedzy innymi o tym temacie, gdzie od wielu lat tworzycie tu całą szajką propagande i napierdalacie farmazony na nasz temat i jakos wam to nie przeszkadza i nigdy nie przeszkadzało że w wywlekaniu wszystkiego do neta wiedziecie prym. Pierdolicie zakłamane dziewczynki że to dziecinada i nikt tego nie czyta a to co robicie pokazuje coś zupełnie innego. Tak samo jak pucujecie się frajerki w necie ze wszystkiego co robicie, gdzie sie pojawicie itp nawet jak do niczego nie dojdzie a tak jest najczęsciej, byle tylko pokazać w internecie że cokolwiek robicie.....
Info a awanturze na Piotrkowskiej wysłaliscie do jakis smiesznych Stadionowych Oprawcow i innych portalików dosłownie pare godzin po samych wydarzeniach...

- od jakiegos czasu żydzewiacy donoszą na nasze malunki skierowane w ich strone, najczesciej w niedostepnych dla nich miejscach do strazy miejskiej. Efekt jest taki że za wulgaryzmy itp własciciel takiej sciany musi pod groźbą wysokiej grzywny zamalować sciane w ciągu 1 czy 2 dni. Macie pecha zydzewiaki że pare takich scian należalo do naszych kibiców, i mieli ''przyjemnosc'' rozmowy ze strażnikami, i skumaliśmy sie o co chodzi i skąd taka szybka reakcja na rzeczy na które wiekszosc ma wyjebane. Ile bylo takich przypadkow gdzie nie doszlismy o co chodziło, bo własciciel się obsrał kary i zamalował to w moment ? Macie tego ''farta'' że my z waszymi prackami walczymy sami, natomiast wy musicie sie wysługiwać służbami.. Najlepsze ze w tej rywalizacji jestesmy wciaż lata swietlne przed wami, i chyba po prostu jedno z drugiego wynika - z waszej bezradności...

- Żydzewiacy bardzo chętnie piszą donosy na wszystkie nasze inicjatywy które chcemy dogadać z miastem i węszą wszędzie gdzie coś mogą nam zaszkodzić. W 2009 roku jak nasz klub był juz po raz kolejny na skraju upadku i chcielismy od miasta wyszarpnąc troche grosza , napierdalali donosy jak j***** ruch oburzonych, i nawet zorganizowali manifestacje przeciwko naszej inicjatywie. Niestety frajery nie mogły wtedy wiedzieć że to ich postepowanie bedzie miało tez wplyw na nich bo po paru latach sami zbankrutowali i pare baniek z miasta im tez by pomogło. Ale juz szansy na to nie mieli bo sami sobie tą szanse zabrali.
Nie przeszkodziło to im jednak po paru latach iśc ze swoim ''znienawidzonym'' cackiem ramie w ramie pod urząd i żebrać o stadion. Tak samo jak teraz cieszą sie ze miasto dofinansowało ich zgode - Ruch. I teraz juz Ruch to nie są żebraki, dajdaje itp ani nie okradają miasta tylko dla zakłamanych hipokrytów wszystko jest git. Oj chciałbym żeby Ruch miał w miescie takiego przeciwnika jak Żydzew, mogliby sie przekonać co to za kurewski naród...

- 2 czy 3 lata temu ich ziomek po szalu Adaś Małecki ( przewodniczący ONR czy tam MW na Łódź) po Marszu Niepodległosci pojechał z kibolami jak z burymi psami. Za awantury przeciwko psom i PO - Adaś użył określen ze to jest bydło, patologia i wogole ani nie Polacy ani nie kibice. Wiadomo jak wygladały te starcia , kto je prowokował itp i udział brało dużo ekip , duzo tez było zwykłych śmojtków ale w tych wszystkich walkach tez widoczne były barwy Widzewa. Ale dla kibiców RTSu to co pojechał po nas ich koleś, to jest nic i dalej zapierdalają na wszystkie imprezy które organizuje. Nadal nie mogą przepalić że my jako grupa kibiców ŁKS , jestesmy przede wszystkim kibolami a dopiero pozniej mozemy sie angażować w jakies polityczne aktywności. Wyjatkiem jak wiadomo był marsz przeciwko ciapatym ( są rzeczy tzw ''wyzszej konieczności'' ) , gdzie pokazalismy sie zdecydowanie lepiej niż RTS...

- Kwestie sprzętu przemilcze , bo mam nadzieje ze ta sprawa została juz ogarnięta na tyle ze nie bedziemy musieli do tego wracać.
PATO 1908 GANG

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 04.04.2016, 21:28

Dlaczego używasz słów których nie znasz znaczenia? A ty jamnik daruj sobie te wybiegi bo słabe to jest.

stachuzrdg

Post autor: stachuzrdg » 04.04.2016, 21:32

Przestańcie z tym półgłówkiem się przekrzykiwać. ku*** tylko debil może chwalić posty napisane przez siebie pod innym nickiem.
:twisted:

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 21:32

Replika to replika baranie, jeśli straciliscie flagę Robotnicze Towarzystwo Sportowe i za rok wieszacie flagę z takim samym hasłem herbami itp , tylko na innym tle i inna czcionka to jest to replika.
Jeśli pozniej natomiast robicie kolejna flagę na patencie tej straconej gdzie układ jej jest taki sam, i hasła też takie same , tylko są poprzestawiane kolejnością to też jest to replika..
Ładnym musisz być tlukiem jeśli nie ogarniasz takich prostych rozkminek.

Każdy ma zdjęcia wyżej i moze sobie przekminic czy są to repliki ,czy nie...
PATO 1908 GANG

adwokat

Post autor: adwokat » 04.04.2016, 21:33

URODZENI KONFIDENCI , kiedyś na swoim tajnym forum konfitury zdjęcia ,adresy wstawiamy ,ale pamiętajcie oni mogą wszystko i jest cacy

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 04.04.2016, 21:44

Chytrze próbujesz przekręcić pewne fakty tak aby wyglądały one w dobrym świetle w twoim mniemaniu piszesz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia a wiedze o nich masz tylko i wyłącznie dlatego że były są one ogólnodostępne, ksera z was ?? dobre prykłady, ochrona katuje kilka tysięcy kibiców dobre to jest, byłes kiedyś na Legii w sektorze gości? Małecki mówił o wykorzystaniu święta narodowego do rozkręcania zadymi do tego się odniósł (pewnie wielu uważa że mogą być inne okazje do wykazania się). Poszliśmy w ramie jak to mówisz z cackiem, my swój cel osiągneliśmy dobro Widzewa nade wszystko tylko stadion daje jakiekolwiek nadzieje na przyszłość, a wasze pląsy ze znienawidzoną przez wszystkich kiboli władzą, po czym były są? , a i tak was wydymali jak stare k****??? reszta to twoje wyimaginowane historie w które wierzysz chyba tylko ty, jeszcze ra szmato nie pisz o sprawach chuliganów bo nie masz do tego prawa idź najpierw na mecz własnej drużyny bo z ty też masz problem idź już, wypierdalają cię drzwiami wracasz oknem po c***?

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 04.04.2016, 21:55

Ciśnienie skoczyło , i o to chodzi. Mógłbyś jedynie pisac tak żeby można było to odczytać , bo ciężko się odnieść chociażby do 1 twojego zdania...

Owszem - nie byłem nigdy na Legii , nie chodzę wogole na mecze , nie mam o niczym pojęcia , pisze rzeczy w ktore nikt nie wierzy , a wiem jedynie tyle co wyczytam w gazecie ;)

Natomiast wchodzę tutaj drzwiami i oknami tylko i wyłącznie po to żeby ryc głowę i prostować takich zakompleksionych wsiokow jak Ty ...

Nie odpisuj już , jak widzisz we wszystkim ci przyznałem racje
PATO 1908 GANG

ted.turner

Post autor: ted.turner » 04.04.2016, 23:09

W tym temacie łódzkim, oprócz frajerów pierdzewskich jak mms, minimum jedno konto należy do oberślunskiego ogiera, zgodowicza Slovana Bratysława, występującego w innych tematach pod nickiem `tje#. c*** ci w odbyt pyskata lampucero.
Nadal aktualne jest moje pytanie, jaki jest nick pierdzewskiej k**** która kasuje tylko niewygodnych chłopaków dla pierdzewa i ruszka?!

warszawski styl

Post autor: warszawski styl » 04.04.2016, 23:23

Kolejny nick pisze:Ludzie Honoru w pigułce...
nie wiem jakie piguły jesz ale rzuć je, tak życ internetem to chore

ted.turner

Post autor: ted.turner » 04.04.2016, 23:45

warszawski styl pisze:
Kolejny nick pisze:Ludzie Honoru w pigułce...
nie wiem jakie piguły jesz ale rzuć je, tak życ internetem to chore
słoju, skup się na swojej warszawskości i racz nie wpierdalać się między wódę a śledzika.

Red power

Post autor: Red power » 05.04.2016, 00:40

Jakim trzeba być jebanym łbem żeby od roku z któregoś z kolei konta płodzić dziennie post za postem i coś komuś próbować udowadniać.Debil żyjący internetem pisze od kilku miesięcy w kółko to samo.

rabe odpowiedz ale tak szczerze.Nie masz kobiety,dzieci,rodziny,kolegów,jakiegoś prywatnego życia że tak tu ku*** przesiadujesz całymi dniami i napierdalasz w kółko to samo?To nikogo nie wkurwia tylko po prostu zaczyna trapić wiele osób.Młotek intor nawet przy tobie wymięka.

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 05.04.2016, 07:03

Wole żeby mnie uczyła pani z mleczarni niż Tewie mleczarz, i jak zwykle cymbał rabe któremu przedstawi się kontrargumenty nie ma nic do powiedzenia poza obrażaniem, luju posrany miałeś coś wstawić chyba nie?, czy jeszcze komputerka nie znalazłeś w piwnicy, a może jest za rzeką.......rozumiem że nie rozumiesz co pisze przykro mi, ale hebrajski to nie mój język.

Kolejny nick

Post autor: Kolejny nick » 05.04.2016, 12:02

Ale ze jakie ''kontrargumenty'' ? Że sie c**** znam i wogole to nie chodze na mecze, i na Legii nie byłem i nie mam prawa o niczym pisać ? Czy o co ci chodzi ?? Takie jest jedyne twoje przeslanie z tego co ześ napisal...

Co niby miałem wrzucic ? screeny z waszych rozkminek ? spokojnie, bedzie na to pora tylko trzeba to troche przygotować poprzycinać tu i tak, bo dużo jest tam pisane o nas gdzie raczej nie powinien nikt tego czytać....

dowiedziałeś sie juz łapciu co to jest replika flagi ?

Dawajcie czerwoni jakiś temat co by mozna było MERYTORYCZNIE porozmawiać....
PATO 1908 GANG

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 05.04.2016, 12:48

Drugi Stan Tymiński normalnie.

Wasteland

Post autor: Wasteland » 05.04.2016, 16:10

Rabin upośledzony żydzie poczytaj słownik i dopiero szczekaj,na początek co to jest replika.

nisc

Post autor: nisc » 05.04.2016, 17:09

flaga Robotnicze Towarzystwo Sportowe (oryginalna) trafila do mojej mamy do przerobki, odprute zostaly literki i nastepnie naszyte na nowy material, wiaze sie z tym kilka ciekawych historii, jak "zapomnienie" drugiej literki "T" w slowie Towarzystwo czy pozniejsze "sprawdzanie" gotowej flagi przez rozwiniecie w poprzek ulicy na Wielkim Kacku, co spowodowalo konsternacje kilku kierowcow

tyle ode mnie w tym temacie, pozdrawiam
TYBET JEST SERBSKI

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 05.04.2016, 21:01

dowiedziałeś sie juz łapciu co to jest replika flagi ?
Replika – powtórne wykonanie dzieła sztuki, pojazdu, samolotu, bądź w tym przypadku flagi itp. z możliwie wiernym odtworzeniem oryginału
W przypadku flag nie można mówić natomiast o drugim członie definicji bo inaczej każda flaga była by praktycznie repliką, trzeba tylko ruszyć głową i pomyśleć, reasumując replika to wierna kopia oryginału.
Jak chcesz merytorycznie porozmawiać to napisz dlaczego nie chodzisz na mecze swojej drużyny, a ja ci powiem dlaczego chodziłem, chodze i chodzić będe.

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 05.04.2016, 22:40

Rise of the Right: Marching in Europe’s Largest Nationalist Event

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nC-zSdMSRo

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 05.04.2016, 22:58

Fanatycy Widzewa pisze:jaka pojemność sektora gości na ŁKS ?
wpuszczacie ich normalnie ? jeśli tak, to jakie kluby już były i w ile osób ?
zacytuję samą siebie, odpowie ktoś ?

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 05.04.2016, 23:38

Na pytanie bez napinki raczej ciezko im sie odniesc, nie to forum, nie ten watek, nie ci ludzie.

Czy normalnie wpuszczaja? Przyklad z Raciazem moze stwierdzac, ze nie. Tamtejsi kibice skierowuja wielokrotnie zapytania czy beda wpuszczeni na mecz, ci nie odpowiadaja, po czym Lodzki Klub Sportowy zglasza policji, ze nie spodziewa sie gosci.

N1908

Post autor: N1908 » 05.04.2016, 23:56

Jeśli nie wiesz jak było to stul dziub. Było to już wyjaśniane. To forum powinno już sawno zniknąć.

ODPOWIEDZ