Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
-
PanTuNieStał
Włącz sobie korekcje błędów jak po Polsku nie umiesz pisać, wodogłowie masz jakieś czy co, tego się czytać nie da.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
PanTuNieStał
Do tego przygłupa adwokata.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Ene due rabe
Jak już piszesz o dosyć odległych czasach , i o jezdzeniu na mecze pociągami w latach 90 , to akurat co jak co - ale wasze fan cluby koszmarnie wspominają takie wycieczki do Łodzi ;)mms pisze:adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
A ty niby rzekome napisy pod zegarem to z dnia wczorajszego?
To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste
To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste
-
Ene due rabe
A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Bałuciarz 1908
Wy tępe faje żydzewskie.
Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)
Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)
Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
dalej walisz swoje utarte hasełka, rycie bani, tuba propagandowa, etc... a na koniec obrażać jak pusty łeb o to mamy przykład nietuzinkowej osoby na ŁKSie bo na takiego się tu kreujesz i twoi koledzy sami to potwierdzają że nieźle byśmy się zdziwili kim jesteś, być może tak ale z drugiej strony jak tu wierzyć komuś co siedzi cały czas na kibice.net i walczy z propagandą i próbuje całej kibicowskiej Polsce wmówić swoją subiektywną ocenę na temat Widzewa. To nie kibice net wyrobiły markę temu klubowi ani opinie takiego krzykacza jak ty. Widzew był jest i będzie najbardziej rozpoznawalnym klubem z Łodzi czy tego chcesz czy nie.Ene due rabe pisze:W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
-
PanTuNieStał
No to panie przekurwakumaty tak bardzo martwiący się o nasze fancluby (gdyż własnych brak), konkretnie na jakim meczu i o jakiej treści był ten rzekomy komunikat, i nie odsyłaj do starszych kolegów itd itp KONKRETNIE ?A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??

Co do stosunku do FC przypominam o oprawie gdzie sie smiejecie z naszych "wiosek", by pozniej dumnie wieszać ich flagi.
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)
-
Ene due rabe
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...
Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?
Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ELC
- Kontakt:
No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)Ene due rabe pisze::) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...
Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?
Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
To jest czerwone forum ,i niema sensu z wami w dawać się w polmike , MMS dzisiaj mnie uświadomił jaki z was są zakłamane KORWY ,brygada jedrasdka zwami się nie wygra , ene ,ja i was od zajebania , porostu wy jesteście wszędzie
-
Bałuciarz 1908
ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)
A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)
A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
O napisach kiedys cos mi sie obilo o uszy ale bylo to dzielem rywala zza miedzy.
-
PanTuNieStał
Jakbyś był litościwy to byś już stulił pysk, co najmniej zastanawiające jest ile twojego życia zajmuje WIDZEW, bądź litościwy idź do piwnicy wygrzeb starego kompa i wstaw tu swoje rewelacje, czekamy.:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.

-
Ene due rabe
Generalnie był to temat , stworzony przez wasza Legende - Blizniaka o tym jakie błędy popelniliscie w swoim kibolskim dorobku , i najwięcej uwagi poświeciliscie właśnie fan clubom. O brzydkich napisach skierowanych w stronre fan clubow , i o odsunieciu FC " na boczny tor " wspominalo sporo osob . Liczyłem że sami się tutaj pochwalicie ale widzę że nie da rady ....ELC pisze: No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
Generalnie nie chcieliśmy wam kręcić afery jak Legia Polonii z tym co oni wypisywali , ale robicie wszystko żeby nas do tego sprowokować ;)
nie myślicie chyba że nie utrwalilismy tego co tam wpisywaliscie , aż tacy głupi nie jesteśmy ... Nie robiliśmy wam siary z wiadomych powodów , bo dużo tam ważnych rzeczy zescie pucowali , ale sporo z tego już się przedawnilo. Osoby które miały tam dostęp napewno wiedzą o czym mówię , a dla nas większą wartością było poznanie waszej mentalności i pozostawienie tego dla siebie , niż upokarzanie was....
Ale spokojnie u nas również dużo osób czeka na wrzucenie tych waszych rozkminek do sieci , jeszcze będzie na to czas....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Bałuciarz 1908 pisze:ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)
Odpisz na PW kolego ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56FEB037
Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....
Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56FEB037
Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....
Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
O i jeszcze jedno , nawet chyba więcej się was tym razem zebrało ;)
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9
Boli ?? Wcale ...
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9
Boli ?? Wcale ...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
PanTuNieStał
Tak jak myślałem c**** masz do udowodnienia bo c**** wiesz szkoda czasu.

-
Ene due rabe
Przykro mi , że wiem o twoim klubie więcej niż Ty sam...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
Natomiast panom Baluciarz1908 i adwokat proponuje nie zabierać głosu w tematach w których możecie walnąc "babola" , i o dopracowanie wartości merytorycznej swoich wpisow , jeśli będziemy tu pisać normalnie i przejrzyście , to będzie jedynie z korzyścią dla nas i jeszcze bardziej będzie widoczna różnica między nami , a czerwonymi ....
PozdrAWiam
PozdrAWiam
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
Zaczyna brakować merytoryki, to zaczyna się grożenie :-). Brawo Ene due, mnie by się nie chciało tak z nimi jechać. Oni są niereformowalni. Ich zawsze musi być na wierzchu. Jeszcze raz brawo. Pozdrawiam.Red power pisze:Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
Łódzki Klub Sportowy
-
forever1908young
http://www.lkslodz.pl/news/w-tym-miejsc ... e-historia
A tu taka ciekawostka historyczna.Jak ŁKSiacy rozpoczynali historię polskiej piłki nożnej.Grali z Turystami...
A tu taka ciekawostka historyczna.Jak ŁKSiacy rozpoczynali historię polskiej piłki nożnej.Grali z Turystami...

Pozdrówki dla wcale nie zakompleksionego jeszcze większego od nas Łksu :) Boli? Wcale...
PS. to chyba adwokat pisał :)
Twoj ojciecto pisał jak ko sąsiad dotykał za biedronka
Twoj za to mógłby nauczyć Cie pisać :-)
-
walczzawsze
ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))
ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.
czekam na bluzgi... :))))
ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.
-
serce miasta
Rabinie chodzi ci zapewne o napis na klopie Widzew tylko dla Łodzian.Napisze ci krótko bo nie chce mi sie tu z toba przepychać .Wymyślasz bzdury i swoja interpretacje pewnych spraw chcesz zamienic w fakty.c**** wiesz a sie mundzrzysz ogólnie twoje,teorie są do obalenia i zarzuty które stawiasz Widzewowi mozna równiez postawić wam tylko po c***?Rozumiem twoja frustracje,złość i niechęć do Widzewa,masz do tego pełne prawo ale nie p****** głupot bo jesli jestes faktycznie kims udzielajacym sie i rozpoznawalnym na Łksie to wzbudza to jedynie przynajmniej u mnie usmiech politowania że macie w swoich szeregach takich łbów.ps.kolego z Zawiszy kompromitujesz sie z tym Lechem w moich oczach...bandyckie Lesne,Inowrocław...tylko o kim to xle świadczy,o Was czy o Rodowitych?
rabin nie odpisuj
rabin nie odpisuj
Jeśli chodzi o Lecha, co Igor na ten układ? :-)
-
Ene due rabe
Wszystko co piszecie świadczy o Was, a konkretniej przeciwko wam ...walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... Moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))
Mieliśmy pisać o swoich klubach , pokaż mi gdzie tam jest o największym pierdzewie ????
Na każdą próbę merytorycznej rozmowy reagujecie w jeden sposób, wywołując napinke , a sami się prujecie frajery że moje wpisy są nie merytoryczne.
Na pewno niejeden z was czerwonoarmistów , przexzytal od początku do końca to co pisalem i efekty widać ;) ci co założyli konta zeby tylko odpowiadać na to co pisze i mnie atakować są najlepszym przykładem i dla nich największe brawa. to apropo 1 zdania , chyba niefortunnego
Sami chcecie żeby ten temat tak wyglądał więc j**** was k**** podmiejskie i to jest apropo wszystkich waszych wpisow. ..
, póki mogliscie pierdolic swoje fantazje to było lux, a teraz jest jedynie płacz , zaklinanie rzeczywistości i pisanie już tylko na moj temat... Teraz juz robicie wszystko byle ten temat r*******, i jesteście w stanie r******* każda merytoryczna dyskusje , boli was już nawet jak ktoś po prostu pisze o ŁKSie....
I bardzo dobrze , bo nam nie jest potrzebne to forum , sam wielokrotnie o tym pisałem ;)
Więc w skrócie żebyś zrozumiał ciulu -
1. Gowno mnie obchodzi co o mnie myślisz
2. Gowno mnie obchodzi co taka brudna i zakompleksiona ku*** z zydzewa ma do powiedzenia na temat Zawiszy....
PS.
Jest gdzieś dłuższe nagranie , kiedyś widziałem teraz ciężko znaleźć...
https://m.youtube.com/watch?v=LN8rt6-suuA
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Ene due rabe
serce miasta pisze:...
...nie odpisuj
Spójrz 1 zdanie mojego poprzedniego wpisu ...
Ps . Nie odpisuj ....
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
White1910Pride
Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)old[Z] pisze:Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY
zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
-
Ene due rabe
Kij ci w oko farmazonie , bardzo się silicie żeby odbić temat fan clubow , gdzie wyszło czarno na białym jaki mieliscie stosunek do swoich kibiców.... Komu teraz chcecie dojebac nam czy Zawiszy ?? Nie widzicie że nas gowno obchodzi co o nas sądzą zakompleksione parówy z Rtssu ?White1910Pride pisze:Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)old[Z] pisze:Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY
zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu. Ciekawe w jakim szoku musieliście być czerwoni jak się dowiedzieliscie ze ten układ stał się faktem.
Dziwnym trafem twój wpis w większości zawiera takie same zarzuty a nawet jest npisany prawie słowo w słowo jak moje oststnie wpisy w wasza stronę . Smieszy to tym bardziej że robisz tu z siebie kumatego i starszego gościa .
Oczywiście że wy tego co pisze to wcale nie czytacie a kserujecie mój styl pisania podświadomie , przez sen i wogole .....
j**** was propagandzistki czerwone , każdy widzi co z was za z****** zakompleksiony naród .
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
No może poza dzieciakiem :-)
Widzisz opoczański parchu, czarno na białym pokazałeś że wiesz tyle, ile wyczytasz w internecie :)C1365O pisze:Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Co boli?Lech miał warunek albo oni albo Ruch.Teraz chcesz odwrócić uwagę od was? i układu z Lechem pomimo zgody z Zawiszą?Ene due rabe pisze:Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu.