Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany

mms

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: mms »

adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
iparts.pl
PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał »

Włącz sobie korekcje błędów jak po Polsku nie umiesz pisać, wodogłowie masz jakieś czy co, tego się czytać nie da.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
PanTuNieStał

Do tego przygłupa adwokata.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:
Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe »

mms pisze:adwokaciku przypuszczam,że jesteś za młody ale już ci spieszę z odpowiedzią. Końcówka lat 90 i początek 2000 roku jakoś w tym okresie, gdy modne było śmiganie na mecze pociągami. A wtedy nasz fc Kutno często polował na kogoś :)
Jak już piszesz o dosyć odległych czasach , i o jezdzeniu na mecze pociągami w latach 90 , to akurat co jak co - ale wasze fan cluby koszmarnie wspominają takie wycieczki do Łodzi ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
mms

A ty niby rzekome napisy pod zegarem to z dnia wczorajszego?

To co piszesz działa też w drugą stronę, mimo małej ilości fc też miło wycieczek do Łodzi nie wspominają. Raz my raz wy proste
Ene due rabe

A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 »

Wy tępe faje żydzewskie.

Przypomnę wam , że nasza zgoda z bydgoskim Zawiszą jest najstarszą zgodą w Polsce. I nigdy w historii nie było lepszego okresu przyjaźni między nami :)
mms

Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
morisson

Post autor: morisson »

Ene due rabe pisze:
morisson pisze:Mówmy o tym co jest faktem czyli że na mecze nie chodzisz, a nie o tym co być może się wydarzy. uwierz mi twoje wpisy nie są ani frustrujące ani nie posiadają żadnej wartości dla każdego w miarę ogarniętego łba na tym forum co najwyżej robisz przypał swoim kolegom. co do wymazywania z pamięci ty chyba nie myślisz na serio że ktoś czyta do końca twoje wypociny ?
W takim razie mówmy o tym co jest faktem , czyli że jesteś pedofilem i ci na ochronkach Internet założyli cwe***onie , i teraz cwaniakujesz i taki mądry jesteś , bo wiesz że cie nikt nie dojedzie i dlatego tutaj się tak pewnie czujesz .....

Co do ostatniego zdania - tak wiem że wy to czytacie i o to mi jedynie chodzi , żeby wam ryc te puste zakompleksione glowy do końca...
A najlepszym świadectwem że tak jest , jest wasza bezradność i to jak ten temat wygląda po paru moich merytorycznych wpisach
dalej walisz swoje utarte hasełka, rycie bani, tuba propagandowa, etc... a na koniec obrażać jak pusty łeb o to mamy przykład nietuzinkowej osoby na ŁKSie bo na takiego się tu kreujesz i twoi koledzy sami to potwierdzają że nieźle byśmy się zdziwili kim jesteś, być może tak ale z drugiej strony jak tu wierzyć komuś co siedzi cały czas na kibice.net i walczy z propagandą i próbuje całej kibicowskiej Polsce wmówić swoją subiektywną ocenę na temat Widzewa. To nie kibice net wyrobiły markę temu klubowi ani opinie takiego krzykacza jak ty. Widzew był jest i będzie najbardziej rozpoznawalnym klubem z Łodzi czy tego chcesz czy nie.
PanTuNieStał

A tak apropo , dowiedziałes się o co chodziło z tymi napisami ;) ??
No to panie przekurwakumaty tak bardzo martwiący się o nasze fancluby (gdyż własnych brak), konkretnie na jakim meczu i o jakiej treści był ten rzekomy komunikat, i nie odsyłaj do starszych kolegów itd itp KONKRETNIE ?
C1365O

Post autor: C1365O »

Co do stosunku do FC przypominam o oprawie gdzie sie smiejecie z naszych "wiosek", by pozniej dumnie wieszać ich flagi.
Do tego oprawa z błędem ale to pewnie dlatego że adwokat robil transparent :-)
Ene due rabe

mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...

Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?

Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
ELC
Kontakt:

Post autor: ELC »

Ene due rabe pisze:
mms pisze:Owszem, nic takiego nie było co już powiedziała ci tu nie jedna osoba. A tym bardziej nikt nikogo nie wyganiał na inną trybunę. Łódź stoi murem za fc, tak samo jak i fan cluby murem za Łodzią.
:) nos ci rośnie jak u pinokia . Będę kiedyś miał wene , odpale starego kompa i wrzuce parę screenów z waszych rozkminek dotyczących was samych.
Tekst napisał Bliźniak , nazywał się bodajze " kibice Widzewa - diagnoza " , czy jakoś tak , było to skierowane do waszej kumaterii , los chciał że wpadło w łapy tej " Patologii z kilku bram na Limance " ...

Wytłumaczy ktoś ze starszych swojemu młodszemu koledze o czym pisze , czy naprawdę muszę was aż tak upokorzyć i to wrzucić :D ?

Jestem dla was naprawdę bardzo litosciwy , ale widac jesteście glupsi niż sądziłem ....
No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
"Przyznał, że na razie Stowarzyszeniu Kibiców ŁKS udało się - dzięki pomocy Marka Szukalaka z Fundacji Monumentum Iudaicum Lodzense - odnaleźć grób pierwszego prezesa klubu Ryszarda Wintera, który zmarł we wrześniu 1921, mając 38 lat. Jego grób znajduje się na cmentarzu żydowskim w Łodzi."
http://www.zw.com.pl/artykul/189384.html
adwokat

Post autor: adwokat »

To jest czerwone forum ,i niema sensu z wami w dawać się w polmike , MMS dzisiaj mnie uświadomił jaki z was są zakłamane KORWY ,brygada jedrasdka zwami się nie wygra , ene ,ja i was od zajebania , porostu wy jesteście wszędzie
Bałuciarz 1908

Post autor: Bałuciarz 1908 »

ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)

A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)
C1365O

O napisach kiedys cos mi sie obilo o uszy ale bylo to dzielem rywala zza miedzy.
PanTuNieStał

Jakbyś był litościwy to byś już stulił pysk, co najmniej zastanawiające jest ile twojego życia zajmuje WIDZEW, bądź litościwy idź do piwnicy wygrzeb starego kompa i wstaw tu swoje rewelacje, czekamy.
Ene due rabe

ELC pisze: No to jak Rabe Wasserzug był to napis na zegarze czy wpis na forum ? :)
Generalnie był to temat , stworzony przez wasza Legende - Blizniaka o tym jakie błędy popelniliscie w swoim kibolskim dorobku , i najwięcej uwagi poświeciliscie właśnie fan clubom. O brzydkich napisach skierowanych w stronre fan clubow , i o odsunieciu FC " na boczny tor " wspominalo sporo osob . Liczyłem że sami się tutaj pochwalicie ale widzę że nie da rady ....

Generalnie nie chcieliśmy wam kręcić afery jak Legia Polonii z tym co oni wypisywali , ale robicie wszystko żeby nas do tego sprowokować ;)

nie myślicie chyba że nie utrwalilismy tego co tam wpisywaliscie , aż tacy głupi nie jesteśmy ... Nie robiliśmy wam siary z wiadomych powodów , bo dużo tam ważnych rzeczy zescie pucowali , ale sporo z tego już się przedawnilo. Osoby które miały tam dostęp napewno wiedzą o czym mówię , a dla nas większą wartością było poznanie waszej mentalności i pozostawienie tego dla siebie , niż upokarzanie was....

Ale spokojnie u nas również dużo osób czeka na wrzucenie tych waszych rozkminek do sieci , jeszcze będzie na to czas....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Bałuciarz 1908 pisze:ene due rabe tym ostatnim postem potwierdziłeś moje przypuszczenia co do swojej osoby :)

A odnośnie waszych FC , to temat rzeka . Na podstawie waszych wypowiedzi na prze kumatym tajnym forum , które zostało rozjebane przez legionistów . Legionisci dali nam loginy do wejscia na forum . ku*** jak wy tam pisaliscie o tych waszych fc :) JAk ich doiliście z kasy
Dobry był też motyw z Pot.... , który was jebał na kasę :)

Odpisz na PW kolego ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Tak dla rozluźnienia atmosfery , wróćmy może z czasów przeszłych , do teraźniejszości ....
https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56FEB037

Pozdrowki od wcale nie zakompleksionych kibiców jeszcze Większego i największego Widzewa....

Fajnie widzieć że ktoś docenia robote chłopaków , nie ma lepszej zapłaty niż takie widoki ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

O i jeszcze jedno , nawet chyba więcej się was tym razem zebrało ;)

https://scontent-cdg2-1.xx.fbcdn.net/hp ... JpIjoibCJ9

Boli ?? Wcale ...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
PanTuNieStał

Tak jak myślałem c**** masz do udowodnienia bo c**** wiesz szkoda czasu.
Ene due rabe

Przykro mi , że wiem o twoim klubie więcej niż Ty sam...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

Natomiast panom Baluciarz1908 i adwokat proponuje nie zabierać głosu w tematach w których możecie walnąc "babola" , i o dopracowanie wartości merytorycznej swoich wpisow , jeśli będziemy tu pisać normalnie i przejrzyście , to będzie jedynie z korzyścią dla nas i jeszcze bardziej będzie widoczna różnica między nami , a czerwonymi ....

PozdrAWiam
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Red power

Post autor: Red power »

Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
opel

Post autor: opel »

Red power pisze:Rabe żebyś się tylko nie przeliczył bo za bardzo do przodu jesteś.
Zaczyna brakować merytoryki, to zaczyna się grożenie :-). Brawo Ene due, mnie by się nie chciało tak z nimi jechać. Oni są niereformowalni. Ich zawsze musi być na wierzchu. Jeszcze raz brawo. Pozdrawiam.
Łódzki Klub Sportowy
forever1908young

Post autor: forever1908young »

http://www.lkslodz.pl/news/w-tym-miejsc ... e-historia
A tu taka ciekawostka historyczna.Jak ŁKSiacy rozpoczynali historię polskiej piłki nożnej.Grali z Turystami...
ObrazekObrazekObrazek
mms

Obrazek

Pozdrówki dla wcale nie zakompleksionego jeszcze większego od nas Łksu :) Boli? Wcale...

PS. to chyba adwokat pisał :)
adwokat

Post autor: adwokat »

Twoj ojciecto pisał jak ko sąsiad dotykał za biedronka
C1365O

Twoj za to mógłby nauczyć Cie pisać :-)
walczzawsze

Post autor: walczzawsze »

ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))

ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.

czekam na bluzgi... :))))
serce miasta

Post autor: serce miasta »

Rabinie chodzi ci zapewne o napis na klopie Widzew tylko dla Łodzian.Napisze ci krótko bo nie chce mi sie tu z toba przepychać .Wymyślasz bzdury i swoja interpretacje pewnych spraw chcesz zamienic w fakty.c**** wiesz a sie mundzrzysz ogólnie twoje,teorie są do obalenia i zarzuty które stawiasz Widzewowi mozna równiez postawić wam tylko po c***?Rozumiem twoja frustracje,złość i niechęć do Widzewa,masz do tego pełne prawo ale nie p****** głupot bo jesli jestes faktycznie kims udzielajacym sie i rozpoznawalnym na Łksie to wzbudza to jedynie przynajmniej u mnie usmiech politowania że macie w swoich szeregach takich łbów.ps.kolego z Zawiszy kompromitujesz sie z tym Lechem w moich oczach...bandyckie Lesne,Inowrocław...tylko o kim to xle świadczy,o Was czy o Rodowitych?
rabin nie odpisuj
C1365O

Jeśli chodzi o Lecha, co Igor na ten układ? :-)
Ene due rabe

walczzawsze pisze:ja p******* jakie kmioty z Łksu tu się wpisują... Moge się zalozyc ze rabina postow od a do z nie przyczytal nikt, kolejny as adwokat nie umie pisac albo klawiature ma chinska, nastepni chca rabinowi zrobic laske bo musi byc kims waznym w Łks - rabin wczul sie w role i zaczal pouczac swoich choc kilka dni temu sam byl pouczany i weryfikowany a na dodatek wtracil sie gosc z Zawiszy ktorego klub/kibice znacza tyle co zeszloroczny snieg ale najwazniejsze ze potrafi sie czasami rozsadnie wypowiedziec :))))

ku*** kabaret mozna na zakonczenie dnia sie posmiac i stwierdzic ze gamoni nie brakuje.

czekam na bluzgi... :))))
Wszystko co piszecie świadczy o Was, a konkretniej przeciwko wam ...

Mieliśmy pisać o swoich klubach , pokaż mi gdzie tam jest o największym pierdzewie ????
Na każdą próbę merytorycznej rozmowy reagujecie w jeden sposób, wywołując napinke , a sami się prujecie frajery że moje wpisy są nie merytoryczne.
Na pewno niejeden z was czerwonoarmistów , przexzytal od początku do końca to co pisalem i efekty widać ;) ci co założyli konta zeby tylko odpowiadać na to co pisze i mnie atakować są najlepszym przykładem i dla nich największe brawa. to apropo 1 zdania , chyba niefortunnego

Sami chcecie żeby ten temat tak wyglądał więc j**** was k**** podmiejskie i to jest apropo wszystkich waszych wpisow. ..
, póki mogliscie pierdolic swoje fantazje to było lux, a teraz jest jedynie płacz , zaklinanie rzeczywistości i pisanie już tylko na moj temat... Teraz juz robicie wszystko byle ten temat r*******, i jesteście w stanie r******* każda merytoryczna dyskusje , boli was już nawet jak ktoś po prostu pisze o ŁKSie....
I bardzo dobrze , bo nam nie jest potrzebne to forum , sam wielokrotnie o tym pisałem ;)

Więc w skrócie żebyś zrozumiał ciulu -
1. Gowno mnie obchodzi co o mnie myślisz
2. Gowno mnie obchodzi co taka brudna i zakompleksiona ku*** z zydzewa ma do powiedzenia na temat Zawiszy....

PS.
Jest gdzieś dłuższe nagranie , kiedyś widziałem teraz ciężko znaleźć...
https://m.youtube.com/watch?v=LN8rt6-suuA
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
Ene due rabe

serce miasta pisze:...

...nie odpisuj

Spójrz 1 zdanie mojego poprzedniego wpisu ...

Ps . Nie odpisuj ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
White1910Pride

Post autor: White1910Pride »

old[Z] pisze:
mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.
Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)

https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY

zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
Ene due rabe

White1910Pride pisze:
old[Z] pisze:
mms pisze:Trochę dajesz złe porównania chłopaku z Zawiszy, bo Lech jest waszą kosą z którą dzielicie fan cluby. A Wisła z Motorem, czy Arka z Tyskimi mają jedynie kontakt na meczach wspólnej zgody.
Wy naprawdę jesteście ciężkimi ludźmi,szukając wiecznie dziury w całym.Oczywistym jest,że nigdy,nigdzie na świecie,nie ma dwóch,identycznych sytuacji.Gdyby rzecz dotyczyła Was,byście to w cudowny sposób opisali i oczywiście mielibyście w 100-u % rację.Jak już coś dotyczy ŁKS-u,nas,czy kogoś,kogo nie lubicie :),to Wy wiecie najlepiej i żadna odpowiedź Wam nie pasuje.Nie ma sensu z Wami wchodzić,w jakąkolwiek polemikę,bo czas jej trwania wynosiłby + nieskończoność :) .Nie dziwię się kurwicy chłopaków z ŁKS-u w stosunku do Was i Waszych afer,zakłamania i odwracania kota pizdeczką. Z mojej strony to tyle.Do zobaczenia.
Lekki człowieku po co wypowiadasz się w temacie, który ciebie nie dotyczy? dosyć jest rozwalony, przez jakieś gimbazy. Stary chłop niby a klaskasz gówniarzom, w tym kolesiowi co sam sobie zadaje pytania i na nie odpowiada. Ale jak już piszesz to zamiast odpisać na to co napisał mms to sapiesz coś w tej swojej nienawiści do Widzewa. Pluć wam w ryje będą a powiecie, że deszcz pada i wszystko jest git. Ciekawe czy wasze koleżanki z galerki, wtedy obecne z Lechem też poskakały (a wiem, że takie tam były)

https://www.youtube.com/watch?v=dk3z172BHYY

zresztą już teraz w takim Inowrocławiu, gdzie kiedyś byliście w zasadzie sami możecie sobie jedynie patrzeć na barwy Lecha bo wasz fan club niezbyt tam ma podjazd, a Lech (klub) sobie nawet szkółkę otworzył i kontynuuje ekspansje odbierając wam kibiców, a ty tu tłumaczysz, że nie macie ciśnienia, zakłamuj dalej rzeczywistość i tłumacz waszą bierność i bezsilność
Kij ci w oko farmazonie , bardzo się silicie żeby odbić temat fan clubow , gdzie wyszło czarno na białym jaki mieliscie stosunek do swoich kibiców.... Komu teraz chcecie dojebac nam czy Zawiszy ?? Nie widzicie że nas gowno obchodzi co o nas sądzą zakompleksione parówy z Rtssu ?
Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu. Ciekawe w jakim szoku musieliście być czerwoni jak się dowiedzieliscie ze ten układ stał się faktem.

Dziwnym trafem twój wpis w większości zawiera takie same zarzuty a nawet jest npisany prawie słowo w słowo jak moje oststnie wpisy w wasza stronę . Smieszy to tym bardziej że robisz tu z siebie kumatego i starszego gościa .
Oczywiście że wy tego co pisze to wcale nie czytacie a kserujecie mój styl pisania podświadomie , przez sen i wogole .....

j**** was propagandzistki czerwone , każdy widzi co z was za z****** zakompleksiony naród .
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !
C1365O

Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
No może poza dzieciakiem :-)
MW10

Post autor: MW10 »

C1365O pisze:Jak może boleć skoro po Motorze nic nie zrobiliście razem.
No może poza dzieciakiem :-)
Widzisz opoczański parchu, czarno na białym pokazałeś że wiesz tyle, ile wyczytasz w internecie :)
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Red power

Post autor: Red power »

Ene due rabe pisze:Układ ŁKSu z Lechem najbardziej może boleć was , bo bardzo się sliniliscie do Lecha swego czasu, wcale nie tak dawno temu.
Co boli?Lech miał warunek albo oni albo Ruch.Teraz chcesz odwrócić uwagę od was? i układu z Lechem pomimo zgody z Zawiszą?
ODPOWIEDZ