Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Wschód_Czerwone
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Powstał ten temat i był w 90 stronach prawie normalny w miarę obiektywny do pogadania pojawiłeś się Ty i rozjebałeś ten temat swoimi wypocinami od 40 stron daj sobie spokój idź na interie tam sobie popisz a ten temat zostaw w spokoju .Nie widzisz ze jesteś idiotą i żaden normalny nie chce z Tobą wchodzić w rozmowę bo Ty i tak wiesz najlepiej wszystko ? Boli Cię nasz Widzewek bardzo oj boli i bardzo dobrze ma boleć pajacyku.
No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
Może ktoś mi pokazać te merytoryczne i rzeczowe dyskusje rabina? :)
-
Ene due rabe
hahaha jacy wy jestescie pojebany to jest szok .....Red power pisze:No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
dawać dalej mało was , kto tu rozpierdala ten temat, moje wpisy merytoryczne macie na tej i poprzedniej stronie. Nie odnisliscie sie do tego w zaden sposob bo bylo nie wygodnie../..
woleliscie sie skrzyknac znowu tu w dziesieciu i r******* ten temat
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
Twoje wpisy są bardziej propagandowe niż merytoryczne.Ene due rabe pisze:hahaha jacy wy jestescie pojebany to jest szok .....Red power pisze:No jesteś z bandy i c*** z tego?Sam sobie pisząc tutaj wystawiasz świadectwo i nie dziw że ludzie odbierają cię(nawet twoi koledzy po szalu) jak napinacza.Ene due rabe pisze:natomiast wy tutaj napinki nie siejecie ;) , nikt mi z twarz tego nie powiedział farmazoniarzu a duzo osob od nas wie kim jestem, wiec skoncz znowu siać propagande i pierdolić farmazony byle tylko mnie zdyskredytować, bo odnosi to zazwyczaj odrotny skutek i jest to kolejny doskonały przykład na to , ze jestescie bezradni wobec tego co pisze i wkurwia was to co tutaj czytacie ;)
dawać dalej mało was , kto tu rozpierdala ten temat, moje wpisy merytoryczne macie na tej i poprzedniej stronie. Nie odnisliscie sie do tego w zaden sposob bo bylo nie wygodnie../..
woleliscie sie skrzyknac znowu tu w dziesieciu i r******* ten temat
Odniosłem się do większości twoich wymiocin a ty spaliłeś głupa udając że nie wiesz o co mi chodzi.
Więc czego ty oczekujesz od tego tematu ? ...
Widzę że rozmowa wogóle Cię nie interesuje.
Na kwestia podawania waszych osiedlowych liczb też nie odpowiedziałeś.
O fan clubach chcesz pogadać? To może opowiedz nam o Włocławku jak wyłapał liście, za to że się nam nie stawiają gdy ich atakowały Kutno i inne fc :)
MMS o Włocławku chcesz ?dawaj smieciu , ene wam pisze czarno na białym a wy korwy w 10 na 1 jak to zydzewiak potrafi .Ene cisnij z rozjebusami ,odpowiadajcie korwy normalnie jak z czymś się nie zgadzacie i będzie git ,a wy tylko pociski i nic więcej. Potem wypisują że te forum schdzi na psy
Powiem wam że rabe nadawałby się na polityka i chyba by daleko zaszedł.Skurczybyk ma gadane,do tego świetnie potrafi odwracać kota ogonem,a sztuki propagandy od niego mógłby się uczyć sam Józek Gebels gdyby przyszło mu żyć w dzisiejszych czasach.Gość nawet z Bangladeszu by zrobił Szwajcarię i wmówił ludziom,że jest zajebiście.
Rabe pomyśl o tym i przynajmniej to forum trochę odetchnie.
Rabe pomyśl o tym i przynajmniej to forum trochę odetchnie.
sam tu k**** od początku tylko ciśniesz więc zamknij ryło.adwokat pisze:MMS o Włocławku chcesz ?dawaj smieciu , ene wam pisze czarno na białym a wy korwy w 10 na 1 jak to zydzewiak potrafi .Ene cisnij z rozjebusami ,odpowiadajcie korwy normalnie jak z czymś się nie zgadzacie i będzie git ,a wy tylko pociski i nic więcej. Potem wypisują że te forum schdzi na psy
Red jedrasiku jak była normalna polemika widziałeś mnie na forum ? Dawaj Pisz dalej o zalozycielach, bo toego nikt nie zna heheeh
Przypomnij sobie pierwszy twój wpis PARCHATA KORWO!!!!!!!!
Wyzywać kogoś od parchów samemu mając żydowskie korzenie :)Kolejne wcielenie rabina jako adwokat sam siebie broni,schizofrenia postępująca.
Jeszcze ciebie brakowało , mamy wszystkich z pod znaku jedraska
Mmesik i jak z tym Włocławkiem ? Farmazoniarzu
Tak jak napisałem przydupasie rudzika :)
Czekam synu dwóch tatusiów na ten Włocławek ? Zajebales farmazon jak zwykle
Taki sam jak i wasze wymyślone napisy na zegarze :) pedale z rozjebanym rowem
Mms jebles farmazon z Włocławkiem , i zostałeś rozkminiony , pogoncie te korwe frajera
Tyle sie Korwa pruła do każdego postu , a tu ZONK została rozkminiona parowa
-
Ene due rabe
hahaha , ile chodzisz na Widzew , 5 lat ?? starsi koledzy nie mowili o co chodzi ??mms pisze:Taki sam jak i wasze wymyślone napisy na zegarze :) pedale z rozjebanym rowem
Wszyscy jebane kłamczuchy zakompleksione twierdzicie ze nie było przy wejsciach na zegar napisow obrazających wasze FC??
Znowu sie kłania wasze stare forum infocentrum gdzie kumateria od was bardzo płakała nad tym jaki na przełomie lat 90-200 mieliscie stosunek do tych dojezdzających z całej Polski....
Powinno byc wam wstyd, ze wiem o waszym klubie wiecej niz wy sami , parówczaki....
teraz ten temat wyglada tak jakbyscie chcieli zeby wyglądał....
I powyzszy dialog miedzy chlopakiem od nas i mmsem , wg widzewiakow jest napewno stricte merytoryczny....
PS. Koledzy z ŁKSu, nie musicie stawac w mojej obronie i pisac w moim imieniu, ja sobie dam z tymi półgłowkami rade sam...
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
ŁKS FC Radogoszcz, coś tam jeszcze się dzieje, wiem że jakieś 10-12 lat temu kilku solidnych wariatów tam było?
TYBET JEST SERBSKI
Amba fatima :-)nisc pisze:ŁKS FC Radogoszcz, coś tam jeszcze się dzieje, wiem że jakieś 10-12 lat temu kilku solidnych wariatów tam było?
Hahha popatrzcie jaki kozak.Ciekawe czy na ulicy też bierze wszystkich na siebie a koledzy stoją i się przyglądają.Ene due rabe pisze:PS. Koledzy z ŁKSu, nie musicie stawac w mojej obronie i pisac w moim imieniu, ja sobie dam z tymi półgłowkami rade sam...
Co tu się dzieje to jest komedia :-D
Niczym przekazywanie sie przez płot.
Niczym przekazywanie sie przez płot.
red ty to jestes kozak , nawin jakaś normalna polemikę rozjebundo bo puki co tylko sie podpruwasz
Posiłki z Bydgoszczy przybyły na ratunek rabe.j***** chujek raz pierdoli żeby nie żyć przeszłością teraz wypierdala z latami 90tymi za chwilę znowu wypierdala nowe historie.Co to ku*** ma być?
Propagandzista j***** pierdoli żeby nie pisać o jego klubie a sam non stop przypierdala się do RTSu razem ze swoimi przydupasami bnowakiem i adwokatem.
Propagandzista j***** pierdoli żeby nie pisać o jego klubie a sam non stop przypierdala się do RTSu razem ze swoimi przydupasami bnowakiem i adwokatem.
Musicie zniknąć z tego tematu razem z ene due i wtedy będzie można wrócić do normalnej i rzeczowej dyskusji.Na razie to nie wyjdzie a z resztą o czym dyskutować.Każdy wie jak jest.adwokat pisze:red ty to jestes kozak , nawin jakaś normalna polemikę rozjebundo bo puki co tylko sie podpruwasz
Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia
Widziałem co piszesz tym bardziej mnie dziwi że nie dostrzegasz jego pierdolenia.Szkoda że nie ma tego co napierdalał z poprzednich kont.A teraz?ku*** ciekawe że jak wpisywał się tu jeden z Łksiaków to szło podyskutować normalnie.Wystarczy że pojawił się on i zaczął płodzić swoje wypociny.
Potem się nie ma co dziwić że jest napinka.
Potem się nie ma co dziwić że jest napinka.
Ostatnio zmieniony 30.03.2016, 18:27 przez Red power, łącznie zmieniany 1 raz.
Red cwelu bez szkoły a kto wypisywał niedawno o założyciela ŁKS , i kto tu z historia cwelu wyjeżdża
Język taki sam jak wy stosujecie.adwokat pisze:Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia
No bo pierdolił rabe jacy to dumni jesteście z historii klubu to mu wyjebałem z założycielami i czy jest z tego dumny.Czy to ku*** jakiś farmazon czy fakt historyczny?adwokat pisze:Red cwelu bez szkoły a kto wypisywał niedawno o założyciela ŁKS , i kto tu z historia cwelu wyjeżdża
ku*** pisze się przez U niedojebany parchu przecwelony, ale trudno oczekiwać od żyda znajomości języka polskiego :)adwokat pisze:Korwa
Jest mmesik , teraz Red zeby niebylo normalne zadam pytanie do twojego kolegi po szału , co wkoncu z tym Włocławkiem co pisałeś ? Liczę na odp
Najpierw tak:
adwokat pisze:Korwa
Ene due rabe pisze:wogole
A później tak:Ene due rabe pisze:mioje
adwokat pisze:cwelu bez szkoły
Żydowska hipokryzja :)Ene due rabe pisze:jesteś za głupi
No rudzik wychlastał liderów Włocławka gołym chujem po ryjach :)adwokat pisze:Jest mmesik , teraz Red zeby niebylo normalne zadam pytanie do twojego kolegi po szału , co wkoncu z tym Włocławkiem co pisałeś ? Liczę na odp
Złapany na farmazonie i jeszcze sie udziela , zbanujcie frajera
Złapany na farmazonie, zbanujcie frajeraEne due rabe pisze:twierdzicie ze nie było przy wejsciach na zegar napisow obrazających wasze FC??
Bardzo ciekawe w kontekscie niedawnych wydarzen na Smugowej...adwokat pisze:Korwa zalogowałes sie dzisiaj i co tu pecie wnosisz oprucz podpruwania sie , a piszesz o posiłkach z Bydgoszczy , bo my mamy zasadę ze ziomka sie niezostawia
Kolega Rabin niech sie w koncu okresli czy chodzi na mecze ŁKSu czy woli walczyc z przed komputera bo jesli chodzi o weryfikacje to zdaje sie ze jeden z bardziej inteligentnych Łksiów bedacych na tym forum juz raz go zweryfikowal.
Typ z Zetki skoro taki skory do polemiki i merytoryki niech sie wypowie jak sie zaopatruje na uklad rodowitych z Lechem i fakt ze ten Lech całkiem nie dawno spuscił im w*******? :)
Co by nie było cyrk na calego w tym temacie i nawet temat krakowski wyglada 100% lepiej co wydawało sie nie mozliwe:)
Net force ŁKS chyba wróciło do życia :-)