Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
A napisałem tutaj nie prawdę? Gdy my wchodzimy grupą, to wasi sportowcy (biegacze) byli już w kilka osób na linii startu jak dobrze pamiętam. Nikt ich co prawda nie ruszał, ale swoje się nasłuchali i wyglądali na mocno zestresowanych. Uczciliśmy tym biegiem urodziny naszego klubu i był to taki jednorazowy wypad na bieg. Choć wiadomo, że jedni i drudzy biegają w różnych takich imprezach, tyle, że wasi biegacze zebrali się i stworzyli swoją grupę. Tak swoją drogą, ta grupa Łódź Kocha Sport to tylko zrzesza biegaczy? Nie śledzę ich poczynań, ale chyba tylko na biegach ich widać.
-
Ten temat jest tragiczny,niestety zasługa to obu stron,chociaż ene due tu bardzo się wybija...
Temat opraw,no sorki,bazarowcy nam się już równają,zawsze w cieniu,ale są w elicie teraz....
Temat hools,nas nie ma,obijani jesteśmy,jakoś dziwne,że połowa Łodzi to My....Jednak są głosy też normalne,i nie sprzeczajmy się,wasza jest połowa,a nasza ta druga połówka Łodzi.....Akcja na Pietrynie niczego nie zmieniła,totalna klasyka,raz my,raz wy,jak zawsze...Jakoś na planie Miasta Łodzi w ostatnich latach nic się nie zmieniło,niezależnie od poziomu sportowego...
Grafy,w Łodzi chyba lepiej wam wychodzi,chociaż jako Widzewiak obserwuję swoją stronę i mi się podoba,ale tu obiektywny nie jestem,a sugeruję się opiniami tutaj zamieszczonymi,Skoro większość uważa,że druga strona w ostatnich latach zaszalała,to trzeba na klatę to przyjąć i pomyśleć,czemu tak jest i czy można coś naprawić...
Mój kultowy temat,przeżuty....Na Limance,ostoi bazarowców(sorki,ale inaczej was nie umiem nazwać),w rok czasu(87-88 rok) większość się za wami zrobiła....W tym skinhead Łysy(kilka wyjazdów z Widzewem..),o którym chcecie zapomnieć,bo w waszym młynie prym wiódł,a po meczu do swojej żandarmerii wojskowej s*********....Pomijam fakt,że rozpruł się później na kolegów...Limanka zawsze za ŁKS-em,no lepszego farmazonu nie słyszałem...
Podsumowując,są pewne niewygodne fakty,jak to w mieście derbowym,ale połową rządzimy my,a druga do was należy.Wpisy takiego ene coś tam tego nie zmienią,my też,ale trochę dystansu z obu stron by się przydało,bo ten temat jest totalnie rozpieprzany,Zajmijcie się swoimi klubami,ćwiczcie,róbcie COŚ,a będzie to ku chwale Waszych klubów!
PS.Tak,wiem,zarejestrowałem się dzisiaj,ale od ładnych paru lat czytam,aż nick i hasło się zapomniało,jednak jako z niewielu potrafię się podpisać własnym nazwiskiem/nickiem,co większość woli zostać anonimami i z nad klawiatury szczekać......
Temat opraw,no sorki,bazarowcy nam się już równają,zawsze w cieniu,ale są w elicie teraz....
Temat hools,nas nie ma,obijani jesteśmy,jakoś dziwne,że połowa Łodzi to My....Jednak są głosy też normalne,i nie sprzeczajmy się,wasza jest połowa,a nasza ta druga połówka Łodzi.....Akcja na Pietrynie niczego nie zmieniła,totalna klasyka,raz my,raz wy,jak zawsze...Jakoś na planie Miasta Łodzi w ostatnich latach nic się nie zmieniło,niezależnie od poziomu sportowego...
Grafy,w Łodzi chyba lepiej wam wychodzi,chociaż jako Widzewiak obserwuję swoją stronę i mi się podoba,ale tu obiektywny nie jestem,a sugeruję się opiniami tutaj zamieszczonymi,Skoro większość uważa,że druga strona w ostatnich latach zaszalała,to trzeba na klatę to przyjąć i pomyśleć,czemu tak jest i czy można coś naprawić...
Mój kultowy temat,przeżuty....Na Limance,ostoi bazarowców(sorki,ale inaczej was nie umiem nazwać),w rok czasu(87-88 rok) większość się za wami zrobiła....W tym skinhead Łysy(kilka wyjazdów z Widzewem..),o którym chcecie zapomnieć,bo w waszym młynie prym wiódł,a po meczu do swojej żandarmerii wojskowej s*********....Pomijam fakt,że rozpruł się później na kolegów...Limanka zawsze za ŁKS-em,no lepszego farmazonu nie słyszałem...
Podsumowując,są pewne niewygodne fakty,jak to w mieście derbowym,ale połową rządzimy my,a druga do was należy.Wpisy takiego ene coś tam tego nie zmienią,my też,ale trochę dystansu z obu stron by się przydało,bo ten temat jest totalnie rozpieprzany,Zajmijcie się swoimi klubami,ćwiczcie,róbcie COŚ,a będzie to ku chwale Waszych klubów!
PS.Tak,wiem,zarejestrowałem się dzisiaj,ale od ładnych paru lat czytam,aż nick i hasło się zapomniało,jednak jako z niewielu potrafię się podpisać własnym nazwiskiem/nickiem,co większość woli zostać anonimami i z nad klawiatury szczekać......
-
Wystarczajaco sam sie osmieszasz takim wpisem i dorownujesz do gamoni.
Jeszcze do 1000 powtorzen klamstw brakuje, takze postarajcie sie, a moze stanie sie to prawda.
Na Widzewie ponownie sprzedane wszystkie bilety i blisko 900 karnetow.
Jeszcze do 1000 powtorzen klamstw brakuje, takze postarajcie sie, a moze stanie sie to prawda.
Na Widzewie ponownie sprzedane wszystkie bilety i blisko 900 karnetow.
-
mms pisze:A napisałem tutaj nie prawdę? Gdy my wchodzimy grupą, to wasi sportowcy (biegacze) byli już w kilka osób na linii startu jak dobrze pamiętam. Nikt ich co prawda nie ruszał, ale swoje się nasłuchali i wyglądali na mocno zestresowanych. Uczciliśmy tym biegiem urodziny naszego klubu i był to taki jednorazowy wypad na bieg. Choć wiadomo, że jedni i drudzy biegają w różnych takich imprezach, tyle, że wasi biegacze zebrali się i stworzyli swoją grupę. Tak swoją drogą, ta grupa Łódź Kocha Sport to tylko zrzesza biegaczy? Nie śledzę ich poczynań, ale chyba tylko na biegach ich widać.
Nie tylko biegaczy , również sporty siłowe , crossfity itp , nie chce mi się polemizować na temat pierwszej części wypowiedzi ale sytuacji takich na różnego rodzaju marszach itp było od groma gdy jedna z grup ma przewagę liczebną.
-
Ludziska opanujcie się !
To już zakrawa na kabaret co tu się wypisuje :-D
za chwilę będziecie się licytować kto więcej wyciska na ławeczce i ma lepsze osiągi na bieżni..miarą tego co się dzieje w Łodzi jest właśnie ten temat , czyli generalna LIPA.
a ty bnowak to już zupełny prymityw jesteś bo piszesz te swoje prowokacje o jakimś gwałcie urojonym , nie wiem co ty człowieku chcesz tym osiągnąć? Zmazy nocne czy co???
To już nawet Ene due pisze jakieś sensowne teksty (czasem).
Pytanie do Łksu z czystej socjologii : jak to się stało z Piotrkowem Tryb. , bo mnie to do dziś zastanawia, pojawia się jeden człowiek N. i co ..i nagle całą wiarę z osiedli i kamienic ogarnia szał i zajawka na Łks??
Często tam biznesowo przejeżdżałem ,teraz mniej... Wojska Polskiego to były same wrzuty pro Widzew a teraz odwrotnie.. dla mnie to jest lekki szok od dawna.
o co tu "kaman" ??
Nikt tam się nie przerzucił??(bez spiny pytam)
jakby ktoś od was miał ochotę to proszę o krótki opis swoim okiem.
PS.
Ja wiem że naszych nie brakuje w Piotrkowie i jestem pewien że kiedyś się układ sił zmieni ! ;-)
za chwilę będziecie się licytować kto więcej wyciska na ławeczce i ma lepsze osiągi na bieżni..miarą tego co się dzieje w Łodzi jest właśnie ten temat , czyli generalna LIPA.
a ty bnowak to już zupełny prymityw jesteś bo piszesz te swoje prowokacje o jakimś gwałcie urojonym , nie wiem co ty człowieku chcesz tym osiągnąć? Zmazy nocne czy co???
Pytanie do Łksu z czystej socjologii : jak to się stało z Piotrkowem Tryb. , bo mnie to do dziś zastanawia, pojawia się jeden człowiek N. i co ..i nagle całą wiarę z osiedli i kamienic ogarnia szał i zajawka na Łks??
Często tam biznesowo przejeżdżałem ,teraz mniej... Wojska Polskiego to były same wrzuty pro Widzew a teraz odwrotnie.. dla mnie to jest lekki szok od dawna.
o co tu "kaman" ??
PS.
Ja wiem że naszych nie brakuje w Piotrkowie i jestem pewien że kiedyś się układ sił zmieni ! ;-)
-
Teraz troszkę spokoju będzie.Żydowski rabin siedzi cicho udając że pojechał na mecz.
-
A Ty po co swoimi wpisami prowokujesz go by pisal ? ......

-
Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 

-
To się nie zmieni.Info masz dobre.Ukochane Miasto pisze:Ludziska opanujcie się !
o co tu "kaman" ??
PS.

-
Nie ja się chwaliłem przemarszami przez Śródmieście, ale jeśli już tak cię to ciekawi to zapytaj waszych wojowników z abramki ;)cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
-
mms pisze:Nie ja się chwaliłem przemarszami przez Śródmieście, ale jeśli już tak cię to ciekawi to zapytaj waszych wojowników z abramki ;)cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
Ja pytam o Twoich wojowników? Gdzie byli? Chyba ze ulica ktora ma niespełna 500 metrów to szczyt waszych mozliwosci? A tak swoja drogą... Z Abramki to zawsze na tatczy?

-
Przecież to według was ( na przykład bnowak lub herman), panujecie w Łodzi i nas ciągle obijacie. Więc trzeba było wpaść pod sms i sprawdzić gdzie nasi h ;) Co do abramki, to skoro odpuścili swój mecz i próbowali przykozaczyć, więc nie wypadało nie skorzystać z zaproszenia :)
-
Niewiarygodne chodzliście po śródmieściu? Rzeczywiście nikt was się nie spodziewał bo raczej żadko wam się to zdarza, a jeszcze w dwie paki? To raczej chodzicie po srodmiesciu nie ekipą srodmiescia tylko ze wsparciem?cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
A sama ekipa srodmiescia nie bylo odwagi?
-
mms pisze:Przecież to według was ( na przykład bnowak lub herman), panujecie w Łodzi i nas ciągle obijacie. Więc trzeba było wpaść pod sms i sprawdzić gdzie nasi h ;) Co do abramki, to skoro odpuścili swój mecz i próbowali przykozaczyć, więc nie wypadało nie skorzystać z zaproszenia :)
Co to za odpowiedz? Przekierowales wszystko sprytnie... Ja sie podniecalem gdzie jest ŁKS? Czy Ty?????????? JA SIE ku*** PYTAM KOZAKU GDZIE JEST WIDZEW JAK IM GANIAMY OPOCZNO WE WLASNYM DOMU!!! Teraz rozumiesz zeby pizde trzymac?

-
Na początek przestań cpac.Naucz się czytać i wróć.Bez odbioruwalczzawsze pisze:Niewiarygodne chodzliście po śródmieściu? Rzeczywiście nikt was się nie spodziewał bo raczej żadko wam się to zdarza, a jeszcze w dwie paki? To raczej chodzicie po srodmiesciu nie ekipą srodmiescia tylko ze wsparciem?cobytu pisze:Ja tylko zapytam pana ktory się tak przechwala przemarszami przez śródmieście... Gdzie te "huligany" Widzewa były? Jak ŁKS wracał? My w dwie paki... Wy po wlasnym meczu gdzie jest komplet widzów... No gdzie panie mms? To rada na przyszłość żeby się nie podniecać...
A sama ekipa srodmiescia nie bylo odwagi?

-
Chyba ci się lejce p*******, takie teksty to sobie możesz rzucać do innych pizdeczek z galerki. U nas na wasze tereny wchodziły grupki osiedlowe, a nie żadna banda. A wy wielkie chuligany musieliście się zebrać w 2 paczki by poganiać trochę Opoczno. Respekt :)cobytu pisze:Co to za odpowiedz? Przekierowales wszystko sprytnie... Ja sie podniecalem gdzie jest ŁKS? Czy Ty?????????? JA SIE ku*** PYTAM KOZAKU GDZIE JEST WIDZEW JAK IM GANIAMY OPOCZNO WE WLASNYM DOMU!!! Teraz rozumiesz zeby pizde trzymac?
-
Dlaczego Widzew nie wpada na nasza zbiórkę i nie rozgania towarzystwa????????? No przeciz robicie co chcecie? Chodzice gdzie chcecie????? Opowiadaj teraz gdzie ŁKS łapie te baty

-
Oj smieszny czlowieku.. Ty sobie walies konia ze przesliscie przez Abramke ekipa... GDZIE SA TE HULIGANY DZIS????????? Nie rozumiesz pytania???? Opoczno.to zart imbecylu... Gdzie wasza dzielna ekipa dzisiaj byla?.?? Z pelnego stadinu nie zebralicie bandy eby zbic tan smieszny ŁKS???????? Sraczka!? Rozumiesz teraz absurd?mms pisze:Chyba ci się lejce p*******, takie teksty to sobie możesz rzucać do innych pizdeczek z galerki. U nas na wasze tereny wchodziły grupki osiedlowe, a nie żadna banda. A wy wielkie chuligany musieliście się zebrać w 2 paczki by poganiać trochę Opoczno. Respekt :)cobytu pisze:Co to za odpowiedz? Przekierowales wszystko sprytnie... Ja sie podniecalem gdzie jest ŁKS? Czy Ty?????????? JA SIE ku*** PYTAM KOZAKU GDZIE JEST WIDZEW JAK IM GANIAMY OPOCZNO WE WLASNYM DOMU!!! Teraz rozumiesz zeby pizde trzymac?

-
Dlaczego dzis nikt nas nie napadl??? Jezdzilismy po waszych terenach jak wy tydzien temu po Śródmieściu... Hah hipokryci...

-
Nie pitol, bo napisałem sobie żartobliwie na odpowiedź twojego kompana, że byliście skitrani w domach. A nie jakieś mega przechwałki. Do niczego nie doszło i nie są to żadne wyczyny, tak jak i dziś. Ostatnio jak zebraliśmy bandę to albo usypialiście albo potem musieliście jeść przez słomkę :) więc do nastepnego
-
Na dzisiejszym wyjeździe do Przysuchy obecnych 230 fanatyków ŁKSu.
Mecz oglądamy zza ogrodzenia stadionu w jak zawsze pokaźnej asyście psów z łódzkiego i mazowieckiego ...
https://m.youtube.com/watch?v=Thygquupen0
Patologia !! Patologia !! WŁOCŁAWEK !!!
Mecz oglądamy zza ogrodzenia stadionu w jak zawsze pokaźnej asyście psów z łódzkiego i mazowieckiego ...
https://m.youtube.com/watch?v=Thygquupen0
Patologia !! Patologia !! WŁOCŁAWEK !!!
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
Cobytu ..... spokoj ! Swieta sa .... Ps. Nie wiem czy ktos bedzie znac odp. ale prawda jezt ze motomyszy z Orla jada do Rzeszowa w 250 is ????

-
Ty nie pitol bo pamiętam Twój post pelen podniety.Dostales dziś odpowiedz ktora obnaża bierność identyczna Twojej ekipy więc spusciles z tonu.Wesołych chłopakumms pisze:Nie pitol, bo napisałem sobie żartobliwie na odpowiedź twojego kompana, że byliście skitrani w domach. A nie jakieś mega przechwałki. Do niczego nie doszło i nie są to żadne wyczyny, tak jak i dziś. Ostatnio jak zebraliśmy bandę to albo usypialiście albo potem musieliście jeść przez słomkę :) więc do nastepnego

-
1925 pisze:Cobytu ..... spokoj ! Swieta sa .... Ps. Nie wiem czy ktos bedzie znac odp. ale prawda jezt ze motomyszy z Orla jada do Rzeszowa w 250 is ????
Tylko anty hipokryzja u ludzi slepych.Skad to info?!

-
Chyba cie zwieracz swedzi ze sie tak podnieciles, chodzilismy w 30 osob po srodmiesciu ekipa srodmiescia wy po meczu w 200 - choc was nie widzialem a bylem na meczu i wracalem przez miasto ale niewazne. Nas nikt nie napadl w 30 was w 200 super ale nie wiem co chcesz tym osiagnac? Przeciez to twoi ziomale pisali ze rzadzicie w Lodzi a nie na odwrot.cobytu pisze:Dlaczego dzis nikt nas nie napadl??? Jezdzilismy po waszych terenach jak wy tydzien temu po Śródmieściu... Hah hipokryci...
-
Mój wpis, jak już przeczytasz ze zrozumieniem to daj znać :) Wesołychmms pisze:A żebyś wiedział, przed meczem np kilka dyszek Widzewa spaceruje sobie przez park przy Abramce. I jedyne na co było was stać to coś tam krzyknąć z okna :) i nie mówię tu o dominacji, bo zaraz jakąś łajza to przeinaczy, tylko o tym pokitraniu w domu. Na innych waszych terenach to samo (Tyły, Włókienka itp).saha07 pisze:pochowani po domach wszyscy
-
Cobytu sie cos odkleilo stracil biedak rachube kto co pisal i po co :)
-
Twoje pedalskie zapedy to Twoja sprawa.Twoje zwieracze tez.Nie wciagaj mnie do tego prosze.. Jestem hetero.Jak nie umiesz czytac to sie nie wpierdalaj.Pa pa...

-
A to do Ciebie qb. i innych gagatkow , którzy pisali o naszym wzorowaniu się na was, bo użyliśmy taki sam kolor dymów na oprawie...
Trochę swiezszy przykład, bo z wczoraj ;)
1. [link]
Po roku...
2. [link]
Cytując was czerwonoarmiści z przed paru dni na tym forum - "jakoś wcześniej nie mieliście pomysłu żeby coś takiego zrobić , a zrobiliscie dopiero jak zobaczyliscie u nas ..." .
Pomijam już fakt, że te wasze pingle wyglądają jak kasztan , i chyba ktoś by musiał być mocno ślepy żeby oszpecić się takim gównem :D
1. [link]
Po roku...
2. [link]
Cytując was czerwonoarmiści z przed paru dni na tym forum - "jakoś wcześniej nie mieliście pomysłu żeby coś takiego zrobić , a zrobiliscie dopiero jak zobaczyliscie u nas ..." .
Pomijam już fakt, że te wasze pingle wyglądają jak kasztan , i chyba ktoś by musiał być mocno ślepy żeby oszpecić się takim gównem :D
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
od pracownikow zatrudnionych u grabarzacobytu pisze:1925 pisze:Cobytu ..... spokoj ! Swieta sa .... Ps. Nie wiem czy ktos bedzie znac odp. ale prawda jezt ze motomyszy z Orla jada do Rzeszowa w 250 is ????
Tylko anty hipokryzja u ludzi slepych.Skad to info?!

-
Ty pedale, jak ciebie czytam to tylko widzę jedno, tylko patrzysz w jedną stronę żebyście mieli plusy w internecie. Uzasadnienie- jak tak to płaczesz ze nas nie da się trafić w naszym woj. bo więcej psów niż nas, a tak to zapraszasz pod SMS, gdzie tam psów nie ma co ? Więc lepiej tu nic nie pisz idioto.mms pisze:Przecież to według was ( na przykład bnowak lub herman), panujecie w Łodzi i nas ciągle obijacie. Więc trzeba było wpaść pod sms i sprawdzić gdzie nasi h ;) Co do abramki, to skoro odpuścili swój mecz i próbowali przykozaczyć, więc nie wypadało nie skorzystać z zaproszenia :)
Pochód Limanki przez stare miasto, czemu was nie ma, przecież byli a wy tacy mocni i co z wami ? obsrani w domach siedzieliście.
Nie zapomnij kupić nowego gadżetu. sam widzisz cioto ile za nami jesteście i do czego dążycie.
-
No i jak tam info z trzeciej ręki mms? Gdzie ta twoja widzewska banda jak chłopaki od nas wszystkie Wasze zapyziałe wiochy objeżdżali? Przeszliście śródmieście w obstawie i pretensje że nikt was nie atakuje, to ja się pytam gdzie byliście jak bez obstawy hasaliśmy po waszych marnych fc?
j***** hipokryci, szczyt możliwości to napiąć się w necie że raz na ruski rok przeszli NASZYM śródmieściem
j***** hipokryci, szczyt możliwości to napiąć się w necie że raz na ruski rok przeszli NASZYM śródmieściem
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
-
widzisz internetowy placku, jesteście tak zakłamani że na każdym kroku musicie koloryzować...MW10 pisze:No i jak tam info z trzeciej ręki mms? Gdzie ta twoja widzewska banda jak chłopaki od nas wszystkie Wasze zapyziałe wiochy objeżdżali? Przeszliście śródmieście w obstawie i pretensje że nikt was nie atakuje, to ja się pytam gdzie byliście jak bez obstawy hasaliśmy po waszych marnych fc?
obstawa?? śródmieście chodziło po waszych terenach bez żadnej obstawy ale ty oczywiscie musiales dodac od siebie zeby lepiej wygladalo.
Łkaesiakom widze cisnienie skacze, jest chyba taki syrop jak melisal i ewentualnie cos na bol d*** - dopytajcie w aptece
-
O ku*** cobytu rozjebales teraz doszczetnie!
Gdzie nas ganiacie???
Nikt od nas nie został pogoniony!
I jestesmy na mecz juniorow Ceramika - Widzew o 11 a takze po meczu na mieście , a jedyne co bylo to jedno Wasze autko ktore tylko nas obcielo!
Gdzie nas ganiacie???
Nikt od nas nie został pogoniony!
I jestesmy na mecz juniorow Ceramika - Widzew o 11 a takze po meczu na mieście , a jedyne co bylo to jedno Wasze autko ktore tylko nas obcielo!
-
http://legionisci.com/news/63802_Okular ... d_UZL.htmlEne due rabe pisze:A to do Ciebie qb. i innych gagatkow , którzy pisali o naszym wzorowaniu się na was, bo użyliśmy taki sam kolor dymów na oprawie...
1. [link]
Po roku...
2. [link]
poswiecilem poltorej minuty na odpowiedz na twoja spiskowa teorie, to i tak za dlugo
-
Opoczno widzę ma dobrą sekcie sprinterską.
-
Wy to macie fantazje...
Widzieliście część z nas pod jednym z grafow w centrum miasta.
Obcinalo czerwone auto z 4 osobami w środku.
Na mieście nasze dwa auta nikogo nie spotkały.
Mecz Polaków ogladamy w jednym z lokali w ponad 20 osób i nikt nic nie slyszal, że kogos pogoniliscie.
Sa swieta ogromna ilosc studentów przyjezdza, moze kogos pogoniliscie. Dzisiaj wieczorem lokale beda oblegane wiec moze ktos cos będzie wiedzial.
Ale Czerwonego Opoczna wczoraj nie pogoniliscie, wiec te opisy z sekcja sprinterska mozecie sobie w buty wsadzić!
Widzieliście część z nas pod jednym z grafow w centrum miasta.
Obcinalo czerwone auto z 4 osobami w środku.
Na mieście nasze dwa auta nikogo nie spotkały.
Mecz Polaków ogladamy w jednym z lokali w ponad 20 osób i nikt nic nie slyszal, że kogos pogoniliscie.
Sa swieta ogromna ilosc studentów przyjezdza, moze kogos pogoniliscie. Dzisiaj wieczorem lokale beda oblegane wiec moze ktos cos będzie wiedzial.
Ale Czerwonego Opoczna wczoraj nie pogoniliscie, wiec te opisy z sekcja sprinterska mozecie sobie w buty wsadzić!
-
Jesli chodzi o Śródmieście...
Nasze Śródmieście regularnie zbiera sie na mecze w tym sezonie i przechadza sie po waszych terenach tj.Włókiennicza,Wschodnia,Jaracza zapraszając waszych do tańca bez obstawy psów.Mecz tydzień temu nie był jednorazowym takim wybrykiem.Dzielnica jest podzielona,ktoś tu nawet napisał że jest wasza ale fakty są takie że od dłuższego czasu tj.jakieś pół roku tylko jedna strona chce konfrontacji...
Nasze Śródmieście regularnie zbiera sie na mecze w tym sezonie i przechadza sie po waszych terenach tj.Włókiennicza,Wschodnia,Jaracza zapraszając waszych do tańca bez obstawy psów.Mecz tydzień temu nie był jednorazowym takim wybrykiem.Dzielnica jest podzielona,ktoś tu nawet napisał że jest wasza ale fakty są takie że od dłuższego czasu tj.jakieś pół roku tylko jedna strona chce konfrontacji...
-
Łódzki Klub Sportowy pisze:Opoczno widzę ma dobrą sekcie sprinterską.
Wiesz nie bardzo bo zanim wystartowaliśmy to waszych 3 aut już nie było, musimy potrenować bieganie bo nie jesteśmy w stanie was dogonić. To raz, dwa do tego co obcinało grafa nawet się nie podrywaliśmy nauczeni doświadczeniem z poprzednim Ci nawet sie nie zatrzymali.
Wiesz dobrą sekcje sprinterska to mieliśmy kilka lat temu jak razem z leszkami wracalaliście z Łęcznej i nawet wtedy wasz rozprowadzając sztafetę musiał posiłkować sie gazem.
Jakbyście chcieli to byście wącigneli Opoczno nosem, a że wam sie nie chciało to akurat nie nasz problem. Nie musisz posiłkować sie kłamstwem, znamy nasze miejsce w szeregu.
Liczyliście na metodę na ŁKS(dzień dobry ŁKS sie kłania, sciagac koszulki) niestety święta, wiesz czas powrotów i wyglada na to że wasi odpuścili sobie składanie życzeń po tym jak wnikliwie przyjrzali się "chamom" i doszli do wniosków, że godność mieć trzeba i nie można pospolitować się z dzikusami. Wszak panowie przyjechali z tej cywilizowanej cześci Łodzi nieśc "kaganek oświaty"miedzy barbarzyńców a nie zbierać po nosie i spędzać świta w szpitalu. O co to to nie nie- na to akurat nie byli przygotowani. Zamiast tego lepiej było coś wymyślić i wrócić w blasku chwały.
Nie bajaj chłopie bo nawet ja swojemu dzieciakowi takich bajek nie opowiadam.
-
Najbardziej to bajasz tutaj ty , jeśli tego nie widzisz to spójrz na to co żeś wytworzył...benyRBHOpoczno pisze:Łódzki Klub Sportowy pisze:Opoczno widzę ma dobrą sekcie sprinterską.
Wiesz nie bardzo bo zanim wystartowaliśmy to waszych 3 aut już nie było, musimy potrenować bieganie bo nie jesteśmy w stanie was dogonić. To raz, dwa do tego co obcinało grafa nawet się nie podrywaliśmy nauczeni doświadczeniem z poprzednim Ci nawet sie nie zatrzymali.
Wiesz dobrą sekcje sprinterska to mieliśmy kilka lat temu jak razem z leszkami wracalaliście z Łęcznej i nawet wtedy wasz rozprowadzając sztafetę musiał posiłkować sie gazem.
Jakbyście chcieli to byście wącigneli Opoczno nosem, a że wam sie nie chciało to akurat nie nasz problem. Nie musisz posiłkować sie kłamstwem, znamy nasze miejsce w szeregu.
Liczyliście na metodę na ŁKS(dzień dobry ŁKS sie kłania, sciagac koszulki) niestety święta, wiesz czas powrotów i wyglada na to że wasi odpuścili sobie składanie życzeń po tym jak wnikliwie przyjrzali się "chamom" i doszli do wniosków, że godność mieć trzeba i nie można pospolitować się z dzikusami. Wszak panowie przyjechali z tej cywilizowanej cześci Łodzi nieśc "kaganek oświaty"miedzy barbarzyńców a nie zbierać po nosie i spędzać świta w szpitalu. O co to to nie nie- na to akurat nie byli przygotowani. Zamiast tego lepiej było coś wymyślić i wrócić w blasku chwały.
Nie bajaj chłopie bo nawet ja swojemu dzieciakowi takich bajek nie opowiadam.
Z eskorty psów zrywa się parę pojedynczych aut które jadą przez Opoczno , nie wiem kogo obcinali ani kto przed nimi spierdalal , bo mnie tam nie było , ale zapewniam cię że gdyby twoje koleżanki z FC Łódź wjechały w parę aut na nasz rejon i kogoś pogonili i wrócili by do siebie, to jeśli umiesz czytać co tu piszą , to chwaliliby się ta akcją przez kolejny tydzień ....
Bez odbioru
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !