Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
ImperatorMistrz
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Pytam czy w ogóle jesteś kibicem? Dostałeś kiedyś w lampę za klub? Czy tylko opowiadasz o nabojkach które takich ludzi jak Ty mają w d****. Zapewne nikogo to nie boli bo po prostu czerpiesz informacje z różnych źródeł i przepisujesz tu ich własną interpretacje.
-
Ene due rabe
hahaha dobry jestes, sam tu pisałem wielokrotnie ze sprawy H to nie miejsce na to forum , i to Twoje kolezanki zazwyczaj posiłkują sie tutaj pisząc o tym co uslyszeli od bardziej rozgarnietych kolezkow, a Ty bedziesz wklejał tutaj jakies farmazony na moj temat.
Po c*** to robisz ????
Po c*** to robisz ????
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ImperatorMistrz
Żaden farmazon, przejrzyj swoje posty. Po prostu jestem ciekawy czy osoba która jest najbardziej aktywna w tym temacie trzymała przynajmniej jebana race swoim życiu. Jesteś kibicem czy teoretykiem myslicielem forumowym?
-
Ene due rabe
hahahaha...
Czyli co :
nie udało sie udowodnić że jestem dzieciakiem.
nie udało sie udowodnić że nie mam o niczym pojęcia a to co pisze to bzdury.
nie udało sie udowodnić że mam kompleksy i pisze tylko na wasz temat.
wieć teraz będziecie forsowali teze, że wogóle nie jestem kibicem , race widziałem tylko w TV i boje sie jezdzić na wyjazdy :D ?
hahaha
grubo po bandzie idziecie RTSiuśki
Żeby tylko skompromitować ten nick , który pisze dużo niewygodnych dla was rzeczy sami sie bardzo ośmieszacie i chyba kazdy postronny to widzi.... ale co mi tam , bawcie sie jak chcecie :)
Czyli co :
nie udało sie udowodnić że jestem dzieciakiem.
nie udało sie udowodnić że nie mam o niczym pojęcia a to co pisze to bzdury.
nie udało sie udowodnić że mam kompleksy i pisze tylko na wasz temat.
wieć teraz będziecie forsowali teze, że wogóle nie jestem kibicem , race widziałem tylko w TV i boje sie jezdzić na wyjazdy :D ?
hahaha
grubo po bandzie idziecie RTSiuśki
Żeby tylko skompromitować ten nick , który pisze dużo niewygodnych dla was rzeczy sami sie bardzo ośmieszacie i chyba kazdy postronny to widzi.... ale co mi tam , bawcie sie jak chcecie :)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !
RODOWICI ŁODZIANIE !
-
ImperatorMistrz
To raczej były dla Ciebie niewygodne pytania bo na żadne nie odpowiedziales. Bez odbioru i pzdr dla normalnych.
https://www.facebook.com/Najlepsze-Typy ... 019403596/
NAJLEPSZE PEWNE TYPY W SIECI
NAJLEPSZE PEWNE TYPY W SIECI
jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?
http://lksfans.pl/lechia-tomaszow-nie-p ... ksfans-pl/
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
http://lksfans.pl/lechia-tomaszow-nie-p ... ksfans-pl/
Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
-
czajnik_widzew
made my dayNoMatterWhat pisze:Rabin, Tobie powiem tylko: wyloguj się do życia.
-
Radosny Niedźwiedź
"jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?".
Nie ma. Cała banda wyciska siódme poty na treningach przed prestiżowym niedzielnym meczem z ŁKS-em. Nie ma czasu na głupie internetowe dyskusje.
Nie ma. Cała banda wyciska siódme poty na treningach przed prestiżowym niedzielnym meczem z ŁKS-em. Nie ma czasu na głupie internetowe dyskusje.
-
ŁKS1908ŁKS
Radosny Niedźwiedź pisze:"jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?".
Nie ma to jak założyć konto tylko po to żeby napisać tak "inteligentny" i niby zabawny post...
-
Fanatycy Widzewa
- Kontakt:
swego czasu mieliśmy problem z dziennikarskim wejściem na Zawiszę, także nie ma się co gorączkować, bo takie sytuacje się zdarzająinternet pisze:Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... oto-oprawa
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... idzew-foto
ja sie nie goraczkuje. Poprostu ciekawi mnie ocena tej sytuacji kibicow Lechii/Widzewa. Wiadomo, ze czesto zarzad odpierdala szopki, a kibice sa w awangardzie.Fanatycy Widzewa pisze:swego czasu mieliśmy problem z dziennikarskim wejściem na Zawiszę, także nie ma się co gorączkować, bo takie sytuacje się zdarzająinternet pisze:Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... oto-oprawa
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... idzew-foto
Poza tym nie porownuj ciezaru gatunkowego obu meczow. Lechia, nawet z okolicznymi FC nie jest zadnym przeciwnikiem dla ŁKS i pewnie oprocz kilku piosenek nic by sie nie wydarzylo. Histeria jaka jest w Tomaszowie zakrawa na kpine.
I nadal nie jest.... (z całym szacunkiem)Jeśli uwazasz ze jest inaczej to przypominam.NIE RAZ NIE DWA WAS ZBILISMY... Hutnik bije nas... Gdzie jeztescie Wy? Tak nadal chcesz rozmawiac? Smiejesz sie sam z siebie... Juz pisalem....
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
A co nas obchodzi mecz Lechia - Łks? Jeśli się nie mylę nasz fc raczej nie chodzi na Lechię, ale z drugiej strony ta mała garstka fanów Lechii to też kibice Widzewa. Jednak nie do nas żale i pretensję, że macie tam utrudnienia.
-
Super_Mario
przerwe Wasze spory żeby zadać pytanie: flaga Robotnicze... w którym roku została skrojona?
zadalem norrmalne pytanie. Pokazcie mi gdzie sa jakies zale. Jestem ciekaw opinii kibicow i tyle.
WAntedx - jak dorosli rozmawiaja to siedz i sluchaj.
mms - ostatnim razem widzialem, ze Widzew byl zainteresowany meczem Lechia - ŁKS.
Nie mierzcie wszystkich swoja miara. Normalnemu wystarcza dwa slowa, lamus nie zrozumie ale napnie sie dla zasady. Jak nie macie nic do powiedzenia, to sobie darujcie swoje wypociny.
z mojej strony koniec. Jak cos t ona pw, bo znowu jakis kutas wyskoczy z napinka
WAntedx - jak dorosli rozmawiaja to siedz i sluchaj.
mms - ostatnim razem widzialem, ze Widzew byl zainteresowany meczem Lechia - ŁKS.
Nie mierzcie wszystkich swoja miara. Normalnemu wystarcza dwa slowa, lamus nie zrozumie ale napnie sie dla zasady. Jak nie macie nic do powiedzenia, to sobie darujcie swoje wypociny.
z mojej strony koniec. Jak cos t ona pw, bo znowu jakis kutas wyskoczy z napinka
-
ŁKS1908ŁKS
Super_Mario pisze:przerwe Wasze spory żeby zadać pytanie: flaga Robotnicze... w którym roku została skrojona?
Ja dobrze pamięta to 2004
-
nowonarodzony
dobrze pamietasz, dokładnie 17 października 2004
Wantedx pisze:najlepszą obroną jest atak...rozumiem :) chodziło o wpis kolegi, nie wolno lekceważyć nikogo, o czym sie przekonaliście
Atak?! To moj zamach na hipokryzję nic więcej.Jestes cwany kolego Z Hutnikiem byla wtopa.To jest fakt!!! Wtopa nie zostala bez reakcji.Reakcja znana.
Wantedx pisze:najlepszą obroną jest atak...rozumiem :) chodziło o wpis kolegi, nie wolno lekceważyć nikogo, o czym sie przekonaliście
Wy lekceważycie nas... Nie wolno...
-
PanTuNieStał
W sensie czysto "sportowym", nikt was na pewno nie lekcewazy.Wy lekceważycie nas... Nie wolno...
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

Ilu kibiców Widzewa na prezentacji oficjalnie? Bo widziałem foto to szału nie było...
To bardzo ciekawe co napisałeś.
A co na to lekarze?
A co na to lekarze?
-
ldzwdz1910
MilionN1908 pisze:Ilu kibiców Widzewa na prezentacji oficjalnie? Bo widziałem foto to szału nie było...
-
pijany powietrzem
nie możecie normalnie odpowiedzieć? teraz bedzie sto "zabawnych" postów nic nie wnoszących do tematu
ku*** wy żydzewskie spierdoliny,nie potraficie normalnie pisać tylko zgrywacie gangsterów to c*** wam w d***. O nic Was spytać nie wolno bo jesteście najlepsi we wszystkim a z prezentacją wyszła bieda jak c*** i ciężko się przyznać.
plan na niedziele ci sie spierdolił? miałeś gotowe argumenty?
jedni wzniecają sie prezentacjami, filmikami o bluzach w piwnicy, a inni jezdzą konkret na wyjazdy i zakazy. ot taka róznica.
jedni wzniecają sie prezentacjami, filmikami o bluzach w piwnicy, a inni jezdzą konkret na wyjazdy i zakazy. ot taka róznica.
ku*** jednak jesteście przezabawni...dobra już nic nie pytam,jesteście najlepsi,najwięksi i generalnie wasza banda rozpierdala wszystkie inne,oprawy najlepsze w Polsce,jezdzicie po 10tyś na wyjazdy,u siebie zawsze brakuje biletow. Jesteście najwięksi zakompleksione szczury. O nic nie można spytać bo zaraz sraczka. Bez odbioru.
zadajesz pytanie z gotową tezą wiec na c*** liczysz napinaczu
-
ldzwdz1910
Widziałeś siusiumajtku kumate zdjęcia i jeszcze pytasz jaka liczba? Możesz teraz usiąść wygodnie przed monitorem i zacząć kropkować, a podasz nam wszystkim dokładną, oficjalną liczbę:
https://www.youtube.com/watch?v=bqMYRu365qM
https://www.youtube.com/watch?v=bqMYRu365qM
-
forever1908young
Filmik potwierdza wszystko...marnie oj marnie.Tylu sponsorów kasy jak lodu a prezentacja w parku...Nasza prezentacja do waszej to jak gówno do miodu.Takie sa fakty.
Zrobiło sie nie wygodnie to się już prujecie.Ale jakie to normalne w waszym wykonaniu.
Zrobiło sie nie wygodnie to się już prujecie.Ale jakie to normalne w waszym wykonaniu.

-
serce miasta
być moze faktycznie wasza prezentacja była konkretniejsza w atlas arenie itp.co z tego?o czym to swiadczy?
Jak dla mnie było bardzo fajnie,zajebista rodzinna atmosfera,sporo dobrych Widzewskich mordeczek i tych starszych i młodzieży.Mnie osobiscie koło c**** lata czy prezentacja była w parku,hali czy na lotnisku najwazniejsze że atmosfera w klubie jest bardzo dobra a dzisiejszy dzień napawa optymizmem oby tak dalej...
Jak dla mnie było bardzo fajnie,zajebista rodzinna atmosfera,sporo dobrych Widzewskich mordeczek i tych starszych i młodzieży.Mnie osobiscie koło c**** lata czy prezentacja była w parku,hali czy na lotnisku najwazniejsze że atmosfera w klubie jest bardzo dobra a dzisiejszy dzień napawa optymizmem oby tak dalej...
Widziałem zdjęcia ale może tam nie było widać wszystkiego i dlatego spytałem o liczbe. Zwykłe pytanie a pierdolenia będzie na 5stron przez Was. Nie potraficie udzielić zwykłej odpowiedzi? A ty ldzwdz to idź lepiej do piaskownicy bo jak ja byłem na pierwszym wyjeździe to Ty pewnie w kondomie na gałęzi się bujałeś. Przepraszam,że was tak uraziłem. Moje pytanie było bez napinki a sami ją sobie wymyśliłiście. Wystarczyła prosta odpowiedź. 500 czy 800 czy 1000 i c*** ale nie trzeba było się wykręcać. Szczerze to c*** mnie obchodzi wasza prezentacja,chciałem tylko poznać liczbę osób i tyle. Koniec tematu z mojej strony a wam napinacze murzyński kutas.
Tak trudno wam normalnie odpowiedzieć? Wg mnie jest to najsłabsza prezentacja pod względem frekwencji jak i organizacji. Wam to wyszło bardzo dobrze. Cieszcie się ze możecie korzystać z Areny.
Mysle ze intencje pytajacego nie były niczym podszyte.To przeciez tylko prezentacja.Nie podniecalismy sie tutaj swoją wiec mysle ze wystarczyłoby zwykla odpowiedz i po temacie by było.
-
Łódzki Klub Sportowy
wiesz jaka jest róznica skali? od jakichs 20 lat lub lepiej nie mieliscie choć jednego sezonu w którym byście pojezdzili lepiej od RTSu.
dzis za to macie wielki sukces, zróbcie sobie z tym koszulki żyduchy. : )
dzis za to macie wielki sukces, zróbcie sobie z tym koszulki żyduchy. : )
-
krokiet_z_grzybami
Mam jedno zasadnicze pytanie..., dlaczego Widzewiacy tak bardzo się podniecają tą niby wpadką ŁKSu z Hutnikiem? , może mnie ktoś oświeci co działo się dalej, lub wcześniej, podczas spotkań obu band na stacji, bo jedyny filmik jaki jest na necie z tego zajścia nie ukazuje dosłownie niczego.., obie ekipy stały na przeciwko siebie i żadna tak na prawdę nie atakowała.., pojedyncze podchody i to wszystko. Wiec jeśli po tym filmiku Widzew piszę o jakiejś porażce (pomijam fakt, że z tego co można tutaj wyczytać, ŁKS chciał rewanżu i Hutnik odmówił) to chyba spadł z drzewa..., tak więc pytanie do 'kumatych' działo się coś więcej oprócz tego co widać na danym filmiku? gdzie faktycznie ŁKS dostał jakieś baty? bo powtarzam, po filmiku nie dochodzi nawet do jakiegoś starcia, więc nie może być żadnej mowy, iż ktoś kogoś pogonił
-
ldzwdz1910
Zobaczymy jak bardzo cię, to będzie bawić przy naszej prezentacji na stadionie. Dopiero wtedy zobaczysz różnice skali smarku jeden z drugim.Łódzki Klub Sportowy pisze:https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6022_o.jpg
Różnica skali??? :D
Zamiast przekrzykiwac sie na necie zajmijcie sie jedni i drudzy wyciaganiem koleżków z klatek i ławek i wkladaniem do łba zamulaczom co to jest fanatyzm i przywiazanie do barw, co by moda na ŁKS i Widzew mimo chujowej ligi wrociła w tym miescie na dobre ......
ps. moze przeoczylem info ale jak UMŁ w tym roku rozłozył kase na kluby ??
ps. moze przeoczylem info ale jak UMŁ w tym roku rozłozył kase na kluby ??