Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM

ODPOWIEDZ

iparts.pl
Ene due rabe

Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko

Post autor: Ene due rabe » 10.03.2016, 22:40

Faktycznie nie wiedziałem że wtedy też coś paliliscie ....
My za to pobawilismy się swieczkami w Aleksandrowie 2 razy , mając psy na plecach i 2 razy na Polonii na wyjeździe też odpalamy ładny arsenał . Dodatkowo do oprawy GTA na nowym stadionie też idzie trochę rac , ale wiadomo że nowy stadion musimy " wyczuć " i nie jest już tak lajtowo jak na Galerce, gdzie mogliśmy robić wszystko , legalne jaja z psów bez żadnych konsekwencji ...

Mieli zmieniać ustawę dot zabezpieczenia imprez masowych , jest tam coś o racach ? Można liczyć na złagodzenie podejścia do piro na stadionach czy raczej słabo , i Boniek już zapomniał o tym co mówił kiedyś ?
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

NoMatterWhat

Post autor: NoMatterWhat » 10.03.2016, 22:49

Rabin, Tobie powiem tylko: wyloguj się do życia.

Runda się zaczyna i będziemy mogli się przekrzykiwać na stadionach, a nie tu. Sezon ogórkowy się skończył, nasmarowano tyle stron, chyba jak nigdy wcześniej, a żeby to jeszcze się coś działo konkretnego, co by mogło przykuć kibicowską Polskę.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 10.03.2016, 22:53

Zapewniam Cię że gdyby Twoje koleżanki tu się nie wpisywały i tym bardziej nie pisały o nas , to ja również dalbym sobie spokój co już wielokrotnie czyniłem ....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

cobytu

Post autor: cobytu » 10.03.2016, 23:26

Takie dojebanie się do nas na siłę i tak wywołało w miare sensowną rozmowe i wymiane argumentów.Nic to nie zmieni bo i tak wszyscy beda twardo stać przy swoich stanowiskach.Lepsze to w sumie niż słanie sobie c**** do d*** :)
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie :)

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 10.03.2016, 23:30

[quoteGeneralnie] dla mnie koniec tematu, bo nic się tym pierdoleniem nie zmieni.
sto razy było pisane żeby pisać o swoich klubach , ale nie - bo jakiś pedal "PanTuNieStal" nie może wytrzymać dnia bez dopierdolenia się do ŁKSu . I od tamtych prowokacyjnych wpisów cały czas jazda jest do tej pory . Póki nie ogarniecie tego czerwonoarmiści to ten temat będzie tak wyglądał....[/quote]

Śmietniku żydowski ode trzy chuje w bok pizdo jednostrzałowa.
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 10.03.2016, 23:42

:)

Byś się nauczył kiedyś pisać , a inne Twoje grzechy będą wybaczone....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

mms

Post autor: mms » 11.03.2016, 00:23

Ale przynudzacie... :(

Radicaal

Post autor: Radicaal » 11.03.2016, 09:04

Hehe.Po kolejnym ataku kibiców wielkiego Widzewu i kontrataku ŁKSu,widzewioki pod naporem argumentów po raz kolejny stwierdzają że nie ma sensu wracać do przeszłości,że przed nami kolejna runda itd.
Cóż kolejna merytoryczna porażka,porażka od własnej broni.

Cees

Post autor: Cees » 11.03.2016, 09:50

Radicaal pisze:Hehe.Po kolejnym ataku kibiców wielkiego Widzewu i kontrataku ŁKSu,widzewioki pod naporem argumentów po raz kolejny stwierdzają że nie ma sensu wracać do przeszłości,że przed nami kolejna runda itd.
Cóż kolejna merytoryczna porażka,porażka od własnej broni.
hehe gdzie sa te merytoryczne argumenty bo chyba nie jesteś aż tak ciemny żeby za takowe uważać wywody Rabina? I jeszcze ten napór - cytując prezesa "Panie daj pan spokój".

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 10:35

no jasne , bo dla Was merytoryczne argumenty to są tylko i wyłącznie takie które pasują do waszej linii propagandowej, i do tego jakbyscie chcieli być postrzegani.... a że to nie ma związku z rzeczywistością, jest po prostu fikcją, albo ma na celu wyłącznie zakłamać nasz obraz - to juz sie nie liczy.
Niestety dla was, tak to wygląda...

I nie pisze tu bynajmniej zeby cos wam udowodnić albo zebyscie mi przyznawali racje, kazdy sobie sam oceni czyje argumenty są merytoryczne , a kto sie tu jedynie pruje jak stare gacie. I na tym mi zalezy zeby kazdy obiektywny sobie sam wyrobił zdanie i widział jak to wygląda '' z drugiej strony '' .

Masz moją odpowiedz do swojego ostatniego arcy merytorycznego wpisu jakies 10 postów wyzej. Dlaczego juz sobie darowałes odpowiedz wielce kumaty gościu tylko dalej sie prujesz , tupiesz nogą i próbujesz zaklinać rzeczywistosc i podwazac to co pisze ?

PS. Wyloguj sie do życia.....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

Cees

Post autor: Cees » 11.03.2016, 10:46

OK odpisze po raz ostatni. Nie wiem czy zauważyłeś ale na twoje posty staram się nie odpowiadać bo są tak debilne ze szkoda mojego czasu. Samo przeczytanie twojego postu powoduje u mnie marszczenie d*** a gdzie tu mowa o odpisaniu. Chętnie podyskutuje z Cobytu nawet z Radicaalem :) ale nie z takim smarkiem jak ty. Poza tym już kilka razy proponowałem ci przejście na priv aby zweryfikować twoja kumatosc ale jakoś chętny nie byłeś. Wiesz dlaczego? Bo jesteś totalnie anonimowy nawet na swojej dzielnicy (gdziekolwiek mieszkasz).

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 10:56

hahaha i to była ta merytoryczna odpowiedź ? Odniosłes sie w jakikolwiek sposob do tego co napisałem ? Nie , bo z faktami ciezko dyskutować....

Widzisz ja wole zebyscie nadal głowili sie kim jestem i sprawia mi to frajde, a to co o mnie myslisz i probujesz tutaj wkleić i mnie oczernić, to ja mam w d**** ;)

a aa i proponować to mozesz co najwyzej swojej starej pomidorówke dzisiaj na obiad zamist grzybowej....
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 11.03.2016, 11:07

Widzisz ja wole zebyscie nadal głowili sie kim jestem i sprawia mi to frajde
No to ja już nie mam pytań, internetowy psychopata, osiąga samozadowolenie poprzez dialog na forum interntowym :)))
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki." :lol: :lol:

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 11:08

i jeszcze jedno Cees - Fakt , ze praktycznie kazdy wpis tego ''smarka'' wywołuje u was piane na mordzie i powoduje lawine odpowiedzi z waszej strony , że specjalnie zakladacie konta z ktorych odpowiadacie tylko i wyłącznie na moje wpisy ( które to Twoje ??) , delikatnie mówiąc pokazują o Was i o mnie co innego niz tutaj starasz sie wkleic....

ale to normalne , jak sie nie ma nic ciekawego do napisania ani zadnych kontrargumentow, to najlepiej zaatakować i oczernić osobe ktora pisze o Was niewygodne rzeczy, reguła stara jak świat...
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 11.03.2016, 12:18

Ene due dane, udzielasz się na jakiejś płaszczyźnie kibicowskiej? Ile masz wyjazdów?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 12:40

mam 15 lat, na jedynym wyjezdzie na jakim byłem był Bełchatów :D a kibicem jestem od dwoch lat, lżej Wam teraz Widzewiaki ze musicie napierdalać tu na zmiany w dziesięciu zeby z takim kimś prowadzić dyskusje ??

Od dluzszego czasu kazda rozmowa z Wami, a podejmuje w wiekszosci tylko te tematy kiedy zaczynacie pisać o ŁKSie , zjezdza ostatecznie na moją osobe. Sory pany ale to tylko pokazuje jak was wkurwia to co pisze ;)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 11.03.2016, 12:58

Pytam czy w ogóle jesteś kibicem? Dostałeś kiedyś w lampę za klub? Czy tylko opowiadasz o nabojkach które takich ludzi jak Ty mają w d****. Zapewne nikogo to nie boli bo po prostu czerpiesz informacje z różnych źródeł i przepisujesz tu ich własną interpretacje.

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 13:13

hahaha dobry jestes, sam tu pisałem wielokrotnie ze sprawy H to nie miejsce na to forum , i to Twoje kolezanki zazwyczaj posiłkują sie tutaj pisząc o tym co uslyszeli od bardziej rozgarnietych kolezkow, a Ty bedziesz wklejał tutaj jakies farmazony na moj temat.
Po c*** to robisz ????
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 11.03.2016, 13:37

Żaden farmazon, przejrzyj swoje posty. Po prostu jestem ciekawy czy osoba która jest najbardziej aktywna w tym temacie trzymała przynajmniej jebana race swoim życiu. Jesteś kibicem czy teoretykiem myslicielem forumowym?

Ene due rabe

Post autor: Ene due rabe » 11.03.2016, 13:54

hahahaha...

Czyli co :

nie udało sie udowodnić że jestem dzieciakiem.

nie udało sie udowodnić że nie mam o niczym pojęcia a to co pisze to bzdury.

nie udało sie udowodnić że mam kompleksy i pisze tylko na wasz temat.

wieć teraz będziecie forsowali teze, że wogóle nie jestem kibicem , race widziałem tylko w TV i boje sie jezdzić na wyjazdy :D ?

hahaha
grubo po bandzie idziecie RTSiuśki
Żeby tylko skompromitować ten nick , który pisze dużo niewygodnych dla was rzeczy sami sie bardzo ośmieszacie i chyba kazdy postronny to widzi.... ale co mi tam , bawcie sie jak chcecie :)
Historia nie kłamie ....

RODOWICI ŁODZIANIE !

ImperatorMistrz

Post autor: ImperatorMistrz » 11.03.2016, 14:08

To raczej były dla Ciebie niewygodne pytania bo na żadne nie odpowiedziales. Bez odbioru i pzdr dla normalnych.

gracz88

Post autor: gracz88 » 11.03.2016, 14:09

internet

Post autor: internet » 11.03.2016, 15:00

jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?

http://lksfans.pl/lechia-tomaszow-nie-p ... ksfans-pl/

Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.

czajnik_widzew

Post autor: czajnik_widzew » 11.03.2016, 17:47

NoMatterWhat pisze:Rabin, Tobie powiem tylko: wyloguj się do życia.
made my day

Radosny Niedźwiedź

Post autor: Radosny Niedźwiedź » 11.03.2016, 21:14

"jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?".
Nie ma. Cała banda wyciska siódme poty na treningach przed prestiżowym niedzielnym meczem z ŁKS-em. Nie ma czasu na głupie internetowe dyskusje.

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 12.03.2016, 08:54

Radosny Niedźwiedź pisze:"jest tu ktoś z Lechii Tomaszów Mazowiecki?".
Nie ma. Cała banda wyciska siódme poty na treningach przed prestiżowym niedzielnym meczem z ŁKS-em. Nie ma czasu na głupie internetowe dyskusje.

Nie ma to jak założyć konto tylko po to żeby napisać tak "inteligentny" i niby zabawny post...

Fanatycy Widzewa

Post autor: Fanatycy Widzewa » 12.03.2016, 12:57

internet pisze:Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
swego czasu mieliśmy problem z dziennikarskim wejściem na Zawiszę, także nie ma się co gorączkować, bo takie sytuacje się zdarzają

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... oto-oprawa
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... idzew-foto

internet

Post autor: internet » 12.03.2016, 13:11

Fanatycy Widzewa pisze:
internet pisze:Jakie jest Wasze zdanie w tym temacie? Takiego utrudniania, nawet dla dziennikarzy dawno nie bylo. Wieksze wałki szły chyba tylko przy okazji derby Warszawy.
swego czasu mieliśmy problem z dziennikarskim wejściem na Zawiszę, także nie ma się co gorączkować, bo takie sytuacje się zdarzają

http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... oto-oprawa
http://www.widzewtomy.net/aktualnosci/z ... idzew-foto
ja sie nie goraczkuje. Poprostu ciekawi mnie ocena tej sytuacji kibicow Lechii/Widzewa. Wiadomo, ze czesto zarzad odpierdala szopki, a kibice sa w awangardzie.

Poza tym nie porownuj ciezaru gatunkowego obu meczow. Lechia, nawet z okolicznymi FC nie jest zadnym przeciwnikiem dla ŁKS i pewnie oprocz kilku piosenek nic by sie nie wydarzylo. Histeria jaka jest w Tomaszowie zakrawa na kpine.

cobytu

Post autor: cobytu » 12.03.2016, 14:26

I nadal nie jest.... (z całym szacunkiem)Jeśli uwazasz ze jest inaczej to przypominam.NIE RAZ NIE DWA WAS ZBILISMY... Hutnik bije nas... Gdzie jeztescie Wy? Tak nadal chcesz rozmawiac? Smiejesz sie sam z siebie... Juz pisalem....

mms

Post autor: mms » 12.03.2016, 15:28

A co nas obchodzi mecz Lechia - Łks? Jeśli się nie mylę nasz fc raczej nie chodzi na Lechię, ale z drugiej strony ta mała garstka fanów Lechii to też kibice Widzewa. Jednak nie do nas żale i pretensję, że macie tam utrudnienia.

Super_Mario

Post autor: Super_Mario » 12.03.2016, 16:01

przerwe Wasze spory żeby zadać pytanie: flaga Robotnicze... w którym roku została skrojona?

internet

Post autor: internet » 12.03.2016, 16:05

zadalem norrmalne pytanie. Pokazcie mi gdzie sa jakies zale. Jestem ciekaw opinii kibicow i tyle.
WAntedx - jak dorosli rozmawiaja to siedz i sluchaj.

mms - ostatnim razem widzialem, ze Widzew byl zainteresowany meczem Lechia - ŁKS.

Nie mierzcie wszystkich swoja miara. Normalnemu wystarcza dwa slowa, lamus nie zrozumie ale napnie sie dla zasady. Jak nie macie nic do powiedzenia, to sobie darujcie swoje wypociny.

z mojej strony koniec. Jak cos t ona pw, bo znowu jakis kutas wyskoczy z napinka

ŁKS1908ŁKS

Post autor: ŁKS1908ŁKS » 12.03.2016, 16:17

Super_Mario pisze:przerwe Wasze spory żeby zadać pytanie: flaga Robotnicze... w którym roku została skrojona?

Ja dobrze pamięta to 2004

nowonarodzony

Post autor: nowonarodzony » 12.03.2016, 17:03

dobrze pamietasz, dokładnie 17 października 2004

cobytu

Post autor: cobytu » 12.03.2016, 18:03

Wantedx pisze:najlepszą obroną jest atak...rozumiem :) chodziło o wpis kolegi, nie wolno lekceważyć nikogo, o czym sie przekonaliście

Atak?! To moj zamach na hipokryzję nic więcej.Jestes cwany kolego Z Hutnikiem byla wtopa.To jest fakt!!! Wtopa nie zostala bez reakcji.Reakcja znana.

cobytu

Post autor: cobytu » 12.03.2016, 18:06

Wantedx pisze:najlepszą obroną jest atak...rozumiem :) chodziło o wpis kolegi, nie wolno lekceważyć nikogo, o czym sie przekonaliście

Wy lekceważycie nas... Nie wolno...

PanTuNieStał

Post autor: PanTuNieStał » 12.03.2016, 20:10

Wy lekceważycie nas... Nie wolno...
W sensie czysto "sportowym", nikt was na pewno nie lekcewazy.

N1908

Post autor: N1908 » 13.03.2016, 18:24

Ilu kibiców Widzewa na prezentacji oficjalnie? Bo widziałem foto to szału nie było...

Wasteland

Post autor: Wasteland » 13.03.2016, 18:45

To bardzo ciekawe co napisałeś.
A co na to lekarze?

ODPOWIEDZ