Żadna prowokacja. Właściwe spostrzeżenie apropos bieżącej kolejki.UdusiłemŻonę pisze:Z jakiej ekipy jesteś?
Admini zaczną w końcu banować takich prowokatorów?
Podpinam się pod pytanie.
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Żadna prowokacja. Właściwe spostrzeżenie apropos bieżącej kolejki.UdusiłemŻonę pisze:Z jakiej ekipy jesteś?
Admini zaczną w końcu banować takich prowokatorów?
Bo mają zakaz wyjazdowy.koroner88 pisze:Czy ktoś pomoże mi zrozumieć dlaczego Polonia Bytom jedzie wspierać w niedzielę zgodę do Katowic w 114 osób, kiedy dzień wcześniej w sobotę zaliczają zero wyjazdowe na swoim meczu w Zambrowie? :D Za daleko starym wyjazdowiczom do woj. podlaskiego pojechać za swoim klubem, że jeżdżą za Areczką?
Ze strony www.slaskwroclaw.pl.W związku ze skandalicznym zachowaniem pseudokibiców podczas meczu Śląsk Wrocław – Zagłębie Lubin analizowany jest materiał dowodowy, który został przekazany Policji.
Zapadły już pierwsze wyroki i zakazy stadionowe dla osób, które naruszyły przepisy ustawy o bezpieczeństwie imprez masowych podczas sobotniego meczu na Stadionie Wrocław.
WKS Śląsk Wrocław z całą stanowczością potępia chuligańskie zachowania pseudokibiców. Surowe konsekwencje będą wyciągane wobec tych, którzy złamali prawo, m.in. nakładane będą kolejne zakazy stadionowe.
Autor: Biuro Prasowe WKS Śląsk Wrocław SA
Kolejność ci się pomyliła fistaszku.ATM1920 pisze:Ruch w klatce,Pogoń zaczeła festiwal bluzg!!!
Wiem o tym że "niby" jest. Mimo niechęci do Was to wielki szacunek za postawę chyba żadna Ekipa jeszcze się tak nie pokazała na "zakazach" Powodzenia1920Ruch pisze:Gdzieś tam ten zakaz niby jest.☺19normals46 pisze:Ruch ma zakaz do końca sezonurzutkarny pisze:Ruchowi się skończył zakaz?
Gdyby było tak jak piszesz i szukając w tym logiki to wszystkie koszulki by były oddane a nie tylko jedna Pawelcowi.GB'26 pisze:https://www.youtube.com/watch?list=PL7R ... HklilzUYy8
Wystarczyła nagonka mediów i Śląsk oddaje kopaczowi koszulkę... Trzy dni wcześniej jest niegodny noszenia barw a teraz go pozdrawiają i oddają koszulkę. Śmiech na sali z tego charakternego Śląska
ATM1920 dobrze piszekovalus pisze:Kolejność ci się pomyliła fistaszku.ATM1920 pisze:Ruch w klatce,Pogoń zaczeła festiwal bluzg!!!
Podczas konfliktu kibiców Legii z ITI, fani z Warszawy nie mieli możliwości zakupu biletów na mecz w Zabrzu (5.08.2007). W myśl zasady ''piłka nożna dla kibiców'' postanowiliśmy im wówczas pomóc w obejrzeniu meczu na żywo. Jako, że Legia w Zabrzu nie jest zbyt lubiana, to nie wyobrażaliśmy sobie, aby mieli zasiąść na naszych sektorach. Wraz z naszymi działaczami postanowiliśmy więc, że umieścimy ich normalnie w sektorze gości. Dzięki temu kibice Legii obejrzeli normalnie mecz z wysokości trybun. Wywołało to olbrzymią wściekłość ludzi z ITI oraz piłkarskich władz.Lari pisze:a ja mam takie pytanie - czy kiedyś jakaś ekipa, a raczej je klub, dostał karę za pojawienie się na wyjeździe na zakazie? To samo pytanie o wpuszczajacych gospodarczy. O ile przypadku jak Ruch w Szczecinie, że weszli normalnie na sektor gości to jeszcze można kary zrozumieć, to chyba w przypadku wpuszczenia na sektory gospodarzy już nie?
Korona kiedys na sektorach Odry Wodzislaw wywiesila flage ACAB i z czego pamietam klub gospodarzy dostal kareLari pisze:No dobra, to rozumiem, ale Legia była w sektorze gości. A chodzi mi o sytuację, że kibice danej drużyny zasiadają na zakazie na trybunach gospodarzy, a klub jeden lub drugi dostaje karę.