Zgody, akcje (h) "bez kalkulatorów''
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Zgody, akcje (h) "bez kalkulatorów''
Ktoś zobaczył te charakterystyczną obczajke u wylotu Grodzkiej i poszła ekipka za nimi.
Z mojego punktu widzenia słabe było to że w takim momencie jak to bywa wszyscy porozlażeni, brak kontaktu, było to zaraz po wizycie w skpeie sportowym na Szewskiej więc też i niektórzy już znikli. no ale to nasz problem - poszliśmy w tylu ilu nas było...cięzko liczbe zweryfikować bo niestety tez podłączyło sie idace w tą stronę grono zwykłych kibiców z Rynku.
Myśle że 60-70 nas było.
Nie wiedzieliśmy kto i ilu nas czeka, chociaz wiadome się stawalo ze czujka ma nas gdzieś wyciagnąć.
Pod filarami wyszło nam na przeciw znów nie wiem ile osób, na szerokość jezdni...ok 40 moze, jakies reklamowki, my bez niczego długiego bo na fecie ciężko, poleciała jakaś raca w nich ale psychologia tlumu zadzialala na naszą niekorzyść bo te normalne osoby co szły między nami zaczely odwrót a dalej to juz wiadomo jak jest, cofka może z 20 metrow do Placu i stop by już tymi co wiedza co sie dzieje wrocic się bic ale miedzy nami już psy.
Potem wieczorem jeszcze jazdy po niektorych osiedlach i próby rewanzu ale to juz po ptokach i tylko w Hucie udało się coś ugryźć
Z mojego punktu widzenia słabe było to że w takim momencie jak to bywa wszyscy porozlażeni, brak kontaktu, było to zaraz po wizycie w skpeie sportowym na Szewskiej więc też i niektórzy już znikli. no ale to nasz problem - poszliśmy w tylu ilu nas było...cięzko liczbe zweryfikować bo niestety tez podłączyło sie idace w tą stronę grono zwykłych kibiców z Rynku.
Myśle że 60-70 nas było.
Nie wiedzieliśmy kto i ilu nas czeka, chociaz wiadome się stawalo ze czujka ma nas gdzieś wyciagnąć.
Pod filarami wyszło nam na przeciw znów nie wiem ile osób, na szerokość jezdni...ok 40 moze, jakies reklamowki, my bez niczego długiego bo na fecie ciężko, poleciała jakaś raca w nich ale psychologia tlumu zadzialala na naszą niekorzyść bo te normalne osoby co szły między nami zaczely odwrót a dalej to juz wiadomo jak jest, cofka może z 20 metrow do Placu i stop by już tymi co wiedza co sie dzieje wrocic się bic ale miedzy nami już psy.
Potem wieczorem jeszcze jazdy po niektorych osiedlach i próby rewanzu ale to juz po ptokach i tylko w Hucie udało się coś ugryźć
za kim jestes?
-
Kolego Miliard zarzucałeś już Lechii,że nie dość szybko wysiadała z pociągu bić się z R&W,przez co twoim zdaniem narażała R&W na przybycie policji( tak jakby policji nie było w pociągu i tak jakby lechiśći też nie byli łapani przez psy),dalej wrzuciłeś filmik ochroniarza kibica Lechii(pewnie ma to dowodzić że Lechia to ochroniarze).,potem piszesz o sprzęcie i powolujesz się min na Arkę i Elanę.Gdybyśmy mieli odpowiadać takimi argumentami to powinniśmy wrzucić fotki Jędrasa i twierdzić,że Widzew to konfidenci,oczywiście sprzętowcy i bez honoru(nawet na filmiku w którym rozganiacie Motor widać jakieś pały w Waszych rękach,czy jak rozbieracie z koszulki znokautowanego motorowca )powinniśmy też powoływać się na LKS,który wielokrotnie pisął o sprzęcie w waszych rękach.Ale my nie będziemy używali takich argumentów.Jeżeli piszesz o Toruniu,gdy Lechia też wjechała na murawę rozganiając Elanę,a walki trwały praktycznie cały dzień, to mam wrażenie,że musiałeś mocno oberwać od Lechii.to faktycznie tylko internet,ale każdy swoją opinię na temat obiektywnych postów ma.
Good Night Left Side
-
a mnie tam zawsze ciekawila ta zaciekla kosa na linii Motor - Lechia&Wisla, wlacznie z tym poronionym transparentem RKS-u w strone Wisly "Pamietamy Wasza nienawisc do Slaska 1990" czy jakos tak...ale to rzecz jasna nie w tym temacie
TYBET JEST SERBSKI
-
Miliard najwięcej do powiedzenia ma zawsze w temacie Lechii. Może nas chlopina po prostu nie lubi ?
Faktycznie opierając swoje zdanie na wypowiedziach rywali zza miedzy to bardzo obiektywna sprawa. Sami do siebie strzelaliśmy z pistoletu jak kroiliśmy władców. Z Elaną były używane jakieś noże ? Pierwsze słyszę. W Toruniu to raczej Elana biegała z deskami z gwozdziami po murawie. My się nikomu nie zalilismy, zobaczylismy sprzęt więc odpalilismy race gdyż tylko je mieliśmy.
Miliard od czego zaczęła się awantura w Lublinie ? Jakiś typ nie potrafił nawet flagi zjarać, rzucił w nas racą i spierdolił.
Na Widzewie w 2005 , będąc na sektorze w 50 - 60 widząc, że to jedyna okazja, ruszamy na ochronę, która akurat otwierała przejście pomiędzy sektorami. I chcieliśmy się do Was przebić aby bić się na łapy. Na najbliższym sektorze było od Was w c*** bandy bo zaczeliscie napierać na sektor w mocne ze 150 chłopa. A rac uzylismy dopiero na ochronie.
Faktycznie opierając swoje zdanie na wypowiedziach rywali zza miedzy to bardzo obiektywna sprawa. Sami do siebie strzelaliśmy z pistoletu jak kroiliśmy władców. Z Elaną były używane jakieś noże ? Pierwsze słyszę. W Toruniu to raczej Elana biegała z deskami z gwozdziami po murawie. My się nikomu nie zalilismy, zobaczylismy sprzęt więc odpalilismy race gdyż tylko je mieliśmy.
Miliard od czego zaczęła się awantura w Lublinie ? Jakiś typ nie potrafił nawet flagi zjarać, rzucił w nas racą i spierdolił.
Na Widzewie w 2005 , będąc na sektorze w 50 - 60 widząc, że to jedyna okazja, ruszamy na ochronę, która akurat otwierała przejście pomiędzy sektorami. I chcieliśmy się do Was przebić aby bić się na łapy. Na najbliższym sektorze było od Was w c*** bandy bo zaczeliscie napierać na sektor w mocne ze 150 chłopa. A rac uzylismy dopiero na ochronie.
-
Porównujesz gościa, który dobrowolnie przyznał się do winy i część nawet nie ma do niego o to pretensji do małego świadka koronnego ? :). To dopiero kumate porównanie !
Wiesz co, mam stały i kolezenski kontakt z chłopakami od Was. Są to osoby decyzyjne i wtedy i dziś. Mimo, że wiele nas różni mają nas za ekipę, która zawsze wysiądzie się bić i się charakternie postawi. I właśnie na to my pracujemy latami, bo wiadomo nie zawsze się wygrywa - najważniejsze aby się postawić. Myślę, że większość ekip tutaj ma o nas takie zdanie. Twoje nieobiektywne pisanie tu nic nie zmieni, ale jeśli sprawia Ci to przyjemność to działaj !
A z tym Łks to nie trafiłeś w sedno, to nam było niewygodne bratanie się z nimi. Tak jak Śląsku z Cska, których wy od razu zaakceptowaliscie.
Wiesz co, mam stały i kolezenski kontakt z chłopakami od Was. Są to osoby decyzyjne i wtedy i dziś. Mimo, że wiele nas różni mają nas za ekipę, która zawsze wysiądzie się bić i się charakternie postawi. I właśnie na to my pracujemy latami, bo wiadomo nie zawsze się wygrywa - najważniejsze aby się postawić. Myślę, że większość ekip tutaj ma o nas takie zdanie. Twoje nieobiektywne pisanie tu nic nie zmieni, ale jeśli sprawia Ci to przyjemność to działaj !
A z tym Łks to nie trafiłeś w sedno, to nam było niewygodne bratanie się z nimi. Tak jak Śląsku z Cska, których wy od razu zaakceptowaliscie.
-
Na Motorze przecież RKS pierwszy dąży do konfrontacji. Pierwsza bramę oni r********, odrazu po niej pada i u nas. Jak Motor zaczyna awanturę, my w tym czasie wjezdzalismy z bramą do klatki, przez co sporo osób dopiero po chwili orientuje się co się dzieje.
Co do Widzew Lechia jest filmik na internecie gdzie widać wszystko dobrze. Gdy Lechia zaczyna się szarpać u nas najpierw pada brama na gorze bufora a zaraz po niej na dole i spory skład wysypuje się w stronę klatki. Wszystko kończy wjazd psów. Szkoda, że wtedy nie doszło do konfrontacji bo w klatce by mieli nie ciekawie. Co do tego meczu Lechia przegrywając 4:0 śpiewa "cztery do zera Lechia żegna frajera" :)
Co do Widzew Lechia jest filmik na internecie gdzie widać wszystko dobrze. Gdy Lechia zaczyna się szarpać u nas najpierw pada brama na gorze bufora a zaraz po niej na dole i spory skład wysypuje się w stronę klatki. Wszystko kończy wjazd psów. Szkoda, że wtedy nie doszło do konfrontacji bo w klatce by mieli nie ciekawie. Co do tego meczu Lechia przegrywając 4:0 śpiewa "cztery do zera Lechia żegna frajera" :)
-
Lechia mecz w Lublinie zremisowała bądź nawet skromnie wygrała.
A wracając do tematy Toruńska Elana moim zdaniem to jedna z najbardziej niedocenianych ekip na północy kraju.
A wracając do tematy Toruńska Elana moim zdaniem to jedna z najbardziej niedocenianych ekip na północy kraju.
-
Kontakty z Lechią były dużo wcześniej niż układ z Lechem , kilka ładnych parę lat . Do układu między ŁKS i Lechia nie doszło z powodu Zawiszy BDG.Miliard pisze:Z jędrkiem nie wyszło, rozumiem że chiałeś mi dojebać ale popatrz na swoje gdańskie podwórko - stary Szamo. Po co wrzucać komuś od konfidentów, jak można poszukać ich u siebie? Kolejny nietrafiony argument to ŁKS. Próbowaliście się zwaflować wzajemne podjazdy do siebie ale ostatecznie ŁKS wypiął się na was kosztem Lecha. Rozumiem, mocny policzek który odbija się czkawką do dziś? Ja przy bulwarach w Toruniu miałem kilka centymetrów szczęścia i obyło się bez spotkania bliskiego stopnia z nożem jednego od Was...
-
Ja mówię o meczu w Łodzi, przegraliscie 4:1 wtedyzapalnik. pisze:Lechia mecz w Lublinie zremisowała bądź nawet skromnie wygrała.
-
Z mojej strony to ostatni post na ten temat.Pojęcia nie masz Miliard o kontaktach Lechii z LKSem,co udowodniłeś swoim postem.Ja na temat Widzewa i np jego kontaków z Lechem i kto kogo olał wypowiadał się nie będę.Wiele słyszałem kłamstw,ale o nożąch w naszym rękach w Toruniu pierwsze słyszę,za to doskonale pamiętam obrzucanie nas butelkami w jednej z uliczek.Piszesz o powrocie Arki z Płocka -sami do siebie strzelaliśmy?Ja mam o Widzewie zdanie takie,że jest groźny i trzeba stale na niego uważać,nie tak dawno zresztą próbowaliśmy się spotkać:)Nie ma żadnego kompleksu Widzewa w przeciwieństwie do ciebie(dobrze myślałem,że w Toruniu dostałeś od nas po głowie:),bo masz kompleks Lechii.I mojego zdania na temat Widzewa nie zmienią takie filmiki jak ten poniższy,gdy kilkunastu ochroniarzy wjeżdza w was jak w masło i wyciąga z młyna kogo chce.Chcesz sobie pisać o Lechii-to pisz,mam to w poważaniu:).https://www.youtube.com/watch?v=Py45lV2We3s
Good Night Left Side
-
Miliard, to były czasy przed paktem. Nie po to, było pisane (siekiery/siekiera) żeby coś Lechii zarzucić, tylko w ramach statystyki i lekkiego wytłumaczenie, że nie powalczyliśmy przy drugim kontakcie. Traktujemy to w formie -szkoda- bo byliśmy swoim dobrym składem i doborowy z Bydgoskiej Polonii.
-
I już musiał jeden typ się wywyższyć i r******* temat.
Gdzie ja go bronię ? Dojebał ale nijak to się ma co Waszego jedrasa. Poza tym nie chce mi się z Tobą już pisać.
Gdzie ja go bronię ? Dojebał ale nijak to się ma co Waszego jedrasa. Poza tym nie chce mi się z Tobą już pisać.
-
Z Widzewem nasza porazka.z Lechia nie mielismy zadnego sprzetu!!!!jak dla mnie remis i tyle i nie szukam usprawiedliwien ze wtedy starzy od nas nie wybiegli bo uznali ze to przypal kto chcial walczyl.fajna awantura w starym stylu.napisalem sprostowanie bo napisales to tak jakbysmy uciekali przed Wami a zadnego starcia by nie bylo.koniec dyskusji z mojej strony bo szkoda tematu
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
Poza tym, o tym czy ten gość dojebał i zaszkodził reszcie mogą się wypowiadać tylko i wyłącznie jego wspólnicy. Jesteś jego wspólnikiem ?Miliard pisze:Dobrowolne przyznanie się do winy to ułatwianie pracy psom i często zaszkodzenie kolegom, którzy w tej samej sprawie się nie przyznali, przez co niektóre osoby mogą zjechać na areszt z obawy mateczenia w sprawie. W Łodzi to się nazywa frajerstwem a na pomorzu nie wiem, zresztą to wasze trudne sprawy..
A Wasza parówa i porównania tych dwóch sytuacji jest bardzo śmieszne.
-
[link]
Po lewej Elana...
[link]
A tu już w Toruniu...
To tak w temacie naszego sprzętu w tym dwumeczu.
Po lewej Elana...
[link]
A tu już w Toruniu...
-
Ty wklejasz zdjęcia,które pokazują jak było,ale to nic nie zmienia.Kolega M dalej będzie uprawiał swoją propagandę anty lechijną,tyle,że może pod innym nickiem.Jak to było, jeżeli teoria nie zgadza się z faktami,to tym gorzej dla faktów?
Good Night Left Side
-
Co tam zdjęcia, Miliard wie wszystko lepiej. Sam bym tego lepiej nie ujął.PCHLG pisze:[link]
Po lewej Elana...
[link]
A tu już w Toruniu...
-
Ciekawie bylo tez na Lech Lechia w 2000 bylismy wtedy dosc pokazna ekipa. Dostalismy niezla kamionke od Lechii juz na stadionie tylko dwoch odwaznych wyskoczylo reszta na krytej.
http://m.youtube.com/watch?v=vgAs845U714
-
Oczywiście o tym że napierdalacie w nas rakietnicami zapomniałeś wspomnieć...
-
Akurat na meczu Lechia Lech moim zdaniem ciekawie nie było.Zbieraliśmy sie przed meczem w kilkaset osób,psy puściły wasza grupę daleko przed nami, na samym stadionie musieliśmy najpierw wjechać na krytą i sforsować bramę,a potem tą drugą.Porzucaliśmy w siebie nawzajem,doszło do krótkiego spięcia,wjechały w to psy,pamiętam jak powinęli od nas D z Oruni.Lecha faktycznie dużo i byli agresywni.Na koniec darujmy sobie komentarze typu tylko dwóch odważnych wyskoczyło,bo takie komentarze są po prostu dziecinne.J_ag pisze:Ciekawie bylo tez na Lech Lechia w 2000 bylismy wtedy dosc pokazna ekipa. Dostalismy niezla kamionke od Lechii juz na stadionie tylko dwoch odwaznych wyskoczylo reszta na krytej.
Good Night Left Side
-
Nas tam było kilkunastu, mam nawet zdjęcia jak wbilismy na łuk. Była jakaś specjalna grupa Ateków z Olsztyna, którzy sowicie w nas strzelali.
-
-
Tu widać mega farmazon. Hooligan z Arki w opisie napisał, że w trakcie awantury ich było na sektorze kilkudziesięciu. Na filmie widać raczej kilkuset :)
-
Ktos wspomniał ze Chłopak z Lublina rzucił raca i nspierdolił, wiem ze w pruszczu gdanskim mieliscie ładne sito. Pamietam w rewanżu ze jakis pocisk był na was z dziurawcem :)
-
Nie zdarzyl sie zerwac ale flage chyba uszkodzil
mahomet to pedofil. AVE BMH
-
Patrz kilka cm szcześcia miał farciarz ,a nie klika milimetrów ? farazonem śmierdzi na kilometr, no życiowy farciarz,udało się chłopakowi. Rolik ze Śląska nie miał tyle szcześcia jak go mordowaliście , gdzie byłeś wtedy farmazoniarzu ? Chyba za duzo siedzisz w internetach pajacu.Miliard pisze:Z jędrkiem nie wyszło, rozumiem że chiałeś mi dojebać ale popatrz na swoje gdańskie podwórko - stary Szamo. Po co wrzucać komuś od konfidentów, jak można poszukać ich u siebie? Kolejny nietrafiony argument to ŁKS. Próbowaliście się zwaflować wzajemne podydkjazdy do siebie ale ostatecznie ŁKS wypiął się na was kosztem Lecha. Rozumiem, mocny policzek który odbija się czkawką do dziś? Ja przy bulwarach w Toruniu miałem kilka centymetrów szczęścia i obyło się bez spotkania bliskiego stopnia z nożem jednego od Was...
Ostatnio zmieniony 12.01.2016, 01:29 przez walka__o_przetrwanie, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Tylko Bóg nas może osądzić,a napewno nie ty farmazonie internetowy.
-
Z góry przepraszam wszystkich kibiców Śląska że odpowiem temu pajacowi.
Czyli zbytnio nie powalczył o przetrwanie.
-
Żydoland dzięki za odpowiedz na ciebie zawsze można liczyć.Wasteland pisze:Z góry przepraszam wszystkich kibiców Śląska że odpowiem temu pajacowi.
-
FORZA ZKS pisze:
kilka ujęć
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
-
Bohater,10 lat temu prawie umarł kilka cm zabrakło , ale jednak żyje, miliard j23 znowu nadaje. Podobno Żyda trzeba trafić nożem prosto w serce inaczej przeżyje i będzie szukał zemsty na internetach.

-
A innego morduje się chwilę bo nie walczył o przetrwanie.Idiota jesteś i tyle.
-
miliard chyba trafiles w 10tke z tym gimnazjum ;) ale zeby nie rozmywac tematu

-
Nie ktoś inny tylko ty żydu pisałeś na tym forum z nieukrywaną dozą satysfakcji o zarzynanych i kwiczących polskich świniach na Wołyniu. Ehe napewno jesteś Polakiem a nie żydem...Wasteland pisze:A innego morduje się chwilę bo nie walczył o przetrwanie.Idiota jesteś i tyle.
-
Pierdolony kmiocie pokarz gdzie pisałem o Wołyniu!!Pisałem o tobie i twoich kolegach,którzy miast walczyć z innymi nacjami potrafią tylko szczekać w necie i obrażać innych,oczywiście też w necie bo w oczy to strach komuś coś powiedzieć.Jesteś gówno nie Polakami.Pokaż wszystkim gdzie pisałem o Wołyniu!
-
Byliśmy już w pociągu ruszającym z Wrocławia do Poznania.FORZA ZKS pisze:miliard chyba trafiles w 10tke z tym gimnazjum ;) ale zeby nie rozmywac tematu
Psy nas wyjebały.
Obiektywnie to ciekawie pewnie by się to nie skończyło haha
za kim jestes?
-
Miliard czemu porownujesz akcje naszą na Polonie Bytom z roku 97 do akcji kilka grubych lat później ? Przed paktem o braku sprzętu deski czy przedłużacze były czymś na porządku dziennym.
Jak wychodzisz z propozycją weryfikowania naszych ksywek i znajomości na priv to sam powinieneś się na priv przedstawić.
Jak wychodzisz z propozycją weryfikowania naszych ksywek i znajomości na priv to sam powinieneś się na priv przedstawić.
-
Nie pisałeś na początku o bulwarach tylko przytoczyłeś kilka sytuacji gdzie niby my niehonorowi używamy sprzętu.Pisałem o zajściu przy bulwarach toruńskich gdzie ja minąłem się z nożem. Czytając wasze wypowiedzi to doszliście do nowych zasad, do priorytetu chuliganki w XXI wieku. Liczy się tylko to, co jest na filmach i fotkach. Kto nie ma video i zdjęć z zajść jest farmazoniarzem. Opis i relacja bez zdjęć się nie liczy. To skoro wy zawsze macie wszystko udokumentowane na zdjęciach bo macie fotografów na akcji, to dajcie zdjęcia tego pistoletu Arki z chęcią obejrzę nie tylko ja. A jeśli nie macie zdjęć? Ja nie mam zdjęć z zajścia o którym pisze i zarzucane jest mi kłamanie...
Skoro byłeś tego dnia w Toruniu powinieneś wiedzieć że "ekipą" przyjechaliśmy w trakcie meczu samochodami(razem z autokarem Śląska), więc na bulwarach nas być nie mogło...
Elana przed meczem dostała propozycje spotkania w ustronnym miejscu ale nie skorzystała, a to że ktoś na mieście bronił się nożem, tulipanem, kamieniem czy jakimś krzesłem jest nie do uniknięcia ani zweryfikowania.
Zarzuciłeś nam sprzęt więc ja Ci dałem zdjęcia z dowodem na to że nie tylko my go używaliśmy.
Mało mnie interesuje czy wierzysz w gazówkę w rękach jednego ze Śledzi czy nie, ważne że obecni w tej sytuacji z obu stron wiedzą jak było, niezależnie od tego co kto powie lub napisze.
I jeszcze jedno, bardzo "honorowe" (chodź bez sprzętu) były próby łamania, leżących już po całej awanturze naszych chłopaków pod Jędrzejowem...
-
Chłopie odsapnij,weź głęboki oddech.Dostałeś po mordzie od Lechii -ok.Nie lubisz nas -ok.By w oczach innych nas oczernić(w twoim mniemaniu oczywiście) piszesz to, co piszesz.Wyciągasz sprawy sprzed 20 lat,sprzed 10 lat,mieszasz fakty i mecze.Na dodatek wciągasz w tę swoją konfabulacje Bogu ducha winny LKS czy Resovię:)Tak na dobrą sprawę nie wiem co masz na celu pisząc to co pisząc,spośród 20 postów połowę poświęciłęś Lechii.Jeżeli to nie jest kompleks to co to jest?Wkladasz w nasze usta to czego nigdy nie powiedzieliśmy, a potem to sam komentujesz.Do czego chcesz wszystkich bezskutecznie przekonać?Jaki to Rts jest święty i świetny ,a Lechia zła i okrutna?Gdybyś choć trochę chuliganił nie w necie a w realu,wiedziałbyś,że nie ma ekipy w Polsce,której nic nie można zarzucić,czy to jeśli chodzi o sprzęt,czy o dojeżdzanie przeciwnika,czy inne rzeczy.Nie ma ekip krystalicznie czystych.Ale jeśli prawda nie zgadza się z faktami,tym gorzej dla faktów,prawda?Sprzętowa Lechia w Toruniu(ani słowa o sprzęcie w rękach naszych przeciwników,wśród których byli przecież ludzie z RTSu),sprzętowa Lechia w hali Stoczni przeciwko Tychom(ani słowa z twojej strony o sprzęcie Cracovii,tej Cracovii,która was rozgoniła jak można przeczytać w innym temacie),itp,itd.Chwalisz się jaki to jesteś prawillny i jaki to rewanż wziąłeś za Toruń w Jędzrzejowie,a czy były tam przypadki,żę kopaliście -jako RTS- naszych nieprzytomnych ludzi,aż HKS musiał was odciągać?Tak czy nie?Domagasz się ksywy od chłopaka od nas,piszesz o feriach,rozjebusach i posiłkach z gimnazjum.,starasz się być dowcipny pisząc,że bronimy forum bardziej niż Trójmiasta,rozumiem ,że ty bronisz Łodzi,nie forum:),piszesz o jakiś waszych sytuacjach,gdzie nie reagowaliście jak psy czy ochrona was pacyfikowały,czy wyciągały kogo chciały przy biernej waszej postawie.Nie mój cyrk i nie moje małpy,ale aż ciśnie się pytanie na usta czemu Miliard nie reagowąłęś,gdy ochroniarz(których tak nienawidzisz) lał twojego brata po szalu,czemu nie reagowałeś?Przecież jesteś chuligan,biłeś Lechię,a jak sam piszesz" frajer to frajer".Z mojej strony definitywny koniec tematu,tak jak napisałem wcześniej,mam w poważaniu(by nie napisać wulgarniej) twoje zdanie o nas,pisz sobie co chcesz,internet wszystko przyjmie.Bez pozdrowień.
Good Night Left Side
-
2008 mecz BKS Boleslawiec - Karkonosze JG
na stadion wjezdza ok 150 bandy WKS, KSK, Miedz i inni. Miejscowy FC Zaglebia zostaje i bije sie w ok 25 osob, wynik oczywisty ale bez kalkulatorow
na stadion wjezdza ok 150 bandy WKS, KSK, Miedz i inni. Miejscowy FC Zaglebia zostaje i bije sie w ok 25 osob, wynik oczywisty ale bez kalkulatorow