Concordia jest za Widzewem ale Piotrcovia z nikim nie sympatyzuje pzdr.kibic0 pisze:Tak.
Tylko dziwna jest sytuacja na lini Concordia - Piotrcovia gdyz obie grupy kibicują Widzewowi. Ot taki konflikt w rodzinie....
Zgody / Kosy/ Układy ...
Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM
Mam pytanie odnośnie stosunków na linii Polonia P. - Siarka.
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)? Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Oraz pytanie do kibiców Polonii: Czego typ od was na derbach prowadził młyn w bluzie Siarki?
Z napinką, pozdro
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)? Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Oraz pytanie do kibiców Polonii: Czego typ od was na derbach prowadził młyn w bluzie Siarki?
Z napinką, pozdro
-
marillion5
- ban
Re: Stilon
Widzew ŁódźSven pisze:Czy mógłby ktoś opisać stare zgody Stilonu Gorzów
Chrobry Głogów
( więcej o historii http://www.3ligowcy.fora.pl/uwaga-t23.html )
-
KazoR_1987
co do kos to nie ma ze Śląskiem ?[/quote] Pewnie jest tyle ze chlopak nie wypisywal wszystkich bo po co ?Gryfus pisze:Pogoń Szczecin:
zgody: Legia Warszawa
układy: brak
kosy: Triada i jej zgody, Lechia Gdańsk
Ostatnio zmieniony 31.07.2007, 00:04 przez KazoR_1987, łącznie zmieniany 1 raz.
RKS Radomsko
Możę ktoś opisać zgody i kosy RKS Radomsko?
-
Arjus_Gliwice
-
Fighting Dragon Tokyo
-
Fighting Dragon Tokyo
Re: Układ
ku*** to Motor teraz ma konkurencjęPMP pisze:A co to jest Zagłębie LUBLIN?Sven pisze:Od kiedy istnieje układ Ruch Chorzów-Zagłębie Lublin?![]()
Re: KKS-MZKS
Co było powodem???Sven pisze:Słyszałem że została zerwana zgoda pomiędzy KKS Kalisz a Chrobrym Głogów
Czy to prawda
-
KazoR_1987
Re: KKS-MZKS
Raczej sie nie dowiesz co bylo powodem jak w przypadku wiekszosci zrywanych zgod .ziomek pisze:Co było powodem???Sven pisze:Słyszałem że została zerwana zgoda pomiędzy KKS Kalisz a Chrobrym Głogów
Czy to prawda
-
Fighting Dragon Tokyo
zgoda czy kosa
Czy Zawisza Bydgoszcz ma kose z Legią Warszawa?
Mam pytanie odnośnie stosunków na linii Polonia P. - Siarka.
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)?
Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Może mi ktoś odpowiedzieć?
Co Wisłoka o tym myśli (pomiędzy Polonią a Wisłoką jest kosa, a bynajmniej jeszcze była parę lat temu)?
Czy wszyscy w TBG akceptują wypady na mecze Polonii?
Może mi ktoś odpowiedzieć?
-
Fan_Gwardii
-
Oddany Drużynie
-
Marek Mostowiak
Nie jestem z Poznania ale uważnie ostatnio przyglądałem się działaniom Warty. Z tego co wiem spora część ludzi chodzi i na Lecha i na Wartę. Napewno nie ma tam jak na razie jakiś spięć między oboma klubami. Coś tam próbują działać w sferze ultras o "sportowcach" nie słyszałem nic. Napewno dalej się będą rozwijąc ze względu na awans ale nie wydaje mi się że mogą stanowić jakąś konkurencje (a pewnie by nawet nie chcieli tego) dla Lecha. Pomimo że Warta jest starszym klubem w mieście Kolejorz wiedzie prym i tak pewnie zostanie. Nie wierzę że warciarze chcieli by zrobić sobie "kosę" z Lechem. Ale czas pokaże. Mówi się że Warta to klub Poznania a Lech to klub Wielkopolski...
-
zwykly_kibic