wiele komedii w waszym wykonaniu tu czytałem, ale tego żeby któryś z was twierdził że na Limance jest Rts to jeszcze żaden orzeł się nie podjął hahamms pisze:Limanka i Lutomierska to Łks mniej więcej od Zachodniej do Klonowej. Dalej od ul Mokrej do dworca Łódź Żabieniec to Widzew.
Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
Widać nie znasz dobrze Łodzi, więc cie uświadomię, że kawałek Limanowskiego biegnie też przez 66 i Żbnc czyli nasze tereny.
to chcesz powiedzieć że od klonowej jest Widzew ? Fakt jest taki że te 66 to 3 -4 bloki gdzie ktoś tam od was mieszkał , nikt konkretny . Sam byłem świadkiem jak zdecydowanie wyparli sie klubu , wiec oficjalnie tam was nie ma. Zreszta nie ma co sie rozdrabniać jest ich tam mniej niż ŁKSu na radogoszczu . Dalej jest helska i to znowu nasze tereny .
Wierność - wczoraj cwelu, dzisiaj bRacie
Nie od Klonowej, tylko od Mokrej. Nigdzie nie napisałem, że to jakiś wielki teren. Ogółem jest to krótki odcinek Limanowskiego (od Mokrej do Dworca), co widać na mapie. Tą helską też bym się nie chwalił bo tam to tylko kilku dzieciaków z zerową siłą bojową, a wy to jeszcze wliczacie jako swoje tereny tak samo jak Podgórna :)
-
forever1908young
tak jak tu od was jakiś typ pisał że Żabieniec to bardzo mocne osiedle...Więc wiesz...punkt widzenia zależy od punktu siedzenie.

Są mocniejsze osiedla i są słabsze, normalne aktywne osiedle. A Podgórna i Helska są po prostu wyludnione, prócz jakiś jednostek nikt znaczący tam już nie mieszka. Więc bez porównania :)
-
forever1908young
Czyli jak zwykle.Widzew jest wielki,a ŁKS malutki.Ciach bajera bo to się mija z celem.

-
Widzewski GóRniak
Na pewno mamy mocniejsze osiedla niż Żabieniec, ale uważam że to że tyle lat na prawdę dobrze się trzymają mając na około sam ŁKS (Teo, Limanka Żubardź, Koziny) jest oznaka siły. Żabieniec zawsze aktywnie uczestniczy w każdym aspekcie kibicowskim na Widzewie.
I to nie byle jakie osiedla a najlepsze z waszej strony chuligansko a taki rodzynek trzyma sie i trzyma hehehe
Żaba bardzo strategiczne i specyficzne miejsce.
forever1908young pisze:tak jak tu od was jakiś typ pisał że Żabieniec to bardzo mocne osiedle...Więc wiesz...punkt widzenia zależy od punktu siedzenie.
Skoro jest takie słabe to jakim cudem cały czas się trzyma?
Zarówno Podgórna jak i Żabieniec słabe nie są.Gdyby było inaczej już dawno zmieniły by kolor.
Ja bym podgórnej do żabienca nie porównywał, ale to tylko moje osobiste zdanie.
Łysy80 pisze:forever1908young pisze:tak jak tu od was jakiś typ pisał że Żabieniec to bardzo mocne osiedle...Więc wiesz...punkt widzenia zalezy od punktu siedzenie.
Skoro jest takie słabe to jakim cudem cały czas się trzyma?
Zarówno Podgórna jak i Żabieniec słabe nie są.Gdyby było inaczej już dawno zmieniły by kolor.
Pisałem juz tu ostatnio ze ŁKS na Dabrowie jest najslabszy w swojej histori.Dabrowa to nie TYLKO Podgórna.ŁKS Dabrowa mimo wszystko aktywnie uczestniczy w kazdym aspekcie zycia kibicowskiego na ŁKS-ie.To tyle w tym temacie.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
Poddębice kibicowsko jak stoi? Kto ma tam więcej do powiedzenia?
Łódzki.Klub.Sportowy
Dzięki wszystkim za odpowiedź bez większych kłótni:)
Teraz mam pytanie o Aleksandrów Łódzki i Konstantynów Łódzki. Czy w związku z bliskością terenów ŁKSu te miasta należą do Niego czy jest inaczej?
Proszę,żeby zarówno jedna ja i druga strona podała swoją wersję nawet jakby miały się różnic o 180 stopni a nie wykłócanie się post pod postem.
Teraz mam pytanie o Aleksandrów Łódzki i Konstantynów Łódzki. Czy w związku z bliskością terenów ŁKSu te miasta należą do Niego czy jest inaczej?
Proszę,żeby zarówno jedna ja i druga strona podała swoją wersję nawet jakby miały się różnic o 180 stopni a nie wykłócanie się post pod postem.
Zagłębie Sosnowiec
Jedno i drugie miasto opanowane przez ŁKS, choć są w nich także kibice Widzewa, którzy według mnie są trochę aktywniejsi w Konstantynowie niż w Aleksandrowie.pee pisze:Dzięki wszystkim za odpowiedź bez większych kłótni:)
-
serce miasta
Co do Aleksandrowa zgodze sie ze rządzą Rodowici Łodzianie,jest tam nawet spora grupka RTS jednak wg.mnie jakościowo zdecydowanie lepszy rywal.Wpływ na to niewątpliwie ma bliskość mocnego chuligańsko Teofilowa,Aleksandrów uwazam za nasza porażke bo jeszcze z 10 lat temu gdy jeździłem tam do znajomka w miasteczku widać było tylko Widzew dzis jest na odwrót,niestety.Jesli chodzi o Kanzas to tu sie nie zgodze,miasto wg.mnie jest podzielone i o dominacji jednej ze stron raczej mowy być nie może bo niby sąsiedzi maja tam konkretniejszych zawodników ale ich nie widać.Widzew w Kanzasie jest widoczny i w na pewno bardziej aktywny i z tego co wiem i widze na meczach duzo młodziezy wybiera barwy czerwone.Konstantynów Łódzki pare dobrych lat temu był mocnym chuligańskim fc. Rodowici panowali tam wg.mnie niepodzielnie dziś tego powiedzieć nie można dlatego uwazam sytuacje w nim na nasz mały sukces.
https://www.youtube.com/watch?v=8Z5YgRBQUXA
https://www.youtube.com/watch?v=k7iUbsKxO_Y
https://www.youtube.com/watch?v=tvPR6avTSF4
https://www.youtube.com/watch?v=8Z5YgRBQUXA
https://www.youtube.com/watch?v=k7iUbsKxO_Y
https://www.youtube.com/watch?v=tvPR6avTSF4
Mi sie wydaje ze Widzew ale moge sie mylicPatex1908 pisze:Poddębice kibicowsko jak stoi? Kto ma tam więcej do powiedzenia?
-
forever1908young
ŁKS na Żabieńcu jest cały czas.Raz lepiej raz gorzej ale jest cały czas.dmx777 pisze:a moglby ktos w obrebie jakich ulic jest zabieniec i 66 lub zaznaczyc na mapie??
byl kiedys na zabiencu ŁKS?? czy zawsz tylko Widzew?
Jeżeli chodzi o to że nie zmieniły jeszcze barw takie rewiry jak Podgórna czy Żabieniec to myślę że chodzi tu bardziej o jakies tradycje kibicowania.Coś w stylu z ojca na syna...Nie wiem jak to wyglada na Podgórnej bo rzadko tam bywam,ale np na Żabieńcu jestem bardzo często i uświadczyć tam kogoś w barwach Widzewa to jest raczej ciężko(mi się jeszcze nie zdarzyło).Walka z mało widocznym wrogiem jest dość ciężka.Wiadomo że są osoby dobrze znane ale to już inna bajka.

-
Łódzki Klub Sportowy
Na żabieńcu najwięcej Rtsu jest w okolicach ulicy żubardzkiej.
Tyle, że Łks na Żabie znaczy tyle co Widzew na Retkini, czyli nic. Kilka osób które są znane, i muszą żyć w pełnej konspiracji. Plus Helska, która po latach odcinania się teraz nagle uważa się za Łks Żabieniec :) Ale nie długo i Helskiej nie będzie, mają wyburzać te domy. Co do barw to ciężko jest na tak gorącym terenie chodzić komukolwiek w barwach, was też nie widać w barwach.
-
Widzewski GóRniak
To samo w drugą stronę, ja za to mieszkam blisko Podgórnej i mi się jeszcze też nie zdarzyło uświadczyć kogoś w barwach ŁKS-u o ich obecności świadczy tylko wojna na murach, napisy zmieniają się nie raz z dnia na dzień.
DK08 pisze:Jedno i drugie miasto opanowane przez ŁKS, choć są w nich także kibice Widzewa, którzy według mnie są trochę aktywniejsi w Konstantynowie niż w Aleksandrowie.pee pisze:Dzięki wszystkim za odpowiedź bez większych kłótni:)
nie rozśmieszaj mnie, o ile w Aleksandrowie rzeczywiście rządzi łks, to w Konstantynowie przewagę ma Widzew, jednak trzeba nadmienić, że w Kanzasie, nie ma ciśnienia na kibicowanie, zostało naprawdę mało osób które aktywnie działają, a te po stronie łksu można policzyć na palcach jednej ręki.
Jak już odpowiadasz w temacie, to mógłbyś pisać nazwy zespołow z dużych liter chociażby? Bo swój "wielki Widzew", to z dużej potrafisz napisać, a wroga, to ci ciężko? ;)
Łódzki.Klub.Sportowy
gościu kompromitujesz się totalnie, Konstatntynów był, jest, i będzie należał do ŁKS-u, mimo widzewskiej aktywności w internecie (czyli nagrywania filmików, i wrzucania fotek z zamazanych raz na jakiś czas grafów), na ulicy nic się nie zmieniło i zapewne długo nie zmienikkkk12 pisze:DK08 pisze:Jedno i drugie miasto opanowane przez ŁKS, choć są w nich także kibice Widzewa, którzy według mnie są trochę aktywniejsi w Konstantynowie niż w Aleksandrowie.pee pisze:Dzięki wszystkim za odpowiedź bez większych kłótni:)
nie rozśmieszaj mnie, o ile w Aleksandrowie rzeczywiście rządzi łks, to w Konstantynowie przewagę ma Widzew, jednak trzeba nadmienić, że w Kanzasie, nie ma ciśnienia na kibicowanie, zostało naprawdę mało osób które aktywnie działają, a te po stronie łksu można policzyć na palcach jednej ręki.
wierz mi lub nie, ale facebook czy youtube to nie najlepsze miejsce do czerpania wiedzy kogo jest więcej w danym mieście
HISTORIA NIE KŁAMIE, RODOWICI ŁODZIANIE!
moze nalezal i nalezy ale sporo tam tez straciluscie tak jak my w aleksie czy piotrkowie hehe ogolnie lodz jest podzielona i tyle a pisanie teraz ze no moze was jest wiecej ale jakosciowo chujowi co to jest moze byc nawet jeden gosc co dobrze bedzie sie naparzal nikt mu nie dacrady 1 na 1 i co znaczy sie ze dana ekipa rzadzi hehe poprostu kazdy obcykany i normalny wie gdzievjest Widzew i gdzie Lks i kto gdzie ma lepsza ekipe i wieksza to tyle pzd
-
forever1908young
I ja dokładnie o tym mówię.Tak samo jest na Żabieńcu i nie jest on jakimś zajebistym osiedlem jak ktoś tutaj stara się pokazać.Od czerwona enklawa na białej ziemi.Widzewski GóRniak pisze:To samo w drugą stronę, ja za to mieszkam blisko Podgórnej i mi się jeszcze też nie zdarzyło uświadczyć kogoś w barwach ŁKS-u o ich obecności świadczy tylko wojna na murach, napisy zmieniają się nie raz z dnia na dzień.
Podgórna(Legion Dąbrowa) miała zginąć,nie zginęła.Chłopaki z ŁKSu na Żabieńcu mieli zginąć,nadal są i nie narzekają jakoś.Heheh i nie porównuj Widzewa na Retkini do ŁKSu na Żabieńcu bo to błazenada...mms pisze:Tyle, że Łks na Żabie znaczy tyle co Widzew na Retkini, czyli nic. Kilka osób które są znane, i muszą żyć w pełnej konspiracji. Plus Helska, która po latach odcinania się teraz nagle uważa się za Łks Żabieniec :) Ale nie długo i Helskiej nie będzie, mają wyburzać te domy. Co do barw to ciężko jest na tak gorącym terenie chodzić komukolwiek w barwach, was też nie widać w barwach.
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich kibiców ŁKSu!!!

Tego nie powiedziałem..Ktoś tam wyżej powiedział,że Rts opanował Śródmieście i tylko temu zaprzeczyłem.Kto orientuje się w sytuacji w Łodzi ten wie;ścisłe centrum Śródmieścia - zdecydowanie ŁKS,a im dalej na wschód tym większa przewaga czerwonych.Oczywiście nie tylko wschodnie Śrd bardziej czerwone,żeby nie było,ale mniejsza z tym.Ilościowo - nie wiem,nie interesuje mnie to,a jeżeli chodzi o inne aspekty,to obiektywnie - na Sródmieściu pół na pół.PozdrawiamNoMatterWhat pisze:Śródmieście na pewno nie jest opanowane przez Łks
-
PierdemWdziub
manhattan raczej pustynia juz, ale nawet jak kiedys byla tam dobra grupa, jak na rewirowe ekipy z paru blokow na krzyz, to biali tez pisali, ze to ich teren, chociaz tam wjezdzali po meczach, takze pytanie ich o zdanie jest bezsensu.
Ale chyba nie Zaprzeczysz ze manhattan jest od dobrych kilku lat za ŁKSem? Was juz tam nie ma. A przynajmniej się nie ujawniacie co było z tego co pamiętam nawet na waszym tajnym forum pisane.
-
Santa Marta
Manhatan...jako Widzewiaczka przyznam,chdząc na sylawka do jednego z tych blokoków e dużo jest wlepek,napisów sympatyzujących Białą częśc Łodzi..
Najlepszego w Nowym Roku.
Najlepszego w Nowym Roku.
Na manhattanie mieszka jeden chuligan Łksu i już teren ich :)
Ogółem jak napisałem PierdemWdziub pustkowie, prócz kilku jednostek z jednej jak i z drugiej strony. Mam tam rodzinkę akurat i czasem bywam na mnht, w barwach nikogo nie widać, a napisy co jakiś czas zmieniają wygląd w jedną i drugą stronę.
Ogółem jak napisałem PierdemWdziub pustkowie, prócz kilku jednostek z jednej jak i z drugiej strony. Mam tam rodzinkę akurat i czasem bywam na mnht, w barwach nikogo nie widać, a napisy co jakiś czas zmieniają wygląd w jedną i drugą stronę.
Sam sobie zaprzeczasz. Najpierw piszesz, że nie wiesz jak tam jest a później, że jednak nie zgineli :) Masz rację nie zgineli, oni po prostu się przeprowadzili ci co aktywnie u was działali.forever1908young pisze:Podgórna(Legion Dąbrowa) miała zginąć,nie zginęła.Chłopaki z ŁKSu na Żabieńcu mieli zginąć,nadal są i nie narzekają jakoś.Heheh i nie porównuj Widzewa na Retkini do ŁKSu na Żabieńcu bo to błazenada...
Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich kibiców ŁKSu!!!
-
krokiet_z_grzybami
Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp
Wólczańska to ulica graniczna między Śródmieściem a Polesiem.krokiet_z_grzybami pisze:Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp
-
forever1908young
pisałem że nie wiem jak jest codziennie bo nie bywam...nie będę znowu cytował Cejrowskiego...

Ciężko spytać koleżków po szału?krokiet_z_grzybami pisze:Tereny Wólczańskiej w okolicach skrzyżowań z np struga, więckowskiego itp.. to jeszcze Srodmiescie czy juz Stare polesie?? pytam bo ostatnio bywałem tam kilka razy i dosłownie codziennie widywałem osoby w barwach ŁKSu, a to bluzy, a to czapeczki zimowe itp
-
komornikdluznik
W jakich częsciach Łodzi maluje WRWG? Pyta osoba z innej części Polski po prostu podobają mi się ich prac
-
Łódzki Klub Sportowy
Głownie tereny ŁKS. O których tu mowa.
Zdarzają się też takie akcje:

W tle stary stadion Rtsu.

Musze przyznać ta akcja była dobra.Łódzki Klub Sportowy pisze:Głownie tereny ŁKS. O których tu mowa.
Miałem mocno zdziwioną mine jak jechałem na WW i zobaczyłem ten tramwaj.