Relacje, Komentarze, Foto/Video - 18-21 grudnia
Moderatorzy: Automoderation, LechiaCHWM
Re: Relacje, Komentarze, Foto/Video - 18-21 grudnia
co do Neapolu to Legia dała rade dzień przed meczem i w dniu meczu
w Rzymie Lazio trafia auto po meczu z tego co wiem zostaje rozjebane
co do Kielc nie wiem
w Rzymie Lazio trafia auto po meczu z tego co wiem zostaje rozjebane
co do Kielc nie wiem
Co za kicz, wazniejsze od tego co bylo, jest to co utala na kibice.net :)
Jedynym tyłem Legii w Neapolu jest to, że 7 chłopaków zostało na dłużej…
ktoś tam wcześniej pytał ile Śląska w Bielsku nie wiem czy to dalej istotne ale wracałem wczoraj do domu i akurat zamknęli ruch na wysokości stadionu i naliczyłem ok 52 samochody i dwa busy.Pzdr
-
spacerowicz
Za adwokata z urzędu robisz? Nie byłem, nie widziałem, nie jestem z Legii ale się wypowiem bo wiem jak było, przecież tu czytałem. Co za typ.info z TMK pisze: Jakie tyły w Neapolu? widocznie masz złe informacje bo w starciu dzień przed meczem Napoli zostało pogonione po "pozbyciu" się sprzętu jaki mieli, podobnie w dniu meczu pod hotelem było. W Rzymie kogoś tam Lazio pogoniło ale pokroili też barwy Romy i Lazio więc nie powiedział bym, że tyły. Uprzedzając nie jestem z Legii:)
-
Stadionowy
Była jakieś zorganizowane grupa Ruchu na stadionie (chodzi mi o cały mecz) czy tylko pod + pojedyncze osoby na trybunach ?
Czy jakieś zgody w większych liczbach wspierały Cracovie (poza KSP) ?
Z Korona fizycznie (powtarzam fizycznie) miało kontakt ok 5 % ekipy wyjazdowej a tu rozkminka jak w temacie śląskim
Z Korona fizycznie (powtarzam fizycznie) miało kontakt ok 5 % ekipy wyjazdowej a tu rozkminka jak w temacie śląskim
Stadionowy pisze:Była jakieś zorganizowane grupa Ruchu na stadionie (chodzi mi o cały mecz) czy tylko pod + pojedyncze osoby na trybunach ?
Były chłopaki z Kęt, Staszowa czy Widzewa na trybunach, główna ekipa była pod stadionem.
5% czy 50%, w******* to w*******.
-
1000 postow w 1dzien
Internetowym krzykaczom nie mieści się w głowie jak to wielka Legiunia mogła pozwolić wymieszać się Koronie w kolumnę
-
jemkotlety
Arka w 40 osóbStadionowy pisze:
Legia nie komentuje ani nie opisuje takich akcji w internecie co pisał Foxx już milion razy.
Fajnie, że coś się dzieje i tyle.
-
JakZłapiemyPołamiemy
ciezko opisywac w******* ;)asdasd pisze:Legia nie komentuje ani nie opisuje takich akcji w internecie co pisał Foxx już milion razy.
Wyjazdowe kulisy meczu Nieciecza - RUCH. Zobaczcie sobie, jak tam traktują gości.
http://www.niebiescy.pl/index.php?id=19525

http://www.niebiescy.pl/index.php?id=19525

-
19normals46
Brawa dla Korony za akcje z mojej strony i tyle
Ale ku**a to co się działo w Niecieczy to jest jakaś masakra Panie i Panowie to już upadek. OZSK jeszcze istnieje czy jak ?
Ale ku**a to co się działo w Niecieczy to jest jakaś masakra Panie i Panowie to już upadek. OZSK jeszcze istnieje czy jak ?
-
takaprawda
Znaleźliśmy się obecnie, w takich czasach, że samo pojechanie na wyjazd można rozpatrywać w formie małego sukcesu. Odpalenie piro u siebie to już sukces, a na wyjeździe to sukces do potęgi. Tak więc atak na wrogą ekipę, w dniu meczu, na mieście to... Mistrzostwo. Nieważne kto dostał, brawo za pomysł, wykonanie i brak kalkulacji. W czasach bezpiecznych, bezstresowych wyjazdów, taka jatka, co poniektórym młodszym kibicom, uświadomi co to są prawdziwe WYJAZDY...
OZSK? Przecież sprawa nie dotyczy Legii czy Lecha wiec co mają zrobić.
Legia to chyba wystąpiła z OZSK?Wasteland pisze:OZSK? Przecież sprawa nie dotyczy Legii czy Lecha wiec co mają zrobić.
Taka prawda...takaprawda pisze:Znaleźliśmy się obecnie, w takich czasach, że samo pojechanie na wyjazd można rozpatrywać w formie małego sukcesu. Odpalenie piro u siebie to już sukces, a na wyjeździe to sukces do potęgi. Tak więc atak na wrogą ekipę, w dniu meczu, na mieście to... Mistrzostwo. Nieważne kto dostał, brawo za pomysł, wykonanie i brak kalkulacji. W czasach bezpiecznych, bezstresowych wyjazdów, taka jatka, co poniektórym młodszym kibicom, uświadomi co to są prawdziwe WYJAZDY...
Legia nigdy nie przyzna sie do porazki, jakis czas temu pamietam byli ustawieni z jedna z 2-ligowych ekip, gdzies pod Warszawa. Z tego co wiem 2-ligowiec mial wieeelka chrapke by ustrzelic "warszawiokow". Czekali na umowionym spotkaniu i co? Zgadnijcie kto pojawil sie zamiast Legii w umowionym miejscu zaraz po tym jak legionisci zaczeli sie zbierac...
kolego ale przeciez swego czasu głośno mówilo się o krecie w Legii czy zaprzeczysz?
Tam ktoś coś pisał wcześniej ze Legia traci flagę, można wiedzieć jaką ? czy farmazon ?
-
Globus1312
Legia nie traci żadnej flagi.Aldik22 pisze:Tam ktoś coś pisał wcześniej ze Legia traci flagę, można wiedzieć jaką ? czy farmazon ?
4 i 5 ligowcy też tam byli, nie odbieraj ludziom zasług 'wygranej'.hefajstos pisze:Legia nigdy nie przyzna sie do porazki, jakis czas temu pamietam byli ustawieni z jedna z 2-ligowych ekip, gdzies pod Warszawa. Z tego co wiem 2-ligowiec mial wieeelka chrapke by ustrzelic "warszawiokow". Czekali na umowionym spotkaniu i co? Zgadnijcie kto pojawil sie zamiast Legii w umowionym miejscu zaraz po tym jak legionisci zaczeli sie zbierac...
Skoro nie doszlo do tej walki że Stalowka to o jakiej porażce ty mówisz?
dbdex pisze:4 i 5 ligowcy też tam byli, nie odbieraj ludziom zasług 'wygranej'.hefajstos pisze:Legia nigdy nie przyzna sie do porazki, jakis czas temu pamietam byli ustawieni z jedna z 2-ligowych ekip, gdzies pod Warszawa. Z tego co wiem 2-ligowiec mial wieeelka chrapke by ustrzelic "warszawiokow". Czekali na umowionym spotkaniu i co? Zgadnijcie kto pojawil sie zamiast Legii w umowionym miejscu zaraz po tym jak legionisci zaczeli sie zbierac...
A co złego w byciu 4 czy 5 ligowcem? za rok, dwa nam to grozi.
-
Ultras Górnik Zabrze
Małe sprostowanie jeśli chodzi o wynik meczu 2-4.Ultras Górnik Zabrze pisze:18.12.15 Zagłębie Lubin - Górnik Zabrze 2-2
-
malopolska zach
Co to za akcja nad ranem w Zakopcu z tym pubem? Ruch, czy Craxa?
-
Ultras Górnik Zabrze
Super oprawa, to najbardziej podoba mi się w Polsce jeżeli chodzi o kibicowanie.
Takich kibiców jak my nie ma nigdzie indziej na świecie :)
Takich kibiców jak my nie ma nigdzie indziej na świecie :)