Panowie w świetle obecnych wydarzeń, jestem zdziwiony, że tu taka cisza. Daleko mi do pis ale za niedługo możemy mieć drugi majdan. Uświadamiajcie ludzi odnośnie kodu bo cwaniacy i przebierańcy, którzy zostali oderwani od koryta moga zbuntować polaków do obalenia władzy! Obce wojska już są gotowi do obrony naszej demokracji! Demokracji, czytaj przywrócenia sługusów na stołki i niszczenia naszego panstwa. A nasze, czytaj obce media to lansują np Petru kreowany na zbawcę i wszędzie on jest.... Proszę o nieusuwanie tego tematu ani o nie przenoszenie do dzialu polityka im więcej ludzi będzie uświadamiać tym lepiej. Najlepiej temat podpiąć.
https://www.youtube.com/watch?v=pH5BBKHKlQ8

Sytuacja polityczna w Polsce
Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
-
Re: Sytuacja polityczna w Polsce
O człowieku,mocne rozpoczęcie tematu :)hardy666 pisze:Panowie w świetle obecnych wydarzeń, jestem zdziwiony, że tu taka cisza. Daleko mi do pis ale za niedługo możemy mieć drugi majdan. Uświadamiajcie ludzi odnośnie kodu bo cwaniacy i przebierańcy, którzy zostali oderwani od koryta moga zbuntować polaków do obalenia władzy! Obce wojska już są gotowi do obrony naszej demokracji! Demokracji, czytaj przywrócenia sługusów na stołki i niszczenia naszego panstwa. A nasze, czytaj obce media to lansują np Petru kreowany na zbawcę i wszędzie on jest.... Proszę o nieusuwanie tego tematu ani o nie przenoszenie do dzialu polityka im więcej ludzi będzie uświadamiać tym lepiej. Najlepiej temat podpiąć.
https://www.youtube.com/watch?v=pH5BBKHKlQ8
Polaków piszemy z dużej litery.
-
-
Ja myśle że świadomi wiedzą co to za gówno, a te ich demonstracje są sztucznie pompowane, myśle że Polsce nic nie zagraża bo kto miałby stanąc za tymi dziadami prócz widzów tvn-u i rodzin przegrańców z platformy?
-
Macie osobny dział na takie tematy.