No matter picko jedana , prujesz się cały czas a nie masz racji . Ale będziesz i tak rozpierdalał temat dla zasady. Tylko dlatego ze sam nie masz nic do powiedzenia.... Na rzeczowa dyskusje ze s się sprula k**** i teraz zgrywasz jeszcze wielka ofiarę hahahahaha
NoMatterWhat pisze:Ene zadalem Ci proste pytanie, a odpowiedz jest jeszcze prostsza.
Masz tutaj naszą konwersację. Jeśli jeśli jesteś takim ciulem że nie umiesz czytać w klawiaturę i nie kojarzysz wogole co piszesz to potem są takie kwiatki , gdzie do tej pory napewno nie wiesz, o co ci chodzi .....
1.
V
Ene due rabe pisze: Tak ,tylko wasza nazwa i herb mogą kosztować troche wiecej niz nasza, i wiecej ludzi moze miec na to ''chrapke'', nawet z waszego srodowiska, ktore ostatnio sie troche podzieliło. Przypomne Ci ze nasza przeplatanka została wyceniona na 20 tysiecy, a na ile syndyk wycenia wasze logo i nazwe, wiadomo ??
Po czym dostajesz pokurwienia chujozo , bo nie stać cię żeby normalnie odpowidziec... dopierdalasz się więc do 1 wyrwanego zdania .
NoMatterWhat pisze:Ene due rabe pisze:
Tak ,tylko wasza nazwa i herb mogą kosztować troche wiecej niz nasza
A wiesz chociaż dlaczego?
!!!!!
NoMatterWhat pisze:Ene due rabe pisze:Moge sie jedynie domyslac, jesli wiesz to trzeba bylo pisać....
Wieksze długi ? Wieksza wartosc rynkowa tych rzeczy ? Trofea tez wam dziabneli ??
No to wiesz czy się jedynie domyślasz?
Krótko i rzeczowo.
Ene due rabe pisze:Co za gość... , jak wiesz to napisz , zamiast rozpierdalac temat dalej... To ty żeś zadał pytanie czy wiem o co chodzi, nie jestem widzewiakiem i nie wiem, więc napisz co i jak.... czy ty jesteś chociaż w 1/4 normalny ??
-Koniec-
Po czym wypierdalasz te swoje pierdy teraz. Nie miales nic do powiedzenia na temat który poruszyli twoi zioomale , i który dokładnie opisalem , to trzeba było zasiac chociaz zamęt i dojebac się na siłę hahahah taktyki wasze na k.net zydzewiaki, nigdy mnie nie przestaną zaskakiwać.... A jednocześnie są takie przewidywalne......
NoMatterWhat pisze:Przyznales ze dostales w******* od Widzewa- szkoda ze Ci palcow mie polamali, bo bys oszczedzil to forum.
hahaahahah,
Hahahhh
pokaz gdzie coś takiego napisałem, konkretny wpis klamczuchu ... Jesteś tylko psychiczny , czy niedojebany?? że se takie wizje tworzysz i dopowiadasz coś czego nie ma ? Przyznaj się , to ty miales wtedy połamane palce za malowanie ? i stad takie podjazdy .... ;)
Generalnie koło c**** mi lata co o mnie myslicie , ale musiałem pokazać co tu się odkurwia
.... !!!
Nie ma to jak przy grubym joincie przejrzec sobie ten temat i posmiac się z zydzewiakow i ich umyslowej bezradności hahaha wszystkie zagrywki żydów od razu zostają zdemaskkowane ;)
Historia nie kłamie ....
RODOWICI ŁODZIANIE !