KOMENTARZE PRZEDmeczowe 3-5 sierpnia

ultras, hooligans, liczby, ciekawostki, informacje, opisy

Moderatorzy: Automoderation, Zorientowany, LechiaCHWM

4fan_player

Post autor: 4fan_player »

ile Wisla dostala biletow na Zaglebie?
iparts.pl
Robinho1920
ban

Post autor: Robinho1920 »

Szkoda że mecz Cracovia-Ruch bez publiczności.. było by ciekawie....
Pan Staszek
ban

Post autor: Pan Staszek »

Robinho1920 pisze:Szkoda że mecz Cracovia-Ruch bez publiczności.. było by ciekawie....
Znowu część was nie dojechałaby na stadion ze strachu jak ostatnio :lol:
*pRiMo*

Post autor: *pRiMo* »

A można by choć raz w jakimś wątku odpuścić temat frekwencji i jakości dopingu w Lubinie ? Bo powoli zanosi się, że i w tej kolejce będzie porównywanie Zagłębia do innych i wytykanie im jacy to są słabi i kiepscy w dopingu.

Zresztą może dobrym rozwiązaniem było by aby moderatorzy kasowali posty osób próbujących tu zrobić z tego wątku to samo co z poprzednimi KOMENTARZAMI a szczególnie natarczywych nagradzali banami :)

POZDR
Ostatnio zmieniony 04.08.2007, 15:46 przez *pRiMo*, łącznie zmieniany 1 raz.
pb_bezimienny

Post autor: pb_bezimienny »

elo_melo pisze: Polonia Bytom jako klub za sukcesy owszem, ale kibice? dwutysięczna frekwencja to "OE"?

jak nie wiesz to sie nie udzielaj nasz stadion PB byl dopuszczony tylko do 5 tys widzow bys poszukal tutaj na kibice net lub w internecie to bys zobaczyl jakie frekfencje byly na ostatnich meczach 2 ligi u siebie np z Piastem Gliwice , Zaglebiem Sosnowiec czy z Jagiellonia Bialystok a malo tego ze do nas na 2 lige chodzilo wiecej osob niz na niektore 1 ligowe stadiony

masz moze i racje ze po 2 tysiace osob tez chodzilo na mecze ale z biegiem czasu to wszystko mija nie zapomnij mamy OE :)
marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

mialem to napisac w komentarzach do ostatniej kolejki ale jakos mi sie napisalo tutaj :wink:
mortimax
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: mortimax »

Odra Wodzisław przesłała nam 800 biletów.
Siera

Post autor: Siera »

Pan Staszek pisze:
Robinho1920 pisze:Szkoda że mecz Cracovia-Ruch bez publiczności.. było by ciekawie....
Znowu część was nie dojechałaby na stadion ze strachu jak ostatnio :lol:
wyszukany ten żarcik

Proszę zostawcie Lubin i Bytom w spokoju...
kajaczek2
ban

Post autor: kajaczek2 »

na meczu z Dyskobolia mamy zamiar (jezeli beda przyjezdni) ostro dymic !! Tak samo LKS Lodz, nasza ekipa sportowa w sile 150-200glow juz sieszykuje !! Ja bede stal na jej czele !!

PRETORIANS
marsjanin
ban

Post autor: marsjanin »

no to kajaczek trza sie bac :lol: idz juz spac dobranoc :)
_hool_

Post autor: _hool_ »

Polonia zamówiła 40 biletów do Jastrzębia
GreenAnimals

Post autor: GreenAnimals »

GreenAnimals napisał:
Skoro macie Oe to wykorzystujcie to dopókij tam jestescie, a nie jezdząc na wyjazdy robicie sobie wstyd na całą Polske.

Tomi PB napisał:
O widze pan superpoinformowany z Gdanska sie znalazl . Czy nie czasem boli ze to nie wy jestescie teraz na naszym miejscu ??

Super poinformowany? Jaga chciała Wam udostępnić jeden ze swojich sektrów i nie skorzystaliście więc?.. Rzeczywiscie boli bo Kibicowsko to my zasługujemy na Oe bardziej niz Wy i nie oszukujmy sie.

malek3- Nasze wyjazdy? Raking II liga jesien 2006 Lechia na pierwszym miejscu, biorąc pod uwage I i II lige Lechia 3 miejsce więc? Wyjazdy na wiosne(obliczyłem) Łączna suma głów na wyjazdach Lechii to około 1300, Poloni Bytom ponad 1500, prosze wziąść odległości jakie miała Polonia Bytom, a jakie Lechia.. A frekfencje u siebie to macie zajebiste u Nas na meczu średio 8 tys. a u Was ile 3?
fx.

Post autor: fx. »

Lubińska policja nie chce się zgodzić na więcej niż 400 biletów dla Wisły

Jest to o tyle ważna informacja, że może (choć nie musi) wszystkim chętym Wiślakom, wybierającym się na ten mecz może zabraknąć wejściówki.

Niechęć do przesłania dodatkowej puli biletów działacze Zagłębia tłumaczą, że nie zgadza się na taki stan rzeczy tamtejsza policja, dla której potyczka Zagłębia z Wisłą jest meczem podwyższonego ryzyka.
www.kibicewisly.pl
Ostatnio zmieniony 03.08.2007, 12:56 przez fx., łącznie zmieniany 2 razy.
rydz

Post autor: rydz »

moja obserwacja z nocy:
w nocy na stacji w Sochaczewie, kilkunastoosobowa grupa Fc Legii obczja pospieszny z Terespola do Szczecina. Słychac okrzyki anty Widzewskie... Z pociagu odkrzyknal cos jeden z brudasów jadacych na Woodstok. Legia wbiega tunelem na peron ale pociag rusza i do niczego nie dochodzi... :roll:
Tomi PB
Kontakt:

Post autor: Tomi PB »

GreenAnimals pisze:GreenAnimals napisał:
Skoro macie Oe to wykorzystujcie to dopókij tam jestescie, a nie jezdząc na wyjazdy robicie sobie wstyd na całą Polske.

Tomi PB napisał:
O widze pan superpoinformowany z Gdanska sie znalazl . Czy nie czasem boli ze to nie wy jestescie teraz na naszym miejscu ??

Super poinformowany? Jaga chciała Wam udostępnić jeden ze swojich sektrów i nie skorzystaliście więc?.. Rzeczywiscie boli bo Kibicowsko to my zasługujemy na Oe bardziej niz Wy i nie oszukujmy sie.

malek3- Nasze wyjazdy? Raking II liga jesien 2006 Lechia na pierwszym miejscu, biorąc pod uwage I i II lige Lechia 3 miejsce więc? Wyjazdy na wiosne(obliczyłem) Łączna suma głów na wyjazdach Lechii to około 1300, Poloni Bytom ponad 1500, prosze wziąść odległości jakie miała Polonia Bytom, a jakie Lechia.. A frekfencje u siebie to macie zajebiste u Nas na meczu średio 8 tys. a u Was ile 3?
Koles skoncz juz sie pocic . Wszystko co mialo byc napisane to bylo wiec poczytaj i nie rozmywaj tematu . A o nasze wyjazdy to ty sie nie martw .
dolce

Post autor: dolce »

Skończcie tą jałową dyskusję bo nie da się tego czytać.
Znacie chociaż nazwe tematu?
droid

Post autor: droid »

GreenAnimals pisze:Każdy neutralny Kibic Wam powie ze nia ma porównania pomiędzy Lechią a jakąś Polonią.
Dokładnie, oni byli w Gdańsku, wy w Bytomiu już nie....
Przemek
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Przemek »

gigi pisze:Dobry mecz w Kielcach :P komplet w klatce :twisted:

Rozumiem wehikuł czasu masz, że juz na tym meczu byłeś, do tego w klatce i już wróciłeś do domu? Przechuj z CIebie.
*pRiMo*

Post autor: *pRiMo* »

Przemek pisze:
gigi pisze:Dobry mecz w Kielcach :P komplet w klatce :twisted:

Rozumiem wehikuł czasu masz, że juz na tym meczu byłeś, do tego w klatce i już wróciłeś do domu? Przechuj z CIebie.
Wehikułu pewnie nie ma ale jak byś poszukał tak jak on gdzie nie gdzie to byś wiedział, że Lech dostał 770 biletów i wszystkie się rozeszły bez problemu. Tak więc komplecik w klatce powinien być :)

I tylko szkoda, że na 22 do roboty iść trzeba :?
Marceli

Post autor: Marceli »

Primosz - co za dużo to nie zdrowo. Mamy już osobę na forum, która pisze w imieniu LP. Pozdrawiam :)
elmo97

Post autor: elmo97 »

Sweet focie pisze:Jaki przyjazny teren w Gdynii? To Arka ma zgode z Wartą albo układ? :shock:
Jeżeli bys nie wiedział to Lech ma zgodę z Arką a Warta jest z Poznania
Fighting Dragon Tokyo

Post autor: Fighting Dragon Tokyo »

elmo97 pisze:
Sweet focie pisze:Jaki przyjazny teren w Gdynii? To Arka ma zgode z Wartą albo układ? :shock:
Warta jest traktowana w Poznaniu "ulgowo", czyli Lech pozwala działać im kibicowsko, bo nigdy nie będą zagrożeniem. Mnie z tej kolejki najbardziej interesuje czy Jagiellonia zrobi rewanżyk GieKSie. Jutro Katowiczanie jadą do Łomży i chyba długo tymi rejonami nie będą jechać, więc to będzie jedyna okazja. Po drodze inne "zakazane" regiony a droga długa.
Chodząca Depresja

Post autor: Chodząca Depresja »

Fighting Dragon Tokyo pisze: Mnie z tej kolejki najbardziej interesuje czy Jagiellonia zrobi rewanżyk GieKSie. Jutro Katowiczanie jadą do Łomży i chyba długo tymi rejonami nie będą jechać, więc to będzie jedyna okazja.
Jeśli się nie mylę to przegrany dąży do rewanżu, a nie zwycięzca.

Ogólnie patrząc w 1 lidze, nie licząc meczu w Kielcach to jakoś nędznie wygląda kolejka, bo trudno nazwać hitem derby woj. łódzkiego.
Olsztynianin
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Olsztynianin »

Chodząca Depresja pisze: Ogólnie patrząc w 1 lidze, nie licząc meczu w Kielcach to jakoś nędznie wygląda kolejka, bo trudno nazwać hitem derby woj. łódzkiego.
a co mecz Zaglebie- Wisla to slaby mecz? Pilkarsko lepszego w tym momencie trudno sobie wymarzyc, a kibicowsko takze ciekawie sie zapowiada chociaz nie wiem ilu Wislakow sie wybiera do Lubina...

A mecz Widzew- GKS Belchatow zapowiada sie takze bardzo ciekawie szczegolnie pod wzgledem kibicowskim...
(---)

Post autor: (---) »

Olsztynianin pisze:
a co mecz Zaglebie- Wisla to slaby mecz? Pilkarsko lepszego w tym momencie trudno sobie wymarzyc, a kibicowsko takze ciekawie sie zapowiada chociaz nie wiem ilu Wislakow sie wybiera do Lubina...
okolo 470 poszlo
Grzesiek.

Post autor: Grzesiek. »

Tyle poszło biletów , zobaczymy jutro jak bedzie podana oficjalna nasza liczba
Siera

Post autor: Siera »

Korona 1 : 0 Lech

Co powiedzie o tym meczu, ?
Dla mnie ciekawe widowisko... i piękny strzał Murawskiego!
-J-

Post autor: -J- »

Siera pisze:Korona 1 : 0 Lech

Co powiedzie o tym meczu, ?
Dla mnie ciekawe widowisko... i piękny strzał Murawskiego!
misiu kolorowy, ale tu jest dział Kibice a nie Forum Sportowe :wink:
hdg

Post autor: hdg »

Fighting Dragon Tokyo pisze:
elmo97 pisze:
Warta jest traktowana w Poznaniu "ulgowo", czyli Lech pozwala działać im kibicowsko, bo nigdy nie będą zagrożeniem..
Jesli sie nie myle swego czasu KKS Kalisz wykroil Warte z 8? fan w tym jedna byla w barwach i z herbem Lecha(?)
S.J.

Post autor: S.J. »

linaad

Post autor: linaad »

Jestem pod wrażeniem oprawy Korony!!
pleban

Post autor: pleban »

Co pisze na transparencie Korony :?:
nikczemny

Post autor: nikczemny »

Panowie z Wisły nie wpisujcie tu ile biletów poszło - c**** to kogoś powinno interesować.
Wrócimy to napiszemy ile nas było faktycznie a nie na papierze.
CwiQ

Post autor: CwiQ »

Polonii 400 glow w drodze na ŁKS
aqq08

Post autor: aqq08 »

ja mam takie pytanie co wy widzicie takiego zajebistego w oprawie Korony ? bo jak zwykle jeden napisał ze na + reszta tez musi...
czerwiec

Post autor: czerwiec »

CwiQ pisze:Polonii 400 glow w drodze na ŁKS
A można wiedzieć jak jechali? Bo widziałem ich na rynku w Chorzowie w tramwaju jadacym do Katowic.
d.L
ban

Post autor: d.L »

aqq08 pisze:ja mam takie pytanie co wy widzicie takiego zajebistego w oprawie Korony ? bo jak zwykle jeden napisał ze na + reszta tez musi...
chyba dobrej oprawy nie widzieli , fakt faktem pomysł dobry ale wykonanie przeciętne ...

GKS Katowice jechal przez Warszawe w 4 autokary ...
Jot
ostatnie ostrzeżenie

Post autor: Jot »

czerwiec pisze:
CwiQ pisze:Polonii 400 glow w drodze na ŁKS
A można wiedzieć jak jechali? Bo widziałem ich na rynku w Chorzowie w tramwaju jadacym do Katowic.
mieli jechać rejsówka z tego co pamiertam..... :wink:
ODPOWIEDZ