Moderatorzy: Zorientowany, LechiaCHWM
Wstyd Ci za szalik SS, a nie jest Ci wstyd za żydowskie symbole? Jak można w ogóle taką myśl spłodzić... Wstydem to jesteście Wy - za takie właśnie poglądy, dla całej kibicowskiej Polski.jemkotlety pisze: Tak wiem wyszedł szalik Cracovia SS w 20 sztukach 15 lat temu. Wstyd mi za to.
A co jest złego w krzyżu celtyckim? NOP zarejestrował to jako symbol swojego ugrupowania, wrażliwy patrioto.Browarski 1 pisze:
I choćby te ekipy (i inne też) nie wiem jak teraz odcinały się od tego to i tak historii nic nie zmieni i faktu paradowania z w/w na stadionach...
Ten Tomasz to jakaś podstawiona pała albo imbecyl, o czym świadczy to żałosne zapytanie o "próbie konfrontacji", także gratuluję doboru "kolegów" na forum i nawiązywania do takich wypowiedzi. Nawet jeśli miałeś na myśli tą pierwszą część, to niczego nie zmienia ;)-=KSC=- pisze:Swiete slowa kolegi powyzej. Pod szyldem klubu broni sie tak KUREWSKICH zachowan jak shreka czy innych, byle wyszlo ze Wisla cacy, Cracovia kur.. i na odwrot. Zas na drugi dzien jeden debil z drugim ( na ktorych cala ferajna "chuliganki" z klubu sra i pewnie nie wie o ich istnieniu ) ubiera barwy narodowe i staje sie obronca wszelkich zasad moralnych itd.
PCtsw myslalem, ze jestes starszy to madrzejszy ale tak samo popierdolony jak reszta kretynow z obu stron tutaj sie wypisujacych, bronisz shreka odwracajac kota ogonem, ku*** gosciu przyznaj ze to kurewstwo czystej rasy, wspomnij jak mu kuba laske rznal, jak potem ta cala ekipa sie posprzedawala a nie gloryfikuj dwurocznej kariery, wrecz broniac tej szmaty.
Od mirka świętka z Chicago słyszałem, ze wędzone makrele.Sagat14 pisze:Skoro znowu temat rzymski to dla rozluznienia atmosfery maly quiz dla chuliganiw z kibice.net :)
1. Co WSH miala w Rzymie w tych chuliganskich saszetkach z ryba?
a) slowniczek rozmowki polsko-wloskie
b) kanapki na drogę od mamy
c) karteczke z loginem i haslem na kibice.net i tifo.net
To poleciałeś teraz haha. Zapytaj swoich koleżków ze "śmiesznej strony miasta" ilu ich jest na Derbach i to u was, i dlaczego najczęściej chowają głowy gdy chcemy z nimi kulturalnie pogadać. I to tyczy się wszystkich meczów w kauflandzie, gdzie SOG jest kilka osób czy przychodzi Wisła czy nie.jakdzieci pisze: ps. Bardzo "ładna" prezentacja Skawiny. Żebyście choć raz tak pokazali się chociaż na Derbach przy Kałuży..
Wieliczka ogólnie teraz, mało co się dzieje. W barwach kogoś spotkać to trzeba mieć szczęście.Jacoby31 pisze:Jak wygląda sytuacja teraz w Wieliczce ?
Zapamiętaj, że w internecie choćbyś próbował milionów sposobów to i tak nigdy nie będziesz anonimowy, każdego da się namierzyć.Nie grzeszysz inteligencją "kolego".TomaszHwdp pisze:MacMac imbecyla to szukaj w rodzinie. Jedyne co możesz to kozakowac na forum bo jesteś anonimowy. Nie będę schodził do twojego poziomu bo musiał bym się położyć na podłodze.
Pytając o konfrontację chodziło mi o jakieś akcje zbourki oprawy jak Skawina Czy Azory albo jak zabawnych lat starcia kibiców jak np w hucie na moście czy tez dwie słynne akcje z dawnych lat czekanie na autobus Wisła przy Kurdwanowie albo Cracovia na Azorach albo skojenie oprawy Wisły Craxie przed derbami. Nie pytam o konfrontację gangów narkotykowych gdzie napadają w 10, 1 lub 2 osoby ktoś kto ma więcej lat niż 24 zrozumie o co mi chodzi.
Co do Skawiny prezentują się naprawdę Dobrze , jak i Azory gdzie na tym temacie co można przeczytać ze tam nie istnieją. Czekam na odpowiedz zarówno jednego jak i drugiego Osiedla.
Na temat sytuacji w Skawinie nie mogę się wypowiedzieć nie bywam tam.
*** pisze:c*** cię pedale interesują historie uczuciowe chłopców haha
Od kilku lat na swoim forum pasiacy mają temat o szkalowaniu ich przez media,gdy te same media piszą coś o Wiśle jest to jednak zawsze 100% prawda.W krakowskiej też krytykowali marsze przeciw islamistom,rozumiem ,że zgodnie z waszą retoryką mieli również rację,no bo przecież tam samą prawdę piszą.Gratuluje również na transie z Azorów pozdrawiana dwóch przerzutów.Piszcie dalej w końcu ,wy już tylko pisać możecie.szwadron97 pisze:*** pisze:c*** cię pedale interesują historie uczuciowe chłopców haha
ty to jednak jestes c***** do kwadratu jezeli smiejesz sie k**** ze ktos wiezi i bije kobiete
Człowieku, ty kilka dni przed meczem stwierdziłeś, że są to jedne z najspokojniejszych Derbów kierując się tym, że nie będzie gości i nic nie napisali w Gazecie Krakowskiej. Myślisz że o akcjach typu czajenie się na kogoś, czy wjazdy ktoś by tutaj o tym napisał? Było kilka konkretnych zapowiedzi i mobilizacji i to wszystko o czym ktoś taki jak ty może wiedzieć.TomaszHwdp pisze:MacMac imbecyla to szukaj w rodzinie. Jedyne co możesz to kozakowac na forum bo jesteś anonimowy. Nie będę schodził do twojego poziomu bo musiał bym się położyć na podłodze.
Pytając o konfrontację chodziło mi o jakieś akcje zbourki oprawy jak Skawina Czy Azory albo jak zabawnych lat starcia kibiców jak np w hucie na moście czy tez dwie słynne akcje z dawnych lat czekanie na autobus Wisła przy Kurdwanowie albo Cracovia na Azorach albo skojenie oprawy Wisły Craxie przed derbami. Nie pytam o konfrontację gangów narkotykowych gdzie napadają w 10, 1 lub 2 osoby ktoś kto ma więcej lat niż 24 zrozumie o co mi chodzi.
Co do Skawiny prezentują się naprawdę Dobrze , jak i Azory gdzie na tym temacie co można przeczytać ze tam nie istnieją. Czekam na odpowiedz zarówno jednego jak i drugiego Osiedla.
Na temat sytuacji w Skawinie nie mogę się wypowiedzieć nie bywam tam.
Używasz tego samego koloru,że wiesz?*** pisze:riposta derbowej oprawy jebnięta szminką na murze +1
stawiałem że to napisała jakaś laska, ale faktycznie mógł to być pedał.giant pisze:Używasz tego samego koloru,że wiesz?*** pisze:riposta derbowej oprawy jebnięta szminką na murze +1
Ostatnio ciupiesz komuś od pedałów a tu sam wyjeżdżasz ze szminkami.
p.s.Jak wiesz nie ma nas na Derbach,to gdzie mieliśmy tę rozkminę zaprezentować? W gazetce promocyjnej Tesco?
*** pisze:nie no wy macie pomysłowe oprawy, kocham cracovię i styl odjebany od cypresshilla haha
1. nic nie rozkminione pajacu już ci pisałemjemkotlety pisze:Piękny ból d*** zapchlonych kundli. Pod żadnym względem nie były to ich derby.
1. Oprawa rozkminiona - tak wiem nie jest to jakaś mega akcja, ale przyniosła zamierzony skutek.
2. Oprawa bardzo słaba. Pod względem jakości malowania wisla nie ma startu do Opravców.
3. Brak kompletu - osobiście w to wbijam, ale to wisła zawsze się jarała jak u nas nie było kompletu.
4. Przynajmniej 100 grafów pada przed derbami.
5. Ilość pogubionych szalików po derbach :]
Użytkownicy przeglądający to forum: CywiL, Rozsądnychultaj88 i 131 gości