Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
Moderatorzy: LechiaCHWM, Zorientowany
-
Hahahahahhah
Re: Łódź i województwo łódzkie - kibicowsko
hahahha ku*** nie moge z was wyrobic ;) boli was prawda i bardzo dobrze , wlasnie o to mi chodzi, ma boleć , a takie wpisy to miod na moje serce.... a inwektywy, wmawianie ze tylko ja tu pisze , ze to bzdury, jestem chory itp nic nie zmianiają , pokazują tylko jak was to wkurwia i jacy jestescie bezradni. Kazdy moze sobie przeczytac te FAKTY ktore tu przekazałem i zobaczyc jakie macie na to odpowiedzi, moze zobaczyc też jakich debili z siebie robi np taki Wasteland , czy PanTuNieStal, i kazdy sam sobie oceni co jest bezwartosciowe a co nie.
wystarczy nawet przeczytać sobie tą strone, to co wy piszecie jest bardzo merytoryczne, i rzeczywiscie tylko ŁKSiacy tu sie wpisują hahaha i kto tu ma rozdwojenie jaźni, jedyne na co was stac to inwektywy bezradne zakłamane wsiurki, odwracanie kota ogonem, zmiana tematu i próba dyskredytowania mnie .
kibice.net swoje , a rzeczywistosc swoje ;) dawać dalej miernoty....
wystarczy nawet przeczytać sobie tą strone, to co wy piszecie jest bardzo merytoryczne, i rzeczywiscie tylko ŁKSiacy tu sie wpisują hahaha i kto tu ma rozdwojenie jaźni, jedyne na co was stac to inwektywy bezradne zakłamane wsiurki, odwracanie kota ogonem, zmiana tematu i próba dyskredytowania mnie .
kibice.net swoje , a rzeczywistosc swoje ;) dawać dalej miernoty....
-
Hahahahahhah
Hahahahahhah pisze:sory , chodzi oczywiscie o mecz z Piotrkowem ( 3 mecze u siebie temu ) gdzie bylo was cale 200 osob a okresliliscie sie na 500. Doskonale o tym przeciez zes wiedzial ale trzeba isc w zaparte i wpierdalac jakies mecze z Mazovią co byly jeszcze wczesniej hehe ...
http://www.plasterlodzki.pl/sport/pika- ... ki-20-foto
Wasteland pisze:Kombinuj dalej zakłamany żydowski pejsie:)
http://www.#/9057675,widzew-lodz-vs-pol ... ,id,t.html
zdjęcie nr.6 dla ułatwienia bo może do sześciu nie potrafisz
http://d-pt.ppstatic.pl/k/r/1/57/fc/563 ... 1446701428
Hahahahahhah pisze:ku*** gałganie jeden ...
Polonia Piotrków grała w koszulkach Mazovii Rawa Mazowiecka ?? :) hahahha ja p******* co za głąb kogo chcesz tu oszukać , sam siebie ??
masz ku*** https://m.youtube.com/watch?v=7Z0anmud0-Q bo widze ze na tym meczu CIe nie bylo....
I kto tu oszukuje, napina sie , obraża i zakłamuje rzeczywistosc a tak naprawde wychodzi na to ze w d**** byl i gowno widział ... ?? Myslalem gamoniu ze przestaniesz pisac ale widac taki jestesc honorowy ze dalej bedziesz tu robił z siebie debila i bedziesz udawał ze nic sie nie dzieje hahaha KABARET !Wasteland pisze:Masz racje żydowski pomiocie.Ale nikogo nie chciałem oszukać tylko takie zdjęcia są na stronie expressu jako że sam na mecze u siebie przestałem chodzić jakiś czas temu takiego babola wziąłem za pewniak.Zwracam honor,jeśli oczywiście ktoś kto zmienia nick co miesiąc ma honor.
Rudzik frajer - frekwencja
Łks dostał w******* - frekwencja
Łks brata się z kosami swoich sztam - frekwencja
Łks sramto tamto - frekwencja
Właśnie kabaret :)
Łks dostał w******* - frekwencja
Łks brata się z kosami swoich sztam - frekwencja
Łks sramto tamto - frekwencja
Właśnie kabaret :)
-
ŁKS1908ŁKS
a Ruch to nie wyjebał Wam flagi hipokryci ?
A co ma jedno do drugiego? My wtedy nie mieliśmy sztamy z Ruchem, więc to normalna kolej rzeczy, a wy za plecami Zawiszy się macaliście z Lechem gdy kroił waszą zgodę.

Widzew pisze o rozjebuach ,proszę was ,bitce na pitryni z czerwca ,ochloncie
-
walczzawsze
poproś kogoś kto umie pisać by cię wyręczył...adwokat pisze:Widzew pisze o rozjebuach ,proszę was ,bitce na pitryni z czerwca ,ochloncie
Wez mame i koleszkow po szalu i moze wyprawe w gory znowu zorganizujcie albo sprzatanie swiata z fan clubami , a co do pisowni nawijaj dalej smieciu
-
walczzawsze
to idąc twoim tokiem, posprzątajcie groby waszych żydowskich założycieli bo powinniście o nie dbać a jedna jaskółka wiosny nie czyni.
a śmiecia poszukaj w rodzinie, choć będzie ci trudno znaleźć bo nie wiadomo kto i w której bramie twoją starą zapiął
a śmiecia poszukaj w rodzinie, choć będzie ci trudno znaleźć bo nie wiadomo kto i w której bramie twoją starą zapiął
Twoja kolega jedras sponiwieral
dno dna ten temat osiagnął ........ po matkach sobie jechac ...... ja p******* !!!!! Zamknac go w pizdu !
dojebałeś do pieca, Nie Ruch nam nigdy flagi nie wyjebał w trakcie trwania zgody.ŁKS1908ŁKS pisze:a Ruch to nie wyjebał Wam flagi hipokryci ?
No to czemu wtedy u siebie na meczu nie wywiesiliście flag przecież to jest kompromitacja .Umiecie odpowiedzieć?
Bo byliśmy chuligańskim składem bez barw, zadowala cię ta odpowiedź? :)
-
ŁKS1908ŁKS
morison pisze:dojebałeś do pieca, Nie Ruch nam nigdy flagi nie wyjebał w trakcie trwania zgody.ŁKS1908ŁKS pisze:a Ruch to nie wyjebał Wam flagi hipokryci ?
co drugi to lepszy , nam też Lech nie wyjebał flag , Wasz tok myślenia jest niesamowity , hipotetycznie Resovia spotyka się z Tychami i Cracovią to mamy być zmuszeni zerwać zgode z którymiś ? Wbiegamy Arce pod kasy , czy relacje między Arką a Lechem uległy zmianie ? Krytykujecie swoich kupli z Gdyni że nic z tym nie zrobili ? a czy Ruch zrywał zgode z jedną z ekip gdy Apator bił się z Elaną na mieście ?
umiesz czytać ze zrozumieniem? odpowiedziałem Ci krótko na Twoje pytanie a Ty próbujesz być mądrzejszy niż jesteś i tłumaczyć wszystkim dookoła swojego babola jakiego przed chwilą jebnąłeś.
Biały,kompromitacja to jest stracić flagę na rzecz Szczakowianki.
-
Hahahahahhah
Kompromitacja to bycie kibicem czerwonego pierdzewa , chyba to dla wszystkich jasne.
Natomiast strata największej i najbardziej rozpoznawanej flagii na pierdzewie, na rzecz lokalnego rywala to już nie jest kompromitacja
Natomiast strata największej i najbardziej rozpoznawanej flagii na pierdzewie, na rzecz lokalnego rywala to już nie jest kompromitacja
A nie przypadkiem strata flagi ekipy,jak że żądnej krwi:)
-
Hahahahahhah
Apropo zgod, ukladow i wzajemnych konszachtow
zawsze mnie ciekawilo jak się czują Niemcy z Ruchu kiedy ich żydowska zgoda spod Łodzi maca się z kacapami , z Moskwy . takiego miszmasz to by nawet w najlepszych komediach nie wymyślili hahahahah a Hitler i Stalin tarzają się w grobach... ze śmiechu oczywiście .
zawsze mnie ciekawilo jak się czują Niemcy z Ruchu kiedy ich żydowska zgoda spod Łodzi maca się z kacapami , z Moskwy . takiego miszmasz to by nawet w najlepszych komediach nie wymyślili hahahahah a Hitler i Stalin tarzają się w grobach... ze śmiechu oczywiście .
-
Hahahahahhah
Wasteland pisze:A nie przypadkiem strata flagi ekipy,jak że żądnej krwi:)
Naucz się pisać , albo popros babcie żeby ci na kartce pisała co i jak .... :(
No nie temat zjechal juz na maksa a steacic flage chuliganska na rzecz odwiecznego rywala i jedna z najwazniejszych w tamtym okresie to co crazy co do tematu tak mamy frekwencje jaka mamy jeden widzi 300 drugi 400 i c*** z tym kto co gdzie pisze czy to ma jakis sens co do odmowy wam walki jak juz bylo powiedziane po parku 3 maja Widzew sie juz z wami nie umawia zainteresowani wiedza pozatym jak piszecie ze dzwoniluscie z propozycja dzwonic wtedy kiedy ekipa byla rozjebana przez jedrasa to brawo i tak wiedzac ze nie dojdzie do niczego tylko jak juz tak blyszczycie to wkoncu zatanczcie z ruchem a do frekwencji wrocimy jak oddadza nam stadion nasz stadion a nie jakus sms to tyle
Więc może bezczynne przyglądanie się jak owa szmata płonie na własnym stadionie:)
-
Hahahahahhah
No tak a rolnicze towarzysteo robotnicze to nie była wasza jedna z kultowych flag? Była od CC wieksza ze 3 razy jak nie lepiej i była u was odkąd pamiętam ale c*** w to znowu zaczyna się wybielanie pierdzewiakow i wklejane farmazonow, CC to była flaga osiedlowa , owszem chuliganska, i została trafiona też w trochę innych okolicznościach niż rolnicze ... Które zniknęło wam ze stadionu.
-
Hahahahahhah
Wasteland jesteś niedojebanym c***** , żeby ci kobita murzyna urodziła to może się ogarniesz :)
Dokładnie jak mówisz w końcu z czymś się zgadzamy.Flaga Widzewa zwinięta z płotu podczas suszenia(nie w trakcie meczu nie w drodze z bądź na mecz),flaga CC skrojona po obiciu właścicieli.Ciekawe jak teraz się czują starsi kibice eŁksy czytając że CC to była zwykła osiedlowa flaga,która skończyła żywot w płomieniach na al.Unii:)
-
Hahahahahhah
Byla to flaga srodmiescia twierdzisz ze jest inaczej łaku ?? Po obiciu właścicieli ? Cpioles coś ? Ilu ich tam było hahah
Ciekawe jakby się czuła twoja Matka jakby widziała co za debila wysrala na świat ...
Ciekawe jakby się czuła twoja Matka jakby widziała co za debila wysrala na świat ...
-
PanTuNieStał
Ewidentnie padłeś ofiarą przemysłu gumowego, dno i metr mułu
"Dokladnie tak jest. Nawet widzewiak z Łodzi to jest j***** wieśniak a Łksiak z Poddebic będzie rodowity wynika to po prostu z przydomku. ŁKS- rodowici, Widzew- wieśniaki."

-
Hahahahahhah
Sami zescie r******** ten temat, i pierwsi zescie zaczęli wylewac tu inwektywy, mam nadzieję że jakiś admin tu w końcu zajrzy i zrobi porządek
-
Hahahahahhah
Z OSTATNIEJ CHWILI !
Widzew ma pomagać w aklimatyzacji afrykańskich imigrantów , prawda to ? Faktycznie język już ogarniacie z tancami tez wam dobrze idzie, więc mozecie się przydać
https://m.youtube.com/watch?v=Yo7kHyjgWiw
Heheheh pozdroo wieśki ;)
Widzew ma pomagać w aklimatyzacji afrykańskich imigrantów , prawda to ? Faktycznie język już ogarniacie z tancami tez wam dobrze idzie, więc mozecie się przydać
https://m.youtube.com/watch?v=Yo7kHyjgWiw
Heheheh pozdroo wieśki ;)
-
Łódzki Klub Sportowy
CC to był flaga śródmieścia, a nie ekipy. Co za dzieci, ze strony reanimacji, się tu wpisują to ja nia wierzę ...
Widze ze temat sięgnął dna i brnie dalej.Temat rozpierdalany na zmiane.W tej jednej kwesti chyba sie zgodzimy.Też się czasami wkurwiam na różne teksty wroga ale panowie to co wy tu wyciąganie za prehistorie to masakra.Więcej dystansu życzę do pewnych spraw.Nikt nikogo nie przekona do swoich racji coć by tu po sto argumentów padało od każdej ze stron.My swoje Wy swoje i koniec.Wymieniajmy się FAKTAMI na bieżąco bo kto jest lepszy jest porostu nie do rozstrzygnięcia.To nie Warszawa(sory Polonia)to miasto Łódź.Miłej zabawy w weekend.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
niszczyciel95
[quote="Hahahahahhah"]
Dzieciojebs95 powyżej, zadając takie pytanie sam pokazujesz jaki kumaty jestes...
[quote]
Jestem bardziej niż Ty, bo ja Ci nie ubliżam i nie gadam jakiś bzdur, że ŁKS odmawiał Widzewowi... Bądź tak łaskawy i oświeć towarzystwo, kiedy ile razy i w jakich okolicznościach, Widzew Wam odmówił, no chyba że tak jak Twój kolega po szalu napiszesz, że tu na forum - taką odpowiedź sobie daruj.
Na Piotrkowskiej była okazja i Widzew Wam odmówił tłumaczył się, że nie ma ekipy mimo, że było mniej osób z naszej strony ?
Dzieciojebs95 powyżej, zadając takie pytanie sam pokazujesz jaki kumaty jestes...
[quote]
Jestem bardziej niż Ty, bo ja Ci nie ubliżam i nie gadam jakiś bzdur, że ŁKS odmawiał Widzewowi... Bądź tak łaskawy i oświeć towarzystwo, kiedy ile razy i w jakich okolicznościach, Widzew Wam odmówił, no chyba że tak jak Twój kolega po szalu napiszesz, że tu na forum - taką odpowiedź sobie daruj.
Na Piotrkowskiej była okazja i Widzew Wam odmówił tłumaczył się, że nie ma ekipy mimo, że było mniej osób z naszej strony ?
Jeszcz jedna uwaga a propos zgód i układów.Pisalem już o tym Ale przypomnę.Nigdy w żadnej ekipie nie będzie 100% poparcia dla wszystkich kontaktów czy ruchow jakiekolwiek by nie były.To się tyczy wszystkich ekip w tym kraju.Nie macie znajomych kiboli w innych klubach? Nie rozmawiacie ze sobo? To polecam.Się można zdziwić i to bardzo czasem.
Po dobrej wódzie lepszy jestem w dżudzie 
-
serce miasta
Trochę poleciałeś.Lech nie jest naszą odwieczną kosą,a tym bardziej regionalną :) Regionalną jest Elana.A odwieczną jest min.Widzew,Lechia,czy Legia.Nawet Arka nie jest naszą odwieczną kosą.Rozumiesz słowo odwieczna,prawda? Odnośnie flagi,to coś tam słyszałeś i się wypowiadasz.Lech flagę oddał,a okoliczności znamy my i Lech.Wystarczy.Zawiszy nie mieszaj w swoje rozkminki.[/quote]
czyli co ogólnie gitarka?Kolejorz oddał fane nadal neutral?W Inowrocławiu tez?Z Lechem zawsze mieliscie poprawne stosunki...wasze małpy wasz cyrk
czyli co ogólnie gitarka?Kolejorz oddał fane nadal neutral?W Inowrocławiu tez?Z Lechem zawsze mieliscie poprawne stosunki...wasze małpy wasz cyrk
przepraszam że się wtrącę ale czy to nie czasem Lech jechał kilka lat temu ełkaesiakom od żydów i odkręcał kurki z gazem sycząc na sektorze przy al.Unii?
wiadomo że układy rządzą się swoimi prawami ale jednak widzę tu zakłamywanie historii że Łks miał zawsze poprawne stosunki z Lechem.
wiadomo że układy rządzą się swoimi prawami ale jednak widzę tu zakłamywanie historii że Łks miał zawsze poprawne stosunki z Lechem.
''Płyniesz rynsztokiem choć nie miałeś tego w planach a twoja sytuacja mega przejebana... ''
teraz to sie sam zaorales. Zaraz jakis as wyskoczy Ci z flagami Gorkiego, czy "jude, jude, jude cała Łódź" płynące z chorzwskich sektorów. Nie mowiac juz o wjazdach pod kasy Widzewa przez Ruch.Migotek pisze:przepraszam że się wtrącę ale czy to nie czasem Lech jechał kilka lat temu ełkaesiakom od żydów i odkręcał kurki z gazem sycząc na sektorze przy al.Unii?
Ludzie, chcecie sobie dopierdalac - spoko, ale róbcie to z głowa.
Ja to myślę, że z 50 razy 3 :) widać , że jesteś łeb i zapewne żadnej z tych flag nie widziałeś na żywo na oczy :)Hahahahahhah pisze:Była od CC wieksza ze 3 razy jak nie lepiej
Hahahahahhah pisze:CC to była flaga osiedlowa , owszem chuliganska.
To chuligańska czy jednak nie?Łódzki Klub Sportowy pisze:CC to był flaga śródmieścia, a nie ekipy.
Żydowskie kłamczuszki zaraz odwrócą kota ogonem, i zaczną temat frekwencji :)
-
Hahahahahhah
To flaga osiedlowa nie może być chuliganska ?? .....
Schowaj się do dziury szczURku
Wasze rolnicze towarzystwo sportowe za to chuliganskie nie było, za to było w kurwe wielkie i ten mecz pamiętam doskonale. Pytanie za sto punktów do tych sprutusow srajácych się wcześniej. Co wy wtedy wielcy ludzie honoru zrobiliscie żeby ją odbić poza zajebaniem samochodu i szantażem ?
Schowaj się do dziury szczURku
Wasze rolnicze towarzystwo sportowe za to chuliganskie nie było, za to było w kurwe wielkie i ten mecz pamiętam doskonale. Pytanie za sto punktów do tych sprutusow srajácych się wcześniej. Co wy wtedy wielcy ludzie honoru zrobiliscie żeby ją odbić poza zajebaniem samochodu i szantażem ?
-
Hahahahahhah
https://m.youtube.com/watch?v=M41km5dfgfk
I jak MMS ile razy ta jest większa od CC ? Daje tysiąc zielonych papierów że nie odpowiesz .... Żadnej na oczy nie widzialem powiadasz ? na szczęście jest na odwrót i dobrze o tym wiesz wsiURku .
... trzeba było się przerzucić , zaoszczedzilbys sobie kompleksów.... ;)
I jak MMS ile razy ta jest większa od CC ? Daje tysiąc zielonych papierów że nie odpowiesz .... Żadnej na oczy nie widzialem powiadasz ? na szczęście jest na odwrót i dobrze o tym wiesz wsiURku .
... trzeba było się przerzucić , zaoszczedzilbys sobie kompleksów.... ;)